fbpx

Als je in de shit zit…

Misschien herken je het vast wel dat je soms gewoon in de shit zit. Niet meer weet of je er überhaupt nog uit gaat komen, maar vooral de vraag wanneer dit is. En zoals een van mijn spreuken is:

daar waar wrijving is, is mogelijkheid tot groei.


Of vergelijk het met de groei van een lotus (of iedere ander bloem). Die helemaal vanuit de modder (het donkerte) naar boven groeit, om boven water te komen, bloeiend en al in het licht.

Het is ook niet altijd even gemakkelijk in het leven, maar weet dat je er hoe dan ook altijd beter, sterker en wijzer uitkomt. En zo laag als dat de dalen zijn, weet ook dat zo hoog de pieken zijn (denk aan een amplitude). Er is altijd balans in het leven. Zo ook wanneer je een keer heel diep gaat, weet dat je dan ook een keer naar de top gaat! En wil jij weer volledig in je licht/kracht staan, zul je dus ook je eigen donker moeten betreden. Zonder duisternis is er geen licht.

Je kan niet vluchten voor je eigen duisternis. Deze ‘demonen’ laten je alleen maar zien waar jij in mag groeien. Waar je nog meer mag gaan staan voor jezelf. Eigenlijk brengen ze je dus ook terug naar jezelf. Het zijn de cadeautjes in je leven waardoor jij weer helemaal kan (open) bloeien.

shit

En weet je wat het mooie is? Zoals de afbeelding zegt is dit een mooie spiegel dat wat wij in onszelf ervaren, ook buiten ons gebeurd op wereldniveau. Zo binnen, zo buiten, zo boven, zo beneden zoals men zegt.

Wat zegt dit wereldwijd? We mogen gaan staan voor wie we zijn. Kiezen voor het Licht. Kiezen voor jeZelf vanuit Liefde. Daar waar je Kracht ligt. We gaan met ons allen door heel wat shit heen, om er zo samen sterker en wijzer uit te komen. Net zoals je innerlijke demonen je klein kunnen houden (overtuigingen en patronen), zo hoef je je niet langer meer klein te houden in de wereld. Je mag weer helemaal jeZelf zijn. Een wereld die we samen aan het opbouwen zijn.

Ook hier is de vraag wanneer gaan we hier uit komen? Geen idee. Dat kan niemand zeggen. Ik denk dat dit vooral ligt aan onszelf. Waar kiezen we voor onszelf, of waar kiezen we nog voor het oude? Willen we iets nieuws creëren, zullen we het ook anders moeten doen, dan we tot op heden hebben gedaan.

Een andere spreuk van mij is:

buiten je comfortzone, vind je je innerlijke Goud.

En ook deze vinden we buiten ons. Wil je het Goud in deze wereld vinden, dan mag je helemaal jeZelf gaan ontplooien. In wie je daadwerkelijk bent. Het Gouden Tijdperk is hier. We creëren het voor onszelf, en dus ook voor de hele wereld. Want zo staat alles met elkaar in verbinding.

Wil jij je eigen diepte in gaan en meer van jezelf ontdekken om weer in je eigen Kracht te komen? Dan is een Intuïtieve Healing Massage of een Soul Coaching misschien iets voor jou.

Dayenne

Hier zijn cookies aanwezig, waardoor de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker wordt.