Van spanning naar ontspanning

AANWEZIG ZIJN IN JE LICHAAM EN UIT JE HOOFD

 

Intuïtieve Healing Massage

Hier in de westerse wereld leven veel mensen meer in spanning dan in hun natuurlijke staat van zijn: ontspannen. Niet vreemd in een maatschappij waar veel van je verwacht wordt. De druk ligt vaak hoog, alsook de prestatieverwachting. En ligt de verwachting niet buiten je, dan wellicht komt deze van jou zelf door onderliggende patronen e/o overtuigingen.

Daarbij speelt het leven zelf ook nog eens mee, welke met ups en downs gaat en niet te controleren is. Ongeacht of dit nu met je werk, privé of relatie te maken heeft.
Wel kun je controleren hoe jij je (fysiek) voelt en hoe je met de flow van het leven mee kunt gaan. Maar….wanneer je tegen je natuurlijke stroom ingaat, kan dit klachten, problemen (prive, werk, relatie), pijn of (psyschiche) spanningen geven (in bijvoorbeeld nek, rug en schouder).

Een helende massage is een manier om weer tot jeZelf te komen. Om weer in jouw eigen natuurlijke staat van zijn te komen.
Om weer te ervaren hoe het is om (bij) jezelf te zijn.

De Intuïtieve Healing Massage kun je nemen puur ter ontspanning, maar kan ook als behandeling ingezet worden. Ook dan werkt deze ontspannend ÉN krijg je inzicht over je klachten, pijn e/o spanning. Je wordt bewuster van jeZelf, je lichaam en wat jouw lichaam je hiermee wilt duidelijk maken. Jouw lichaam geeft tenslotte signalen af om jou te helpen. Deze signalen geven onderliggende klachten, thema’s, overtuigingen en patronen aan.
Als het ware zegt het lichaam dan “heey luister eens naar me, want je bent iets aan het doen wat niet goed voor je is.” Jouw lichaam probeert jou dus weer terug te brengen naar je natuurlijke staat van zijn en je bewust maken van wat er in je leeft, hoe jij je van binnen voelt.

HERKEN JIJ EEN VAN HET VOLGENDE. . .
 

A

spanning in je lijf, rug, nek e/o schouders?

A

veel in je hoofd zitten?
Je druk maken over van alles, veel piekeren e/o zorgen maken?

A

ben jij hooggevoelig / hoogsensitief (HSP)?
Dit is trouwens geen klacht, maar een eigenschap. Wel kan het klachten geven, als je nog niet goed weet hoe je met jouw hooggevoeligheid kunt omgaan.

A

herstellende van een burn-out?

A

moeilijk contact krijgen met je lichaam of je lichaam voelen?

DAN KAN IK JOU VERDER HELPEN! Met alle liefde en plezier help ik jou weer Thuis bij jeZelf te laten komen. Ontspannen, uitgerust, voldaan en weer nieuwe energie opdoen. Je wordt bewuster van jeZelf, je lichaam en de signalen die het afgeeft. En door te luisteren naar de signalen van jouw lichaam (en deze ook te herkennen), kun je ook beter je grenzen aangeven en bewaken. Hierdoor blijf je dichter bij jeZelf, wat ook jouw zelfvertrouwen een boost kan geven. Plus daarbij verlies je geen energie, maar behoud jij je eigen energie.

Hoe minder spanningen jij ervaart, hoe meer jij ontspanning en rust ervaart en lekker in je vel zit!

Rust in je hoofd, ontspanning in je lijf.

Hoe fijn is het als je gewoon even helemaal kunt ontspannen. Eens even helemaal niets moet. Hierin wil ik jou dan ook ont-moeten.

We moeten namelijk al zoveel. Iets wat ons hoofd ons laat geloven. Terwijl die stem diep van binnen – jouw intuïtie – jou de weg juist wilt wijzen.
Je herkent het vast wel dat je achteraf zegt: “Ja diep van binnen wist ik het wel.” Of “eigenlijk weet ik ook wat ik moet doen of beter voor me is.”
Precies die stem…daar mag je vaker naar luisteren.
Het is de stem van jouw ziel en in samenwerking met jouw lichaam geeft het bepaalde signalen af om jou te helpen. Echter bij velen wordt deze stem of gevoel vaak nog overstemt door het hoofd. En dit mag anders. Dát wil ik je graag meegeven!

Daar waar mijn hoofd nogal eens voorbij rent aan de signalen van mijn lichaam, bracht de intuïtieve healing massage mij weer in evenwicht.

Maud

Ontspannen is je natuurlijke staat van zijn.

Van hoofd naar hart en buik. Een korte fysieke afstand, maar soms een lange innerlijke reis. En daar binnen vind je al je antwoorden. 

Hoi, mijn naam is Dayenne en als Holistisch BewustzijnsCoach, Energetisch Healer & Intuïtief Masseuse help ik je graag om bewuster te worden van jezelf en je lichaam. Ik laat je ervaren hoe jouw denken je beïnvloedt en wat je gevoel en intuïtie je eigenlijk willen vertellen.

Verder mag jij je helemaal overgeven en genieten van deze welverdiende massage.  Ervaar hoe spanningen of blokkades in je lijf minder worden en je energie meer gaat stromen.

Ervaringen van mijn klanten

Vanwege het feit dat ik al langer niet goed in mijn vel zat en daardoor uiteindelijk overspannen thuis kwam te zitten, ben ik op zoek gegaan naar iets praktisch en concreets wat mij kon helpen om weer dichter bij mezelf te komen.
Ik zat en zit nog erg veel in mijn hoofd en moet nog echt leren om naar mijn lichaam te luisteren, maar de massage biedt hierin voor mij een goed hulpmiddel om beter naar mijn lichaam te luisteren. De massage zelf is heel ontspannend en zorgt er op dat moment ook voor dat mijn hoofd helemaal leeg is. De periode tussen de massages in heeft ervoor gezorgd dat ik veel bewuster ben geworden van mijn lichaam en hierbij nu ook vaker stil sta. Dayenne heeft een rustige, kalmerende stem die tijdens de massages een kalmerende invloed heeft. Daarnaast legt ze alles ook duidelijk uit en geeft ze nog tips en tools die je makkelijk kan toepassen in je leven.
Als je echt even me-time nodig hebt en daarbij meer ontspannen, relaxed en ook bewuster wilt worden van je lichaam is Dayenne zeker een echte aanrader.

Anoniem

My massages with Dayenne were deeply helpful. She helped me to release some stuck/dense/painful energy in my pelvis that was giving me a lot of problems. Most amazingly, she helps release energy with lightness and gentleness. No need for pain and pressure. Dayenne is a very wise person with a lot of insight into what is happening in the body. She is a great body healer and I highly recommend sessions with her!

Noah

Onlangs een intuïtieve healing mogen ontvangen, waarbij ik me bewust ben geworden van hoeveel ik in mijn hoofd zit / zat. Nu meer op weg maar voelen en mijn hart en dat ik ben wie ik ben en mag zijn wie ik ben en dat dat goed is. Liefde voor mezelf was ik kwijt geraakt, voel me weer een stuk rustiger en ervaar meer vrede. Onderweg naar mijn nieuwe ikkie, trots op wie ik ben, en wat ik heb geleerd. Dankjewel voor deze mooie ervaring, en ik kom nog ‘ns terug voor de massage. Lieve groetjes

Anoniem

Fysiek

Hoe communiceert het lichaam met je en wat doe je hiermee?

Welke signalen, spanningen, pijntjes en klachten heb je?

Emotioneel

Wat leeft er in je gevoelswereld?

Hoe sta jij in contact met je gevoelens? Waar ben je emotioneel over?

Mentaal

Wat speelt er in je hoofd af?

Welke overtuigingen heb je? Ben je veel in je hoofd aanwezig?

Energetisch / Spiritueel

Wie ben jij?

Hoe lekker zit je in je vel? Ben je helemaal jeZelf? Voel je je gelukkig?

Ook jij verdient het om rust en ontspanning te ervaren!

Op het moment dat je bij me bent, hoor ik graag van jou hoe het met je gaat en waar ik jou mee van dienst mag zijn. De informatie die je met me deelt, neem ik mee de massage in. Hierdoor ontstaat er een behandeling/massage op maat, waardoor je precies ontvangt wat jij nodig hebt.

Heb je eerst nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier

BESTE BOEKER, MOMENTEEL BEN IK MET ZWANGERSCHAPSVERLOF EN PLAN IK NOG GEEN BEHANDELINGEN IN.

MAAR STEL GERUST JE VRAGEN MIDDELS HET CONTACTFORMULIER EN IK ZAL JE Z.S.M. BEANTWOORDEN.
IK KIJK GRAAG MET JE MEE WAT IK VOOR JE KAN BETEKENEN NA MIJN VERLOF.

De intuïtieve healing massage was zeer verhelderend. Dankzij de deskundige behandeling heb ik voor het eerst in mijn leven mezelf gevonden.

Niels

Veelgestelde vragen

Ik heb nog nooit eerder een massage gehad, kan ik dan wel bij je terecht?

Jazeker. Ik nodig je graag uit om te ervaren wat massage met je doet. Bij een 1e afspraak of van te voren in een gratis kennismakingsgesprek leg ik uit hoe ik te werk ga, wat er gemasseerd wordt en hoe de massage in z’n algemeen uitziet en wat voor werking de werking ervan is. Ik vind het belangrijk en zal er voor zorgen dat je je comfortabel en op je gemak voelt.

Hoe lang duurt een massage / behandeling?

Afhankelijk van de soort massage / behandeling duurt deze 1 à 1,5 uur.

Ik heb veel last van fysieke klachten, werkt dit dan ook voor mij?

Afhankelijk van je soort klachten werkt een massage / behandeling zeker goed. Je kan altijd overleggen met je behandeld arts / specialist of dit bij je aansluit. Bepaalde fysieke klachten kunnen een onderliggend thema hebben welke tijdens mijn behandelingen inzicht e/o duidelijkheid kunnen geven.

Ik heb een ernstige voetschimmel. Wat nu?

Bij een ernstige voetschimmel ga ik jouw voeten niet masseren, om besmetting op handen te voorkomen.

Is de voetschimmel weinig aanwezig en wordt deze goed behandeld, wordt deze tijdens de afspraak nader bekeken of de voeten wel of niet gemasseerd worden.

Voor wie is dit niet geschikt?

Als je één van de volgende contra-indicaties hebt. Overleg met arts of specialist wordt eerst aangeraden:

 • zwangerschap 1e trimester. Vanaf 14 weken mag wel gemasseerd worden
 • infecties en virusbesmetting (ook bij hevige verkoudheid, koorts en griep)
 • onverklaarbare of acute ziekten
 • chronische ziekten in acute fase
 • als je trombose hebt
 • huidziekten met open wonden (o.a. nat eczeem)
 • hartritme stoornissen
 • hoge bloeddruk en diabetes: als de waarden goed zijn e/o medicatie goed is ingesteld mag gemasseerd worden
 • als je kanker hebt gedurende chemo therapie
 • als je recent een operatie hebt gehad ( 4 – 8 weken geleden)
 • ader- of lymfe-ontsteking e/o lymfezwellingen
 • aneurysma
 • epilepsie
 • onder psychiatrische behandeling
Wat gaat mij dit brengen? Zijn er een risico's? 😉

Je gaat hoe dan ook vooruit. En vooruit betekent groei en ontwikkeling. Groei is niet altijd even comfortabel, maar zoals mijn gezegde wel eens is: “Buiten je comfortzone daar is het te doen. Dan ga je pas echt stappen zetten en groei ervaren.”

En ja, de risico’s kunnen zijn:

 • Dat je van je klacht e/o probleem afkomt.
 • Dat je doorgroeit e/o verder ontwikkelt
 • Je komt vooruit in je leven.
 • Je ont-dekt en leert nog meer van jeZelf.
 • En vooral leer weer om jezelf te voelen, luisteren naar jezelf en ervaart hoe het is om rust in je hoofd te hebben en in ontspanning te zijn.
Worden je massages / behandelingen vergoedt?

Nee. Uit eigen ervaring en vanuit de praktijk weet en merk ik dat het beste resultaat behaald wordt, wanneer je er zelf ook volledig voor investeert. Het is namelijk de investering in jeZelf en eigenlijk is dat alleen al onbetaalbaar. Het gaat namelijk om jou. Je doet het voor jeZelf!

Ik deel al mijn kennis, wijsheid en informatie die ik door de jaren heen heb opgedaan en je krijgt van mij de volledige aandacht, begeleiding en ondersteuning.

Stel jezelf eens de vraag wat het op dit moment kost aan energie en levensvreugde om het zelf te willen (blijven) doen?

Moet alle kleding uit?

Nee. Je houdt je ondergoed gewoon aan.
Verder lig je onder een handdoek om afkoeling van het lichaam te voorkomen.

Hoe wordt omgegaan met hygiëne?

De behandeltafel en ruimte wordt dagelijks en na iedere klant schoongemaakt en ontsmet. Je kan eventueel een eigen handdoek meenemen.
Van jou, als klant, wordt verwacht fris en gedouched te zijn voordat je naar de afspraak komt.

Hoe wordt omgegaan met privacy?

Ik heb mijn geheimhoudingsplicht en alles wat besproken wordt blijft vertrouwelijk en zal niet met anderen gedeeld worden.

Mijn vraag staat er niet tussen. Hoe kan ik je bereiken?

Er zijn 3 mogelijkheden om mij te bereiken:

 1. Je kan mij bellen op 0612474140
 2. Je kan mij mailen op dayenne@echtbewust.nl
 3. Of via dit formulier op de contactpagina: https://echtbewust.nl/contact/
  Hier kun je je vraag stellen en ik zal deze zo snel mogelijk beantwoorden. In het algemeen is dit binnen 1 à 2 dagen.

Ervaringen van mijn klanten

Op zoek naar lichamelijke en geestelijke rust en naar de kracht in mezelf kwam ik via Facebook terecht bij Dayenne. De teksten spraken me aan en ik dacht: gewoon eens proberen. Ik ging voor een intuïtieve healings massage.
Al meteen voelde ik me op mijn gemak en tijdens de massage was het makkelijk ontspannen door de rust en tijd die Dayenne nam en uitstraalde. Ondanks dat ik vooraf weinig verteld had over de rede van mijn bezoek haalde ze rake en relevante zaken aan.
In de dagen na de massage voelde ik een heerlijk rust over me heen komen. Ik hoef me niet meer te bewijzen, niet meer te ‘vechten’. Het voelt goed, het is goed. Heerlijk!
Ik heb zelfs de volgende afspraak zelfs wat vervroegd…..

Sandra

Ha Dayenne, er is veel gebeurd en het werkt nog door. Ondanks de liefdevolle massage heb ik vandaag nog een beursachtig gevoel in mijn lage rug. Gisteren voelde ik symbolisch de banden van een rugzak op mijn schouders. ‘Wat draag ik onbewust mee wat niet bij me hoort?’ Zoals ik vrijdag al deelde voel mijn hakken veel meer, sta steviger. De energie stroming vanaf mijn benen en benen is voller, zachter. In mijn bekken, innerlijk kind roert zich. Dat inzicht ontstond vanmorgen. ‘Mezelf zijn en mezelf echt zien.

Peter

Wil jij rust ervaren en hierdoor lekker in je vel zitten?

Laten we hier dan samen mee aan de slag gaan!