Soul Code Activation

Awaken your True Self

Wat is een Soul Code Activation?

De naam zelf zegt al veel: de Codes Activeren van je Ziel.

We hebben allemaal een bewustzijnsveld – gezien we allemaal een bewustzijn zijn – en in dit bewustzijnsveld zijn verschillende Codes aanwezig. Ook is er (oude) informatie in dit veld aanwezig dat je niet meer langer nodig hebt.
Door te werken met frequenties – LichtCodes – vanuit de Bron, het bewustzijnsveld en de Lichttaal (verbaal en gebarend) zal deze informatie gedecodeerd, opgeruimd en geheeld worden. Zo ontstaat er eerst een Clearing & Healing en daarna de Activatie.
Hiermee worden je Soul Codes wakker gemaakt en geactiveerd.

Je volledige potentie aanwakkeren

Thuiskomen bij jeZelf

Wat brengt het je?

In essentie is het Thuiskomen bij jeZelf.
Dat je (meer) je Ware Zelf kan zijn en kunt leven als je Hogere Zelf hier op Aarde.
Dat je (meer) kunt leven vanuit je Hart – wie je Echt bent – met al je zielskwaliteiten en -talenten en hiermee je eigen stem laten horen.
Je laat los en er wordt opgeruimd wat niet langer meer voor je hoogste goed is.

Alleen je eigen ervaring kan precies vertellen wat het jou gaat geven.

Als jouw Hart warm wordt, je Ziel begint te sprankelen of een JA hoort/voelt bij de Soul Code Activation, dan is dit de roep die je mag volgen.

"Soul Codes are an initiation to your Divine Self"

Hoe ziet zo’n Soul Code Activation eruit?

De Soul Code Activation bestaat uit een serie van 2 delen.

 • het 1e deel is een Clearing & Healing. 
 • het 2e deel is de Activatie.

De Soul Code Activation vindt plaats in een heilige tempel met een hoog trillingsveld (6D+). 
Vanuit de Bron – de God(in) van Onvoorwaardelijke Liefde – komen de LichtCodes binnen. Je hoeft verder niets te doen dan te ontvangen. Je wordt hier volledig in begeleidt. Tijdens de activatie komt er ook informatie binnen die speciaal voor jou bedoeld is (reading). 

De Clearing & Healing zorgt ervoor dat alles dat niet meer voor je hoogste goed is wordt losgelaten en opgeruimd. Zo wordt er ruimte gemaakt voor je Ware Zelf en de nieuwe Soul Codes.

Tijdens het 1e deel ontvang je ook al codes die activerend werken. Het 2e deel zal zich richten op de Activatie, zodat de Soul Codes verder kunnen integreren en stabiliseren. Het 2e deel zal een week later ingepland worden na het 1e deel.

Het bestaat uit 2 delen:
♥ Clearing & Healing
♥ Activatie

persoonlijke lichttaal kaart
Voorbeeld Lichttaal Activatie Kaart

Wat ontvang je nog meer?

Naast de Clearing, Healing & Activatie ontvang je ook een:

 • gepersonaliseerde Lichttaal Activatie Kaart. Na de activatie ontvang je een persoonlijke gemaakte kaart met Lichttaal / Licht Codes. Deze gecodeerde frequenties helpen je ziel codes te activeren en integreren.
  Het mooie van deze codes is dat je zo vaak als je wilt erop af kunt stemmen. Energie kent geen tijd, dus je toegang is oneindig.
 • Lichttaal Recording met een geleide meditatie, gesproken Lichttaal, persoonlijke/gechannelde informatie en wijsheid die voor jou bedoeld is. Net zoals met de codes van je persoonlijke kaart, kun je de recording zo vaak luisteren als je wilt. De codes blijven een activatie, healing & clearing geven voor zolang dit nodig is. 
 • Zoom/Skype meeting. We plannen een meeting in om je ervaring(en) te bespreken en vragen te stellen. 
 • Q&A Mail Contact voor vragen en begeleiding voor en na de Soul Code Activation.

Één sessie duurt in totaal zo’n 1,5 uur. Dit is inclusief recording, zoom / skype meeting, activatie / healing & clearing. Een volledige serie duurt zo’n 3 uur.

Je kunt de Soul Code Activatie in mijn praktijk ontvangen en het is mogelijk deze op afstand te ontvangen.

Je ontvangt een:

 • Soul Code Activation 222,-

  Awaken Your True Self

0
Happy Souls hebben hun Soul Codes al ontvangen

Happy Souls!

Deel 1.
De eerste Soul Code Activation van Dayenne was een fysieke sessie en magisch mooi. Dayenne is zeer professioneel en weet een veilige, ontspannen setting te creëren waardoor ik mij gemakkelijk kon overgeven aan wat komen ging. Zij geleidt je met haar energie, lichttaal en zang door de sessie heen die voor iedereen anders ervaren zal worden. Ik kon goed voelen wat ik los mocht laten, hoe mijn fysieke en energetisch lichaam reageerde en wat ik mocht ontvangen. De energie werkt na de SCA nog een tijd door, waarbij ik merk dat ik sindsdien gevoelens makkelijker kan toelaten en met meer gemak keuzes maak die goed zijn voor mij (o.a. m.b.t. voeding). Ik voel een nog sterkere verbinding met mijn ziel en ervaar nog meer licht en liefde."

Deel 2.
De tweede Soul Code Activation heb ik op afstand ontvangen. Vrijwel direct na het starten van de opname die Dayenne gemaakt had voelde ik de energiestroom activeren en opende mijn hartgebied zich als vanzelf. De lichttaal die volgde voelt alsof ik omhuld werd door een veilige warme deken. Ook deze sessie voelt weer heel prettig; zowel de healing als lichtfrequentie-overdracht die je in elke sessie ontvangt verloopt in een perfect tempo. De behandeling op afstand is een fijne aanvulling op de eerste sessie. De dag dat Dayenne de Activation deed, ervaarde ik enorm veel energie en zat ik in een heel positieve flow. Opvallend is dat ik sinds de eerste sessie dieper slaap en meer uitgerust wakker wordt.

Lichttaal Activatie Kaart.
De SCA kaart met lichttaaltekens is een fijne aanvulling maar ook herinnering aan de SCA sessies. De energie ervan lijkt actief; alsof de energie de ene keer als ik me erop afstem heel zacht is en de andere keer heel helder, veel sterker. Ik gebruik 'm regelmatig om even tot mezelf te komen en om even herinnerd te worden aan de boodschappen die ik tijdens de sessies heb mogen ontvangen. Dankjewel Dayenne.
Maud
Wat een bijzonder mooie ervaring! Ik heb bij Dayenne Hoofwijk een Soul Code Activation gedaan. Het was heel ontspannend; ik kon me volledig overgeven in de liefdevolle zachtheid. Het laat zich lastig omschrijven wat er allemaal gebeurd is tijdens deze sessie; voor sommige nieuwe dingen hebben we eenvoudig nog geen woorden bedacht en in de nieuwe realiteit hoeven we ook niet alles meer in beperkende concepten te gieten, maar gewoon ervaren en in openheid ontvangen en laten gebeuren wat er mag gebeuren. Er is merkbaar veel veranderd in mijn lichaam; een essentiële stap in de verhoging van mijn frequenties. Zo voel ik nu mijn benen en voeten; mijn Ziel zit nu volledig in mijn lichaam. Dankjewel, lieve mooie Dayenne!
Juliette
Wat is de Soul Activation Code een liefdevol cadeau aan jezelf!!
Bij de ontmoeting met Dayenne was er meteen een vriendelijke, vertrouwde en liefdevolle sfeer. Ik mocht gaan liggen op tafel en Dayenne begeleid je door het proces d.m.v. Lichttaal in spraak en zang. Toen ze begon was er voor mij meteen herkenning, een gevoel van thuiskomen... In je hoofd snap je er niks van maar in mijn hart voelde ik dit meteen. Tijdens de sessie laat ze ook weten wat zij ervaart. Zelf merkte ik dat er van alles gebeurde. Ik voelde tintelingen, warmte, kreeg boodschappen en zag kleuren. Er kan dus van alles gebeuren. Na de behandeling werd er nog even nagepraat. Naderhand krijg je het geluidsfragment van de sessie en je persoonlijke lichttaal kaart toegestuurd. Hierdoor kun je alles zo vaak als je wil nog eens opnieuw beleven. Ik voel me een nieuw mens. Ditmaal bewust van mijn lijf en de liefde in mijn lichaam. De rest van de wereld doet er even niet toe.
Veel liefs Ilona.
Ilona
17 dec '20 heb ik de soul code activation op afstand mogen ontvangen van jou. Veel gevoeld en ervaren, vooral doorstroming in mijn benen en voeten. Meer geaard. De lichttaal was thuiskomen voor mij 🙏🏻🔆 Ook jouw feedback was heel prettig 💖 De opname nog regelmatig beluisterd en steeds word er iets anders aangeraakt in mij.
Nu precies 1 maand later 17 januari luister ik opnieuw, hoe bijzonder is dit, het komt nog dieper binnen, tis net of je andere lichttaal spreekt en er is veel meer ruimte in mijn onderbuik. Hoe bijzonder is dit.....
Anoniem

Hier zijn cookies aanwezig, waardoor de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker wordt.