fbpx

“Mijn benen? Doen die nog steeds niet mee?”

Ik laat mijn handen rusten om bedding te geven. Haar het gevoel te geven om in mijn ruimte en in haar lichaam aan te komen. In dit moment voel ik al vanalles onder mijn handen gebeuren.
Ik voel veel oud verdriet dat in de flanken van de onderrug ligt opgeslagen. Na afloop vertelt ze zelf ook de verantwoordelijkheden die ze lange tijd heeft gedragen, die eigenlijk niet van haar waren. Ze gaf aan dat er nog veel verdriet is waar ze mee bezig is te doorvoelen.

Ik laat mijn handen langzame, zachte strijkingen maken die nodig zijn om ruimte te creëren. De oude emoties mogen het lichaam verlaten. Ze heeft ze lang genoeg gedragen.
Wanneer er ruimte gecreëerd wordt (oude informatie gaat dan uit het lichaam), kan er nieuwe energie (licht/nieuwe informatie) voor in de plaats komen.
Langzame strijkingen worden afgewisseld met normale strijkingen. Juist in de subtiliteit masseer ik op de diepere lagen dan het fysieke. Daar gebeuren of ontstaan de mooiste dingen voor mijn gevoel. Omdat daar de informatie opgeslagen ligt.

Wanneer ik lichttaal spreek of zing, ondersteunt dit de massage. Lichttaal kunnen we met ons mensenbrein niet begrijpen, wel kunnen we het met ons hart voelen.
En ook lichttaal is iedere keer weer anders in werking. Dit keer werkte het activerend op haar hartchakra, bij haar rug werd er oude informatie/energie (opgeslagen emoties) uit het lichaam gehaald, en richting het einde van de massage spreek/zing ik lichttaal om haar uit te nodigen in te dalen in haar lichaam. Heel zachtjes, heel liefdevol. Het Vertrouwen en de Liefde meegeven dat het oke is. Dat het nu mag en kan.
Alles stap voor stap. Dat wat nodig is, dient zich op het juiste moment aan. Alles voelt dan heel subtiel. Ik ben blij met mijn fijngevoeligheid, zodat ik het kan volgen.

Tijdens de massage werd de Ankh energetisch zichtbaar en nam plaats in de onderste chakra’s. Omdat hier heling op nodig is. Om meer van haar Licht, dat zojuist heeft kunnen indalen, te kunnen verankeren.
Wat bij velen nodig is en mag gebeuren. Het feit dat we meer aanwezig mogen zijn in ons lichaam, in onze onderste chakra’s. Thuiskomen in ons Zijn, in ons lichaam, in ons Zelf.
In deze chakra’s liggen nog veel onverwerkte emoties, diepe trauma’s. Wanneer hier meer ruimte gemaakt wordt, kan hier ook meer van ons Licht indalen. Dan kunnen we simpelweg gewoon meer Aanwezig Zijn in ons lichaam.

De intuïtieve massage werd een Healing Massage. Er heeft veel mogen gebeuren. Veel oude energie die haar niet meer diende werden getransformeerd en meer licht nam plaats in haar lichaam. Aan het eind zag ik dat ze tot haar heupen volledig in Goud gehuld was. Haar benen? Ze moest er zelf al mee lachen….ze zei: “Doen die nog steeds niet mee?”
Maar ook die komen. Stap voor stap. Eerst ruimte maken in de onderste chakra’s, waardoor er ook meer Licht kan plaatsnemen in de benen en voeten.

Dayenne

Hier zijn cookies aanwezig, waardoor de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker wordt.