Coaching & Healing traject

We zijn allen onderweg in deze reis die we het leven noemen. Je hebt te maken met verschillende uitdagingen en obstakels die je ‘levenslessen’ kan noemen. Ook verschillende gebeurtenissen in je leven, werk of relatie kunnen een bepaalde impact op je hebben, waardoor je niet meer helemaal jezelf bent of vastloopt in je leven.

Iedereen heeft er mee te maken. Je kan hier niet onderuit. Je kan het voor een tijdje uitstellen, maar vroeg of laat zul je toch de liefdevolle confrontatie met jeZelf aan ‘moeten’ gaan. Lange tijd kun je vanuit je hoofd (bescherming/overleven) leven, maar er komt een moment dat jouw Ziel, jouw Hart je liefdevol een andere richting op duwt. Eentje die beter voor je is en die bij je past. Dat is je hartenwens.

Het is tijd dat jij weer het heft in eigen handen neemt, de regie neemt, achter het stuur gaat zitten.
Het is tijd dat jij jouw leven leidt, zodat jij je weer zielsgelukkig kunt voelen. Dat is Thuiskomen bij jeZelf.

Ga naar het Thuiskomen bij jeZelf traject →

Power Healing: een 1-op-1 sessie Coaching & Healing

Het leven gaat met ups en downs en is niet te controleren. Of dit nu met je werk, privé of relatie te maken heeft. Wel kun je controleren hoe je je (fysiek) voelt en hoe je met de flow van het leven mee kunt deinen. Maar….wanneer je tegen je natuurlijke stroom ingaat, kan dat klachten, problemen (prive, werk, relatie), pijn of (psyschiche) spanningen geven (in nek, rug en schouder).

Of wanneer je behoefte hebt aan inzichten of zelfstandig even niet meer verder op weg komt. Het is net die stok achter de deur om weer verder te komen. Ook voor de hooggevoelige / hoogbewuste mensen die al een eind op weg zijn en ondersteuning in hun proces nodig hebben.

Mensen laten weten zich op hun gemak en thuis voelen bij mij in een ontspannen, vriendelijke en liefdevolle sfeer. Ook laten ze weten dat uitleg helder en duidelijk is met genoeg tips & tricks. Verder vinden ze dat ik precies aanvoel wat er speelt, waardoor ze informatie ontvangen wat hun verder op weg helpt of ondersteunend werkt voor de sessie.

Zo vertelt Aleida het volgende over mij.

“Je bent enthousiast, optimistisch, duidelijk, prettig en professioneel. Je begrijpt wat ik bedoel als ik iets aangeef. Geeft op een zachte manier suggesties als je vindt dat ik iets op een andere manier kan aanpakken. En houdt goed de doelstellingen/rode lijn in de gaten. Ook je reacties op mail en app-contact zijn fijn en stimulerend.

Verder hebben we fijne voorgesprekken en ben je duidelijk tijdens een behandeling. Ik vind het fijn dat je in een nagesprek ook aangeeft wat je hebt gedaan en vraagt wat het met mij heeft gedaan. De coachgesprekken zijn opbouwend en ondersteunend.”

Ga naar de Power Healing →

 

Intuïtieve Healing Massage

De Intuïtieve Healing Massage wordt grotendeels als behandelmassage toegepast, met name wanneer je spanningen in je lichaam hebt zoals je rug, nek en schouders. Maar ook als gewone ontspanningsmassage.

Doordat ik mij afstem op jou en je innerlijke wereld, komt er bij mij informatie binnen die ik met je deel. Hierdoor wordt jij bewuster van jezelf, je lichaam, gevoel, denken en intuïtie. Eigenlijk is dit niets vreemd, want het is dié informatie waarvan je zult zeggen: “ja diep van binnen weet ik dit eigenlijk ook wel, maar…”

Door het weer onder de aandacht te brengen van deze informatie, wordt je hiervan weer bewust en tevens leer ik je om mee te voelen hierin. Hierdoor kom jij steeds makkelijker in contact met je eigen gevoel, intuïtie en lichaam. Waardoor je je gedachten ook steeds beter leert herkennen en onderscheid maken tussen denken en voelen makkelijk gaat zijn.

Soms kan het dus confronterend zijn, maar weet dat het met alle liefde bedoeld is om jou verder op weg te helpen. Zodat je leert luisteren naar de signalen van je lichaam en je gevoelswereld.

Naast het feit dat een massage op zich al heel helend kan zijn, is het mogelijk dat er ook tijdens de massage een healing ontstaat. Ik kijk en voel tijdens de massage altijd mee en voel intuïtief aan wat er mag gebeuren. Als ik tijdens het masseren blokkades tegen kom, neem ik deze mee in de behandeling.

Omdat de massage zo ontspannend werkt, kun je deze ook ontvangen wanneer jij gewoon behoefte hebt aan ontspanning. Je hoeft dus niet perse een hulpvraag te hebben of spanningen in je lichaam, maar mocht je dit wel hebben, weet dan dat deze massage hiervoor toegepast kan worden.

Ga naar de Intuïtieve Healing Massage →