fbpx

Welkom Thuis.

Je staat op een weg en je mag kiezen welke kant je op gaat. Blijf je doen wat je altijd hebt gedaan (waar je niets meer aan hebt en je eerder tegenwerkt dan helpt) of kies je voor de andere kant? Een kant die nog nieuw is, maar je wel zelf kunt vormgeven zoals het voor jou bedoelt is?

Herkenbaar? Welkom in het Leven.

Zo sta je soms in het leven op een kantelpunt. Het oude dient je niet meer echt, maar het nieuwe is ook nog niet zichtbaar. En eigenlijk is dit wel heel mooi. Want in dit nieuwe, mag je het zelf helemaal gaan vormgeven. Je mag als het ware iets nieuws gaan leren, juist omdat het oude je niet meer helpt. Zeker niet de meeste gemakkelijke weg. Want ja….hoe moet je iets doen als je nog niet echt weet hoe je het moet doen? En dat is nu de kwestie van leren.

En weet je…diep van binnen weet je het wel eigenlijk. En stiekem is dit eigenlijk niet zo nieuw. Je bent het alleen even ‘vergeten’. Het is je Hart dat spreekt, maar ook een nieuwe laag van jezelf die zichtbaar wordt, alleen lange tijd verborgen heeft gelegen onder je overlevings- / beschermingsmechanisme, wat weer tot bepaalde patronen en overtuigingen heeft geleid.

En waar vind je deze nieuwe weg?

Als je het mij vraagt….in je Hart. Uit het oude stappen, is ook uit het hoofd stappen. Uit de patronen en overtuigingen. Uit het mechanisme. In je Hart leer je namelijk te Vertrouwen op jeZelf. Niet voor niets dat wordt gezegd: je hart wijst je de weg. En het klopt als je het aan mij vraagt. Ondertussen bekend met deze weg.

welkom thuis

In je Hart vind je ook de rust en stilte en wordt de weg duidelijk doordat je de antwoorden krijgt/voelt/hoort waar je naar toe mag gaan. Hier vind je jezelf ook (meer) terug. Het is dit innerlijk weten, waar je al langer mee bekend bent (“jaja….ik weet het eigenlijk ook wel…”) Ja die ja.
En dit is dan ook de volgende stap die je mag gaan zetten. Luisteren naar jezelf. Naar je Hart. En de ingevingen die je krijgt ook daadwerkelijk te gaan volgen. En soms…soms betrap je jezelf er weer eens op dat je weer de andere kant op bent gelopen. Geeft niks joh. Draai je je toch weer om en probeer je het opnieuw. Neem het jezelf ook niet kwalijk. Dat is nu wat groei en leren doet. Het is met vallen en opstaan. Je hoofd versus je Hart. Even vergeten en weer terug her-inneren. Totdat hoofd en hart op één lijn zijn. En je in balans bent met jeZelf.

Welkom Thuis.

Dayenne

Loop jij wel eens vast in je leven? Misschien is dan soul-coaching iets voor jou, zodat je het beste uit jezelf kunt halen en de juiste richting in je leven opgaat.

Hier zijn cookies aanwezig, waardoor de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker wordt.