Thuiskomen bij jeZelf

COACHING & HEALING TRAJECT – DE GROEI NAAR JE WARE ZELF

Thuiskomen bij jeZelf

COACHING & HEALING TRAJECT – DE GROEI NAAR JE WARE ZELF

Thuiskomen bij jeZelf

COACHING & HEALING TRAJECT – DE GROEI NAAR JE WARE ZELF

Thuiskomen bij jeZelf

COACHING & HEALING TRAJECT – DE GROEI NAAR JE WARE ZELF

Wie ben jij echt? Wat wil JIJ in jouw leven? En wat zijn jouw behoeften en verlangens?
Leef jij je eigen leven of dat van een ander (de pleaser)?
Ben je trouw aan jeZelf?
Sta je in je Kracht?
Geloof jij in jeZelf?
Hoe zit het met jouw zelfvertrouwen?
Waar liggen jouw grenzen?

Denk of weet jij hoogsensitief (HSP) te zijn?

We groeien allemaal als kind op – vanuit ons puurste zijn – maar verschillende gebeurtenissen in het leven kunnen jou als persoon en ook als ziel beïnvloeden. Je gaat je aanpassen, rekening houden met, cijfert jezelf weg, je voelt je misschien minderwaardig of je (zelf)vertrouwen is geschaad.
Misschien heb je moeite om dicht bij jezelf te blijven, je aandacht die meer op de buitenwereld gericht is en minder op jezelf, waardoor je eigenlijk niet weet wie je bent.
Misschien voel je je onzeker over wie je bent, voel je je zoekende in het leven of geloof je niet in jezelf. Negatieve gedachten en overtuigingen die dit ook nog eens in stand houden.
Misschien wil jij jezelf beter leren kennen, wil je leren hoe je beter voor jezelf kunt opkomen of je zelfvertrouwen laten groeien.
Misschien zit je ook veel in je hoofd en heb je moeite contact te krijgen met jouw lichaam, gevoel en intuïtie.
Of misschien voel je dat het tijd is dat jij je stem eens laten horen, dat je niet langer over je heen laat lopen, je grenzen aan gaat geven of niet met anderen “meepraat”.

Wat het ook mag zijn…verschillende gebeurtenissen in jouw leven – in jouw omgeving, op je werk, privé of binnen je relatie – kunnen een bepaalde impact op je hebben, waardoor je niet meer zo lekker in je vel zit of jeZelf bent kwijt geraakt. Je weet diep van binnen dat het anders kan, maar je vraagt je af hoe? 

Wellicht zit je zodanig niet lekker in je vel dat dit zelfs tot fysieke klachten leidt zoals spanningen, stress, hoofdpijn, buikpijn, ontstekingen in je lichaam en in het ergste geval kan er zelfs een ziekte ontstaan. Allemaal signalen wanneer jij niet of weinig luistert naar jouw Zelf. Niet luisteren naar de signalen die jouw ziel via jouw lichaam afgeeft.

DAN IS HET  TIJD OM WEER TOT JEZELF TE KOMEN. DAT JE GAAT ONTDEKKEN WIE JIJ DAADWERKELIJK BENT.

Jouw ziel wilt niet anders dan groeien en zich verder ont-wikkelen. Niet voor niets is het ont-wikkelen, want het zijn de wikkels die als lagen over jouw Ware Zelf heen liggen. Door laagje voor laagje af te pellen, kom jij dus steeds dichter bij wie jij daadwerkelijk bent. En dat geeft vrijheid, rust, energie, geluk, vreugde, balans en uiteindelijk ook gezondheid. Als jij namelijk lekker in je vel zit, in verbinding bent met jezelf, dan straal je dit ook uit. En ook dát zorgt voor een goede gezondheid!

Bewustwording is voor mij altijd de 1e stap. Want zodra jij je ergens bewust van bent, kun je er ook iets mee doen om het te veranderen. We gaan dan ook samen aan de slag en alles wat jij niet bent of jou gevormd heeft tot iemand die jij niet bent (overtuigingen, patronen, conditioneringen, schaduwkanten) en wat jou niet meer dient, zal naar de oppervlakte en aan het licht komen. Zo wordt het on(der)bewuste bewust en wordt jij bewust(er) van jeZelf en wat er in jou ligt verscholen. Dit gaan we opruimen, loslaten en transformeren, zodat jij de ruimte krijgt voor jeZelf, voor wie jij daadwerkelijk bent.

TIME TO SHINE, (B)RIGHT?! 😉

Tijd om dus Thuis te komen bij jeZelf. In verbinding met jeZelf, zodat je lekker in je vel zit, happy bent en hierdoor ook in je kracht staat!

Durf te kiezen voor jezelf. Het gaat je verder in het leven brengen!

Wat is Thuiskomen bij jeZelf?

Thuiskomen bij jeZelf is dat jij weer helemaal je Zelf kunt zijn. En met je Zelf bedoel ik jouw ziel – je essentie – die jij (diep) van binnen bent. Dat je leeft vanuit je hart en in je kracht staat. Vrij van spanningen, conditioneringen, patronen, beperkende overtuigingen of (ernstige) gebeurtenissen uit het verleden.

Ongeacht hoe jouw leven tot nu toe is gegaan…ook jij bent opgegroeid met overtuigingen, conditioneringen en patronen die je in essentie niet bent. Het zijn de laagjes – grotendeels uit bescherming – die over je (ziel = je Zelf) heen liggen. En die laagjes gaan we stapsgewijs afpellen, zodat jij steeds meer jeZelf kunt zijn. Omdat je gaat ont-dekken wie je (nog meer) bent, komt jouw Ware Zelf tevoorschijn.

En wanneer jij – jouw Ware Zelf – meer naar voren komt of aanwezig bent, sta je weer helemaal in je Kracht, Vertrouw je op jeZelf en volg jij je Hart. Ook leef je je eigen leven, voel je je vrij en ben je in balans. En als jij in balans bent, ervaar je ook balans in je leven. Dat straal je dan ook uit!

Holistische werkwijze

Fysiek

Vrij van spanningen in je lijf.
Je luistert naar je lichaam.

Emotioneel

Je weet wat er in je leeft, doordat je in contact staat met je gevoelens en emoties.

Mentaal

Je bent bewust van je overtuigingen.
Je weet hoe je je gedachtekracht positief voor je kunt gebruiken.
Je voelt je innerlijk vrij.

Energetisch / Spiritueel

Je weet wie je bent en wat je wilt. Je leeft vanuit je Hart, in overeenstemming met je Ziel.
Je voelt je Krachtig en dit Straal je ook uit.

De reis naar je Ware Zelf.

We gaan gedurende 6 maanden samen aan de slag en we beginnen met jouw verlangens en wensen helder te maken. Deze zetten we om als een hoofddoel en subdoelen. Een doel is geen eindpunt, maar het geeft richting waar jij naar toe wilt. Zo groei je stapsgewijs verder.

Wellicht speelt er bij jou één of meerdere thema’s waar je aan wilt werken. Denk bijvoorbeeld aan:

 • je zelfvertrouwen laten groeien
 • jezelf niet langer willen wegcijferen
 • werken aan je zelfliefde
 • grenzen aangeven
 • stoppen met please-gedrag
 • leren omgaan met je hooggevoeligheid (HSP)
 • leren luisteren naar je lichaam
 • leren in vertrouwen te zijn ipv in angst, zorgen en piekeren
 • leren hoe je uit je hoofd komt en in je lichaam, hart en buik aanwezig bent
 • je heldere vermogens en helende eigenschappen verder ontwikkelen e/o verfijnen

De sessies bestaan uit coaching, healing & reading. Ik coach jou, maar zorg er ook voor dat jij leert te werken vanuit jouw eigen Kracht, afgestemd op jouw Zelf en jouw intuïtie, alsook je talenten, mogelijkheden en vaardigheden.
Wanneer hoofd (denken), hart (intuïtie) en buik (voelen) met elkaar in verbinding zijn, ben je ook in staat in vol vertrouwen de juiste keuzes te maken in jouw leven, maar ook om uitdagingen aan te gaan en problemen op te lossen.

Een mooie toevoeging is het ontdekken van jouw Zielencode, waarin de rode draad van je leven helder wordt. Hierin komt o.a. naar voren wat je obstakels zijn, wat jouw levenslessen, kwaliteiten en talenten zijn en leer je welke stappen nodig zijn om verder te groeien. Dit kunnen we als onderdeel meenemen in het traject, omdat het een mooie basis en ondersteuning geeft.

Stap voor stap gaan we richting jouw hoofddoel toe en pellen we de laagjes af die jou belemmeren om volledig jeZelf te zijn. Hierdoor word jij steeds bewuster van jeZelf, wie je daadwerkelijk bent en wat jij nu wilt in jouw leven. Je staat positiever in het leven en het voelt ‘allemaal wat lichter’. Het vertrouwen in jeZelf groeit, evenals in je gevoel en intuïtie.

Bewust worden is voor mij altijd de 1e stap. Alles wat er na komt volgt vanzelf.

“Het gaat niet om de eindbestemming. Het gaat om de reis ernaar toe.”

Dayenne

Trust the process! Everything will happen in Divine Timing.

Ervaringen van mijn klanten

💗 Een kort overzicht waar Siea stond aan het begin van het Thuiskomen bij jeZelf-traject:
“Ik zat heel erg in mijn hoofd, vond het moeilijk om voor mezelf (uit) op te komen, mijn eigen mening te geven, te zeggen waar ik voor sta, mijn eigen grenzen aan te geven. Zocht ook heel veel op ipv te kijken/voelen wat er uit en in mijzelf is aan antwoorden. Leefde niet in de flow van de dag, zag alleen de onmogelijkheden en alles wat ik niet wilde. Ik was best wel onzeker over mezelf en dacht dat het er niet toe deed wat ik te vertellen heb. Emoties en gevoelens kwamen of niet naar buiten of extreem heftig.”

💗 En waar sta je nu?
“Ik sta veel meer in mijn kracht, ben veel zelfverzekerder, kan me veel duidelijker uitspreken, alles beter verwoorden wat ik wel of niet wil. Ik ga meer mee in de flow van de dag. Leef meer vanuit mijn hart (gevoel) dan vanuit mijn hoofd. Ik heb meer innerlijke rust gekregen, kan beter relativeren.”

💗 Wat heb je vooral geleerd gedurende tijdens dit traject?
“Dat ik antwoorden krijg als ik uit mijn hoofd en naar mijn hart ga, dat het leven soepeler gaat als ik niet in de weerstand ga, dat het niet erg is als het een dag of meer minder gaat. Het leven loopt simpeler als ik me eraan overgeef en vertrouwen hou dat alles goed komt voor mijn hoogste goed.”

COACHING & HEALING TRAJECT – DE GROEI NAAR JE WARE ZELF

*In termijnen betalen is mogelijk.
Traject 1: 6 termijnen x €450/maand of eenmalig €2500

Ja, de tijd is nu. Ik ben er klaar voor en heb er zin in!

Ervaringen van mijn klanten

Je bent enthousiast, optimistisch, duidelijk, prettig en professioneel. Je begrijpt wat ik bedoel als ik iets aangeef. Geeft op een zachte manier suggesties als je vindt dat ik iets op een andere manier kan aanpakken. En houdt goed de doelstellingen/rode lijn in de gaten. Ook je reacties op mail en app-contact zijn fijn en stimulerend.

Verder hebben we fijne voorgesprekken en ben je duidelijk tijdens een behandeling. Ik vind het fijn dat je in een nagesprek ook aangeeft wat je hebt gedaan en vraagt wat het met mij heeft gedaan. De coachgesprekken zijn opbouwend en ondersteunend.

Aleida

05-2022

Ik ervaar Dayenne als een fijne coach. Ze luistert goed naar je verhaal, is oprecht geïnteresseerd en wil je graag verder helpen. Ook kan zij zich goed inleven en zich zelfs afstemmen op jou als persoon. Hierdoor kan ze snel de vinger op de ‘zere plek’ leggen en je informatie geven waar je echt iets mee kunt. Ze helpt mij om dichter bij mezelf te komen, meer in contact met mijn lijf en mijn gevoel/intuïtie.

Maud

02-2022

Dayenne is heel kundig in wat ze doet. Ook vanuit haar eigen ervaring weet ze hele goede tips te geven om zo uit het hoofd te komen. De intuïtieve healing massage heeft mij vooral antwoorden gegeven op stukjes waar ik voorheen mee vastliep. Ieder in zijn eigen waarde laten en ieder zijn eigen proces respecteren. Ik ben dankbaar voor de antwoorden en mijn rug voelt losser en lichter. Zeker een aanrader als je vast loopt op mentaal, fysiek of spiritueel niveau. Dankjewel! <333

Renske

10-2021

Veelgestelde vragen

Hoe ziet een traject eruit?

Een traject duurt 6 maanden en is volledig afgestemd op jouw (maatwerk). In die 6 maanden gaan we samen een hoofddoel stellen en dat hoofddoel gaan we verkleinen naar subdoelen. Die subdoelen zijn de kleine stapjes die je gaat zetten. Ik ga deze stappen niet voor je bepalen, dit doe je zelf. Wel kijk ik met je mee of de stappen haalbaar zijn en blijf ik je ondersteunen in het pad dat je gaat bewandelen.

Om de week hebben wij een 1-op-1 sessie (coaching e/o healing) en je krijgt extra tips, oefeningen, opdrachten, meditaties of activaties mee. Afgestemd op je proces en dus ook in wat je nodig hebt.

Ook wordt je zielecode volledig berekend, zodat helder wordt wat je uitdagingen en lessen in het leven zijn en waar je naar toe mag werken om verder te kunnen groeien.

Tussen de sessies in kun je vragen stellen via mail of whatsapp, mocht je er even niet uitkomen. Ik help je dan ook verder op weg.

En mocht het zijn dat je ook veel fysieke spanningen ervaart, kan in overleg een Healing Massage toegepast worden. Dit is echter geen verplichting.

Waarom een traject van 6 maanden?

Groei, verandering en ontwikkeling hebben nu eenmaal tijd nodig. Hardnekkige patronen zijn niet 123 overwonnen en puur fysiologisch gezien hebben de hersenen ook tijd nodig om nieuwe verbindingen te maken. Verandering komt dus met de tijd. De tijd is dus ook nodig om het nieuwe eigen te maken.

Hiernaast is het een heel groeiproces en de stappen gaan na verloop duidelijk en helder worden. Het lijken in het begin kleine stappen die je zet (vooral voor je hoofd/ego), maar uiteindelijk ga je inzien hoe groots en waardevol deze zijn.

We hebben allemaal geleerd om te lopen, fietsen, voor het rijbewijs e.a. zaken, dat ging ook niet van de een op de andere dag. Zo is het ook met persoonlijke groei.

En zeg nou zelf…wat zijn die maanden op een heel leven? Life changing is het in ieder geval wel!

Wat gaat mij dit brengen? Zijn er risico's? 😉

Je gaat hoe dan ook vooruit. En vooruit betekent groei en ontwikkeling. Groei is niet altijd even comfortabel, maar zoals mijn gezegde wel eens is: “Buiten je comfortzone daar is het te doen. Dan ga je pas echt stappen zetten en groei ervaren.”

En ja, de risico’s kunnen zijn: 😉

 • Dat je van je klacht e/o probleem afkomt.
 • Dat je doorgroeit e/o verder ontwikkelt
 • Je komt vooruit in je leven.
 • Je ont-dekt en leert meer van en over jeZelf.

 

Wat wordt bedoeld met 'dit traject is maatwerk'?

Maatwerk betekent dat het traject helemaal op jou is afgestemd. Je krijgt dus de volle aandacht en begeleiding van mij en gedurende deze 6 maanden loop ik jouw pad met je samen.
Er komt dus ook geen protocol aan te pas, zoals dit binnen het reguliere systeem wel (vaak) nog gebeurd. Ook dit zorgt er dus voor dat jij krijgt wat nodig is en wat bij je past. Iedereen is namelijk uniek en ieder heeft een eigen pad te gaan, dat kan niet volgens een protocol behandeld worden. Dat maakt dat zo’n traject dan ook ontzettend waardevol is, omdat het afgestemd is op jou.

Het is dus persoonlijke, uitgebreide begeleiding met een menselijke benadering.

Wel houden we binnen dit traject een bepaalde richtlijn/visie aan die we als hoofddoel samen opstellen. Zodat we weten waar we naar toe werken. M.a.w: je hebt je doel(en) voor ogen.
Echter de reis hiernaar toe is flexibel, omdat groei en ontwikkeling verandering geeft en flexibel kunnen zijn is dan fijn. Wanneer je volgens protocol werkt, kan dit weer niet.

Ik heb al van alles geprobeerd, maar niet echt verder gekomen. Waarom gaat het nu wel lukken?

Waarom zou het niet lukken? We zijn altijd in verandering, groei en ontwikkeling. Je hebt het zelfs gered tot waar je nu bent! Denk hier maar eens over na 😉
En ondanks dat je al heel veel zelf hebt gedaan, is het ook fijn als je extra ondersteuning krijgt om echt verder te kunnen groeien.

Verder is de vraag ook waarom is het je eerder niet gelukt? Wat zorgde hiervoor? Hoe was je begeleiding hierin? Werd je hierin gemotiveerd? Wat zijn je blokkades, patronen of overtuigingen?

Veel vragen die hierin dus omhoogkomen en nu geen kant-en-klaar antwoord op is. Naast je eigen motivatie en bereidheid kan ik je als coach en healer ondersteunen op je pad. Ook als het even wat moeilijker gaat. Ik belicht in ieder geval je schaduwkanten, waardoor je bewuster wordt van jezelf, waardoor vooruit komen dus vanzelfsprekend is.

Zolang jij bereid bent om stappen te zetten, zal ik je blijven motiveren, zodat dit gewoon gaat lukken! Iedereen komt vooruit in het Leven, hoe dan ook. Dus waarom zou het bij jou niet lukken?

Waar moet ik rekening mee houden? [belangrijk]

Mocht je bij een arts, therapeut, psycholoog, psychiater of andere coach ook onder behandeling zijn of een traject volgen, word ik hier graag van op de hoogte gebracht. Met name als hier ook medicatie bij betrokken is.

Ik ben ervan de op hoogte dat ieder zijn/haar medisch geheimhoudingsplicht heeft. Ik hoef dan ook niet te weten bij wie je bent of welke medicatie je eventueel gebruikt. Echter is het wel van belang om te weten of hier sprake van is, om contra-indicaties te voorkomen of vast te stellen.

Wordt het traject vergoed?

Nee. Uit eigen ervaring en vanuit de praktijk weet en merk ik dat het beste resultaat behaald wordt, wanneer je er zelf ook volledig voor investeert. Het is namelijk de investering in jeZelf en eigenlijk is dát alleen al onbetaalbaar. Het gaat namelijk om jou. Je doet het voor jeZelf!

Ik deel al mijn kennis, wijsheid en informatie die ik door de jaren heen heb opgedaan en je krijgt van mij de volledige aandacht, begeleiding en ondersteuning.

Stel jezelf eens de vraag wat het op dit moment kost aan energie en levensvreugde om het zelf te willen (blijven) doen?

Verder zou je eens kunnen informeren bij je werkgever. Sommige bedrijven vergoeden wel eens (een gedeelte) van een coachingstraject als dit voor je persoonlijke ontwikkeling is.

Hoe wordt de betaling/investering gedaan?

Je kan deze digitaal betalen via ideal of je krijgt van mij na aanmelding een factuur die je overmaakt.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja dit is mogelijk. Je betaalt dan €450 per maand gedurende 6 maanden. Ik zal je maandelijks een factuur sturen.

Hoe wordt omgegaan met privacy?

Ik heb mijn geheimhoudingsplicht en alles wat besproken wordt blijft vertrouwelijk en zal niet met anderen gedeeld worden.

Mijn vraag staat er niet tussen. Hoe kan ik je bereiken?

Er zijn 3 mogelijkheden om mij te bereiken:

 1. Je kan mij bellen op 0612474140
 2. Je kan mij mailen op dayenne@echtbewust.nl
 3. Of via dit formulier op de contactpagina: https://echtbewust.nl/contact/
  Hier kun je je vraag stellen en ik zal deze zo snel mogelijk beantwoorden. In het algemeen is dit binnen 1 à 2 dagen.

Ben jij klaar voor verandering, maar twijfel je nog ergens over?

Laten we dan eerst samen in gesprek gaan.

Dayenne

Dayenne

I will be back soon

Dayenne

Heyy! Waarmee kan ik jou van dienst zijn? Stel gerust je vraag via whatsapp of bel mij.

chat