fbpx

‘Eeks…dat gekriebel aan m’n voeten’, maar wist je dat een voetmassage juist heel goed is als je veel in je hoofd zit?!

Het haalt je namelijk letterlijk uit je hoofd, omdat je voeten nu eenmaal het andere uiterste van je lichaam zijn. Hierdoor ben je meer bij jezelf aanwezig, wordt het rustiger in je hoofd en kun je dus makkelijker ontspannen.

Bij een voetreflexmassage worden bepaalde plekken (reflexzones) onder de voet gemasseerd. Iedere zone staat in verband met een desbetreffend orgaan. Het masseren van deze plekken heeft dus een positieve werking. Het zorgt voor een betere doorbloeding, het voert afvalstoffen af en zorgt dat je beter in balans komt. Als ieder orgaan namelijk zo optimaal mogelijk functioneert, werkt dit door op hoe jij je voelt.

Zijn er blokkades of stroomt je energie niet zo lekker, dan komt deze weer in beweging. En doordat afvalstoffen afgevoerd worden, kunnen voedingsstoffen weer aangevoerd en opgenomen worden in je organen en lichaam. Op deze manier komt je lichaam (of een deel hiervan) weer in balans. Klachten kunnen afnemen of zelfs helemaal verdwijnen.

Het doel van voetreflexmassage is het brengen van ontspanning en balans. Dat je energie weer goed doorstroomt en organen (weer) optimaal werken. Je ervaart meer rust in je hoofd.

De basis voetreflexmassage werkt altijd ontspannend. Je kan deze combineren met een voetreflexmassage die gericht is op het lymfesysteem, spijsverteringstelsel of spieren en gewrichten.

45 – 60 minuten

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Ga uit je hoofd en in je hart. Denk minder en voel meer.
~ Osho ~

Veelgestelde vragen

Jazeker. Ik nodig je graag uit om te ervaren wat massage met je doet. Bij een 1e afspraak of van te voren in een gratis kennismakingsgesprek leg ik uit hoe ik te werk ga, wat er gemasseerd wordt en hoe de massage in z’n algemeen uitziet en wat voor werking de werking ervan is. Ik vind het belangrijk en zal er voor zorgen dat je je comfortabel en op je gemak voelt. 

Ik geef (energetische) ontspanningsmassages, welke niet te vergelijken zijn met een bezoek aan een fysiotherapeut of sportmasseur. Erotische massages worden niet gegeven. 

Ik geef healings en activaties. Een healing in combinatie met massage is de Intuïtieve Healing Massage en de Soul Code Activation bevat bestaat uit een clearing, healing & activatie. Ook tijdens Soul CoachingHaal het beste uit jeZelf‘ is het mogelijk dat een healing ontstaat.

Afhankelijk van je soort klachten werkt een massage / behandeling zeker goed. Je kan altijd overleggen met je behandeld arts / specialist of dit bij je aansluit. Bepaalde fysieke klachten kunnen een onderliggend thema hebben welke tijdens mijn behandelingen inzicht e/o duidelijkheid kunnen geven.

Afhankelijk van de soort massage / behandeling duurt deze 1 à 1,5 uur. Dit is inclusief aan- en uitkleden en een gesprek voor- en achteraf. Aandacht voor de klant staat voor op en hoor dan ook graag even hoe het met je gaat.

Nee. Ondergoed houd je aan.

De behandeltafel en ruimte wordt dagelijks schoongemaakt en ontsmet. De behandeltafel wordt voorzien van nieuwe handdoeken na iedere klant.
Van jou, als klant, wordt verwacht fris en gedouched te zijn voordat je naar de afspraak komt.

Ik heb mijn geheimhoudingsplicht en alles wat besproken wordt blijft vertrouwelijk en zal niet met anderen gedeeld worden.

Nee. Door de jaren heen is er veel gewijzigd binnen het vergoedingssysteem en is het lastiger om hier nog voor in aanmerking te komen. Daarnaast zie ik de massages / behandelingen als een investering in jezelf. Sta er maar eens bij stil wat het je brengt, wat je er van leert en hoe het je als persoon laat groeien. Dát alleen al, is heel veel waard. Jij bent dat voor jezelf waard! 😉 

Boven de veelgestelde vragen staat een formulier waarmee je mij een bericht kunt sturen. Door je emailadres en telefoonnummer achter te laten, kan ik je makkelijk bereiken. Over het algemeen bel of mail ik je binnen 1 dag terug.

Hier zijn cookies aanwezig, waardoor de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker wordt.