Wie is Dayenne?

In een notendop…

Dag lieverd, leuk dat je komt lezen hier. Ik wil je met alle plezier en liefde uitgebreid mijn verhaal vertellen, maar dan gaat het wel heel lang worden hier (sorry kan er niets aan doen…ik vertel gewoon graag 😊), dus zal het hier proberen kort te houden. Tijdens een afspraak kom je zeker nog meer over mij te weten en waarom ik doe wat ik nu doe.

Voor mij is de aarde een leerschool. En ik ben hier om de Nieuwe Aarde te creëren.

We komen hier ervaringen opdoen, zowel minder leuke als leuke. Hierdoor kunnen we ons verder ont-wikkelen en het beste uit onszelf halen.Maar. . . ik zag dat ik in een vrij mentale maatschappij opgroeide. We moeten zus, we moeten zo. En maar presteren. Een maatschappij waar ik als nieuwetijdskind, hooggevoelig en hoogbewust niet in thuis hoor. Wat ook niet de bedoeling is. Ik ben hier – met vele anderen – om de wereld te veranderen. Om een verschil te maken. Omdat de huidige mens en tijd niet meer past bij de wereld en bijpassende energie waarin we zijn opgegroeid.

Omdat ik als hooggevoelige ziel (hogere trilling) naar deze aarde ben gekomen (die destijds een lagere trilling had dan nu), was het voor mij niet makkelijk om als kind zijnde mij hier neer te zetten. Dit is pas op latere leeftijd gebeurd. Uit bescherming (iets wat on(der)bewust vanzelf gebeurde) ben ik me gaan aanpassen aan de omgeving en had ik mijn voelen diep weggestopt en geblokkeerd. Iets wat bij mijn persoonlijk zielenpad hoort, maar ook bij mijn hooggevoeligheid.

Want voelen? Wat was dat? Ik heb lange tijd niet begrepen wat anderen hiermee bedoelde en het frustreerde mij dan ook dat ik iets niet kon, wat wel heel normaal bleek te zijn. Door de jaren heen kwam ik er achter dat mijn voelen geblokkeerd was.

En niet alleen hierdoor, ook omdat ik opgroeide in een wereld waar weinig tot geen contact meer is/was met het gevoel, intuïtie, hart en ziel. En dat is juist wat ik o.a. hier heb te brengen. Om jou weer in contact te laten komen met jouw Zelf, je Hart & Ziel.

Intuïtie. . .ook zoiets. Net als voelen, was ik ook een heldin om dit te negeren. Ik wist niet waar mensen het over hadden. Daarbij was ik ook nog eens hardleers en met schade en schande kwam er uiteindelijk een moment dat ik besloot om zachtleers te worden. Om toch maar eens naar die stem diep van binnen (intuïtie) te gaan luisteren.

De foute keuzes die ik maakte (wat in het moment eigenlijk niet fout waren, maar precies de bedoeling vanuit de ziel gezien) en de situaties waarin ik verkeerde (o.a. destructieve relaties) deden mij natuurlijk geen goed. Doordat ik veel stress heb ervaren was dit voelbaar als spanning in mijn lijf, zoals een pijnlijke onderrug en spanning in mijn schouders en nek. Fysiek en medisch was er niets te vinden, maar door de jaren heen kwam ik erachter dat hoe ik mij innerlijk voelde, dit door het fysieke lichaam zich uitte. Er speelde van alles in mijn onderbewuste  en het lichaam gaf hier uiting aan.

Dit zorgde ervoor dat ik steeds meer naar mijn lichaam ging luisteren en haar uiteindelijk ook ging begrijpen. Wat mij nu de kennis (metafysische eigenschappen van het lichaam) en wijsheid geeft om jou te kunnen helpen met leren luisteren naar je lichaam, gevoel en intuïtie en wat hier achter zit.

Life is an ongoing proces – a never ending story.

Ondertussen heb ik al veel mogen leren en mijn laatste proces was tevens een heftig proces. Ik kwam uit mijn overlevingsstand (vooral leven vanuit het hoofd, vol identificaties, overtuigingen en patronen) en ik kon weer gaan leven. En bij dit leven hoort voelen. Zo heb ik ook gevoeld hoe ik in dit lichaam kwam, hoe raar dit misschien ook klinkt. Eindelijk was de tijd zover dat ik als hooggevoelige/hoogbewuste ziel kon plaatsnemen in dit fysieke lichaam. Maar ook wanneer we traumatische ervaringen meemaken kan een deel van de ziel besluiten om het lichaam te verlaten (vluchten).

Hiermee ervaarde ik hoe ik weer terug kwam, hoe ik weer Thuis kwam bij meZelf. Ik mocht weer mezelf gaan zijn. In wie ik ben. Vrij van conditioneringen, oude patronen en overtuigingen. Mijn hooggevoeligheid en hoogbewustzijn kan er weer zijn en mijn intuïtie werd sterker. Ook de healer in mij inclusief het helderweten, -voelen, -zien en -horen is zich steeds meer gaan laten zien. Nu besef ik dat die eigenschappen er eigenlijk altijd zijn geweest, alleen voelde ik de veiligheid nog niet om deze aanwezig te laten zijn. En met dit Thuiskomen in mijZelf, kon ik ook weer aanwezig zijn in de lichaam. In contact met mijzelf en mijn gevoel.

Deze kwaliteiten en gaven zorgen ervoor dat ik weet en voel wat er tijdens een behandeling mag gebeuren en wat nodig is. Als Ziel- en BewustzijnsCoach & Healer begeleid en ondersteun ik jou met alle liefde en plezier zodat ook jij weer in verbinding komt met jouw Zelf. Dat jij jouw leven kunt voortzetten vanuit je Hart en met jouw Ziel.

Volg mij op Social Media:

“We need more leaders in the world. Leaders like you and me.”

Onderstaande opleidingen heb ik gevolgd:

Hiernaast heb ik ook verschillende cursussen en workshops gevolgd om mijzelf als persoon en bedrijf verder te ontwikkelen. Wat ook niet zal ophouden – iets met leergierig zijn en een innerlijke drive om te blijven groeien en ontwikkelen 😊. En niet te vergeten mijn eigen levenservaringen en de kennis die ik uit boeken haal.

Ziel- en BewustzijnsCoach & Healer

HSP Coach

Atlantis Therapeut

Spiritual Mentorship

Coachvaardigheden

BewustzijnsCoach

NHBO
2019

The Path Of The Wounded Healer

Lichtopleiding

Sabaaydi Massage Opleidingen

Sabaaydi
2016-2018

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?

Ik kijk er in ieder geval erg naar uit!

Ervaringen van mijn klanten

Je bent enthousiast, optimistisch, duidelijk, prettig en professioneel. Je begrijpt wat ik bedoel als ik iets aangeef. Geeft op een zachte manier suggesties als je vindt dat ik iets op een andere manier kan aanpakken. En houdt goed de doelstellingen/rode lijn in de gaten. Ook je reacties op mail en app-contact zijn fijn en stimulerend.

Verder hebben we fijne voorgesprekken en ben je duidelijk tijdens een behandeling. Ik vind het fijn dat je in een nagesprek ook aangeeft wat je hebt gedaan en vraagt wat het met mij heeft gedaan. De coachgesprekken zijn opbouwend en ondersteunend.

Aleida

Een plek waar je je meteen thuis voelt Dayenne voelt je goed aan je gaat lekker ontspannen naar huis.

Jose

Dayenne is een heel fijn, open en sociaal persoon die heel goed bij je aan kan sluiten. Haar massages zijn subtiel maar brengen veel teweeg. Het is ook veel meer dan alleen een massage. Ze gaat in gesprek met je, sluit aan bij de persoon die ze voor zich heeft en geeft feedback en adviezen waar je nog vaak even aan terug denkt. Er ontstond een fijn en open gesprek. Voor mij was het een hele goede eerste ervaring met een energetische massage.

Anoniem

Ik ervaar Dayenne als een fijne coach. Ze luistert goed naar je verhaal, is oprecht geïnteresseerd en wil je graag verder helpen. Ook kan zij zich goed inleven en zich zelfs afstemmen op jou als persoon. Hierdoor kan ze snel de vinger op de ‘zere plek’ leggen en je informatie geven waar je echt iets mee kunt. Ze helpt mij om dichter bij mezelf te komen, meer in contact met mijn lijf en mijn gevoel/intuïtie.

Maud

Absolute aanrader. Dayenne neemt de tijd voor je en kan dmv energetische healing en massage contact maken met je kern om obstakels uit het onderbewustzijn te leren herkennen.

Michelle