Golden DNA Activation

Be free and awaken your True Self!

De Golden DNA Activation helpt je in het proces van je persoonlijke ascensie, spirituele groei en ontwikkeling, zelfmeesterschap en het belichamen van je Hoger Zelf, door het slapende DNA in jou te activeren. De wetenschap zegt dat we maar 3% van ons 2 DNA strengen gebruiken en de rest ‘junk dna‘ is. Maar juist dit ‘junk dna‘ wacht erop om geactiveerd te worden. Hierin ligt namelijk je ware potentieel opgeslagen. Al jouw zielenkwaliteiten, jouw zielsmissie, hoger bewustzijn etc IS hier in aanwezig. Door jouw zielenDNA te activeren, gaan deuren weer open en heb jij volledig toegang tot jouw Ware Zelf.

De Golden DNA Activation geeft:

Z

Meer vreugde, meer energie

Z

Hoger Bewustzijn en contact met Hoger Zelf

Z

Helderheid in jouw Zielsmissie

Z

Spirituele groei, ontwikkeling en ascensie

Z

Beter fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel welzijn

Z

Thuiskomen bij jeZelf, leven vanuit jouw Ware Zelf

Ik merk een totale rust in mij en dat voelt héél fijn. Waar ik normaal snel verdrietig, boos of teleurgesteld ben, kan ik dit nu meer loslaten. Ik ben er verbaast van, maar het voelt heerlijk.

Bianca

Ik voel me rustiger en slaap beter.

Angeline

Ontdek je Ware Zelf.

“Release the old, welcome the new.”

Datgene wat oud is en jouw niet meer dient (vanuit jouw ziel gezien) ga je loslaten middels de clearings. De DNA activaties zal jouw zielendna (12-strengen DNA) activeren, waardoor jij gaat leven vanuit jouw originele blauwdruk.

Innerlijke deuren gaan open, jouw zielenkwaliteiten worden stapsgewijs zichtbaar alsook jouw zielsmissie, de verbinding met jouw Hoger Zelf is weer volledig toegankelijk en gaat hierdoor je Ware Zelf steeds meer ontdekken en belichamen.

Zie je Hoger Zelf als je Eigen Wijsheid, de Wijze Ziel in jou die jouw pad kent, o.a. communiceert middels intuïtie en het beste met je voor heeft. Door bewust met deze Wijsheid in verbinding te zijn, leef je vanuit jouw Zielenpad en dus het leven dat vóór jou bedoeld is. Zodra 4 DNA strengen zijn geactiveerd, heb ook jij weer toegang tot jouw Hoger Zelf.

Ik faciliteer deze Golden DNA Activation in samenwerking met jouw Hoger Zelf.

 

As an Indigo, you have the Golden DNA Template within you.
It just needs to be activated.

Clearings & DNA Activation

Voordat jouw DNA wordt geactiveerd is het van belang dat er verschillende clearings plaatsvinden, zodat energetische blokkades worden opgeruimd. Denk aan beperkende overtuigingen, gehechtheden/identiteiten die je hebt aangenomen, karmische imprints, issues en thema’s, energetische implantaten die jou tegenwerken o.a. door jouw innerlijke stem te blokkeren of door je iets anders te laten geloven dan wat waar is, etc.
Doordat er ruimte komt, is het makkelijker voel- en zichtbaar welke zielencodes erin jou wakker worden middels de activatie.

In totaal zijn het 6 sessies, waarvan 3 clearings: Aura Clearing, Karma Clearing & J-Seals (energetische implantaten) Clearing.
3 DNA activaties, waarin iedere sessie 4 strengen DNA worden geactiveerd. Plus de Tree of Life – Kryst Code Activation. Zie dit als de originele blauwdruk van jouw innerlijke levensboom. Dit is wie je in werkelijkheid bent.

Iedere sessie duurt zo’n 1, 5 uur en tussen de sessies zit minimaal een week integratietijd.

De sessies zijn altijd in afstemming met jouw Hoger Zelf, zodat opgeruimd wordt wat in overeenstemming met jouw Ziel en Hoger Zelf is. Het is mogelijk om deze DNA Activatie zowel live in de praktijk als op afstand/online te doen.

 Het was voelbaar dat er in en rondom mijn hoofd “gewerkt”werd. Ik heb heel goed geslapen na de Aura Clearing en er is een zekere rust over mij.

Inge

Dat er nieuwe deuren zijn geopend kan ik beamen. O.a. dat mijn fijngevoeligheid steeds meer toe neemt, ik kan op diepere lagen contact maken met mijzelf alsook het lichaam (celniveau), de verbinding met mijn Hoger Zelf is er, er zijn meerdere hogere zintuigen (naast het 6e zintuig) actief, mijn intuïtie is sterker en mijn zielsmissie is helder geworden.

Dayenne

Veelgestelde vragen

Ik zit goed in mijn vel en leid een fijn leven. Is dit iets voor mij?

Absoluut! Je hoeft niet perse slecht of niet lekker in je vel te zitten om dit programma te volgen. Hoe fijn is het als jij je leven kunt leiden met het doel waarvoor jij hier bent?!
Zie het als een uitnodiging van jouw (en ieder van ons) Ware Zelf om jouw Zielenpad te bewandelen en je vrij te maken van datgene dat jij in essentie niet bent.

Plus je helpt hiermee collectief en universeel de frequentie mee te verhogen op Moeder Aarde, doordat jij je eigen frequentie verhoogt middels deze activatie.

De DNA Activaties helpen je om verder te groeien op spiritueel niveau, maar werkt door in heel jouw welzijn. Dus ook op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau.

Wat kan ik verwachten?

Je mag je mentaal voorbereiden door uit te gaan van een positief resultaat. Er zullen namelijk dingen veranderen ten goede voor jou.

We starten met een kort voorgesprek en eindigen met een nabespreking. Tijdens de sessies mag jij in een ontspannen, ontvankelijke staat zijn zonder afleiding van andere zaken gedurende 1 uur.  In totaal zal een sessie zo’n 1,5 uur duren.

De volledige Golden DNA Activation bestaat uit 6 sessies.

 1. Aura Clearing
 2. Karma Clearing
 3. Seals Clearing
 4. DNA Activatie 1 (streng 1 t/m 4)
 5. DNA Activatie 2 (streng 5 t/m 8)
 6. DNA Activatie 3 (streng 9 t/m 12) & Kryst Code Activation

Het mogelijk dat je tijdens de sessies van alles voelt of juist helemaal niets. Als je niets voelt, wilt dit niet zeggen dat er niets gebeurd. De verandering vindt als eerste plaats in jouw subtiele lichamen, waardoor het even kan duren voordat jij verandering ervaart op bewust niveau.

Is er een risico? 😉

Ja, de risico’s kunnen zijn:

 • Dat je veel beter in je vel zit en je gelukkig voelt
 • Dat je je lichter voelt en het leven gemakkelijk en vreugdevoller ervaart
 • Dat je doorgroeit e/o verder ontwikkelt
 • Dat je je dromen durft te volgen
 • Dat je het beste uit jeZelf wilt halen
 • Dat je nog meer van jeZelf ont-dekt en leert
Wat levert het mij op?

Of je nu al goed in je vel zit of niet, het zal je altijd verder brengen.

 • meer energie
 • meer vreugde
 • lekker in je vel zitten
 • je voelt je lichter
 • je straalt meer
 • je voelt je rustiger en vrijer
 • je ervaart meer geluk in het leven
 • je ervaart meer synchroniciteiten
 • de beste dingen komen naar je toe
 • je voelt je meer geaard
 • je bent Thuis in jeZelf
 • je durft je dromen en je hart te volgen
 • op vele fronten werkt het positief. Zo ook voor je relaties of op je werk
Hoe weet ik of dit iets voor mij is?
 • Als je diep van binnen een JA hoort of voelt (het bruist, tintelt, voel licht of licht euforisch) of ‘iets’ in je zegt gewoon JA! 😍
 • Als je je goed voelt en misschien zelfs wel blij wordt bij het lezen van de tekst
 • Vraag het aan jeZelf door naar je Hart te gaan en laat je intuïtie spreken. Stel jeZelf de vraag: is dit voor mij nú de bedoeling?
  Kijk wat er als eerste in je op komt: een ja of een nee?
  Als je het niet zeker weet, plan dan een gratis kennismakingsgesprek in zodat we dit kunnen bespreken.
Mijn vraag staat er niet tussen. Hoe kan ik je bereiken?

Er zijn 3 mogelijkheden om mij te bereiken:

 1. Je kan mij bellen op +31612474140
 2. Je kan mij mailen op dayenne@echtbewust.nl
 3. Of boek een gratis kennismakingsgesprek om jouw vraag te bespreken.

Ben jij klaar om jouw volledig potentieel te ont-dekken en te leven vanuit jouw Ware Zelf?

Laten we dan samen aan de slag gaan!