fbpx

Intuïtieve Healing Massage

Om helemaal jeZelf te Zijn

Daar waar mijn hoofd nogal eens voorbij rent aan de signalen van mijn lichaam, bracht de intuïtieve massage mij weer in evenwicht.

Maud

Massage is not just a luxury. 
It’s a way to a healthier, happier life.

Wanneer heb jij voor het laatst écht tijd voor jezelf gehad? Hoeveel (ont)spanning ervaar jij in je leven? Wees eens heel eerlijk naar jezelf toe.

Me-time heb je nu eenmaal nodig. Net zo goed dat je voor jezelf en je lichaam moet zorgen. En in alle drukte van het leven, loop je je zelf zo voorbij. Misschien ken je het wel: je moet nog even dit doen, je moet nog even daar heen, het werk, je sociale leven, je huishouden. Alles gaat maar door en soms zou je willen dat de tijd even stil kon staan. Of misschien slaap je wel slechter, doordat je veel in je hoofd zit of maak je je ergens zorgen over. Wat dan ook weer hoofdpijn geeft en spanning in je schouders. Of je merkt gewoon dat iets niet helemaal lekker zit (innerlijke onrust), maar je weet niet waar het door komt.

Wanneer je weinig tijd voor jezelf neemt, mis je vaak de signalen van je lichaam. Je lichaam geeft namelijk tijdig aan wat het beste voor je is. En het gekke is….je zult vast wel zeggen: “Ja, maar diep van binnen weet ik het ook wel”. Alleen er gehoor aan geven, dat is vaak een tweede. (Trust me…je bent niet de enige hoor 😉)

Om balans in je leven te vinden en houden, is ontspanning en tijd voor jezelf hebben belangrijk. Het hoort er nu eenmaal bij. Neem de tijd voor jezelf dan ook serieus. Dat het echt iets is wat bij het leven hoort. Dat het van belang is en geen luxe probleem. De kwaliteit van je leven zal er namelijk op vooruit gaan, omdat je gewoon simpelweg beter/lekker in je vel zit! Maak ook bewust tijd voor jezelf – plan het bijvoorbeeld in – zodat het een gewoonte wordt in je leven.

Het luisteren naar je lichaam en het luisteren naar jezelf (je gevoel, die innerlijke stem, je intuïtie – iedereen heeft het) is nu eenmaal belangrijk. Hier wil ik je graag bewust(er) van wil maken, ook al denkt je verstand soms anders.

Ik nodig je van harte uit om een de Intuïtieve Healing Massage te komen ervaren.

Ga uit je hoofd en in je hart. Denk minder en voel meer.
~ Osho ~

Waar is de Intuïtieve Healing Massage goed voor?

Als je herkent dat je:

 • veel in je hoofd zit
 • je het contact met jeZelf en je lichaam mist
 • je spanningen e/o blokkades in je lijf ervaart
 • hoogsensitief bent en je het moeilijk vind om te aarden en aanwezig te zijn in je lichaam
 • moeilijk tot rust komt of je draai niet vindt
 • je vaker moe bent
 • je gewoon niet lekker in je vel zit

Heb je één of meerdere punten met ‘ja’ beantwoordt, dan is deze massage zeker een aanrader.

intuïtieve healing massage

Onlangs een healingsmassage bij Dayenne geboekt. Ik kende haar nog niet persoonlijk, maar de eerste kennismaking was meteen een manier van thuiskomen. We begrepen elkaar meteen en konden fijn van gedachten wisselen. De massage was zeer subtiel, er werd meer de focus gelegd op het energetische stuk dan op t masseren. Dayenne doet dat wat haar intuïtie haar ingeeft en daar vertrouw ik ook op.

Maddy

Wie ben ik?

Hoi, mijn naam is Dayenne en ik masseer intuïtief en voel aan wat jij nodig hebt. Mijn intuïtie en fijngevoeligheid leiden mij hierin de weg.

Ik begrijp je als hoogsensitief persoon dat voelen niet altijd even prettig is en dat we ons lichaam of de signalen ervan vergeten of negeren.
En niet alleen geldt dit voor hoogsensitieve personen, maar voor heel veel mensen, omdat we opgegroeid zijn in een vrij mentale maatschappij waar veel in moet en de druk vaak hoog ligt. 

En hierin maak ik een verandering. Dat ook jij minder in je hoofd leeft, niet verdwaalt in al je gedachten, je de druk voor jezelf niet te hoog legt en dat veel minder moet. Dat je weer durft te zakken in je lijf, durft te voelen en gewoon prettig bij jezelf voelt. Dat al die emoties, pijn e/o verdriet ook bij je hoort en dat die gezien, gehoord en gevoeld willen worden.
Wanneer jij dicht bij jezelf blijft, dan ben je ook Thuis bij jeZelf.

Mijn kracht ligt in het aanvoelen van je energie, de communicatie met je onderbewuste, je ziel, jouw gevoel en innerlijke wereld bewust voor je laten worden, zodat jij zelf leert luisteren naar je lichaam, gevoel en eigen intuïtie. Door de combinatie van het energetisch masseren, mijn kwaliteiten en te handelen vanuit een holistische visie, ontstaat een healing vrijwel vanzelf. Het is het totale plaatje wat zorgt voor deze bijzondere massage.

Vandaar dat ik je van harte uitnodig voor de Intuïtieve Healing Massage, zodat ook jij weer lekker in je vel zit en Thuiskomt bij jeZelf!

Luister naar jeZelf en Vertrouw!

Wat een simpele ontspannende massage zou zijn werd dit een gesprek over 'Zelf' en over loslaten en luisteren naar je lijf. De vriendelijke en open manier van werken en masseren van Dayenne heeft me veel goed gedaan, ik heb minder pijn in mijn lijf en ben me ook bewust geworden van een aantal dingen.

Wendy

Wat kun je verwachten?

Het doel is zorgen dat jij steeds meer bij jezelf kan blijven. En dus ook écht aanwezig in en bij je lichaam. Dat je de signalen van je lichaam herkent en ernaar handelt. Je krijgt tips mee hoe je het beste met klachten kunt omgaan. Zo leer je bijvoorbeeld wat een bodyscan is en ervaar je zelf wat dit met je doet. Maar ook hoe waardevol het is om een moment voor jezelf te nemen, zelfs al is het 5 minuten op een dag. Dat je stukken verder komt, door vaker bij jezelf stil te staan.

Ook kunnen er bepaalde thema’s in je leven zijn die invloed hebben op je lichaam e/o hoe je je voelt. Dan is het fijn dat je de nodige tips & tools krijgt om hiermee verder te komen.

De Healing Massage is volledig intuïtief, dus voor ons beiden is het een verrassing wat er mag gebeuren. Alles ontstaat in het moment. Hoe mooi is dat! En hierdoor ontvang jij precies wat je nodig hebt.

Mijn fijngevoeligheid zorgt ervoor dat ik op de juiste plekken kom en aanvoel wat jij en je lichaam nodig hebben. En doordat ik voel wat er op onderbewust – /zielsniveau bij je speelt, kan ik je ondersteunen met waar je op dit moment mee zit.
Zo kan het zijn dat je een volledige massage ontvangt of een volledige healing, maar over het algemeen is het een combinatie van.

Laat je verrassen zou ik zeggen en ervaar het gewoon. Geef je over aan de magie van intuïtief werk.

intuïtieve healing massage

Je ziel wordt er blij van. Je voelt een waar Thuiskomen.

[...] Daarnaast helpt Dayenne je om je lichaam echt te voelen, om met je energie in ieder lichaamsdeel aanwezig te zijn. Hierdoor ontstaat een gevoel van thuiskomen in jezelf. [...] Door de ontspanning en de helende aanraking, voelde ik al snel dat ook de diepere lagen in mijn zijn, tot ontspanning mochten komen.

Anoniem
poppies, field, sunset

Een wist-je-dat:
ik ook lichttaal spreek en hiermee de massage ondersteun? Het heeft namelijk een helende werking en ondersteunt tijdens de healing. Lichttaal is een zielentaal, welke niet te begrijpen is met je verstand, maar wel te voelen is vanuit je hart. Oude energie wat je niet langer meer hoeft te dragen, kan hiermee worden opgeruimd. Daar waar het oude weg is, wordt nieuwe energie aangevuld. Ook dit zorgt ervoor dat je weer beter in je vel komt te zitten.

Mijn behandeling intuïtieve healing massage was zeer verhelderend. Ik was al enige tijd op zoek naar mezelf. Dankzij de deskundige behandeling heb ik voor het eerst in mijn leven mezelf gevonden.

Niels

Thuiskomen bij jezelf

Uit je hoofd, in je lichaam.
In contact met jeZelf.

Healing

Het oude maakt plaats voor het nieuwe.

Weldaad voor
Body, Mind & Soul

Optimale balans.

Shine all the way!

Do I need to say more?

Intuïtieve Healing Massage

€100
85
 • rust in je hoofd
 • meer in contact met je lichaam
 • bewust(er) van jezelf
 • meer in balans
 • beter / lekkerder in je vel
 • helderheid en inzicht (reading tijdens massage)
 • thuiskomen bij jezelf
 • nazorg*

Kom weer Thuis bij jeZelf

Praktische informatie.

Mijn praktijkruimte ligt in het Wellness Centrum van vakantiepark Europarcs Hommelheide in Susteren. Er is voldoende parkeergelegenheid en je kunt mijn praktijk eenvoudig vinden door naar het zwembad te lopen. Vanuit de parkeerplaats zie je het zwembadgebouw al aan de overkant liggen en bij de receptie van het zwembad meldt je je. De exacte route stuur ik je per mail door, zodra wij een afspraak gemaakt hebben.

Een massage-afspraak duurt gemiddeld zo’n 1,5 uur, maar kan wel eens een uitloop hebben tot max. 30 minuten. Dit is inclusief voor- en nabespreking (ik hoor tenslotte ook graag hoe het met je gaat), het aan- en uitkleden en dat je rustig kunt bijkomen met een glaasje water. Tijdens de massage houd je je ondergoed aan.

Over het algemeen komen de meeste cliënten om de 2 à 4 weken terug. Dit wordt per keer samen verder bekeken. Dit is niet alleen het moment dat je voor jezelf neemt (me-time) en hierdoor meer rust ervaart en dichterbij jezelf blijft, maar ook om zo bewuster met bepaalde klachten, spanningen of problemen aan de slag te gaan. De massage werkt hierdoor effectiever en leer je makkelijk hoe je naar je lichaam kunt luisteren. Na de afspraak kun je per tikkie betalen.

* Nazorg: ook na de sessie kun je uitreiken als er wat is of er komen nog vragen op die aan de sessie gerelateerd zijn.

Het is van belang om na de sessie genoeg water te blijven drinken en goed voor jezelf te zorgen. Het beste is om na de sessie geen drukke planning te hebben, maar het rustig te houden.

Ik heet je van harte welkom.

Schrijf je in via onderstaand formulier om een afspraak te maken voor de Intuïtieve Healing Massage.
Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op en plannen we samen een datum in.

120 +
mensen blij gemaakt met deze massage

Ik heb al verschillende mensen geholpen. Denk hierbij aan mensen: 

 • die hoog sensitief zijn en moeilijk kunnen aarden
 • die hoog sensitief zijn en voelen (nog) eng / spannend vinden
 • die veel in hun hoofd zitten (door werk, stress of traumatische gebeurtenissen)
 • die meer aanwezig willen zijn in hun lichaam
 • bewuster willen worden van zichzelf, hun gevoel en intuïtie
 • met burn-out klachten
 • die (meer) willen luisteren naar hun lichaam
 • die gewoon lekker willen ontspannen

Ik moet zeggen tijdens zo'n sessie breng jij de rust over maar je geeft ook ontzettend veel energie mee. Dat breng je over en werkt ook nog een tijd door, wat heel prettig voelt.

Anoniem

Veelgestelde vragen

Jazeker. Ik nodig je graag uit om te ervaren wat massage met je doet. Bij een 1e afspraak of van te voren in een gratis kennismakingsgesprek leg ik uit hoe ik te werk ga, wat er gemasseerd wordt en hoe de massage in z’n algemeen uitziet en wat voor werking de werking ervan is. Ik vind het belangrijk en zal er voor zorgen dat je je comfortabel en op je gemak voelt. 

Ik geef (energetische) ontspanningsmassages, welke niet te vergelijken zijn met een bezoek aan een fysiotherapeut of sportmasseur. Erotische massages worden niet gegeven. 

Ik geef healings en activaties. Een healing in combinatie met massage is de Intuïtieve Healing Massage en de Soul Code Activation bevat bestaat uit een clearing, healing & activatie. Ook tijdens Soul CoachingHaal het beste uit jeZelf‘ is het mogelijk dat een healing ontstaat.

Afhankelijk van je soort klachten werkt een massage / behandeling zeker goed. Je kan altijd overleggen met je behandeld arts / specialist of dit bij je aansluit. Bepaalde fysieke klachten kunnen een onderliggend thema hebben welke tijdens mijn behandelingen inzicht e/o duidelijkheid kunnen geven.

Afhankelijk van de soort massage / behandeling duurt deze 1 à 1,5 uur. De gehele afspraak is met een uitloop van max. 30 minuten. Dit is inclusief aan- en uitkleden en een gesprek voor- en achteraf. Aandacht voor de klant staat voor op, en hoor dan ook graag even hoe het met je gaat.

Nee. Ondergoed houd je aan.

De behandeltafel en ruimte wordt dagelijks schoongemaakt en ontsmet. De behandeltafel wordt voorzien van nieuwe handdoeken na iedere klant.
Van jou, als klant, wordt verwacht fris en gedouched te zijn voordat je naar de afspraak komt.

Ik heb mijn geheimhoudingsplicht en alles wat besproken wordt blijft vertrouwelijk en zal niet met anderen gedeeld worden.

Nee. Door de jaren heen is er veel gewijzigd binnen het vergoedingssysteem en is het lastiger om hier nog voor in aanmerking te komen. Daarnaast zie ik de massages / behandelingen als een investering in jezelf. Sta er maar eens bij stil wat het je brengt, wat je er van leert en hoe het je als persoon laat groeien. Dát alleen al, is heel veel waard. Jij bent dat voor jezelf waard! 😉 

Boven de veelgestelde vragen staat een formulier waarmee je mij een bericht kunt sturen. Door je emailadres en telefoonnummer achter te laten, kan ik je makkelijk bereiken. Over het algemeen bel of mail ik je binnen 1 dag terug.

Hier zijn cookies aanwezig, waardoor de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker wordt.