Het is veilig.

We mogen steeds meer en meer incarneren in dit lichaam. De nieuwe wereld, de nieuwe Aarde creëren we namelijk samen. We zijn hier allemaal gekomen met een bepaald doel. Ieder heeft hier zijn/haar taak in. Alleen niet iedereen kan zich dit her-inneren. We zijn namelijk afgedaald in hele lage trillingen, vergeten wie we zijn en om een betere wereld te creëren, zullen we onze trilling ‘moeten’ verhogen. Het weer her-inneren. Meer in Liefde leven, in Vertrouwen, in Verbinding met elkaar, Samen Leven.
Steeds meer zielen worden wakker en beseffen zich dat bepaalde dingen anders mogen. Komen terug bij zichzelf.
Dit is ook echt wat we nodig hebben. We hebben jou nodig. Ieder van jou is van belang hier op Aarde. En niet alleen nu, maar vooral voor onze toekomst. De wereld die we nalaten aan onze kinderen en zo verder.

Hoe zou het zijn als we veel meer in harmonie met alles leven? Veel meer respect voor natuur, mens en dier hebben?
We are the ones we’ve been waiting for – wij zijn degene op wie we wachten. The time is now.
Kun jij je het weer her-inneren?
Voel jij diep van binnen wat je hartje verlangt?
Hoe zie jij de wereld het liefst voor je?

En weet je…? Zeker ook voor de hooggevoelige zielen onder ons: het is veilig. Het is écht veilig om hier op Aarde aanwezig te zijn. Want juist dat is wat we nodig hebben. Volledig hier zijn. Dan kunnen we ook doen, waarvoor we hier zijn. Dan maken we het verschil. Dan maken we het waar.
Het is echt zo.
En een ander weetje…ik ondersteun je er graag bij. Ik weet hoe moeilijk deze reis is naar de Aarde toe. Het her-inneren, het aarden, het gronden, de trilling die anders is, de identificaties. Ik help je graag in het weer her-inneren. In het terugkomen bij jeZelf. Je het Vertrouwen te geven dat het veilig is om hier te Zijn. Jij doet er namelijk toe.

Het is veilig. Kom maar. Het is oké.
Je bent van harte welkom.

Voel je vrij om te delen:

Hier zijn cookies aanwezig, waardoor de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker wordt.