Wie is Dayenne?

In een notendop…

Hoi lief mens, leuk dat je komt lezen hier. Ik wil je met alle plezier en liefde uitgebreid mijn verhaal vertellen, maar dan gaat het wel heel lang worden hier (sorry kan er niets aan doen…ik vertel gewoon graag 😊), dus zal het hier proberen kort te houden. Tijdens een afspraak kom je zeker nog meer over mij te weten en waarom ik doe wat ik nu doe.

Ik kan niet meer zo heel veel van mijn kindertijd herinneren, maar ik weet wel dat ik best wel eigenwijs was. Dit eigenwijs zijn heeft me niet altijd geholpen, omdat ik hierdoor niet altijd de juiste keuze heb gemaakt. Maar…gezien mijn positieve mindset heb ik fouten nooit echt als fouten gezien, maar als leermomenten. En dan wordt die eigenwijsheid opeens mijn Eigen Wijsheid. Ik heb een behoorlijke rugzak gehad en hier is uiteindelijk veel kennis en wijsheid voor terug gekomen. Iets wat me zeker innerlijk verrijkt.

Voor mij is de aarde een leerschool.

We komen hier ervaringen opdoen, zowel minder leuke als leuke. Hierdoor kunnen we ons verder ont-wikkelen en het beste uit onszelf halen.
Maar. . . ik zag dat ik in een vrij mentale maatschappij opgroeide. We moeten zus, we moeten zo. En maar presteren.

Voelen? Wat was dat?Ik heb lange tijd niet begrepen wat anderen hiermee bedoelde en het frustreerde mij dan ook dat ik iets niet kon, wat wel heel normaal bleek te zijn. Door de jaren heen kwam ik er achter dat mijn voelen geblokkeerd was door een bepaalde ervaring uit het verleden.

En niet alleen hierdoor, ook omdat ik opgroeide in een wereld waar weinig tot geen contact meer is/was met het gevoel, intuïtie, hart en ziel.

Intuïtie. . .ook zoiets. Net als voelen, was ik ook een heldin om dit te negeren. Ik wist niet waar mensen het over hadden. Daarbij was ik ook nog eens hardleers en met schade en schande kwam er uiteindelijk een moment dat ik besloot om zachtleers te worden. Om toch maar eens naar die stem diep van binnen (intuïtie) te gaan luisteren.

De foute keuzes die ik maakte (wat in het moment eigenlijk niet fout waren, maar precies de bedoeling vanuit de ziel gezien) en de situaties waarin ik verkeerde (o.a. destructieve relaties) deden mij natuurlijk geen goed. Doordat ik veel stress heb ervaren was dit voelbaar als spanning in mijn lijf, zoals een pijnlijke onderrug en spanning in mijn schouders en nek. Fysiek en medisch was er niets te vinden, maar door de jaren heen kwam ik erachter dat hoe ik mij innerlijk voelde, dit door het fysieke lichaam zich uitte. Er speelde van alles in mijn onderbewuste  en het lichaam gaf hier uiting aan.

Dit zorgde ervoor dat ik steeds meer naar mijn lichaam ging luisteren en haar uiteindelijk ook ging begrijpen. Wat mij nu de kennis (metafysische eigenschappen van het lichaam) en wijsheid geeft om jou te kunnen helpen met leren luisteren naar je lichaam, gevoel en intuïtie en wat hier achter zit.

Life is an ongoing proces – a never ending story.

Ondertussen heb ik al veel mogen leren en mijn laatste proces was tevens een heftig proces. Ik kwam uit mijn overlevingsstand (vooral leven vanuit het hoofd, vol identificaties, overtuigingen en patronen) en ik kon weer gaan leven. En bij dit leven hoorde voelen. Zo heb ik ook gevoeld hoe ik in dit lichaam kwam, hoe raar dit misschien ook klinkt. Wanneer we traumatische ervaringen meemaken kan een deel van de ziel besluiten om het lichaam te verlaten (vluchten).

Nu ervaarde ik hoe dat deel weer terug kwam. Hiermee kwam ik ook weer Thuis bij meZelf.
Ik mocht weer mezelf gaan zijn. In wie ik ben. Vrij van conditioneringen, oude patronen en overtuigingen. Mijn hooggevoeligheid kon er weer zijn en mijn intuïtie werd sterker. Ook de healer in mij is zich steeds meer gaan laten zien.
Nu besef ik dat die eigenschappen er eigenlijk altijd zijn geweest, alleen voelde ik de veiligheid nog niet om deze aanwezig te laten zijn. En met dit Thuiskomen in mijZelf, kon ik ook weer aanwezig zijn in de lichaam. In contact met mijzelf en mijn gevoel.

Mijn fijn- en hooggevoeligheid en intuïtie zorgen ervoor dat ik precies weet en voel waar ik tijdens een Massage moet zijn. Mijn energetisch voelen zorgt ervoor dat ik je kan behandelen met een Healing. Mijn bewustzijnsprocessen en ont-wikkelingen zorgen ervoor dat ik jou kan begeleiden als BewustzijnsCoach.

Volg mij op Social Media:

Onderstaande opleidingen heb ik gevolgd:

Hiernaast heb ik ook verschillende cursussen en workshops gevolgd om mijzelf als persoon en bedrijf verder te ontwikkelen. En niet te vergeten mijn eigen levenservaringen en de kennis die ik uit boeken haal.

Atlantis Therapeut

Spiritual Mentorship

Coachvaardigheden

BewustzijnsCoach

The Path Of The Wounded Healer

Lichtopleiding

Sabaaydi Massage Opleidingen

Hoe klanten mij ervaren

Absolute aanrader. Dayenne neemt de tijd voor je en kan dmv energetische healing en massage contact maken met je kern om obstakels uit het onderbewustzijn te leren herkennen.

Michelle

Een plek waar je je meteen thuis voelt Dayenne voelt je goed aan je gaat lekker ontspannen naar huis.

Jose

Dayenne is een heel fijn, open en sociaal persoon die heel goed bij je aan kan sluiten. Haar massages zijn subtiel maar brengen veel teweeg. Het is ook veel meer dan alleen een massage. Ze gaat in gesprek met je, sluit aan bij de persoon die ze voor zich heeft en geeft feedback en adviezen waar je nog vaak even aan terug denkt. Er ontstond een fijn en open gesprek. Voor mij was het een hele goede eerste ervaring met een energetische massage.

Anoniem

Veel kennis en waardering en respect naar de klanten en goede kwaliteit van dayenne met goede adviezen e.d.

Harry

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?

Ik kijk er in ieder geval erg naar uit!