Intuïtieve Healing Massage Sint Joost

Ontdek alles over de Intuïtieve Healing Massage en boek een afspraak in Sint Joost.

Echt Bewust Sint Joost

Doordat ik zelf menig klachten en spanningen aan mijn lichaam heb gehad en ik echt mocht gaan leren luisteren naar mijn lichaam, weet ik nu hoe belangrijk het is om dit ook écht te doen. Mijn lichaam wilt mij namelijk hiermee iets vertellen.

Ook werd mij duidelijk hoezeer ik in mijn hoofd zat en waarom ik dus mijn lichaam en gevoel negeerde. Terwijl dit alles juist belangrijk is om in balans te zijn en te blijven!

Omdat ik de weg zelf bewandeld heb, weet ik precies hoe ik jou via een Intuïtieve Healing Massage verder kan helpen.

Ik heet je alvast van harte welkom!

massage sint joost

Een intuïtieve healing massage ontvangen van Dayenne is niet alleen een fysiek cadeau voor jezelf maar ook een cadeau op mentaal en spiritueel vlak. Dayenne voelt precies aan welke zaken er spelen en waar verder over gesproken kan worden. Daar waar mijn hoofd nogal eens voorbij rent aan de signalen van mijn lichaam, bracht de intuïtieve massage mij weer in evenwicht. Dank je wel Dayenne!

Maud

Onlangs een intuïtieve healing mogen ontvangen, waarbij ik me bewust ben geworden van hoeveel ik in mijn hoofd zit / zat. Nu meer op weg maar voelen en mijn hart en dat ik ben wie ik ben en mag zijn wie ik ben en dat dat goed is. Liefde voor mezelf was ik kwijt geraakt, voel me weer een stuk rustiger en ervaar meer vrede. Onderweg naar mijn nieuwe ikkie, trots op wie ik ben, en wat ik heb geleerd. Dankjewel voor deze mooie ervaring, en ik kom nog ‘ns terug voor de massage. Lieve groetjes

Anoniem

Intuïtieve Healing Massage

De Intuïtieve Healing Massage Sint Joost helpt jou om weer beter in je vel te zitten. Misschien heb je door stress of andere vervelende gebeurtenissen spanningen in je lijf of onrust. Of misschien zit je wel veel in je hoofd en mis je soms het contact met je lichaam en gevoel. Dan is dit de uitkomst, ongeacht door welke situatie jij je uit balans voelt!

Naast massage bied ik ook andere behandelingen aan onder de naam Power Healing. Ook met het doel zorgen dat jij weer thuiskomt bij jezelf en dus lekker in je vel zit.

Investering Intuïtieve Healing Massage Sint Joost

Echt Bewust

Sint Joosterbaan 30
6112 AV Sint Joost, Limburg
Nederland
Telefoon: 0612474140
E-mail: dayenne@echtbewust.nl
URL: https://echtbewust.nl/
Prijsindicatie: $$
Maandag09:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 18:00
Vrijdag09:00 - 18:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Dayenne is een heel fijn, open en sociaal persoon die heel goed bij je aan kan sluiten. Haar massages zijn subtiel maar brengen veel teweeg. Het is ook veel meer dan alleen een massage. Ze gaat in gesprek met je, sluit aan bij de persoon die ze voor zich heeft en geeft feedback en adviezen waar je nog vaak even aan terug denkt. Er ontstond een fijn en open gesprek. Voor mij was het een hele goede eerste ervaring met een energetische massage.

Anoniem

Vandaag voor de tweede keer een massage genoten bij Dayenne. Het was een heerlijke ervaring en een echte aanrader. Haar massagetechniek werkte super ontspannend en helend in elke cel van mijn lijf. Tijdens de massage is zij in staat om diepere lagen te doorgronden, teneinde tot nieuwe inzichten te komen die een belangrijke bijdrage vormen voor mijn bewustwordingsproces. Ik verheug me op het vervolg over 2 weken

Peter

Intuïtieve Healing Massage Sint Joost

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een Intuïtieve Healing Massage behandeling in Sint Joost.

11 + 7 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

Dayenne

Dayenne

I will be back soon

Dayenne

Heyy! Waarmee kan ik jou van dienst zijn? Stel gerust je vraag via whatsapp of bel mij.

chat