Home » Blog » Algemeen » Ook ik verdwaal wel eens

Ook ik verdwaal wel eens

door | 12 nov, 2021 | Algemeen, Inspiratie

Oke lieve mensen, ook ik verdwaal wel eens zo blijkt. Niet dramatisch, maar het gebeurd. Lees maar. Ook tot het eind (waar je leest over mijn Telegram en Signal kanaal).

Mijn praktijknaam heet niet voor niets Echt Bewust en ook dit vraagt van mij echt bewust te blijven.
Het is niet alleen Echt Bewust om echt bewust van jezelf te zijn op een persoonlijk niveau, zoals wat zijn je patronen, overtuigingen, conditioneringen en wat je lichaam vertelt, maar ook wie je diep in essentie bent. En ja…in essentie zijn we allemaal Liefde, want we komen allemaal van de Bron af. Maar je hebt evengoed zielenkwaliteiten meegekregen die je hier op aarde mag neerzetten en uiten.

Probleemje alleen is…we zijn ons zo met ons ego/persoonlijkheid gaan identificeren en met de buitenwereld, waardoor we ‘vergeten’ wat we hier komen doen en om te her-inneren wie we in essentie zijn.

Het is ook ergens de kunst (ja…tis heel paradoxaal) om te zorgen dat jij je weer her-innert wie je bent. Plus daarbij komen we als ziel hier ervaring opdoen in dit aardse leven. En de ‘lessen’ die we in ons leven meemaken, zijn niet voor niks. Zo hebben sommige zielen een wat lastiger pad dan andere.

Zoals in mijn geval, mag ik mij een lichtwerker/lichtdienaar noemen. Zielen die toch wat meer voor de kiezen hebben gehad, hebben over het algemeen ook de wat ‘zwaardere’ taken meegekregen. En dit is niet voor niets. Omdat er zoveel Licht, Kracht, Liefde, Waarheid e.d. aanwezig is in zo’n ziel – vaak zijn het ook de oude zielen – is het ook de bedoeling dat hiermee veranderingen gemaakt worden.

Wij zijn de nieuwetijdskinderen/-mensen om de wereld te veranderen. Het zijn de mensen(kinderen) die altijd al de wereld hebben willen verbeteren. Dat ligt in jou zielen DNA opgeslagen.

Klaar voor verandering.

Zo’n tijd als nu, daarvoor zijn we klaargestoomd. Omdat hier de verandering ligt in het collectief om je unieke zielenopdracht uit te voeren. Niet alleen in het 1-op-1 contact of in een kleine omgeving, nee ook om grootse verandering te maken.

Maar….ook ik heb met vlagen ‘last’ van deze aardse realiteit. Dat ook ik tot op heden regelmatig vergat wat ik hier kwam doen. En het is niet dat ik het totaal niet meer wist, maar de aardse realiteit en het menszijn hierin ervaren, leiden mij ook wel eens af van het doel wat ik hier daadwerkelijk kom doen. En god zij dank dat er altijd wel mensen via via zijn dat we hier weer aan worden her-innerd. Alsof er weer een lampje in jezelf gaat branden waardoor opeens het grotere plaatje weer zichtbaar is en helder en beseft….’shit…ik was weer even afgeleid en mijn focus verzwakt.’

De afgelopen dagen ben ik met iemand in contact gekomen en ik werd er al heen geleid doordat mensen om mij heen regelmatig haar naam benoemde. Een voorbeeld hoe het Universum ons (be)geleidt naar de juiste personen, omdat het heel hard nodig is dat we gaan staan voor wie we zijn en ons beseffen wat we hier komen doen. Maar ook worden we zo geleid omdat ‘ze hierboven’ zien wat goed voor ons en de bedoeling is. Dat we ook gestuurd worden naar de juiste mensen wanneer we hulp o.i.d. nodig hebben. En daar mag je op vertrouwen als er ‘zomaar iets of iemand’ in je gedachten op komt.

Deze vrouw kwam ook niet voor niets op mijn pad. Ik heb 2 online workshop van haar bij gewoond afgelopen week en dit zette al van alles in gang en gisteren met het 11:11 portaal* kon ik het mij weer her-inneren. Ik zag beelden waardoor ik mij kon herinneren wat de bedoeling is en waarom ik hier ben. Ook herinnerde ik mij het pad dat ik tot nu toe bewandeld heb en waarom ‘dit alles’ in mijn leven zo gegaan is en wat ik dus hier te doen heb. Het zijn die aha-momenten waarop alles heel helder is én wat weer zorgt voor focus!

Vandaar ook dit verhaal! Ondanks dat ik weet dat er echt wel meer is dan we kunnen zien, twijfelde ik hier soms ook aan. En was het zoeken voor mij: ‘hoe kan het dat ik het niet meer zo ervaar, dat ik me even verdwaald voel.’ Door dan met gelijkgestemden in contact te komen, hielp me dit ook weer terug bij mezelf te komen en het weer helder te zien en te voelen.

Ook dit zorgt ervoor dat ik weer Echt Bewust ben van mijzelf en mijn missie hier op aarde en dat ik jullie hierin begeleid.

En idd…op persoonlijk en zielsniveau kun je bij mij terecht voor (healing) massage, healing en coaching, omdat er ook zoveel in de buitenwereld als je innerlijke wereld gebeurd op dit moment. OF je er nu bewust van bent of niet – er gebeurd ontzettend veel. Waar we ook niet allemaal zicht op kunnen hebben.

De wereld is aan het veranderen (al langer dan het laatste 1,5 jaar), omdat het ook gewoon moet. We kunnen niet meer leven in de maatschappij zoals die momenteel is. Want kijk eens naar jezelf of iemand uit je omgeving… Waar komen al die burn-out, depressies, psychische stoornissen, ziekten e.d. vandaan?

Omdat we het contact met onszelf deels kwijt zijn geraakt.

Omdat we generaties lang ons gevoel niet mochten erkennen of er laten zijn en met de huidige digitalisering wordt er zoveel geprojecteerd en krijgen alles op een schoteltje gepresenteerd als het ware en zo worden we meegenomen in deze ratrace.
We moeten dit, zus en zo. Man waar gaat het toch heen?
Tijd om eens stil te gaan staan, vooral bij jezelf en in jezelf. Contact met je hart, met je buik, met jou ware zijn.

De rust in kunnen gaan. Mediteren. En ja….zoveel verhalen van ‘ik heb geen tijd, want de kinderen of werk of dit of dat’. I know…dat is dus het aardse leven dat je op kan slokken, waardoor je jezelf helemaal vergeet!

Time for some changes, isn’t it?!

Het is niet alleen mijn doel licht op je te laten schijnen als je hier bij mij in de praktijk bent, maar ook om licht te schijnen op het grotere geheel wat er buiten zichtbaar is. Zo binnen, zo buiten zoals men zegt.
Alles wat jij in jou verandert ten goede voor jezelf, werkt dit door op het veld (de buitenwereld). Zoals een steen die je in het water gooit en het een rimpeleffect geeft, zo is dit ook bij jezelf.

Dus schroom niet als jij ergens mee zit om hier hulp voor te vragen. Ik was ook zo eigenwijs (waar trouwens niks mis mee is en je ook Eigen Wijs maakt) om het ‘eerst zelf op te lossen/te doen’. Weet ook dat je niet alles altijd zelf kunt. Laten we dit vooral samen doen.
Elkaar opzoeken, bellen, praten met elkaar in tijden als je het even niet meer weet. Als het je onrustig of onzeker maakt met wat nu allemaal gaande is. Weet dat je mag voelen wat er in je leeft. Je hoeft hier niet voor weg te lopen. Je mag je angstig, verdrietig of onzeker voelen, maar laat je er niet door leiden.
Als je er niet uit komt, maak contact met anderen die je weer even motiveren/inspireren hierin en maak vooral ook contact met jezelf. Ga de natuur in, zet die tv eens uit, luister inspirerende muziek, ga lachen, dansen, doe dat wat jou frequentie verhoogt oftewel waar jij je weer goed door voelt.

Hoe maak je contact met jezelf?

Ga ergens zitten, sluit je ogen. Ga je lichaam even na van hoofd naar tenen, adem een paar keer diep in en uit en zucht en laat de boel even de boel. Voel je voeten op de vloer en hoe je lichaam de stoel aanraakt. Ga met je aandacht naar je hart en maak vanuit hier contact met de aarde (visualiseer dit) en met de Bron (hoe dit ook voor jou eruit mag zien), je intentie is voldoende.
Vraag je gidsen (ja we hebben ze allemaal, ook als je ze niet ziet, voelt of erin gelooft) om je naar een plek te brengen waar jij thuiskomt, waar jij je goed voelt. Waar je weer rust en vertrouwen in jezelf voelt. Denk aan mooie dingen, aan wat jou vreugde geeft of waar jij liefde bij voelt. Neem hier even de tijd voor, al is het maar 5 of 10 minuten. Iedere dag of meerdere keren per dag kun je even ‘inchecken’ bij jezelf, bij de bron. Hoe vaker je dit doet, hoe meer eigen het gaat worden en hoe meer en beter je dit gaat voelen. Echt waar. Vertrouw hier maar op!

Ik hoop je hiermee in ieder geval te inspireren en misschien zelfs wel het besef mee te geven ‘oh ja…ik was mezelf ook even “kwijt”’.

En mocht je je nog verdwaald voelen? Ik ben er voor je. Vraag gerust en reik uit. Schaam je niet. Je bent niet alleen, je zult ook nooit alleen zijn. Er is altijd hulp voor jou, hoe dan ook.

In Love,
Dayenne ❤

PS: op facebook kun je mij sws volgen en ik heb ook een kanaal op Telegram. Hier ga ik nu ook op posten, mocht je mij hier willen volgen. Naast Whatsapp, ben ik ook op Signal bereikbaar.

*  een portaaldag is blijkbaar een dag dat dat de sluier tussen de aarde en de kosmos dunner zijn waardoor we beter in contact staan met ons hogere zelf, gidsen e.d. en waardoor informatie dus makkelijker tot je toe kan komen, wat weer leidt tot helderheid en inzichten.

Over Dayenne

Mijn zielsmissie is de mens ondersteunen in het ascentieproces. Om Thuis te komen bij jeZelf en te leven vanuit je Ware Zelf. Vanuit jouw Ziel en Hoger Zelf.
Laat je inspireren middels mijn artikelen en blogs en hiermee jouw ascentieproces ondersteunen.

In Liefde,  Dayenne

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin