fbpx

Soul Code Activation

Awaken your True Self

Heb je soms het idee dat je niet helemaal jeZelf bent of juist op zoek bent naar jeZelf? En dan bedoel je écht jeZelf zijn, vanuit je ziel, je Ware Zijn, je diepste Kern. Dat je meer in contact wilt zijn met je Zelf, met Hart & Ziel?

Ben jij bewust van jeZelf als ziel zijnde en wil je juist jeZelf activeren d.m.v. ziels-DNA activaties? Of ben je op zoek naar iets wat je frequentie en bewustzijn verhoogd, zodat je je spiritueel verder kunt ont-wikkelen?

Wil jij (meer) vanuit je Hart leven? Of meer verbonden zijn met je lichaam? Daadwerkelijk Thuis zijn in jeZelf?

Heb je wel eens het idee dat je nog oude energieën meedraagt die je niet meer dienen? Of voel je dat je energetisch eens goed opgeschoond wilt worden?

Dan is de Soul Code Activation precies wat je zoekt!

Ik voel me een nieuw mens. Ditmaal bewust van mijn lijf en de liefde in mijn lichaam.

Ilona

Wat is een Soul Code Activation?

De naam zelf zegt al veel: de Codes Activeren van je Ziel.

We hebben allemaal een bewustzijnsveld – gezien we allemaal een bewustzijn zijn – en in dit bewustzijnsveld zijn verschillende Codes aanwezig. Ook heb je een Ziels-DNA, wanneer dit wordt geactiveerd verhoog je je frequentie en bewustzijn en ontwikkel je je ook verder als ziel.

Verder kan er ook (oude) informatie in je veld aanwezig zijn dat je niet meer langer nodig hebt.

Door te werken met frequenties – Lichttaal & Lichtcodes – zal deze informatie gedecodeerd, opgeruimd en geheeld worden. Zo ontstaat er eerst een Clearing & Healing en daarna de Activatie.
Hiermee worden je Soul Codes in je Ziels-DNA wakker gemaakt en geactiveerd.

Je volledige potentie aanwakkeren

Ik kon goed voelen wat ik los mocht laten, hoe mijn fysieke en energetisch lichaam reageerde en wat ik mocht ontvangen.

Maud

Thuiskomen bij jeZelf

Wat brengt het je?

In essentie is het Thuiskomen bij jeZelf.
Dat je (meer) je Ware Zelf kan zijn en kunt leven als je Hogere Zelf hier op Aarde.
Dat je (meer) kunt leven vanuit je Hart – wie je Echt bent – met al je zielskwaliteiten en -talenten en hiermee je eigen stem laten horen.
Je laat los en er wordt opgeruimd wat niet langer meer voor je hoogste goed is.

Alleen je eigen ervaring kan precies vertellen wat het jou gaat geven.

Als jouw Hart warm wordt, je Ziel begint te sprankelen of een JA hoort/voelt bij de Soul Code Activation, dan is dit de roep die je mag volgen.

Soul Codes are an initiation to your Divine Self
~ unknown ~

Hoe ziet zo’n Soul Code Activation eruit?

De Soul Code Activation bestaat uit een serie van 2 delen.

 • het 1e deel is een Clearing & Healing. 
 • het 2e deel is de Activatie.

Ik geef voorkeur om de Soul Code Activation in mijn praktijk uit te voeren, maar het is ook mogelijk deze op afstand te doen. 
Het leukste is dat jezelf helemaal niets hoef te doen, dan te liggen en te ontvangen. Ik ga jouw helemaal begeleiden in dit proces.

De activatie zal gestart worden door het creëren en openen van een energetisch heilige ruimte met een hoog trillingsveld. Omdat ik volledig intuïtief werk, kan ik van te voren niet zeggen hoe alles gaat verlopen. Dit is juist heel mooi, dat we beiden niet weten wat er gaat gebeuren, omdat hierdoor juíst ontstaat wat voor jouw hoogste goed nodig is. 

Het 1e deel – de Clearing & Healing – zorgt ervoor dat alles dat niet meer voor je hoogste goed is wordt losgelaten en opgeruimd. Zo wordt er ruimte gemaakt voor je Ware Zelf en de nieuwe Soul Codes.

Tijdens het 1e deel ontvang je ook al codes die activerend werken. Het 2e deel zal zich richten op de Activatie, zodat de Soul Codes aangewakkerd worden, verder kunnen integreren en stabiliseren. Het 2e deel zal een week later ingepland worden na het 1e deel.

Deze Soul Codes bevinden zich in je Ziels-DNA. Door mijn Lichttaal, de LichtCodes afkomstig van de Bron – de God/Godin van Onvoorwaardelijke Liefde – en het portaal wat in het moment open is, wordt je Ziels-DNA en dus je Soul Codes aangewakkerd en geactiveerd. 

Tijdens de sessie(s) ontstaat er ook een reading, met informatie die voor jou bedoeld is en je verder op weg helpt.

Het bestaat uit 2 delen:
♥ Clearing & Healing
♥ Activatie

Er is merkbaar veel veranderd in mijn lichaam; een essentiële stap in de verhoging van mijn frequenties. Zo voel ik nu mijn benen en voeten; mijn Ziel zit nu volledig in mijn lichaam.

Juliette

Voorbeelden Lichttaal Activatie Kaarten.
Klik op de afbeelding om te vergroten.

Wat ontvang je na de sessies?

Na de Clearing, Healing & Activatie ontvang je je:

 • gepersonaliseerde Lichttaal Activatie Kaart. Na de activatie ontvang je een persoonlijke gemaakte kaart met Lichttaal / Licht Codes. Deze gecodeerde frequenties helpen je ziel codes te activeren en integreren.
  Het mooie van deze codes is dat je zo vaak als je wilt erop af kunt stemmen. Energie kent geen tijd, dus je toegang is oneindig.
 • Lichttaal Recording met een geleide meditatie, gesproken Lichttaal en je persoonlijke reading. Net zoals met de codes van je persoonlijke kaart, kun je de recording zo vaak luisteren als je wilt. De codes blijven een activatie, healing & clearing geven voor zolang dit nodig is. 
 • Zoom/Skype meeting. We plannen een meeting in om je ervaring(en) te bespreken en vragen te stellen. 
 • Q&A Mail Contact omdat ik nazorg ook belangrijk vindt. Je mag me dus altijd mailen als je nog iets wilt delen of vragen hebt.

Één sessie duurt in totaal zo’n 1,5 uur. Een volledige serie duurt zo’n 3 uur. Dit is inclusief recording, zoom / skype meeting, activatie / healing & clearing. 

Je ontvangt een:

 • Soul Code Activation 222,-

  Awaken Your True Self

0
Happy Souls hebben hun Soul Codes al ontvangen

Happy Souls!

Deel 1.
De eerste Soul Code Activation van Dayenne was een fysieke sessie en magisch mooi. Dayenne is zeer professioneel en weet een veilige, ontspannen setting te creëren waardoor ik mij gemakkelijk kon overgeven aan wat komen ging. Zij geleidt je met haar energie, lichttaal en zang door de sessie heen die voor iedereen anders ervaren zal worden. Ik kon goed voelen wat ik los mocht laten, hoe mijn fysieke en energetisch lichaam reageerde en wat ik mocht ontvangen. De energie werkt na de SCA nog een tijd door, waarbij ik merk dat ik sindsdien gevoelens makkelijker kan toelaten en met meer gemak keuzes maak die goed zijn voor mij (o.a. m.b.t. voeding). Ik voel een nog sterkere verbinding met mijn ziel en ervaar nog meer licht en liefde."

Deel 2.
De tweede Soul Code Activation heb ik op afstand ontvangen. Vrijwel direct na het starten van de opname die Dayenne gemaakt had voelde ik de energiestroom activeren en opende mijn hartgebied zich als vanzelf. De lichttaal die volgde voelt alsof ik omhuld werd door een veilige warme deken. Ook deze sessie voelt weer heel prettig; zowel de healing als lichtfrequentie-overdracht die je in elke sessie ontvangt verloopt in een perfect tempo. De behandeling op afstand is een fijne aanvulling op de eerste sessie. De dag dat Dayenne de Activation deed, ervaarde ik enorm veel energie en zat ik in een heel positieve flow. Opvallend is dat ik sinds de eerste sessie dieper slaap en meer uitgerust wakker wordt.

Lichttaal Activatie Kaart.
De SCA kaart met lichttaaltekens is een fijne aanvulling maar ook herinnering aan de SCA sessies. De energie ervan lijkt actief; alsof de energie de ene keer als ik me erop afstem heel zacht is en de andere keer heel helder, veel sterker. Ik gebruik 'm regelmatig om even tot mezelf te komen en om even herinnerd te worden aan de boodschappen die ik tijdens de sessies heb mogen ontvangen. Dankjewel Dayenne.
Maud
Wat een bijzonder mooie ervaring! Ik heb bij Dayenne Hoofwijk een Soul Code Activation gedaan. Het was heel ontspannend; ik kon me volledig overgeven in de liefdevolle zachtheid. Het laat zich lastig omschrijven wat er allemaal gebeurd is tijdens deze sessie; voor sommige nieuwe dingen hebben we eenvoudig nog geen woorden bedacht en in de nieuwe realiteit hoeven we ook niet alles meer in beperkende concepten te gieten, maar gewoon ervaren en in openheid ontvangen en laten gebeuren wat er mag gebeuren. Er is merkbaar veel veranderd in mijn lichaam; een essentiële stap in de verhoging van mijn frequenties. Zo voel ik nu mijn benen en voeten; mijn Ziel zit nu volledig in mijn lichaam. Dankjewel, lieve mooie Dayenne!
Juliette
Wat is de Soul Activation Code een liefdevol cadeau aan jezelf!!
Bij de ontmoeting met Dayenne was er meteen een vriendelijke, vertrouwde en liefdevolle sfeer. Ik mocht gaan liggen op tafel en Dayenne begeleid je door het proces d.m.v. Lichttaal in spraak en zang. Toen ze begon was er voor mij meteen herkenning, een gevoel van thuiskomen... In je hoofd snap je er niks van maar in mijn hart voelde ik dit meteen. Tijdens de sessie laat ze ook weten wat zij ervaart. Zelf merkte ik dat er van alles gebeurde. Ik voelde tintelingen, warmte, kreeg boodschappen en zag kleuren. Er kan dus van alles gebeuren. Na de behandeling werd er nog even nagepraat. Naderhand krijg je het geluidsfragment van de sessie en je persoonlijke lichttaal kaart toegestuurd. Hierdoor kun je alles zo vaak als je wil nog eens opnieuw beleven. Ik voel me een nieuw mens. Ditmaal bewust van mijn lijf en de liefde in mijn lichaam. De rest van de wereld doet er even niet toe.
Veel liefs Ilona.
Ilona
17 dec '20 heb ik de soul code activation op afstand mogen ontvangen van jou. Veel gevoeld en ervaren, vooral doorstroming in mijn benen en voeten. Meer geaard. De lichttaal was thuiskomen voor mij 🙏🏻🔆 Ook jouw feedback was heel prettig 💖 De opname nog regelmatig beluisterd en steeds word er iets anders aangeraakt in mij.
Nu precies 1 maand later 17 januari luister ik opnieuw, hoe bijzonder is dit, het komt nog dieper binnen, tis net of je andere lichttaal spreekt en er is veel meer ruimte in mijn onderbuik. Hoe bijzonder is dit.....
Anoniem
[...] De Healing Massage was een bijzonder fijne ervaring waar ik graag vervolg aan wilde gegeven. Zodoende koos ik ervoor om de Soul Code Activation te doen. Ik heb dit als heel bijzonder ervaren. Ik zou je graag uitleggen wat ik precies ervoer, maar ik nodig je uit om het zelf te gaan ervaren. Lieve lezer van deze review, ik kan je absoluut vertellen dat het heel fijn, veilig, vertrouwd en bijzonder is om een sessie samen met Dayenne te doen. Het is voor mij van grote betekenis geweest. Wat heel mooi en fijn is, is dat Dayenne ook nazorg biedt. Je kunt altijd met vragen bij haar terecht. Ook als het hele kleine vragen zijn. Dayenne ondersteund het proces van begin tot eind met heel veel liefde en warmte. Een sessie bij Dayenne is een prachtig cadeau aan jezelf. Ik raad het je absoluut aan. Het is een cadeau dat onbewust en bewust veel voor je kan betekenen.
Anoniem

Schrijf je in via onderstaand formulier om een afspraak te maken voor de Soul Code Activation.
Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op en plannen we samen een datum in.

Hier zijn cookies aanwezig, waardoor de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker wordt.