Authentiek Zijn – vanuit mijn Hart spreken.

Authentiek Zijn

Goh dit is iets wat ik echt heb moeten leren. Tot een aantal jaar geleden kende ik het woord Authentiek zijn niet eens.
En eigenlijk wist ik ook niet hoe dat moest – vanuit mijn Hart spreken.
Ik was niet meer echt met mezelf in verbinding, althans niet op deze manier. Gevormd en gehard door het verleden, overtuigingen en identificaties. De nodige maskers en beschermingsjassen.
Natuurlijk waren er wel momenten dat ik vanuit mijn Hart sprak, maar was ik er niet van bewust.

Ik vond het ook moeilijk om aan te geven wat IK wilde. Ik vond altijd alles prima en als het niet zo was, zou ik het dan wel aangeven. Maar echt kunnen voelen wat IK wilde? Nee…dat was toch nog even iets te ver weg voor me. Ik had het simpelweg niet geleerd.

Door de jaren heen (life is an ongoing proces) kwam ik stapsgewijs steeds meer met mezelf in contact, kon ik mijn behoeftes voelen en waarnemen. Met de reis dat ik steeds dichter bij mezelf kwam, merkte ik dat ik zo ook leerde vanuit mijn Hart te spreken. Om écht aan te geven wat ik wilde. Wat er ontzettend toe doet, ben ik achter gekomen. Mijn Hart, mijn Stem doen er toe. Om gehoord en gezien te worden. Niet vanuit het ego-plaatje ‘kijk mij eens hier’, maar omdat WIJ er gewoon allemaal toe doen.

We mogen allemaal de ruimte innemen die voor ons bedoelt is, oprecht.

Authentiek zijn. Mijn Stralende Zelf zijn. Uniek zijn.

Goh…wat een weg was dat. Om mijZelf te ont-dekken. Wie ben ik en wat wil ik? Waar word ik blij van?
Ik ben een van de velen die is opgegroeid met de woorden zoals: ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Stel je niet zo aan. Gedraag je nu maar.’
In mijn beleving kon en ik mijzelf niet zijn. Ik ‘moest’ maar passen binnen het plaatje. Maar wij mensen kunnen niet in plaatjes passen. We zijn wie we zijn en hierdoor verschillen we van elkaar.
En dat is nu juist waar het om gaat. Authentiek zijn. Anders dan anderen. Écht jeZelf zijn.
Dit voel ik nu ook sterk met en voor mijn praktijk. Ik wil en mag me onderscheiden van de rest. Om niet ‘zomaar’ een masseuse te zijn. Nee, dat ‘zomaar’ dat past niet bij mij. Bij niemand van ons eigenlijk. We zijn niet ‘zomaar iemand’. Ik heb er voor gekozen om te gaan staan voor wie ik ben. Met mijn kwaliteiten en talenten. Ik heb ze niet voor niets meegekregen tijdens de geboorte, dan kan ik er maar beter ook gebruik van maken 😉

En ja, dit is iets anders dan de meeste tot nu toe gewend zijn. En dit is alleen maar goed, dat bepaalde dingen eens anders zijn of worden in de wereld. Dat hebben we tenslotte ook nodig. Als er verandering is, kunnen we namelijk ook groeien.
Zogezegd de Nieuwetijds Kinderen, de hooggevoeligen. Ook volwassenen horen hier onder. Het is de groep die verandering komt brengen in deze wereld.
En tuurlijk, we hebben iedereen nodig in deze wereld. Maar ook zeker de mensen die ‘iets anders zijn dan de rest’. Wat dit anders dan ook mag betekenen… (’t is maar vanuit welke visie je er naar kijkt).

En zo vreemd zijn we eigenlijk ook weer niet. We zijn gewoon mensen, net als iedereen.

Als ik naar mezelf kijk:

  • Ja ik spreek Lichttaal; inderdaad niet iets dat bij de grote menigte al bekend is, terwijl het wel wereldwijd aanwezig is. Door al die prachtige zielen die hun eigen Ware Zelf al helemaal doen Stralen. Want hoe kunnen we ergens mee kennis leren maken als we het niet tonen? Nooit, toch? Dan kan ik maar beter een voorbeeld zijn en het wel de wereld inbrengen.
  • En ja ik heb helende eigenschappen, laat ik mij een healer noemen.
  • En ja, mijn voelsprieten zijn iets langer dan menig ander. Mijn bewustzijn dat verruimd is.
  • En ja, ik kies voor meer Liefde om me heen; voor alles en iedereen. Dat we allemaal veel meer vanuit ons Hart leven. Al die ego-toestanden….laten we dat achter ons laten. Het past gewoon niet meer bij ons.

Al deze eigenschappen heb ik door de jaren heen steeds meer ontwikkelt, omdat ik het de aandacht heb gegeven om in te groeien. Omdat dit bij me hoort. Deel is van wie ik ben.

Ik nodig dan ook iedereen uit die zich op welke manier dan ook herkent in dit verhaal, om volledig te gaan staan voor wie je bent, met al je (zielen)kwaliteiten en talenten.
Want ook jij mag gezien en gehoord worden. Jij mag gaan staan voor wie je bent! Jij doet er namelijk toe, zoals iedereen dit doet.
En ja, het is een proces. Het is groei, wat stapsgewijs gaat. In je eigen tempo. We hebben allemaal leren lopen, dat ging ook niet van de een op de andere dag.
Maar…ik weet dat jij al jou kwaliteiten en talenten niet voor niets meegekregen heb. In ieder geval niet om ergens in een doos te verstoppen en er niets mee te doen. Daarvoor ben jij niet geboren geworden. Je mag gaan staan en gaan Stralen als een malle!
We hebben mensen nodig die verandering durven te maken. Die een (wereld van) verschil maken. Juist in tijden zoals deze.
Her-inner je het maar. Je bent niet voor niets gekomen en geboren, juist in deze tijd. Waar je ook nog eens Trots op mag zijn, en ook op jeZelf! Dat je de moed hebt gehad om er te Zijn.

Authentiek zijn, vanuit je Hart spreken, écht helemaal jeZelf zijn – vanuit je Ware Kern.

We need all of you! Durf jij te gaan staan voor wie je bent en te gaan Stralen als het beste dat jij bent?

Dayenne.

Voel je vrij om te delen:

Hier zijn cookies aanwezig, waardoor de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker wordt.