fbpx

Happy Clients!

"Onlangs een intuïtieve healing mogen ontvangen, waarbij ik me bewust ben geworden van hoeveel ik in mijn hoofd zit / zat, nu meer op weg maar voelen en mijn hart en dat ik ben wie ik ben en mag zijn wie ik ben en dat dat goed is. Liefde voor mezelf was ik kwijt geraakt, voel me weer een stuk rustiger en ervaar meer vrede. Onderweg naar mijn nieuwe ikkie, trots op wie ik ben, en wat ik heb geleerd. Dankjewel voor deze mooie ervaring, en ik kom nog 'ns terug voor de massage. Lieve groetjes"

Anoniem

"Hallo Dayenne.
De massage was een fijne en bijzondere ervaring, ik ben erg gefascineerd door het spreken van je lichttaal. Wat ik heb bemerkt nu, is dat mijn lijf meer ontspannen is en dat is heel fijn om te ervaren. Spiritualiteit is zo fascinerend en ik heb de afgelopen jaren, na mijn scheiding, bijzondere dingen mogen ervaren. Leven vanuit mijn hart werd mijn zingeving nadat ik volledig de weg was kwijtgeraakt na de scheiding. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik mijn hart weer kan voelen en jouw massage heeft daar weer een stukje aan bijgedragen. Dank je!" Liefs van Karin.

Karin

"Omdat mijn lichaam toe was aan een liefdevolle en helende aanraking, kwam ik in contact met Dayenne. Ik heb de ontmoeting vanaf het eerste moment als bijzonder fijn ervaren. Het voelt vanaf het eerst moment veilig en vertrouwd. In het contact met Dayenne voelde ik herkenning. Dit gevoel werd tijdens de Healing Massage steeds sterker. Daarnaast helpt Dayenne je om je lichaam echt te voelen, om met je energie in ieder lichaamsdeel aanwezig te zijn. Hierdoor ontstaat een gevoel van thuiskomen in jezelf. De intuïtieve Healing Massage de ik heb mogen ontvangen was als een aan cadeau voor mijn lichaam, hart en ziel. Op meerdere lagen van mijn zijn, voelde ik ontspanning. Door de ontspanning en de helende aanraking, voelde ik al snel dat ook de diepere lagen in mijn zijn, tot ontspanning mochten komen. En juist vanuit deze ontspanning, ontstond de ruimte om de liefde in mijn lichaam te voelen stromen. De Healing Massage was een bijzonder fijne ervaring waar ik graag vervolg aan wilde gegeven. Zodoende koos ik ervoor om de Soul Code Activation te doen. Ik heb dit als heel bijzonder ervaren. Ik zou je graag uitleggen wat ik precies ervoer, maar ik nodig je uit om het zelf te gaan ervaren. Lieve lezer van deze review, ik kan je absoluut vertellen dat het heel fijn, veilig, vertrouwd en bijzonder is om een sessie samen met Dayenne te doen. Het is voor mij van grote betekenis geweest. Wat heel mooi en fijn is, is dat Dayenne ook nazorg biedt. Je kunt altijd met vragen bij haar terecht. Ook als het hele kleine vragen zijn. Dayenne ondersteund het proces van begin tot eind met heel veel liefde en warmte. Een sessie bij Dayenne is een prachtig cadeau aan jezelf. Ik raad het je absoluut aan. Het is een cadeau dat onbewust en bewust veel voor je kan betekenen."

Anoniem

"Mijn behandeling intuïtieve healing massage was zeer verhelderend. Ik was al enige tijd op zoek naar mezelf. Dankzij de deskundige behandeling heb ik voor het eerst in mijn leven mezelf gevonden. Ik heb ook ervaren dat ik voor het eerst volledig incarneerde in mijn lichaam. Tijdens de behandeling heb ik ook mijn zielsmissie en zingeving hier op aarde helder gekregen. Het heeft voor mijn een enorme positieve ommekeer gemaakt in mijn leven."

Niels

"Dear Dayenne thank you so much for the healing light massage I received from you. I went into a deep deep relaxation as your touch is so soft and your light language beautiful and loving. I enjoyed talking with you and hearing the insights you shared with me, also about the visions you had during the massage. Those who come to you will enjoy the warmth and safety of your practice, your sincere loving nature and gentleness, and healing."

Kaiyann

"Wat ik zeer opmerkelijk vind is dat ik bijna voortdurend in mijn lijf was en niet in mijn hoofd. Dat gedachten er niet of nauwelijks waren. De ene keer dat je erna vroeg was ik net ervoor heel ff in mijn gedachten geweest maar had het zelf al bemerkt. En tegelijkertijd zowat vroeg jij ernaar. De eerste keer dat je woorden uitsprak vond ik het vreemd, onwennig.
Dacht: oke dan...dit is dus lichttaal. Toen je boven in mijn nek bezig was heb ik een hele speciale ervaring mogen beleven. Nu ik het zo opschrijf ontroert het mij nog. Het was zo liefdevol, het voelde als thuis komen, als begrepen worden, het was mijn taal, mijn land. De tranen zijn er weer. Deze ervaring ging gepaard met het zien van verlichting. Een witte , lichte plek . Licht...geen zwaarte. Dus voelde zo fijn. Nu denk ik...vanuit deze plek gebeurt het. De kern. Godsamme deze ervaring was zo hemels, zo bijzonder. Dank je wel."

Anoniem

"My massages with Dayenne were deeply helpful. She helped me to release some stuck/dense/painful energy in my pelvis that was giving me a lot of problems. Most amazingly, she helps release energy with lightness and gentleness. No need for pain and pressure. Dayenne is a very wise person with a lot of insight into what is happening in the body. She is a great body healer and I highly recommend sessions with her!​"

Noah

"Ik hoorde je eerste lichttaal meditatie bij de global forces of light. Ik was zo gegrepen en enthousiast dat ik je ben gaan volgen op FB en you tube en je meditaties ben gaan delen. Dank je wel voor je mooie lichttaal. En ook als je zingt, zo troostend."

Marjo

"Ik ben vanmorgen bij Dayenne geweest voor een massage. Het was echt heerlijk. Je wordt helemaal in een relax sfeer gebracht. Ze zet zich met veel liefde en gevoel in om jouw een echte ontspanningsmassage te geven. Ze brengt je in totale rust. Iedereen zou zichzelf dit moeten gunnen!! En Dayenne dankjewel en tot de volgende keer!!"

Evelien

"Vandaag heeft mijn zoon van 12jr een kindermassage gehad. Hij vond het heel fijn en rustgevend. Je doet het echt super en ook fijn uitgelegd allemaal. Hij komt binnenkort zeker nog een keer terug. Een echte aanrader voor kinderen."

Monique

"Wat fijn, om een intuïtieve massage van Dayenne te mogen ontvangen. Subtiel, afgestemd, verbonden, liefdevol, een samenspel, waarbij lichaam en geest samen worden gebracht, in het hier en nu. Ik voelde hoe we op diverse lagen konden communiceren en hoe er tijdens en na afloop kwartjes vielen. De ontmoeting met Dayenne kwam precies op het juiste moment en het hielp me verder in de fase waarin ik me bevind. Dank je wel lieve Dayenne."

Lidy

"Een intuïtieve massage ontvangen van Dayenne is niet alleen een fysiek cadeau voor jezelf maar ook een cadeau op mentaal en spiritueel vlak. De zachte aanraking en begeleiding met de lichttaal heb ik als heel prettig ervaren. Dayenne voelt precies aan welke zaken er spelen en waar verder over gesproken kan worden. Daar waar mijn hoofd nogal eens voorbij rent aan de signalen van mijn lichaam, bracht de intuïtieve massage mij weer in evenwicht. Dank je wel Dayenne!"

Maud

"Onlangs een healingsmassage bij Dayenne geboekt. Ik kende haar nog niet persoonlijk, maar de eerste kennismaking was meteen een manier van thuiskomen. We begrepen elkaar meteen en konden fijn van gedachten wisselen. De massage was zeer subtiel, er werd meer de focus gelegd op het energetische stuk dan op t masseren. Dayenne doet dat wat haar intuïtie haar ingeeft en daar vertrouw ik ook op. De lichttaal heb ik als zeer prettig ervaren. Na afloop voelde ik me heerlijk loom en ben thuis ook goed in slaap gevallen. Dayenne gaf me verder nog tips en tricks om verder te gaan Zeker een aanrader als je een stapje wilt zetten in je eigen bewustwordingsoroces! Dank je wel Dayenne"

Maddy

"Tijdens onze vakantie ben ik verschillende keren bij Dayenne geweest. Wat een simpele ontspannende massage zou zijn werd dit een gesprek over 'Zelf' en over loslaten en luisteren naar je lijf. De vriendelijke en open manier van werken en masseren van Dayenne heeft me veel goed gedaan, ik heb minder pijn in mijn lijf en ben me ook bewust geworden van een aantal dingen. Ik wil hier zeker mee verder. Dank je wel!"

Wendy

"Dayenne is een heel fijn, open en sociaal persoon die heel goed bij je aan kan sluiten. Haar massages zijn subtiel maar brengen veel teweeg. Het is ook veel meer dan alleen een massage. Ze gaat in gesprek met je, sluit aan bij de persoon die ze voor zich heeft en geeft feedback en adviezen waar je nog vaak even aan terug denkt. Er ontstond een fijn en open gesprek. Voor mij was het een hele goede eerste ervaring met een energetische massage."

Anoniem

"Vandaag intuïtieve massage gehad en zonder dat ik verteld had waar de pijn zat wist Dayenne ieder pijnlijk plekje te vinden! Ik was al fan van je doordat je 3 jaar geleden al een 4 maanden slepend ongemak wegmasseerde!! Maar deze ervaring van vandaag is gewoon iets wat je jezelf moet gunnen!!! Dit is gewoon het beste cadeau wat je jezelf kan geven!!!"

Rianne

Hier zijn cookies aanwezig, waardoor de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker wordt.