fbpx

De kracht van woorden.

Wat woorden kunnen doen met ons…zowel positief als negatief.

Soms lijken woorden heel onschuldig, maar beseffen we niet welke energie er aan vast zit en dat het zelfs ons leven kan beïnvloeden. Wat dus de kracht van woorden zijn.

de kracht van woorden

Zo had ik eergisteren een sessie met een vrouw die tot op heden het gevoel had dat ze zich moet bewijzen. Dat ze altijd maar voor anderen klaar stond en zichzelf wegcijferde. Alleen wist ze niet direct waar dit vandaan kwam.Er werd van alles besproken tijdens de Intuïtieve Healing Massage en opeens zegt ze:

“Ik denk dat ik weet waar dit vandaan komt. Ik ben een couveuse baby geweest en vroeger toen ik kind was praatte mijn oma en moeder hier regelmatig over en kan me nog helder herinneren dat mijn oma zei dat ik het niet ging redden. Dat ik er niet de kracht voor had. Ik besef me nu dat ik sindsdien mij altijd ben gaan bewijzen en dat ik dit nog steeds doe. Dat ik wil laten zien dat ik het wel kan en het wel red”.

Zo zie je maar weer…hoe onschuldig woorden soms lijken, toch kunnen ze een grote impact achter laten.

Sta jij er wel eens bij stil wat woorden met jezelf en anderen kunnen doen? Ook negatieve/neerhalende gedachten over jezelf, hebben dezelfde impact. Je blijft jezelf als het ware ‘straffen’. Tijd om het anders te doen?!

Dayenne

Hier zijn cookies aanwezig, waardoor de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker wordt.