fbpx

Soms hebben we even die herinnering nodig…

Mira komt voor een Intuïtieve Healing Massage en er is niet een specifiek thema waar ze meer over wilt weten. Ze wilt het gewoon open laten en zien wat er komt. Vindt ze zelf de fijnste manier van werken. En dit ben ik wel met haar eens. Er helemaal blanco kunnen instappen en ervaren wat zich wilt aandienen.

Tijdens het afstemmen op haar en in het eerste contact kan ik voelen dat ‘iets’ in haar het toch nog wel spannend vindt om aanwezig te zijn. Ik begeleid haar in haar lichaam en dat ze op zichzelf mag vertrouwen. Gedurende de gehele massage zijn het steeds liefdevolle herinnering waar ze op mag letten en hoe ze zo dichter bij zichzelf kan blijven. Dat ze bijvoorbeeld haar gevoelens en eventuele triggers meer mag registreren. Wat er dan gebeurd. Vanuit een bescherming gaan we vaak weer in ons hoofd zitten of worden we afgeleid naar andere dingen.

herinnering

Soms is ook iets te pijnlijk om bij aanwezig te zijn of willen we niet ‘weer dat verdriet’ ervaren. En juist dan….dan is het belangrijk om er bij aanwezig te zijn (zo blijf je ook dicht bij jezelf) en te voelen wat er gebeurd. Dat het oké is wat er gebeurd en dat het er helemaal mag zijn. Jij mag er ook helemaal zijn, want ook dit is wie je bent.

Ik bespreek met haar dat ik voel dat ze ‘het allemaal wel weet’ en dat het geen nieuwe informatie is die ik met haar deel, maar gezien het in het thema blijft terugkomen is het blijkbaar nodig om het nog eens onder de aandacht te brengen. Zo kan ze ook voor zichzelf een laag dieper gaan, nog meer contact met zichzelf krijgen en dus ook bewuster zijn in hetgeen haar lichaam haar vertelt. Hoe ze beter naar zichzelf, haar gevoel en intuïtie kan luisteren. Ze zei al:

“Soms moeten we er even herinnerd aan worden in iets dat we al weten.”

Dayenne

Hier zijn cookies aanwezig, waardoor de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker wordt.