Last van spanning in je lijf? Behoefte aan ontspanning en me-time?

Boek jouw Intuïtieve Healing Massage
A

Ervaar jij fysieke klachten, spanningen of ongemak?

Je hebt last van spanningen of blokkades in je lijf, maar weet niet echt waar ze vandaan komen. Misschien heb je moeite met voelen of emoties toe te laten. Of ervaar je blokkades door het innerlijk werk dat je doet.

A

Zit je veel in je hoofd, piekeren, zorgen maken?

In je hoofd blijf je maar bezig, maar hierdoor mis je het contact met je lichaam, gevoel en intuïtie. Misschien loop je zelfs wel vast in jezelf, ben je jezelf even kwijt en vraag je je af hoe het nu verder moet?

A

Stress, overprikkeld, vermoeid of herstellende van een burn-out?

Je hebt moeite met jouw grenzen te herkennen en deze aan te geven. Misschien weet of denk je hooggevoelig (HSP) te zijn, maar weet je niet hoe je hiermee het beste om kunt gaan.

Luister naar je lichaam… Het wilt je iets vertellen.

Hoe fijn is het als je helemaal tot rust en ontspanning komt?! Eens even helemaal niets moet of gewoon even kunt ‘zijn’.

In deze bijzondere tijd waarin we van hoofd naar hart gaan, van denken naar voelen, worden we ook bewuster van ons lichaam en de onderliggende thema’s of blokkades die spanningen, klachten of ongemak kunnen geven.

Door ernaar te luisteren kom je tot inzicht wat er op diepere lagen van jouw ‘zijn’ speelt en kan vastzittende energie vrijkomen en verder stromen.

Het geeft niet alleen rust in je hoofd en lichaam, maar in heel jouw wezen – omdat het ontspannend, verlichtend en helend werkt. Je bent (weer) bij jeZelf aanwezig. Een ware weldaad voor body, mind, spirit & soul!

Daar waar mijn hoofd wel eens voorbij rent aan de signalen van mijn lichaam, bracht de Intuïtieve Healing Massage mij weer in evenwicht.

Maud

Masseren op zielsniveau.

Multidimensionale healing massage met een aura e/o karma clearing.

Jouw natuurlijke staat van zijn is ontspannen. Jouw ziel en lichaam zullen je hier altijd naartoe leiden door signalen af te geven. De vraag is of jij er naar luistert en handelt?

Tijdens de Intuïtieve Healing Massage mag je helemaal tot jezelf komen en neem ik je mee op een innerlijke reis. In stilte en soms in ondersteunende woorden. Door mijn fijngevoeligheid en heldere vermogens weet, voel en zie ik waar er energetische blokkades zijn en als het nodig is komen er boodschappen vanuit jouw Ziel & Hoger Zelf of lichaamsbewustzijn dat met jou gedeeld willen worden.

Het is een massage die verder gaat dan alleen het fysieke niveau. Het werkt door tot diep in jouw ziel en dus ook op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau (holistisch). De aura e/o karma clearing die – in overleg met jouw Hoger Zelf – wordt toegepast werkt door in 15 chakra’s en 15 dimensies en dus multidimensionaal.

Waar nodig wordt ondersteunt met mijn zielentaal (Lichttaal). Een taal van ziel tot ziel met een helende werking. 

Rust, ontspanning, verlichting, ruimte en een verademend gevoel. Jouw Ware Zelf krijgt weer ruimte om er te Zijn.

Een Intuïtieve Healing Massage gaat verder dan alleen fysiek masseren. Het is een ware zielenmassage.

Ervaringen van mijn klanten

Vanwege het feit dat ik al langer niet goed in mijn vel zat en daardoor uiteindelijk overspannen thuis kwam te zitten, ben ik op zoek gegaan naar iets praktisch en concreets wat mij kon helpen om weer dichter bij mezelf te komen.
Ik zat en zit nog erg veel in mijn hoofd en moet nog echt leren om naar mijn lichaam te luisteren, maar de massage biedt hierin voor mij een goed hulpmiddel om beter naar mijn lichaam te luisteren. De massage zelf is heel ontspannend en zorgt er op dat moment ook voor dat mijn hoofd helemaal leeg is. De periode tussen de massages in heeft ervoor gezorgd dat ik veel bewuster ben geworden van mijn lichaam en hierbij nu ook vaker stil sta. Dayenne heeft een rustige, kalmerende stem die tijdens de massages een kalmerende invloed heeft. Daarnaast legt ze alles ook duidelijk uit en geeft ze nog tips en tools die je makkelijk kan toepassen in je leven.
Als je echt even me-time nodig hebt en daarbij meer ontspannen, relaxed en ook bewuster wilt worden van je lichaam is Dayenne zeker een echte aanrader.

Anoniem

My massages with Dayenne were deeply helpful. She helped me to release some stuck/dense/painful energy in my pelvis that was giving me a lot of problems. Most amazingly, she helps release energy with lightness and gentleness. No need for pain and pressure. Dayenne is a very wise person with a lot of insight into what is happening in the body. She is a great body healer and I highly recommend sessions with her!

Noah

Onlangs een intuïtieve healing mogen ontvangen, waarbij ik me bewust ben geworden van hoeveel ik in mijn hoofd zit / zat. Nu meer op weg maar voelen en mijn hart en dat ik ben wie ik ben en mag zijn wie ik ben en dat dat goed is. Liefde voor mezelf was ik kwijt geraakt, voel me weer een stuk rustiger en ervaar meer vrede. Onderweg naar mijn nieuwe ikkie, trots op wie ik ben, en wat ik heb geleerd. Dankjewel voor deze mooie ervaring, en ik kom nog ‘ns terug voor de massage. Lieve groetjes

Anoniem

Online agenda

De Intuïtieve Healing Massage was zeer verhelderend. Dankzij de deskundige behandeling heb ik voor het eerst in mijn leven mezelf gevonden.

Veelgestelde vragen

Ik heb nog nooit eerder een massage gehad, kan ik dan wel bij je terecht?

Jazeker. Ik nodig je graag uit om te ervaren wat massage met je doet.
Ook zal ik zorgen dat je je comfortabel en op je gemak voelt.

Hoe lang duurt een massage?

Je hebt de keuze uit een massage van 1,5 uur of 2,5 uur.

Ik heb veel last van fysieke klachten, werkt dit dan ook voor mij?

Absoluut! Afhankelijk van je soort klacht werkt een massage zeker goed. Bepaalde fysieke klachten kunnen een onderliggend thema hebben welke tijdens de massage inzicht e/o duidelijkheid geeft.

Neem contact met me op als je ergens over twijfelt, zodat we dit kunnen bespreken.

Overleg ook altijd met je arts of specialist mocht je onder behandeling zijn.

Ik heb een ernstige voetschimmel. Wat nu?

Bij een ernstige voetschimmel ga ik jouw voeten niet masseren, om besmetting op handen te voorkomen.

Is de voetschimmel weinig aanwezig en wordt deze goed behandeld, wordt deze tijdens de afspraak nader bekeken of de voeten wel of niet gemasseerd worden.

Voor wie is dit niet geschikt?

Als je één van de volgende contra-indicaties hebt. Overleg met arts of specialist wordt eerst aangeraden:

 • zwangerschap 1e trimester. Vanaf 14 weken mag wel gemasseerd worden
 • infecties en virusbesmetting (ook bij hevige verkoudheid, koorts en griep)
 • onverklaarbare of acute ziekten
 • chronische ziekten in acute fase
 • als je trombose hebt
 • huidziekten met open wonden (o.a. nat eczeem)
 • hartritme stoornissen
 • hoge bloeddruk en diabetes: als de waarden goed zijn e/o medicatie goed is ingesteld mag gemasseerd worden
 • als je kanker hebt gedurende chemo therapie
 • als je recent een operatie hebt gehad ( 4 – 8 weken geleden)
 • ader- of lymfe-ontsteking e/o lymfezwellingen
 • aneurysma
 • epilepsie
 • onder psychiatrische behandeling
Wat gaat mij dit brengen? Zijn er een risico's?

Je gaat hoe dan ook vooruit. En vooruit betekent groei en ontwikkeling. Groei is niet altijd even comfortabel, maar zoals mijn gezegde wel eens is: “Buiten je comfortzone daar is het te doen. Dan ga je pas echt stappen zetten en groei ervaren.”

En ja, de risico’s kunnen zijn 😉

 • Dat je van je klacht e/o probleem afkomt.
 • Dat je doorgroeit e/o verder ontwikkelt
 • Je komt vooruit in je leven.
 • Je ont-dekt en leert nog meer van jeZelf.
 • En vooral leert weer om jezelf te voelen, luisteren naar jezelf en ervaart hoe het is om rust in je hoofd te hebben en in ontspanning te zijn.
Worden je massages / behandelingen vergoedt?

Nee.

Moet alle kleding uit?

Nee. Je houdt je slip of onderbroek gewoon aan. Verder lig je onder een handdoek om afkoeling van het lichaam te voorkomen.

Hoe wordt omgegaan met hygiëne?

De behandeltafel en ruimte wordt dagelijks en na iedere klant schoongemaakt en ontsmet. Je kan eventueel een eigen handdoek meenemen.
Van jou, als klant, wordt verwacht fris en gedouched te zijn voordat je naar de afspraak komt.

Bij ernstige voetschimmel worden je voeten niet gemasseerd om besmetting te voorkomen.

Hoe wordt omgegaan met privacy?

Ik heb mijn geheimhoudingsplicht en alles wat besproken wordt blijft vertrouwelijk en zal niet met anderen gedeeld worden.

Mijn vraag staat er niet tussen. Hoe kan ik je bereiken?

Er zijn 3 mogelijkheden om mij te bereiken:

 1. Je kan mij bellen op 0612474140
 2. Je kan mij mailen op dayenne@echtbewust.nl
 3. Of via dit formulier op de contactpagina: https://echtbewust.nl/contact/
  Hier kun je je vraag stellen en ik zal deze zo snel mogelijk beantwoorden. In het algemeen is dit binnen 1 à 2 dagen.

Ervaringen van mijn klanten

Op zoek naar lichamelijke en geestelijke rust en naar de kracht in mezelf kwam ik via Facebook terecht bij Dayenne. De teksten spraken me aan en ik dacht: gewoon eens proberen. Ik ging voor een intuïtieve healings massage.
Al meteen voelde ik me op mijn gemak en tijdens de massage was het makkelijk ontspannen door de rust en tijd die Dayenne nam en uitstraalde. Ondanks dat ik vooraf weinig verteld had over de rede van mijn bezoek haalde ze rake en relevante zaken aan.
In de dagen na de massage voelde ik een heerlijk rust over me heen komen. Ik hoef me niet meer te bewijzen, niet meer te ‘vechten’. Het voelt goed, het is goed. Heerlijk!
Ik heb zelfs de volgende afspraak zelfs wat vervroegd…..

Sandra

Ha Dayenne, er is veel gebeurd en het werkt nog door. Ondanks de liefdevolle massage heb ik vandaag nog een beursachtig gevoel in mijn lage rug. Gisteren voelde ik symbolisch de banden van een rugzak op mijn schouders. ‘Wat draag ik onbewust mee wat niet bij me hoort?’ Zoals ik vrijdag al deelde voel mijn hakken veel meer, sta steviger. De energie stroming vanaf mijn benen en benen is voller, zachter. In mijn bekken, innerlijk kind roert zich. Dat inzicht ontstond vanmorgen. ‘Mezelf zijn en mezelf echt zien.

Peter

Wil jij Thuiskomen bij jeZelf, lekker in je vel zitten en rust ervaren?

Laten we hier dan samen mee aan de slag gaan!