Thuiskomen bij zichzelf.

Hij zit al een tijdje niet lekker in z’n vel. Eigenlijk weet hij ook niet wat ie wilt. Hij wilt ook teveel. Zoveel dingen die hij leuk vind, maar heeft niet echt het gevoel van ‘ja, dit wil ik!
Het voelt als zoeken, terwijl je niet weet wat je eigenlijk zoekt.

Tijdens het gesprek, komen intuïtief enkele vragen omhoog: ‘Wie ben je eigenlijk? Wat wil jij nu eigenlijk echt bereiken in je leven?’
Poeh….hier voel ik, en hij ook, hoe deze vragen tot in zijn kern komen, in zijn Hart. Die raken.
Tja, dat weet ik dus eigenlijk ook niet’, zegt hij. Een confronterende vraag, zo blijkt. We praten nog even verder en het moment breekt aan om op de massagetafel te gaan liggen.

Zoals altijd bij een Intuïtieve Healing Massage weet ik van te voren niet hoe de sessie er uit gaat zien. Afgestemd op de persoon, de ziel en onze gidsen laat ik gebeuren wat mag gebeuren in het moment voor het hoogste goed voor alles en iedereen.

Ik heet hem welkom, op zielsniveau.

Van Hart tot Hart. Intuïtief neem ik waar of iemand ‘thuis’ is of niet. Veel hooggevoelige mensen vinden het lastig om in dit lichaam aanwezig te zijn, dus zijn ook niet volledig thuis. (Thuiskomen is voor mij in je Hart aanwezig zijn, maar ook in je lichaam – je lichaam is als het ware je huis waar je als ziel in leeft).
In gedachte nodig ik hem uit, maar krijg duidelijk te horen: ‘Nee, ik wil niet’. Ik zie het zielendeel boven zijn lichaam aanwezig zijn. Ik ga hiermee in gesprek, maar hoor duidelijk dat het niet wilt. Het is bang.

Ik vertel hem wat ik waarneem en welke informatie bij me binnenkomt. Blijkbaar is het nodig, want juist door er woorden aan te geven komt iets in beweging.
Er komt een immense energie vrij, waardoor hij kan zakken in zijn lichaam. Alsof er een poort open gaat. En door mijn Lichttaal te spreken, neem ik de ander mee, nodig ik de ander uit en werkt het helend in dit hele proces. Het is namelijk informatie die op zielsniveau aankomt en begrijpelijk is.

Ik voel rondom zijn 3e chakra (zonnevlecht) ontzettend veel energie vrijkomen. En hij geeft aan dat er bepaalde herinneringen in zijn bewustzijn omhoog. Er ontstaat een belangrijk moment van heling. We hoeven niets anders te doen dan het er gewoon te laten Zijn.

“Geef jezelf maar de ruimte”, zeg ik tegen hem.

Op een gegeven moment lijkt hij ‘vast te zitten’ ter hoogte van dit chakra. Het is nog onduidelijk waarom hij niet verder zakt, dieper het lichaam in. Aan mij om na te gaan wat er mag gebeuren.

Tijdens een healing gebeurt ‘alles’ vanzelf en hoef ik maar te volgen – intuïtief dus. Maar soms komt het tot een punt dat ik het even stilstaat. Gezien ik een tussenkanaal ben, is het aan mij om (intuïtief) te voelen: oké wat mag er nu gebeuren? Blijkbaar is er iets anders nodig.
Intuïtief gaat mijn aandacht naar mijn (nieuwe) 6D+ chakra’s en haal hier de informatie uit die nodig is voor dit moment en het hoogste goed.
Waarom voor het hoogste goed en in dit moment? Omdat dan gebeurt wat gebeuren mag. Precies dát wat nodig is.
Ik blijf mijn Lichttaal spreken en andere woorden die gesproken willen worden, zijn: ‘Wie ben jij écht (naam)? Wat kom je hier doen? Je mag jezelf helemaal neerzetten in deze wereld. Je mag er helemaal zijn.’

En dit was precies wat nodig was, om verder te kunnen zakken in het lichaam. Wauw! Zucht…pffff….adem halen. Alweer een immense energie die vrijkomt. Er komt zoveel los dat het lachen en huilen tegelijk is.

Ja, dít is een écht Thuiskomen.

Vol enthousiasme, levensvreugde en zonder aarzeling zegt hij waarvoor hij hier op Aarde is. Dat hij het altijd heeft geweten.
Ik hoor en zie nu iemand op de tafel liggen die weer helemaal aan het Stralen is!
Ik kan in dit moment ook niets anders dan met mijn armen wijd staan, de poort open te houden en ruimte te creëren. Letterlijk zodat hij ruimte maakt voor zichzelf, voor zijn ziel. Om zichzelf volledig te belichamen. “Ja, ik ben er”, hoor ik hem lachend zeggen.

Dankbaar om dit te mogen begeleiden. Om hierin te mogen ondersteunen. Dat dit onderdeel is van mijn zielsmissie hier op Aarde.
Om prachtige zielen zoals deze helemaal Thuis te laten komen in zichzelf. In hun Hart. In het lichaam. Opdat ook deze persoon kan doen wat hij/zij hier te doen heeft.
Mijn Hart en ik zijn enorm Dankbaar.

Thuiskomen

Tot het volgende Thuiskomen.

Dayenne

Voel je vrij om te delen:

Hier zijn cookies aanwezig, waardoor de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker wordt.