Thuiskomen bij jeZelf!

TRAJECT

Een innerlijke reis naar wie jij daadwerkelijk bent.

ware zelf

Ik ben toch mijzelf, denk je wellicht.

Ja en nee. Jouw Ware Zelf is jouw echte innerlijke ik. Maar door (negatieve) gebeurtenissen in het verleden, beperkende overtuigingen, conditioneringen en patronen ben je wellicht niet meer wie jij in essentie bent. Alsof er laagjes over jou heen liggen, vaak vanuit bescherming. Zie het als het rugzakje dat je met je meedraagt.

Denk bijvoorbeeld aan:

trauma’s, pesterijen, negatieve woorden, buiten gesloten worden, niet gezien of gehoord worden, bekritiseerd worden.

je niet goed genoeg voelen, denken dat je iets niet kunt, dat jij het niet waard bent of iets niet verdient.
Of uitspraken zoals: “huilen is voor watjes, stel je niet aan, doe maar normaal, etc.”

geleerd niet tegen te spreken, ja en amen te knikken, je de ander altijd moet helpen, pleasegedrag, jezelf wegcijferen, niet voor jezelf mag kiezen, dat je geen nee mag zeggen, het gevoel dat onder ‘de mat werd geschoven’.

angsten (voor tekort) en leven vanuit het hoofd.

♥ en meer…

Ik begrijp je volledig als je hiervan iets herkent. Uit eigen ervaring weet ik dan ook hoe het is om de reis van hoofd naar hart te maken en wat je hierin tegenkomt. Het kan soms confronterend, spannend of misschien wel eng zijn, maar uiteindelijk is het de beste reis die je kunt maken. Omdat het je bevrijdt van al die laagjes die jij in essentie niet bent.

ware-zelf

Bezieling is het geheim.

Het is jouw ziel die richting geeft aan jouw leven! “Volg je hart, want dat klopt”, wordt niet voor niets gezegd.

Maar hoe, vraag je je misschien af? Wat is die ziel eigenlijk en waarom is het zo belangrijk? Waarom zit ik zo in mijn hoofd? En hoe kom ik dan meer in mijn gevoel?
Hoe kan ik meer leven vanuit mijn hart? Welk pad ligt er voor mij klaar? Wat is mijn zielsmissie? Of hoe kan ik ‘next level’ groeien als “gevorderde ziel”?

DE SLEUTEL HIERIN IS VOELEN! Zodat jij weer in balans komt met jeZelf.

Je bent niet de enige met deze vragen, die wellicht nog onbeantwoord zijn. Laat je dan leiden door iemand die de weg al heeft bewandeld. 

Wellicht weet je dat het anders moet, omdat je in jezelf bent vastgelopen of je zoekende voelt.
Je hebt spanning in je lijf, zit veel in je hoofd maar weet niet waar het precies vandaan komt.
Of misschien zit je in zo’n tussenfase omdat het oude aan het loslaten is, terwijl het nieuwe er nog niet is.

Laat me jouw gids zijn, zodat de reis naar je Ware Zelf zich verder kan ontvouwen.

Ik ben nu op een punt waarbij ik bewust ben van mijn zijn. Ik merk het als de onrust overheerst en ik heb tools in mijn rugzak om bij mijn innerlijke rust te komen. Ik voel me ook een stuk gebalanceerder als aan het begin van het traject.

Sacha

Ik ben veel meer bij mezelf. Ik laat niet meer zo snel triggers toe. Ik neem het waar en laat het vervolgens sneller los. Als een wolk die voorbij trekt. Ik kijk minder naar de ander en zoek het bij mijzelf. Ik voel mij tevreden, gelukkig en rustig in mijn hoofd en lichaam. Zo fijn.

Bianca.

Ik ben heel blij dat we elkaar hebben ontmoet. Door jou ben ik weer in mijn kracht komen te staan.
En dat was waar ik naar op zoek was. Bedankt voor alles!

Helène

Op reis naar je Ware Zelf.

Waarom kiezen voor dit traject? Het antwoord is heel simpel:

Omdat je weet dat het anders moet en daarom kiest voor persoonlijke groei en ontwikkeling.
D.m.v. mijn holistische aanpak, intuïtieve vermogens en hooggevoeligheid ga jij dé stappen zetten die nodig zijn voor jouw groei en ontwikkeling.

♥ Uit eigen ervaring weet ik hoe het is waar je nu staat of tegenaan loopt. Dit kan de nodige onrust, stress, frustratie of verdriet geven.
Jij zoekt iemand die jou hierin begrijpt en aanvoelt.

♥ Bij mij mag jij helemaal jeZelf zijn. Geen maskers, geen schaamte, opdat je de veiligheid voelt om jezelf helemaal te ontwikkelen.

♥ Mijn aanpak is holistisch. Dit betekent dat er naar het geheel gekeken wordt. Je hebt gedachten, je hebt gevoelens, je hebt een lichaam en je hebt een ziel. Alles staat met elkaar in verbinding en is van belang om weer in balans te komen, lekker in je vel te zitten, in je eigen energie te zijn en jezelf te leren kennen.

ware-zelf

“Het gaat niet om de eindbestemming. Het gaat om de reis ernaar toe.”

Dayenne

Krijg op maat begeleiding tijdens jouw Thuiskomen bij jeZelf.

Het traject is volledig op jou afgestemd, wat maakt dat het jouw unieke reis is. De volgende onderdelen komen aan bod, afhankelijk van wat er nodig is zodat jij Thuiskomt bij jeZelf – leeft vanuit je Hart en met je Ziel.

A

Loslaten en opruimen van beperkende overtuigingen, oude patronen en blokkades

A

Werken aan persoonlijke thema's / verleden die je belemmeren om te zijn wie je daadwerkelijk bent

A

Opstelling van de Ziel

A

Meditatieve / mind-empti-ness oefeningen

A

Leren hoe je in je 'staat van Zijn' (en dus uit je hoofd) komt waarin oneindige mogelijkheden ontstaan

A

Vergroten van je lichaamsbewustzijn

A

Herkennen van je intuïtie

A

Innerlijk kind werk

A

Aura & Karma Clearing

A

DNA Activaties

A

Coaching & Healing

A

Intuïtieve vermogens verder ontwikkelen

A

Leren / bewustworden van het contact met je Hoger Zelf en hiermee samenwerken

♥ Waar stond je in het begin van het traject?
“Ik zat heel erg in mijn hoofd, vond het moeilijk om voor mezelf (uit) op te komen, mijn eigen mening te geven, te zeggen waar ik voor sta, mijn eigen grenzen aan te geven. Zocht ook heel veel op ipv te kijken/voelen wat er uit en in mijzelf is aan antwoorden. Leefde niet in de flow van de dag, zag alleen de onmogelijkheden en alles wat ik niet wilde. Ik was best wel onzeker over mezelf en dacht dat het er niet toe deed wat ik te vertellen heb. Emoties en gevoelens kwamen of niet naar buiten of extreem heftig.”

En waar sta je nu?
“Ik sta veel meer in mijn kracht, ben veel zelfverzekerder, kan me veel duidelijker uitspreken, alles beter verwoorden wat ik wel of niet wil. Ik ga meer mee in de flow van de dag. Leef meer vanuit mijn hart (gevoel) dan vanuit mijn hoofd. Ik heb meer innerlijke rust gekregen, kan beter relativeren.”

Siea

Van ontdekken wie ik ben en de twijfel en onzekerheid die hierin aanwezig was, is de focus nu verschoven naar daadkracht. Het is weer een nieuwe stap in bewustwording, waar ik steeds vaker de kleine stapjes zie en het ‘gewoon doe’. Op die momenten ben ik dan ook trots op mijzelf dat ik voor mijzelf opkom en hierdoor mijn zelfvertrouwen groeit.

Aleida

Ontvang jouw Zielencode als bonus erbij!

Bonus t.w.v. €325

Wat is de Zielencode en welke ondersteuning biedt dit mij?

Stel je voor je gaat tomatensoep maken. Er zijn verschillende ingrediënten nodig om die heerlijke tomatensoep te kunnen maken. Zo kun je ook de zielencode zien. Het is een pakketje van verschillende energieën die ondersteunend zijn aan jou persoonlijkheid en karakter.

Hierdoor leer jij jezelf beter kennen en geeft het nieuwe inzichten en helderheid over jezelf en jouw leven. Waarom zijn bepaalde dingen gebeurd of anders gegaan in je leven dan je voor ogen had bijvoorbeeld.
Zo wordt o.a. helder waarvoor jouw ziel in dit leven heeft gekozen, hoe dit tot uiting komt en welke transformatie jij mag doormaken.

Hoe wordt de zielencode gemaakt?

Aan de hand van je geboortedatum en -namen komt er een numerologische beschrijving. Deze werk ik volledig uit en maak hier een boekje van. Tijdens een sessie zullen we dit bespreken en als leidraad mee het traject innemen. Het boekje krijg je mee naar huis.

ontdekking-inzichten-zielencode

Waaruit bestaat de Zielencode?

Het pakketje waar de zielencode uit bestaat bevat o.a. onderstaande onderdelen:

Levenspad.
Ontdek wat jouw levenspad is. Jouw ziel heeft hiervoor gekozen om dat in dit leven te willen leren.

Blokkade / karma.
Welke blokkade(s) of karma draag jij met je mee? Karma is niet iets slecht, je hebt dit alleen nog niet eerder uitgewerkt en opgelost.

Innerlijk kind energie.
Welke energie als kind draag jij in je en met welk thema ben jij opgegroeid in je gezin en omgeving?

Persona en ziel.
Is er een overeenstemming met hoe jij je voelt en hoe je op anderen overkomt e/o jou zien of toch niet…? En wat betekent dit?

Kwaliteiten, talenten en gaven.
Ben je hiermee in balans of worden ze te sterk of te zwak uitgedrukt?

Zielsmissie.
Ontdek hoe jouw gaven worden ingezet om jouw missie te activeren. Het is jouw unieke bijdrage aan het grote geheel. Hierbij mag jij je eigen pad lopen en verwachtingen van anderen loslaten.

Zelfbeeld.
Ondersteunt jouw zelfbeeld in het uitwerken van jouw levenspad? Het draagt namelijk een grote transformatiekracht in zich waardoor jij jouw volledig potentieel kunt benutten.

Jaarenergie.
Deze energie geeft weer wat nodig is voor je huidige levensjaar. Het vormt de basis voor de volgende jaren.

En ook…
wordt duidelijk wat het thema binnen jouw geboortegezin is, hoe je opgroeit in je omgeving en puberteit, welke helpers (mensen die je helpen met het uitwerken van de lessen die bij jouw levenspad horen) erin je leven zijn en hoe jou werkwijze in het leven is.

thuiskomen bij jezelf traject

Hi, mijn naam is Dayenne!

En ook ik heb de reis van hoofd naar hart en buik gemaakt. Ik (over)leefde vanuit mijn hoofd met de nodige negatieve overtuigingen, destructieve patronen en (deels onbewust) in het verleden. Mijn gevoel (en dus ook mijn hooggevoeligheid) was geblokkeerd en mijn intuïtie negeerde ik. Ik had me te zeer aangepast aan de wereld buiten mij, terwijl ik mocht gaan luisteren naar mijzijn, mijn eigen Ware Ik.

Doordat ik vanuit mijn hoofd leefde, was ik niet aanwezig in mijn hart en ook niet (bewust) met mezelf in verbinding. Hierdoor zat ik niet lekker in mijn vel en kreeg ik de nodige stress en spanningen in mijn lijf. Puur als signaal om aan te geven dat iets niet klopt.

Het leven gaf me het geschenk middels een burn-out / kundalini ontwaking en hiermee kreeg ik de uitnodiging om weer te gaan voelen, te vertrouwen op mijn intuïtie en dus op mij Zelf.
Ik heb letterlijk en figuurlijk “het Licht gezien” en hiermee ook mijn Zielsmissie. Sindsdien leef ik deze dan ook en dat is mensen helpen herinneren wie ze in essentie zijn d.m.v. de poorten openen naar een hoger bewustzijn.

Thuiskomen bij jeZelf is een transformerende innerlijke reis die je met jezelf aangaat. Een proces van het oude loslaten dat jou niet meer dient, zodat de ware jij steeds zichtbaarder wordt. Een proces dat tijd nodig heeft, maar ontzettend waardevol, lifechanging en een enorm geschenk is!

Ik zou nu niets anders meer willen.

Thuiskomen bij jeZelf.

COACHING & HEALING TRAJECT.

Persoonlijke groei en ontwikkeling vraagt tijd en energie. Dit komt omdat je vaak nog vast zit in oude gewoontes, je rugzakje vol is en overtuigingen die je in de weg staan.

Door hiervan bewust te worden, krijg je verdere inzichten over jezelf en kun je het ook makkelijker loslaten of veranderen.

Jouw zelfkennis neemt toe en door de laagjes af te pellen kom jij steeds dichter bij jouw Ware Zelf uit.

En wanneer je in contact komt met jouw Hart, kom je ook in contact met jouw Ziel. En dit is echt lifechanging!

Jouw Zielsmissie wordt helder en ga jij je leven leiden zoals deze voor jou bedoeld is.

Het is mijn specialisatie om vanuit afstemming te werken middels mijn expertise, hooggevoeligheid en intuïtieve vermogens. Ik kom makkelijk tot jouw kern, zie en voel jou voor wie jij daadwerkelijk bent. Hierdoor kan ik de gids voor je zijn zodat jij de weg naar jouw Ware Zelf vind.

Als BONUS maak ik jouw persoonlijke en unieke zielencode t.w.v. €325. Dit geeft inzicht en helderheid in wie je bent, hoe je in het leven staat en waar je in het leven mee te maken hebt. Hierdoor leer jij jezelf beter kennen.

Ik ervaar Dayenne als een fijne coach. Ze luistert goed naar je verhaal, is oprecht geïnteresseerd en wil je graag verder helpen. Ook kan zij zich goed inleven en zich zelfs afstemmen op jou als persoon. Hierdoor kan ze snel de vinger op de ‘zere plek’ leggen en je informatie geven waar je echt iets mee kunt. Ze helpt mij om dichter bij mezelf te komen, meer in contact met mijn lijf en mijn gevoel/intuïtie.

Maud

Je bent enthousiast, optimistisch, duidelijk, prettig en professioneel. Je begrijpt wat ik bedoel als ik iets aangeef. Geeft op een zachte manier suggesties als je vindt dat ik iets op een andere manier kan aanpakken. En houdt goed de doelstellingen/rode lijn in de gaten. Ook je reacties op mail en app-contact zijn fijn en stimulerend.

Aleida

Dayenne is heel kundig in wat ze doet. Ook vanuit haar eigen ervaring weet ze hele goede tips te geven om zo uit het hoofd te komen. Het heeft mij vooral antwoorden gegeven op stukjes waar ik voorheen mee vastliep. Ieder in zijn eigen waarde laten en ieder zijn eigen proces respecteren. Ik ben dankbaar voor de antwoorden. Zeker een aanrader als je vast loopt op mentaal, fysiek of spiritueel niveau. Dankjewel! <333

Renske

Veelgestelde vragen

Hoe ziet een traject eruit?

Een traject duurt 6 maanden en is volledig afgestemd op jou (maatwerk). In die maanden gaan we samen een hoofddoel stellen en dat hoofddoel gaan we verkleinen naar subdoelen. Die subdoelen zijn de kleine stapjes die je gaat zetten. Ik kijk met je mee of de stappen haalbaar zijn en ik blijf je ondersteunen in het pad dat je gaat bewandelen.

Twee wekelijks hebben wij een 1-op-1 sessie (90 min.) en ter ondersteuning krijg je tips, oefeningen, opdrachten, meditaties of activaties mee. Afgestemd op je proces en dus ook in wat je nodig hebt.

Ook wordt jouw unieke zielencode volledig berekend, zodat helder wordt wat je uitdagingen en lessen in het leven zijn en waar je naar toe mag werken om verder te kunnen groeien.

Plus voor degene die hier aan toe zijn, ontvang je de Golden DNA Activation, zodat jij écht gaat leven vanuit jouw originele blauwdruk.

Tussen de sessies in kun je vragen stellen via mail of whatsapp, mocht je er even niet uitkomen. Ik help je dan ook verder op weg.

En mocht het zijn dat je ook veel fysieke spanningen ervaart, kan in overleg een Healing Massage toegepast worden. Dit is echter geen verplichting.

Waarom een traject van 6 maanden?

Groei, verandering en ontwikkeling hebben nu eenmaal tijd nodig. Hardnekkige patronen zijn niet 123 overwonnen en puur fysiologisch gezien hebben de hersenen ook tijd nodig om nieuwe verbindingen te maken. Verandering komt dus met de tijd. De tijd is dus ook nodig om het nieuwe eigen te maken.

Hiernaast is het een heel groeiproces en de stappen gaan na verloop duidelijk en helder worden. Het lijken in het begin kleine stappen die je zet (vooral voor je hoofd/ego), maar uiteindelijk ga je inzien hoe groots en waardevol deze zijn.

We hebben allemaal geleerd om te lopen, fietsen, voor het rijbewijs e.a. zaken, dat ging ook niet van de een op de andere dag. Zo is het ook met persoonlijke groei.

En zeg nou zelf…wat zijn die maanden op een heel leven? Life changing is het in ieder geval wel!

Wat gaat mij dit brengen? Zijn er risico's? 😉

Je gaat hoe dan ook vooruit. En vooruit betekent groei en ontwikkeling. Groei is niet altijd even comfortabel, maar zoals mijn gezegde wel eens is: “Buiten je comfortzone daar is het te doen. Dan ga je pas echt stappen zetten en groei ervaren.”

En ja, de risico’s kunnen zijn: 😉

  • Dat je van je klacht e/o probleem afkomt.
  • Dat je niet meer vastzit in jezelf of je leven.
  • Dat je doorgroeit e/o verder ontwikkelt
  • Je komt vooruit in je leven.
  • Je ontdekt en leert meer van en over jeZelf.

 

Wat wordt bedoeld met 'dit traject is maatwerk'?

Maatwerk betekent dat het traject helemaal op jou is afgestemd. Je krijgt dus de volle aandacht en begeleiding van mij en gedurende deze 6 maanden loop ik jouw pad met je samen.
Er komt dus ook geen protocol aan te pas, zoals dit binnen het reguliere systeem wel (vaak) nog gebeurd. Ook dit zorgt er dus voor dat jij krijgt wat nodig is en wat bij je past. Iedereen is namelijk uniek en ieder heeft een eigen pad te gaan, dat kan niet volgens een protocol behandeld worden. Dat maakt dat zo’n traject dan ook ontzettend waardevol is, omdat het afgestemd is op jou.

Het is dus persoonlijke, uitgebreide begeleiding met een menselijke benadering.

Wel houden we binnen dit traject een bepaalde richtlijn/visie aan die we als hoofddoel samen opstellen. Zodat we weten waar we naar toe werken. M.a.w: je hebt je doel(en) voor ogen.
Echter de reis hiernaar toe is flexibel, omdat groei en ontwikkeling verandering geeft en flexibel kunnen zijn is dan fijn. Wanneer je volgens protocol werkt, kan dit weer niet.

Ik heb al van alles geprobeerd, maar niet echt verder gekomen. Waarom gaat het nu wel lukken?

Waarom zou het niet lukken? We zijn altijd in verandering, groei en ontwikkeling. Je hebt het zelfs gered tot waar je nu bent! 😉 Ook denken we dat het leven lineair loopt, maar dit is niet zo.
En ondanks dat je al heel veel zelf hebt gedaan, is het ook fijn als je extra ondersteuning krijgt om echt verder te kunnen groeien.

Verder is de vraag ook waarom is het je eerder niet gelukt? Wat zorgde hiervoor? Hoe was je begeleiding hierin? Werd je hierin gemotiveerd? Wat zijn je blokkades, patronen of overtuigingen?

Veel vragen die hierin dus omhoogkomen en nu geen kant-en-klaar antwoord op is. Naast je eigen motivatie en bereidheid kan ik je als coach en healer ondersteunen op je pad. Ook als het even wat moeilijker gaat. Ik belicht in ieder geval je schaduwkanten, waardoor je bewuster wordt van jezelf, waardoor vooruit komen dus vanzelfsprekend is.

Zolang jij bereid bent om stappen te zetten, zal ik je blijven motiveren, zodat dit gewoon gaat lukken! Iedereen komt vooruit in het Leven, hoe dan ook. Dus waarom zou het bij jou niet lukken?

Waar moet ik rekening mee houden? [belangrijk]

Mocht je bij een arts, therapeut, psycholoog, psychiater of andere coach ook onder behandeling zijn of een traject volgen, word ik hier graag van op de hoogte gebracht. Met name als hier ook medicatie bij betrokken is.

Ik ben ervan de op hoogte dat ieder zijn/haar medisch geheimhoudingsplicht heeft. Ik hoef dan ook niet te weten bij wie je bent of welke medicatie je eventueel gebruikt. Echter is het wel van belang om te weten of hier sprake van is, om contra-indicaties te voorkomen of vast te stellen.

Wordt het traject vergoed?

Nee. Je kan eens informeren bij je werkgever. Sommige bedrijven vergoeden wel eens (een gedeelte) van een traject/therapie als dit voor je persoonlijke ontwikkeling is.

Hoe wordt de betaling/investering gedaan?

Je kan deze digitaal betalen via ideal of je krijgt van mij na aanmelding een factuur die je overmaakt.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja dit is mogelijk.

Het 6 maanden traject kan in 6 maanden à €450 betaald worden.

Mocht betaling echt een probleem zijn, maar je voelt wel dat dit nu voor jou is, informeer dan naar de mogelijkheden door contact op te nemen.

  1. Je kan Dayenne bellen op +31612474140
  2. Je kan Dayenne mailen op dayenne@echtbewust.nl
  3. Of via dit formulier op de contactpagina: https://echtbewust.nl/contact/
    Hier kun je je vraag stellen en Dayenne zal deze zo snel mogelijk beantwoorden. In het algemeen is dit binnen 1 à 2 dagen.
Hoe wordt omgegaan met privacy?

Ik heb mijn geheimhoudingsplicht en alles wat besproken wordt blijft vertrouwelijk en zal niet met anderen gedeeld worden.

Ben jij klaar voor verandering, maar twijfel je nog ergens over of heb je vragen?

Laten we dan eerst samen in gesprek gaan.