Happy Souls

Ervaringensverhalen

Vanwege het feit dat ik al langer niet goed in mijn vel zat en daardoor uiteindelijk overspannen thuis kwam te zitten, ben ik op zoek gegaan naar iets praktisch en concreets wat mij kon helpen om weer dichter bij mezelf te komen.

Ik zat en zit nog erg veel in mijn hoofd en moet nog echt leren om naar mijn lichaam te luisteren, maar de massage biedt hierin voor mij een goed hulpmiddel om beter naar mijn lichaam te luisteren. De massage zelf is heel ontspannend en zorgt er op dat moment ook voor dat mijn hoofd helemaal leeg is. De periode tussen de massages in heeft ervoor gezorgd dat ik veel bewuster ben geworden van mijn lichaam en hierbij nu ook vaker stil sta. Dayenne heeft een rustige, kalmerende stem die tijdens de massages een kalmerende invloed heeft. Daarnaast legt ze alles ook duidelijk uit en geeft ze nog tips en tools die je makkelijk kan toepassen in je leven.

Als je echt even me-time nodig hebt en daarbij meer ontspannen, relaxed en ook bewuster wilt worden van je lichaam is Dayenne zeker een echte aanrader.

Anoniem

12-2022

Je bent enthousiast, optimistisch, duidelijk, prettig en professioneel. Je begrijpt wat ik bedoel als ik iets aangeef. Geeft op een zachte manier suggesties als je vindt dat ik iets op een andere manier kan aanpakken. En houdt goed de doelstellingen/rode lijn in de gaten. Ook je reacties op mail en app-contact zijn fijn en stimulerend.

Verder hebben we fijne voorgesprekken en ben je duidelijk tijdens een behandeling. Ik vind het fijn dat je in een nagesprek ook aangeeft wat je hebt gedaan en vraagt wat het met mij heeft gedaan. De coachgesprekken zijn opbouwend en ondersteunend.

Aleida

05-2022

Ik ervaar Dayenne als een fijne coach. Ze luistert goed naar je verhaal, is oprecht geïnteresseerd en wil je graag verder helpen. Ook kan zij zich goed inleven en zich zelfs afstemmen op jou als persoon. Hierdoor kan ze snel de vinger op de ‘zere plek’ leggen en je informatie geven waar je echt iets mee kunt. Ze helpt mij om dichter bij mezelf te komen, meer in contact met mijn lijf en mijn gevoel/intuïtie.

Maud

02-2022

Op zoek naar lichamelijke en geestelijke rust en naar de kracht in mezelf kwam ik via Facebook terecht bij Dayenne. De teksten spraken me aan en ik dacht: gewoon eens proberen. Ik ging voor een intuïtieve healings massage.
Al meteen voelde ik me op mijn gemak en tijdens de massage was het makkelijk ontspannen door de rust en tijd die Dayenne nam en uitstraalde. Ondanks dat ik vooraf weinig verteld had over de rede van mijn bezoek haalde ze rake en relevante zaken aan.
In de dagen na de massage voelde ik een heerlijk rust over me heen komen. Ik hoef me niet meer te bewijzen, niet meer te ‘vechten’. Het voelt goed, het is goed. Heerlijk!
Ik heb zelfs de volgende afspraak zelfs wat vervroegd…..

Sandra

11-2021

Dayenne is een vakkundige vrouw. Ze heeft mij een healing behandeling gegeven. Een bijzondere ervaring. Inzichten en een zetje in de goede richting. Dankbaar.

Melania

11-2021

Dayenne is heel kundig in wat ze doet. Ook vanuit haar eigen ervaring weet ze hele goede tips te geven om zo uit het hoofd te komen. De intuïtieve healing massage heeft mij vooral antwoorden gegeven op stukjes waar ik voorheen mee vastliep. Ieder in zijn eigen waarde laten en ieder zijn eigen proces respecteren. Ik ben dankbaar voor de antwoorden en mijn rug voelt losser en lichter. Zeker een aanrader als je vast loopt op mentaal, fysiek of spiritueel niveau. Dankjewel! <333

Renske

10-2021

Inmiddels een aantal keer een massage gehad van Dayenne. De eerste keer vond ik dat spannend, want een massage leek mij altijd eerder ongemakkelijk dan ontspannen. Niets is minder waar! Dayenne stelt je helemaal op je gemak en haar massage is super ontspannend. Inmiddels kijk ik er iedere keer naar uit. Buiten de fijne massage is Dayenne ook een heel prettig persoon. Ze luistert naar je en probeert je met haar expertise te helpen waar ze kan. Mocht je twijfelen om een afspraak te maken: gewoon doen, je krijgt er geen spijt van!

Maud

10-2021

Een plek waar je je meteen thuis voelt. Dayenne voelt je goed aan je gaat lekker ontspannen naar huis.

Jose

07-2021

De intuïtieve massage bij Dayenne als zeer fijn ervaren, 1e kennismaking verliep heel soepel. Zij voelt precies aan waar je aan zou kunnen werken om meer rust te ervaren voor jezelf. Vervolgafspraak is gemaakt.

Marjo

07-2021

De soul code activation was voor mij een hele bijzondere en krachtige ervaring. Diepe ontspanning, in het moment aanwezig zijn, een sterkere gronding, veel stromingen en tintelingen en het zien van prachtige kleuren. De lichttaal en zang van Dayenne tijdens de activatie/healing is prachtig en voelt als thuiskomen. Dayenne omschrijft heel fijn tijdens de activatie maar ook erna wat ze voelt en ziet. Er is veel vrij gemaakt en er is iets nieuws geactiveerd/geopend wat de komende tijd helpend gaat zijn maar wat ik nog mag gaan ontdekken. De begeleiding tijdens, rondom en na de soul code activation is super fijn en herinnerd me aan dat wat voor mij belangrijk is en waar ik nog bewuster aandacht aan mag geven. De soul code activation kaart brengt me terug bij het gevoel van de activatie, als ik er na kijk gaap ik regelmatig, het opent me hart en ik voel een fijne stroming op gang komen. De activatie is nog maar kortgeleden voor mij.. maar wat me nu al opvalt is dat ik meer uitgerust wakker word, sterker voel wanneer ik niet aanwezig ben in mijn lichaam en het is voor mij duidelijker waar ik de komende tijd meer aandacht aan wil geven. Dankjewel, lieve Dayenne!

Bianca

07-2021

Wat fijn, om een intuïtieve massage van Dayenne te mogen ontvangen. Subtiel, afgestemd, verbonden, liefdevol, een samenspel, waarbij lichaam en geest samen worden gebracht, in het hier en nu. Ik voelde hoe we op diverse lagen konden communiceren en hoe er tijdens en na afloop kwartjes vielen. De ontmoeting met Dayenne kwam precies op het juiste moment en het hielp me verder in de fase waarin ik me bevind. Dank je wel lieve Dayenne.

Lidy

07-2021

Gisteren een intuïtieve healing massage gehad. Mooie nieuwe inzichten gekregen in mezelf. En bij dayenne voelde ik me gelijk op mijn gemak. Legde alles fijn en duidelijk uit. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Anke

06-2021

Vandaag voor de tweede keer een massage genoten bij Dayenne. Het was een heerlijke ervaring en een echte aanrader. Haar massagetechniek werkte super ontspannend en helend in elke cel van mijn lijf. Tijdens de massage is zij in staat om diepere lagen te doorgronden, teneinde tot nieuwe inzichten te komen die een belangrijke bijdrage vormen voor mijn bewustwordingsproces. Ik verheug me op het vervolg over 2 weken

Peter

03-2021

Ik prijs mezelf gelukkig dat ik mijn hart weer kan voelen en jouw massage heeft daar weer een stukje aan bijgedragen.

Karin

2021

Onlangs een intuïtieve healing mogen ontvangen, waarbij ik me bewust ben geworden van hoeveel ik in mijn hoofd zit / zat, nu meer op weg maar voelen en mijn hart en dat ik ben wie ik ben en mag zijn wie ik ben en dat dat goed is. Liefde voor mezelf was ik kwijt geraakt, voel me weer een stuk rustiger en ervaar meer vrede. Onderweg naar mijn nieuwe ikkie, trots op wie ik ben, en wat ik heb geleerd. Dankjewel voor deze mooie ervaring, en ik kom nog ‘ns terug voor de massage. Lieve groetjes

Anoniem

Dayenne is een heel fijn, open en sociaal persoon die heel goed bij je aan kan sluiten. Haar massages zijn subtiel maar brengen veel teweeg. Het is ook veel meer dan alleen een massage. Ze gaat in gesprek met je, sluit aan bij de persoon die ze voor zich heeft en geeft feedback en adviezen waar je nog vaak even aan terug denkt. Er ontstond een fijn en open gesprek. Voor mij was het een hele goede eerste ervaring met een energetische massage.

Anoniem

Wat is de Soul Activation Code een liefdevol cadeau aan jezelf!!
Bij de ontmoeting met Dayenne was er meteen een vriendelijke, vertrouwde en liefdevolle sfeer.
Ik mocht gaan liggen op tafel en Dayenne begeleid je door het proces d.m.v. Lichttaal in spraak en zang.
Toen ze begon was er voor mij meteen herkenning, een gevoel van thuiskomen…
In je hoofd snap je er niks van maar in mijn hart voelde ik dit meteen.
Tijdens de sessie laat ze ook weten wat zij ervaart. Zelf merkte ik dat er van alles gebeurde. Ik voelde tintelingen, warmte, kreeg boodschappen en zag kleuren. Er kan dus van alles gebeuren.
Na de behandeling werd er nog even nagepraat. Naderhand krijg je het geluidsfragment van de sessie en je persoonlijke lichttaal kaart toegestuurd. Hierdoor kun je alles zo vaak als je wil nog eens opnieuw beleven.
Ik voel me een nieuw mens. Ditmaal bewust van mijn lijf en de liefde in mijn lichaam.
De rest van de wereld doet er even niet toe.
Ilona

03-2021

Een intuïtieve healing massage ontvangen van Dayenne is niet alleen een fysiek cadeau voor jezelf maar ook een cadeau op mentaal en spiritueel vlak. De zachte aanraking en begeleiding met de lichttaal heb ik als heel prettig ervaren. Dayenne voelt precies aan welke zaken er spelen en waar verder over gesproken kan worden. Daar waar mijn hoofd nogal eens voorbij rent aan de signalen van mijn lichaam, bracht de intuïtieve massage mij weer in evenwicht. Dank je wel Dayenne!

Maud

2020

Tijdens onze vakantie ben ik verschillende keren bij Dayenne geweest. Wat een simpele ontspannende massage zou zijn werd dit een gesprek over ‘Zelf’ en over loslaten en luisteren naar je lijf. De vriendelijke en open manier van werken en masseren van Dayenne heeft me veel goed gedaan, ik heb minder pijn in mijn lijf en ben me ook bewust geworden van een aantal dingen. Ik wil hier zeker mee verder. Dank je wel!

Wendy

08-2020

Onlangs een healingsmassage bij Dayenne geboekt. Ik kende haar nog niet persoonlijk, maar de eerste kennismaking was meteen een manier van thuiskomen. We begrepen elkaar meteen en konden fijn van gedachten wisselen.
De massage was zeer subtiel, er werd meer de focus gelegd op het energetische stuk dan op t masseren. Dayenne doet dat wat haar intuitie haar ingeeft en daar vertrouw ik ook op. De lichttaal heb ik als zeer rettig ervaren. Na afloop voelde ik me heerlijk loom en ben thuis ook goed in slaap gevallen.
Dayenne gaf me verder nog tips en tricks om verder te gaan Zeker een aanrader als je een stapje wilt zetten in je eigen bewustwordingsoroces!
Dank je wel Dayenne❤

Maddy

08-2020

Ik hoorde je eerste lichttaal meditatie bij de global forces of light. Ik was zo gegrepen en enthousiast dat ik je ben gaan volgen op FB en you tube en je meditaties ben gaan delen. Dank je wel voor je mooie lichttaal. En ook als je zingt, zo troostend. Groetjes Marjo

Marjo

04-2020

Vandaag intuïtieve massage gehad en zonder dat ik verteld had waar de pijn zat wist Dayenne ieder pijnlijk plekje te vinden! Ik was al fan van je doordat je 3 jaar geleden al een 4 maanden slepend ongemak wegmasseerde!! Maar deze ervaring van vandaag is gewoon iets wat je jezelf moet gunnen!!! Dit is gewoon het beste cadeau wat je jezelf kan geven!!!

Rianne

02-2020

Een bijzondere, ontspannende & helende intuïtieve massage van Dayenne mogen ontvangen! 💖 Dayenne’s aanraking is zo zacht en liefdevol! De lichttaal maakte de massage voor mij extra bijzonder en raakte me diep! Heel dankbaar voor deze ervaring 🙏🏼✨.

Solange

12-2019

My massages with Dayenne were deeply helpful. She helped me to release some stuck/dense/painful energy in my pelvis that was giving me a lot of problems. Most amazingly, she helps release energy with lightness and gentleness. No need for pain and pressure. Dayenne is a very wise person with a lot of insight into what is happening in the body. She is a great body healer and I highly recommend sessions with her!

Noah

11-2019

De stap om een massage voor de 1ste keer te boeken, kan vaak een ongemakkelijke beslissing zijn. Dayenne zorgt ervoor dat je vanaf het eerste moment, op je gemakt voelt. Ze neemt alle tijd om al je vragen te beantwoorden en je voor te bereiden op wat komen gaat. De praktijk is een oase van rust en ontspanning, met kalmerende muziek en heerlijke geuren. De hotstonemassage was erg goed uitgevoerd op een ontspannende manier voor de spieren, niet te ruw, op het einde voel je je als herboren. Dayenne straalt rust uit en is erg vriendelijk, ze heeft het beste met de klanten voor. Haar doel is niet om alleen massages te geven maar om daadwerkelijk mensen te helpen te reflecteren en te leren ontspannen. Absolute aanrader.

Naoufal

04-2019

Dear Dayenne thank you so much for the healing light massage I received from you. I went into a deep deep relaxation as your touch is so soft and your light language beautiful and loving. I enjoyed talking with you and hearing the insights you shared with me, also about the visions you had during the massage. Those who come to you will enjoy the warmth and safety of your practice, your sincere loving nature and gentleness, and healing.

Kaiyann

04-2019

Mijn behandeling intuïtieve healing massage was zeer verhelderend. Ik was al enige tijd op zoek naar mezelf. Dankzij de deskundige behandeling heb ik voor het eerst in mijn leven mezelf gevonden. Ik heb ook ervaren dat ik voor het eerst volledig incarneerde in mijn lichaam. Tijdens de behandeling heb ik ook mijn zielsmissie en zingeving hier op aarde helder gekregen. Het heeft voor mijn een enorme positieve ommekeer gemaakt in mijn leven.

Niels

2018

resent een massage en een behandeling gehad
( ik liep totaal “over” door de zeer heftige dingen die ik heb meegemaakt in 2016 op mijn vorige woonadres )
Dayenne heeft me geweldig goed geholpen om mijn stuk weer op de rit te krijgen
nogmaals mijn dank hiervoor lieverd

Rieky

06-2017

Net terug van een heel fijne healing sessie. Ik voelde in mijn lichaam echt dat er energetisch van alles gebeurde, heel bijzonder! Dayenne omschrijft de dingen die ze voorbij ziet komen en vraagt hier heling voor. Ik vond de sfeer positief en liefdevol. In het begin voelde ik heel veel energie door m’n lijf stromen en aan het eind van de sessie was ik helemaal ontspannen en rustig. Als je op een bijzondere manier verlichting en heling zoekt, ben je bij Dayenne zeker op het goede adres!

Ellen

04-2017

Dayenne

Dayenne

I will be back soon

Dayenne

Heyy! Waarmee kan ik jou van dienst zijn? Stel gerust je vraag via whatsapp of bel mij.

chat