Intuïtieve Healing Massage

Om helemaal jeZelf te Zijn

Daar waar mijn hoofd nogal eens voorbij rent aan de signalen van mijn lichaam, bracht de intuïtieve massage mij weer in evenwicht.

Maud

Massage is not just a luxury. 
It’s a way to a healthier, happier life.

Wanneer heb jij voor het laatst écht tijd voor jezelf gehad? Hoeveel (ont)spanning ervaar jij in je leven? Wees eens heel eerlijk naar jezelf toe.

Me-time heb je nu eenmaal nodig. Net zo goed dat je voor jezelf en je lichaam moet zorgen. En in alle drukte van het leven, loop je je zelf zo voorbij. Misschien ken je het wel: je moet nog even dit doen, je moet nog even daar heen, het werk, je sociale leven, je huishouden. Alles gaat maar door en soms zou je willen dat de tijd even stil kon staan. Of misschien slaap je wel slechter, doordat je veel in je hoofd zit of maak je je ergens zorgen over. Wat dan ook weer hoofdpijn geeft en spanning in je schouders. Of je merkt gewoon dat iets niet helemaal lekker zit (innerlijke onrust), maar je weet niet waar het door komt.

Wanneer je weinig tijd voor jezelf neemt, mis je vaak de signalen van je lichaam. Je lichaam geeft namelijk tijdig aan wat het beste voor je is. En het gekke is….je zult vast wel zeggen: “Ja, maar diep van binnen weet ik het ook wel”. Alleen er gehoor aan geven, dat is vaak een tweede. (Trust me…je bent niet de enige hoor ;-))

Om balans in je leven te vinden en houden, is ontspanning en tijd voor jezelf hebben belangrijk. Het hoort er nu eenmaal bij. Neem de tijd voor jezelf dan ook serieus. Dat het echt iets is wat bij het leven hoort. Dat het van belang is en geen luxe probleem. De kwaliteit van je leven zal er namelijk op vooruit gaan, omdat je gewoon simpelweg beter/lekker in je vel zit! Maak ook bewust tijd voor jezelf – plan het bijvoorbeeld in – zodat het een gewoonte wordt in je leven.

Het luisteren naar je lichaam en het luisteren naar jezelf (je gevoel, die innerlijke stem, je intuïtie – iedereen heeft het) is nu eenmaal belangrijk. Hier wil ik je graag bewust(er) van wil maken, ook al denkt je verstand soms anders.

Ga uit je hoofd en in je hart. Denk minder en voel meer. 

~ Osho ~

Wat kun je verwachten?

Het doel is zorgen dat jij steeds meer bij jezelf kan blijven. Dat je de signalen van je lichaam herkent en ernaar handelt. Je krijgt tips mee hoe je het beste met klachten kunt omgaan. Zo leer je bijvoorbeeld wat een bodyscan is en ervaar je zelf wat dit met je doet. Maar ook hoe waardevol het is om een moment voor jezelf te nemen, zelfs al is het 5 minuten op een dag. Dat je stukken verder komt, door vaker bij jezelf stil te staan.

Omdat ik intuïtief masseer en volledig afstem op jou, ontvang je precies wat nodig is. Mijn fijngevoeligheid zorgt ervoor dat ik op de juiste plekken kom en voel ik aan wat je lichaam nodig. Doordat ik voel wat er op onderbewust niveau bij je speelt, kan ik je ondersteunen met waar je op dit moment mee zit. Ik laat me leiden door mijn eigen intuïtie waarmee ik jou dus kan helpen en wat het ook mogelijk maakt dat er een healing ontstaat.

intuïtieve healing massage

Kom weer Thuis bij jeZelf

Wat een simpele ontspannende massage zou zijn werd dit een gesprek over 'Zelf' en over loslaten en luisteren naar je lijf. De vriendelijke en open manier van werken en masseren van Dayenne heeft me veel goed gedaan, ik heb minder pijn in mijn lijf en ben me ook bewust geworden van een aantal dingen.

Wendy

Waar is de Intuïtive Healing Massage goed voor?

Als je herkent dat je:

 • veel in je hoofd zit
 • je het contact met jeZelf en je lichaam mist
 • je spanningen e/o blokkades in je lijf ervaart
 • hooggevoelig bent en je het moeilijk vind om te aarden en aanwezig te zijn in je lichaam
 • moeilijk tot rust komt of je draai niet vindt
 • je vaker moe bent
 • je gewoon niet lekker in je vel zit

Heb je één of meerdere punten met ‘ja’ beantwoordt, dan is deze massage zeker een aanrader.

intuïtieve healing massage

Je ziel wordt er blij van. Je voelt een waar Thuiskomen.

Mijn behandeling intuïtieve healing massage was zeer verhelderend. Ik was al enige tijd op zoek naar mezelf. Dankzij de deskundige behandeling heb ik voor het eerst in mijn leven mezelf gevonden.

Niels
poppies, field, sunset

Een wist-je-dat:
ik ook lichttaal spreek en hiermee de massage ondersteun? Het heeft namelijk een helende werking en ondersteunt tijdens de healing. Lichttaal is een zielentaal, welke niet te begrijpen is met je verstand, maar wel te voelen is vanuit je hart. Oude energie wat je niet langer meer hoeft te dragen, kan hiermee worden opgeruimd. Daar waar het oude weg is, wordt nieuwe energie aangevuld. Ook dit zorgt ervoor dat je weer beter in je vel komt te zitten.

Thuiskomen bij jezelf

Uit je hoofd, in je lichaam.
In contact met jeZelf.

Healing

Het oude maakt plaats voor het nieuwe.

Weldaad voor
Body, Mind & Soul

Optimale balans.

Shine all the way!

Do I need to say more?

Wat brengt het je?

 • rust in je hoofd
 • meer in contact met je lichaam zijn
 • bewust(er) van je lichaam
 • balans in jezelf en je leven
 • beter / lekkerder in je vel
 • helderheid en inzicht (reading tijdens massage)
 • thuiskomen bij jezelf
balans

Vul je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

0 +
mensen blij gemaakt met deze massage

Hier zijn cookies aanwezig, waardoor de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker wordt.