fbpx

Hoe ziet zo’n Intuïtieve Healing Massage er uit (van mijn kant gezien)?

Ik weet vantevoren niet hoe een intuïtieve massage eruit gaat zien. Dat is nu het mooie ervan; omdat deze massage volledig vanuit intuïtie en gevoel gaat.
Het begint bij het eerste contact. Dan leg ik mijn handen op de rug van de persoon, ter hoogte van het hart en de stuit.
Als eerste ook om de persoon in de ruimte maar ook het lichaam aan te laten komen. Om van de (drukke) buitenwereld, ook naar binnen te kunnen keren.
Een soort hallo zeggen in fysiek contact, maar ook in gedachte van hart tot hart contact maken.
Wat er vervolgens gebeurd is dat ik verschillende informatie ontvang. Ik voel (heldervoelend), ik weet (helderwetend), ik hoor en zie informatie (helderhorend, helderziend).
Deze 4 kwaliteiten pas ik toe tijdens de massage en zo weet ik precies wat waar gebeurd en waar ik met mijn handen naar toe mag op het lichaam. Welke bewegingen/massagetechnieken ik dien te maken.
Alles bij elkaar is dit dus intuïtief masseren. En zo ontstaat er ook wat nodig is, omdat de persoon (het bewustzijn, de ziel, het onderbewuste, het lichaam) met mij communiceert. Dit klinkt misschien bijzonder voor velen, spannend, raar of misschien wel eng.
Zie het zo….er zijn mensen die van nature (talenten, kwaliteiten) goed kunnen piano spelen, schilderen, hoogbegaafd, dansen, technisch zijn etc. Zo zijn er dus ook mensen die hooggevoelig zijn. Die bepaalde voelsprieten net iets meer hebben dan anderen en het dus ook als een kracht/talent/kwaliteit toepassen.

En verder… Wist je dat ons lichaam ook een bewustzijn heeft? Dat ons lichaam emoties e.d. opslaat?
Neem bijvoorbeeld een traumatische gebeurtenis. We hebben er wel of geen bewuste herinnering aan, maar ons onderbewuste en ons lichaam herinneren dit wel nog. Daarom dat door bepaalde triggers het lichaam bijvoorbeeld weer gespannen wordt of dat men bewust of onbewust vlucht voor en door de trigger. Als bescherming. Afhankelijk van wat er gebeurd is en hoe onze hersenen dit geregistreerd hebben. Lichaam en geest zijn daarom met elkaar verbonden.
Alle informatie van wat er ooit gebeurd is, ligt allemaal opgeslagen in onze cellen. En deze informatie kan zich uiten in emoties, gevoelens, gebeurtenissen e.d. Dit is de informatie die tot me komt.

dayessage healing massage

Weet ik dan alles van de persoon? Nee absoluut niet. Wil ik niet en kan ik ook niet. Vandaar noemt men dit intuïtief.
Ik zal alleen maar informatie ontvangen die op dat moment van belang is. Het is dus jouw lichaam, onderbewuste, bewustzijn, ziel e.d. die mij de informatie geeft. Al zou ik nog alles vragen (wat ik helemaal niet integer vindt) of misschien op je eigen verzoek, dan nog ontvang ik alleen maar informatie die van belang is om jou mee verder te helpen. Dus het kan ook zijn dat ik helemaal niets voel of ontvang, omdat er voor dat moment niets te delen is. Alles gebeurd in het nu, op dit moment en voor het hoogste goed.
Daarbij vraag ik zelf ook helemaal niets. Ik voel en ontvang. Zo simpel is het voor mij 

En als kers op de taart kan er ook nog eens een healing ontstaan. Ook dit gebeurd in het moment zelf en is iets wat ik niet van te voren weet.
Daarbij kan ik als persoon niets voor jouw healen. Dit is dus het geniale ZELFGENEZEND vermogen van het lichaam, JOUW lichaam wel te verstaan. Je doet het helemaal zelf. Ik ben als het ware een tussenpersoon die hierin ondersteunt.

De intuïtieve massage is hier te vinden: https://echtbewust.nl/intuitieve-healing-massage/

Veel liefs,
Dayenne  

Hier zijn cookies aanwezig, waardoor de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker wordt.