Jouw Unieke Zielencode

Ontdek waar jouw ziel voor heeft gekozen in dit leven!
A

Levenspad.

Ontdek wat jouw levenspad is. Jouw ziel heeft dit uitgekozen en is het doel van jouw huidige incarnatie.

A

Blokkade / karma.

Ontdek en kom tot inzicht welke blokkade(s) of karma jij eventueel nog met je meedraagt. Karma is niet iets slecht, je hebt dit alleen nog niet eerder uitgewerkt.

A

Innerlijk kind energie

Ontdek met welke energie jij naar de aarde bent gekomen en met welke thema je bent opgegroeid in je gezin en omgeving.

A

Persona en ziel.

Is er een overeenstemming met hoe jij je voelt en hoe je op anderen overkomt e/o jou zien of toch niet…? En wat betekent dit?

A

Kwaliteiten, talenten en gaven.

Ben je hiermee in balans of worden ze te sterk of te zwak uitgedrukt?

A

Zielsmissie.

Ontdek hoe jouw gaven worden ingezet om jouw missie te activeren. Het is jouw unieke bijdrage aan het grote geheel. Hierbij mag jij je eigen pad lopen en verwachtingen van anderen loslaten.

A

Zelfbeeld.

Ondersteunt jouw zelfbeeld in het uitwerken van jouw levenspad? Het draagt namelijk een grote transformatiekracht in zich waardoor jij jouw volledig potentieel kunt benutten.

A

Jaarenergie.

Deze energie geeft weer wat nodig is voor je huidige levensjaar. Het vormt de basis voor de volgende jaren.

zielencode
ontdekking-inzichten-zielencode

Jouw Unieke Zielencode.

De Zielencode is het unieke samenspel van energiëen waarmee jij naar de aarde bent gekomen. Jouw ziel heeft deze gekozen voor zijn/haar huidige incarnatie.

De Zielencode laat o.a. zien welk levenspad jouw ziel heeft gekozen. Dat is wat je in dit leven komt leren en dus ook de transformatie die je wilt doormaken.

Vanuit Liefde zijn er zielen (de helpers) die jou helpen om jouw levenspad uit te kunnen werken. Zij hebben een bepaalde rol in jouw leven gekregen, maar ook zelf gekozen.

Ongeacht welke rol deze persoon heeft aangenomen e/o met welke gebeurtenis je te maken hebt (gehad), het is altijd een daad van Liefde geweest. Liefde van de ziel die bereid was of is om jou je ervaringen op te laten doen voor jou persoonlijke zielengroei.

Ook kom je tot de ontdekking en inzichten wat jouw kwaliteiten, gaven en talenten zijn en hoe je deze kunt benutten. Hierdoor laat het ook zien welk potentieel jij in je draagt.

Numerologie.

Jouw zielencode wordt gemaakt aan de hand van je geboortenamen en -datum gemaakt. Dit geeft een combinatie van verschillende getallen en middels numerologische berekeningen verder uitgewerkt.

De getallen worden gebruikt om alle facetten van jouw zielencode te maken. 

numerologie-zielencode

Ervaringen van mijn klanten

De zielencode geeft me nu al meer sturing in waar ik me meer op zou willen focussen of waar ik voor mezelf op ga letten. Bijvoorbeeld creativiteit kwam aan bod. Ik speel al een tijd geen piano meer, terwijl ik mezelf hier helemaal in kan geven en heel erg van kan genieten.

Jeanine

Zielencode + Coaching & Healing traject

Van ontdekken wie ik ben en de twijfel en onzekerheid die hierin aanwezig was, is de focus nu verschoven naar daadkracht. Het is weer een nieuwe stap in bewustwording, waar ik steeds vaker de kleine stapjes zie en het ‘gewoon doe’. Op die momenten ben ik dan ook trots op mijzelf dat ik voor mijzelf opkom en hierdoor mijn vertrouwen groeit.

Aleida

Zielencode + Coaching & Healing traject

Ik heb hadvaten gekregen om mezelf te ontdekken, zoals de zielencode en oefeningen die me helpen plus de positieve affirmaties. Het leven voelt weer wat licht aan en ik krijg meer vertrouwen in mijzelf.

Sandra

Zielencode + Coaching & Healing traject

Ik ben nieuwsgierig en ontvang mijn zielencode graag!

9 + 1 =

Dayenne

Dayenne

I will be back soon

Dayenne

Heyy! Waarmee kan ik jou van dienst zijn? Stel gerust je vraag via whatsapp of bel mij.

chat