fbpx

Intuïtieve Healing (Massage)

Daar waar mijn hoofd nogal eens voorbij rent aan de signalen van mijn lichaam, bracht de intuïtieve massage mij weer in evenwicht.

Maud

Wanneer heb jij voor het laatst écht tijd voor jezelf gehad? Hoeveel (ont)spanning ervaar jij in je leven? Wees eens heel eerlijk naar jezelf toe.

Me-time heb je nu eenmaal nodig. Net zo goed dat je voor jezelf en je lichaam moet zorgen. En in alle drukte van het leven, loop je je zelf zo voorbij. Misschien ken je het wel: je moet nog even dit doen, je moet nog even daar heen, het werk, je sociale leven, je huishouden. Alles gaat maar door en soms zou je willen dat de tijd even stil kon staan. Of misschien slaap je wel slechter, doordat je veel in je hoofd zit of maak je je ergens zorgen over. Wat dan ook weer hoofdpijn geeft en spanning in je schouders. Of je merkt gewoon dat iets niet helemaal lekker zit (innerlijke onrust), maar je weet niet waar het door komt.

Wanneer je weinig tijd voor jezelf neemt, mis je vaak de signalen van je lichaam. Je lichaam geeft namelijk tijdig aan wat het beste voor je is. En het gekke is….je zult vast wel zeggen: “Ja, maar diep van binnen weet ik het ook wel”. Alleen er gehoor aan geven, dat is vaak een tweede. (Trust me…je bent niet de enige hoor 😉)

Om balans in je leven te vinden en houden, is ontspanning en tijd voor jezelf hebben belangrijk. Het hoort er nu eenmaal bij. Neem de tijd voor jezelf dan ook serieus. Dat het echt iets is wat bij het leven hoort. Dat het van belang is en geen luxe probleem. De kwaliteit van je leven zal er namelijk op vooruit gaan, omdat je gewoon simpelweg beter/lekker in je vel zit! Maak ook bewust tijd voor jezelf – plan het bijvoorbeeld in – zodat het een gewoonte wordt in je leven.

Het luisteren naar je lichaam en het luisteren naar jezelf (je gevoel, die innerlijke stem, je intuïtie – iedereen heeft het) is nu eenmaal belangrijk. Hier wil ik je graag bewust(er) van wil maken, ook al denkt je verstand soms anders.

Ik nodig je van harte uit om de Intuïtieve Healing (Massage) te komen ervaren.

Ga uit je hoofd en in je hart. Denk minder en voel meer.
~ Osho ~

Waar is de Intuïtieve Healing (Massage) goed voor?

Als je herkent dat je:

 • veel in je hoofd zit
 • je het contact met jeZelf en je lichaam mist
 • je spanningen e/o blokkades (in je lijf) ervaart
 • hoogsensitief bent en je het moeilijk vind om te aarden en aanwezig te zijn in je lichaam
 • moeilijk tot rust komt of je draai niet vindt
 • je vaker moe bent
 • je gewoon niet lekker in je vel zit
 • bewust bent van je zielepad en ondersteuning nodig hebt
 • in een transformatie- e/o ascensieproces zit

Heb je één of meerdere punten met ‘ja’ beantwoordt, dan is deze healing (massage) zeker een aanrader.

intuïtieve healing massage

Onlangs een healingsmassage bij Dayenne geboekt. Ik kende haar nog niet persoonlijk, maar de eerste kennismaking was meteen een manier van thuiskomen. We begrepen elkaar meteen en konden fijn van gedachten wisselen. De massage was zeer subtiel, er werd meer de focus gelegd op het energetische stuk dan op t masseren. Dayenne doet dat wat haar intuïtie haar ingeeft en daar vertrouw ik ook op.

Maddy

Wie ben ik?

Mijn naam is Dayenne en als hoog sensitief persoon was ik overal en nergens, behalve bij mezelf.

Ik voelde heel goed aan wat er om mij heen gebeurde – wat leidde tot een overlevingsmechanisme, aanpassen aan de omgeving, heel erg in mijn hoofd leven, controle willen hebben in het leven – en hierdoor was ik zo buiten mijzelf gericht, in plaats van tot mij zelf.

Voelen durfde ik niet en mijn intuïtie heb ik jaren genegeerd. Uit angst om er weer op te vertrouwen.

Door de jaren heen werd ik steeds bewuster van mij zelf en leerde ik ook weer te luisteren naar mijn lichaam, gevoel en intuïtie.

EN HIERIN KAN IK JE
VERDER HELPEN

 

Dat ook jij minder in je hoofd leeft, niet verdwaalt in al je gedachten, je de druk voor jezelf niet te hoog legt en dat veel minder moet. Dat je weer durft te zakken in je lijf, durft te voelen en gewoon prettig bij jezelf voelt. Dat al die emoties, pijn e/o verdriet ook bij je hoort en dat die gezien, gehoord en gevoeld willen worden.
Wanneer jij dicht bij jezelf blijft (minder in je hoofd, meer in je Hart), dan ben je ook Thuis bij jeZelf.

Ik nodig jou van harte uit om de Intuïtieve Healing (Massage) zelf te komen ervaren, zodat ook jij weer lekker in je vel zit en je in balans voelt.

Wat een simpele ontspannende massage zou zijn werd dit een gesprek over 'Zelf' en over loslaten en luisteren naar je lijf. De vriendelijke en open manier van werken en masseren van Dayenne heeft me veel goed gedaan, ik heb minder pijn in mijn lijf en ben me ook bewust geworden van een aantal dingen.

Wendy

Wat kun je verwachten?

Het doel is zorgen dat jij steeds meer bij jezelf kan blijven en jezelf bent. In balans en verbinding met jezelf.

Dit geeft als resultaat dat je:

💛 meer uit je hoofd en meer in je contact met je lijf, gevoel en intuïtie (geaard en aanwezig)
💛 denken en voelen in balans zijn met jou (je Hart)
💛 de signalen van je lichaam herkent en hoe hiernaar te luisteren/handelen
💛 (oude) patronen, overtuigingen en conditioneringen (steeds meer) loslaat
💛 traumatische gebeurtenissen kunt verwerken en loslaten
💛 meer op jeZelf vertrouwt
💛 lekker(der) in je vel zit en meer rust ervaart
💛 verder komt in je persoonlijke groei en ont-wikkeling (ook op zielsniveau)

De Intuïtieve Healing (Massage) is een combinatie van coaching, bewustwording van jezelf, energetische healing, lichttaal (energetische coderingen en frequenties), lichaamswerk, massage, drukpunten op het lichaam en oefeningen om meer in contact te komen met je lichaam, intuïtie, gevoel en denken.

Ofwel je lichaam, ziel en geest wordt met elkaar in verbinding gebracht (holistisch). Door verschillende methoden toe te passen, ontstaat er een behandeling op maat. Iedere sessie is dan ook intuïtief en zal in verbinding met jou en je behoefte zijn. Zo ontvang je in het moment wat het beste voor je is en je verder op weg helpt.

Het doel hiervan is permanent zorgen dat jij weer in balans en verbinding komt met jezelf!

[...] Daarnaast helpt Dayenne je om je lichaam echt te voelen, om met je energie in ieder lichaamsdeel aanwezig te zijn. Hierdoor ontstaat een gevoel van thuiskomen in jezelf. [...] Door de ontspanning en de helende aanraking, voelde ik al snel dat ook de diepere lagen in mijn zijn, tot ontspanning mochten komen.

Anoniem

Thuiskomen bij jezelf

Uit je hoofd, in je lichaam.
In contact met jeZelf.

Healing

Het oude maakt plaats voor het nieuwe.

Weldaad voor
Body, Mind & Soul

Optimale balans.

Shine all the way!

Do I need to say more?

Mijn behandeling intuïtieve healing massage was zeer verhelderend. Ik was al enige tijd op zoek naar mezelf. Dankzij de deskundige behandeling heb ik voor het eerst in mijn leven mezelf gevonden.

Niels

Intuïtieve Healing (Massage)

€111
85
 • rust in je hoofd
 • meer in contact met je lichaam
 • bewust(er) van jezelf
 • meer in balans / lekkerder in je vel
 • ondersteunt je transformatie- e/o ascensieproces
 • helderheid en inzicht (reading)
 • thuiskomen bij jezelf
 • nazorg*

Praktische informatie.

Je bent van harte welkom in mijn praktijk aan huis te Sint Joost. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat.

Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur, maar kan wel eens een uitloop hebben tot max. 30 minuten. Dit is inclusief voor- en nabespreking (ik hoor tenslotte ook graag hoe het met je gaat) en dat je rustig kunt bijkomen met een glaasje water. 

Over het algemeen komen de meeste cliënten om de 2 à 4 weken terug in zo’n 3 tot 6* sessies. Afhankelijk van wat nodig is en waar behoefte aan is m.b.t. een eventueel thema wat speelt. Dit wordt per keer samen bekeken. 
Dit is niet alleen het moment dat je voor jezelf neemt (me-time) en hierdoor meer rust ervaart en dichterbij jezelf blijft, maar ook om zo bewuster met bepaalde klachten, spanningen of problemen aan de slag te gaan. De healing (massage) werkt hierdoor effectiever en leer je makkelijk hoe je naar je lichaam kunt luisteren. Na de afspraak stuur ik je een betaalverzoek die je ter plekke betaalt.

* Nazorg: ook na de sessie kun je uitreiken als er wat is of er komen nog vragen op die aan de sessie gerelateerd zijn.

Het is van belang om na de sessie genoeg water te blijven drinken en goed voor jezelf te zorgen. Het beste is om na de sessie geen drukke planning te hebben, maar het rustig te houden.

Ik heet je van harte welkom.

het aantal keren is geen vast gegeven. Dit is wat ik in de praktijk ervaar waarmee de meeste mensen weer verder op weg kunnen tot een eventueel ander moment zich weer aandient. Je bent natuurlijk vrij in het aantal keren dat je wilt komen.

111 +
mensen blij gemaakt met deze healing (massage)

denk hierbij aan mensen:

 • die hoog sensitief zijn en moeilijk kunnen aarden
 • die hoog sensitief zijn en voelen (nog) eng / spannend vinden
 • die veel in hun hoofd zitten (door werk, stress of traumatische gebeurtenissen)
 • die meer aanwezig willen zijn in hun lichaam
 • bewuster willen worden van zichzelf, hun gevoel en intuïtie
 • met burn-out klachten
 • die (meer) willen luisteren naar hun lichaam
 • die gewoon lekker willen ontspannen
 • in een transformatie- e/o ascensieproces zitten

Schrijf je in via onderstaand formulier om een afspraak te maken voor de Intuïtieve Healing (Massage).
Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op en plannen we samen een datum in.

Ik moet zeggen tijdens zo'n sessie breng jij de rust over maar je geeft ook ontzettend veel energie mee. Dat breng je over en werkt ook nog een tijd door, wat heel prettig voelt.

Anoniem

Veelgestelde vragen

Jazeker. Ik nodig je graag uit om te ervaren wat massage met je doet. Bij een 1e afspraak of van te voren in een gratis kennismakingsgesprek leg ik uit hoe ik te werk ga, wat er gemasseerd wordt en hoe de massage in z’n algemeen uitziet en wat voor werking de werking ervan is. Ik vind het belangrijk en zal er voor zorgen dat je je comfortabel en op je gemak voelt. 

Ik geef (energetische) ontspanningsmassages, welke niet te vergelijken zijn met een bezoek aan een fysiotherapeut of sportmasseur. Erotische massages worden niet gegeven. 

Ik geef healings en activaties. Een healing in combinatie met massage is de Intuïtieve Healing (Massage) en de Soul Code Activation bevat bestaat uit een clearing, healing & activatie. Ook tijdens Soul CoachingHaal het beste uit jeZelf‘ is het mogelijk dat een healing ontstaat.

Afhankelijk van je soort klachten werkt een massage / behandeling zeker goed. Je kan altijd overleggen met je behandeld arts / specialist of dit bij je aansluit. Bepaalde fysieke klachten kunnen een onderliggend thema hebben welke tijdens mijn behandelingen inzicht e/o duidelijkheid kunnen geven.

Als je één van de volgende contra-indicaties hebt. Overleg met arts of specialist wordt eerst aangeraden:

 • zwangerschap 1e trimester
 • infecties en virusbesmetting (ook bij hevige verkoudheid, koorts en griep)
 • onverklaarbare of acute ziekten
 • chronische ziekten in acute fase
 • als je trombose hebt
 • huidziekten met open wonden (o.a. nat eczeem)
 • hartritme stoornissen
 • hoge bloeddruk en diabetes: masseren mag alléén als je ingesteld bent op medicatie
 • als je kanker hebt gedurende chemo therapie
 • als je recent een operatie hebt gehad ( 4 – 8 weken geleden)
 • ader- of lymfe-ontsteking e/o lymfezwellingen
 • aneurysma
 • epilepsie
 • onder psychiatrische behandeling

Afhankelijk van de soort massage / behandeling duurt deze 1 à 1,5 uur. De gehele afspraak is met een uitloop van max. 30 minuten. Dit is inclusief aan- en uitkleden en een gesprek voor- en achteraf. Aandacht voor de klant staat voor op, en hoor dan ook graag even hoe het met je gaat.

Nee. Ondergoed houd je aan.

De behandeltafel en ruimte wordt dagelijks schoongemaakt en ontsmet. De behandeltafel wordt voorzien van nieuwe handdoeken na iedere klant.
Van jou, als klant, wordt verwacht fris en gedouched te zijn voordat je naar de afspraak komt.

Ik heb mijn geheimhoudingsplicht en alles wat besproken wordt blijft vertrouwelijk en zal niet met anderen gedeeld worden.

Nee. Door de jaren heen is er veel gewijzigd binnen het vergoedingssysteem en is het lastiger om hier nog voor in aanmerking te komen. Daarnaast zie ik de massages / behandelingen als een investering in jezelf. Sta er maar eens bij stil wat het je brengt, wat je er van leert en hoe het je als persoon laat groeien. Dát alleen al, is heel veel waard. Jij bent dat voor jezelf waard! 😉 

Boven de veelgestelde vragen staat een formulier waarmee je mij een bericht kunt sturen. Door je emailadres en telefoonnummer achter te laten, kan ik je makkelijk bereiken. Over het algemeen bel of mail ik je binnen 1 dag terug.

Hier zijn cookies aanwezig, waardoor de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker wordt.