fbpx

Leef je eigen leven.

Doelloos.

Ze kwam binnen met het verhaal dat ze al lang op zoek is naar zichzelf, dat ze beetje bij beetje de puzzelstukjes vindt, maar het haar ook uitput. De onrust die ze voelt en haar doelloosheid in het leven. Moe van de eeuwige zoektocht, zoals het lijkt…

Ik leg mijn handen op haar rug om zo contact met haar en haar lichaam te maken en merk op dat er een deel van haar moeilijker te bereiken is. Ik laat mijn handen over haar rug gaan, om ook op die manier contact te maken met haar, maar neem ook waar dat hierin een deel niet bereikbaar is.
In gedachte blijf ik contact maken en onderzoeken waar ze is, wat ze nodig heeft en wat er mag gebeuren. Via deze weg krijg ik (vooralsnog) weinig antwoord.

leef je eigen leven

Intuïtief komen er vragen in mij op die ik haar begin te stellen. We komen in een gesprek en ze vertelt precies die informatie die nodig is om verder te komen.
Haar band met haar ouders, de rol die ze hierin heeft genomen en hoe het verleden haar gevormd heeft. Gedurende het gesprek heen, al masserend, voel ik hoe haar lichaam reageert op bepaalde informatie die ze geeft. En hoe mijn lichaam het bevestigd door de kippenvel die ik krijg.

Eigen leven.

Het moment dat ze op jongere leeftijd het huis verliet, was ook het moment dat het zielencontract met haar ouders mocht worden afgesloten. Dat ze er voor zichzelf mocht zijn. Dat ze haar EIGEN LEVEN mocht gaan leiden. Dat het nu om haar zelf ging.
Echter deze boodschap werd al die jaren onbeantwoord en verklaart de “eeuwige” zoektocht, de onrust, het doelloze leven.

Haar zogenaamde innerlijke criticus die hierin deelnaam en veel groter was dan zijzelf, maakte dat ze niet volledig zichzelf kon zijn. Deze liet haar iedere keer weten dat het ‘toch geen zin heeft’, dat alles ‘doelloos’ is.
M.a.w. de saboteur waardoor ze zichzelf klein hield en tevens niet wist wie ze daadwerkelijk was.

“Hey, ik kan ook net zo goed visualiseren dat mijn innerlijke criticus niet zo groot is. Dat deze kleiner is dan mijzelf.”

Ze wil namelijk haar eigen beslissingen en keuzes maken, háár grenzen aangeven. Door hier aandacht aan te besteden – dit niet alleen te voelen/willen, maar ook daadwerkelijk in actie te komen – maakt dat zij als persoon en ziel zal groeien. Dit heeft natuurlijk tijd en toewijding nodig. En niet langer te laten beïnvloeden door de innerlijke criticus.
En díe innerlijke criticus die ze als een groot iemand zag….kwam ze zelf tot inzicht om deze – al visualiserend – kleiner te maken. Dat ze deze helemaal geen aandacht hoeft te schenken, behalve aan zichzelf.

Ze werd zich ‘Echt Bewust’ van wie ze zelf was. Opvallend mooi hoe ze deze woorden benoemde. Dit geeft mij een dankbaar gevoel, omdat dit is waar ik het voor doe.

Dayenne

Wil jij ook zicht op je eigen leven hebben? Bewuster worden van jezelf en je patronen?
Kijk dan eens voor een Intuïtieve Healing Massage of een Coach-sessie ‘Haal het beste uit jezelf‘.

Hier zijn cookies aanwezig, waardoor de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker wordt.