Home » Blog » Algemeen » Next level groeien: in verbinding zijn met jeZelf

Next level groeien: in verbinding zijn met jeZelf

door | 10 jan, 2022 | Algemeen, Inspiratie

Next level groeien: in verbinding blijven en delen van-in deze verbinding. Ik typ bewust van-in, want opeens besef ik me…ik wil niet (van)UIT de verbINding gaan. En paradoxaal is dan weer…eigenlijk zijn we nooit uit verbinding, maar is de vraag waar je met je aandacht aanwezig bent? IN jezelf of bUITen jeZelf?

Als voorbeeld: nu de 12 lichtcirkels met de 12 signals bekend zijn, is het aan mij om IN deze verbinding te blijven. Ergens nieuw en enigszins een uitdaging, ergens ook weer niet. Ik vind het in ieder geval leuk om te ontdekken wat deze reis mij gaat brengen, ook – misschien zelfs vooral – op spiritueel niveau.

Wanneer je persoonlijk en spiritueel groeit, kom je ook op nieuwe levels. En soms lijkt het alsof je het wiel weer opnieuw moet uitvinden. Er wordt je iets gegeven en de vraag is dan…wat ga je er verder mee doen?

Voor mij is het een valkuil of misschien wel naïef om te denken dat “alles” naar me toe valt en ik er niets/weinig voor hoef te doen (en ik overdrijf een beetje). Misschien is het een overtuiging, misschien ook niet. Misschien is het maar net hoe je er naar kijkt.
Zoals ik het ervaar komt zeker ‘alles’ naar me toe, al dien ik ook de verbinding open te houden. In contact te blijven. En dat was soms ‘mijn valkuil’. Ik verwachtte iets, maar eigenlijk deed ik er zelf weinig mee.

Owja….dat heet leren 😉

Bewust worden van je eigen. Steeds verder groeien. En soms dus ook: voor wat hoort wat.

Dus….deze blijf-in-verbinding-spier gaan we eens aansterken. Bewust en met aandacht in contact met mijn Zelf staan (en de lichtwereld in mijn geval).

Wat is de volgende stap?
Wat mag er gebeuren?
Voelen, kijken, luisteren.
Dan komt het van zelf naar je toe.
Als je maar open bent.

En waar dit al normaal was tijdens de behandelingen in mijn praktijk (al is dit ook een fase van groei geweest voorheen), nodig ik mijzelf uit om dit ook te zijn buiten mijn behandelingen. Ik ga dus een stapje verder: next level.

Hoe is dit voor jou?
Herken jij je eigen groei, valkuilen of inner struggles onderweg?
Waar houd jij je eigen groei eventueel tegen?

Zo…nu ga ik weer ever verder voelen en kijken wat er nog meer gedeeld wilt worden (er bruist nogal wat INspiratie…) Want dat is hoe ik het leven ook ervaar: als in een flow.
Soms is er die stroming dat er veel gedeeld wilt worden en soms is het even stil of rustiger. De kunst is vooral om op/in die stroming te blijven. De stroming van creatie. Van-in verbinding zijn 😉

Just go with the flow 💙

Heb een fijne dag!

Liefs,
Dayenne


PS: Heb je zin om met mij mee te groeien?
Dan zijn de lichtcirkels – om deze als voorbeeld te nemen – een mooie stap in je spirituele ontwikkeling.
Het werkt namelijk op zoveel lagen van je Zijn door. Door tot in je cellen en DNA. Niet alleen op fysiek niveau, maar vooral ook op zielsniveau (spiritueel en energetisch niveau).
Je kan er hier trouwens meer over lezen en als je hierover vragen hebt, stel ze gerust: https://echtbewust.nl/online-events/

Over Dayenne

Laat je inspireren met mijn artikelen over het Thuiskomen bij jeZelf. In balans zijn met je hoofd,  hart en gevoel. Hoe je leert luisteren naar je lichaam en intuïtie. Wie je bent en hoe je weer helemaal jeZelf kunt zijn. Veel leesplezier!

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin