fbpx

De magie van de Intuïtieve Healing Massage.

Weet je wat ik nu zelf zo bijzonder vind aan de Intuïtieve Healing Massage?

Dat we van te voren niet weten wat er gaat gebeuren. En juist in dit niet weten, ontstaan de mooiste en magische momenten. Zoals bijvoorbeeld laatst bij een klant die haar benen terug kreeg.

Huh? Wat?

Ja ze kreeg haar benen terug. Spontaan diende zich een healing aan door levens heen. Al heel haar leven voelde ze dat ze niet echt met haar volledige lichaam in contact kwam, ze mistte het gevoel in en met haar benen. Zo zei ze ook dat zolang ze zich kan herinneren hier al mee bezig is en zich al die tijd afvroeg wat dit toch zou kunnen zijn.

Tijdens de Intuïtieve Healing Massage dient alles zich stap voor stap aan. Zo voelde ik eerst dat ze niet helemaal bij zichzelf aanwezig kon zijn. Ik merk dit vooral doordat de energie hoger in het lichaam aanwezig is en dat er energie afwezig is in de benen en voeten. Ondertussen begin ik haar te begeleiden om meer in het lichaam aanwezig te zijn en het hele lichaam dus mee te nemen, waarop we beiden merken dat de energie blijft steken ter hoogte van haar middel.

Hmm….interessant wat hier gebeurd…

Ik hoef zelf niet na te denken wat er dan mag gebeuren, ik vraag het gewoon:

“Wat is de volgende stap. Laat het me zien of voelen”.

Opeens neem ik een aparte bubbel rond haar benen waar. Ik zei tegen haar: “Het lijkt alsof je benen ergens in vast zitten, maar ook weer niet. Een soort bubbel. Het voelt aan alsof er een splitsing is. Omdat de energie anders voelt, voelt het aan alsof het van een ander leven is. Weet je toevallig of in een ander leven je lijf letterlijk door midden is gehakt / gezaagd, ook omdat je zelf ook voelt waar de energie blokkeert?”

“Ja, dat weet ik wel hoor”, gaf ze als antwoord. “Daar ben ik me van bewust”.

In het uitspreken van deze woorden krijg ik overal kippenvel en komt er veel koude los, waardoor ik weet dat er iets in beweging wordt gezet. Iets wat essentieel is op dit moment.
Ik voel aan dat haar benen weer terug in verbinding gebracht mogen en willen worden. Ik vraag haar of ze in eigen woorden dit verloren zielsdeel wil uitnodigen, om weer terug in verbinding te zijn. Zelf ondersteun ik mee door in gedachten aan te geven dat het oké is en veilig is om weer terug te komen. Dat het moment nu juist is en het veld vol Liefde open is.

En ja hoor….dit moment. Zo bijzonder. Zo magisch. Zo Thuiskomend.

Beiden voelen we de rillingen door ons lichaam gaan, kippenvel en koude is aanwezig, waardoor we weten dat er een mooie healing plaatsvindt. Het gevoel dat de magie haar werk doet. En je mag natuurlijk raden met welk gevoel deze lieve vrouw van de tafel af kwam? Jawel hoor….met goede voelbare benen. Een gevoel wat zowel vreemd als thuiskomend aanvoelt. Ze voelt ook duidelijk meer zichzelf weer.

Weer een mooie Healing Massage die vanzelf is mogen ontstaan. Dankjewel.

Ben jij hoogsensitief, hoogbewust of weet je dat een healing ook door levens heen kan gaan? Misschien is dan een Intuïtieve Healing Massage of een Soul Code Activation dan wel iets voor jou.

Dayenne

Hier zijn cookies aanwezig, waardoor de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker wordt.