Van spanning naar ontspanning

Intuïtieve Healing Massage

Het leven gaat met ups en downs en is niet te controleren. Of dit nu met je werk, privé of relatie te maken heeft. Wel kun je controleren hoe je je (fysiek) voelt en hoe je met de flow van het leven mee kunt deinen. Maar….wanneer je tegen je natuurlijke stroom ingaat, kan dat klachten, problemen (prive, werk, relatie), pijn of (psyschiche) spanningen geven (in nek, rug en schouder).

Wil jij voorkomen dat…

A

je blijft piekeren en zorgen maken en hoe dit jou dit ook fysiek beïnvloedt → hoofdpijn, spanning in nek en schouders.

A

chronische stress e/o vermoeidheid aanwezig blijft?

En wil jij leren en zicht hebben in…

A

waarom je zo moe bent of slecht slaapt?

A

hoe je in ontspanning kunt blijven?

A

waar je grenzen liggen en hoe je lichaam jou juist helpt

Dan kan ik je verder helpen. Het is mijn missie jouw Thuis te laten komen bij jezelf, zodat je bewuster wordt van je lichaam, gevoel, denken en intuïtie. Dit geeft als resultaat dat je leert luisteren naar je lichaam en beter je grenzen kunt stellen en aangeven, waardoor spanningen in je lichaam niet meer aanwezig hoeven te zijn. Hierdoor zul jij meer ontspanning en rust ervaren en zit je lekkerder in je vel.

Rust in je hoofd, ontspanning in je lijf.

Hoe fijn is het als je gewoon even helemaal kunt ontspannen. Eens even helemaal niets moet. Hierin wil ik jou dan ook ont-moeten.

We moeten namelijk al zoveel. Iets wat ons hoofd ons laat weten. Terwijl….van binnen – hebben we ook een gevoel, een stem diep van binnen, je intuïtie, maar ook je lichaam dat vaak iets anders aangeeft. De kunst is om hier óók naar te luisteren. Misschien zelfs vooral naar te luisteren.

Je hoofd overstemt vaak je gevoel. Dit mag anders. Dát is wat ik je graag wil meegeven.

Laat je meenemen naar binnen toe, waar in de rust en stilte alle antwoorden aanwezig zijn.

Ontspannen is je natuurlijke staat van zijn.

Van hoofd naar hart en buik. Een korte fysieke afstand, maar soms een lange innerlijke reis. En daar binnen vind je al je antwoorden.

Hoi, mijn naam is Dayenne en als Ziel- en BewustzijnsCoach, Healer & Intuïtief Masseuse help ik je graag om bewuster te worden van jezelf en je lichaam. Ik laat je ervaren hoe jouw denken je beïnvloedt en wat je gevoel en intuïtie je eigenlijk willen vertellen.

Verder mag jij je helemaal overgeven en genieten van deze welverdiende massage.  Ervaar hoe spanningen of blokkades in je lijf minder worden en je energie meer gaat stromen.

Ervaringen van mijn klanten

Onlangs een intuïtieve healing mogen ontvangen, waarbij ik me bewust ben geworden van hoeveel ik in mijn hoofd zit / zat. Nu meer op weg maar voelen en mijn hart en dat ik ben wie ik ben en mag zijn wie ik ben en dat dat goed is. Liefde voor mezelf was ik kwijt geraakt, voel me weer een stuk rustiger en ervaar meer vrede. Onderweg naar mijn nieuwe ikkie, trots op wie ik ben, en wat ik heb geleerd. Dankjewel voor deze mooie ervaring, en ik kom nog ‘ns terug voor de massage. Lieve groetjes

Anoniem

My massages with Dayenne were deeply helpful. She helped me to release some stuck/dense/painful energy in my pelvis that was giving me a lot of problems. Most amazingly, she helps release energy with lightness and gentleness. No need for pain and pressure. Dayenne is a very wise person with a lot of insight into what is happening in the body. She is a great body healer and I highly recommend sessions with her!

Noah

Fysiek

Hoe communiceert het lichaam met je en wat doe je hiermee?

Welke signalen, spanningen, pijntjes en klachten heb je?

Emotioneel

Wat leeft er in je gevoelswereld?

Hoe sta jij in contact met je gevoelens? Waar ben je emotioneel over?

Mentaal

Wat speelt er in je hoofd af?

Welke overtuigingen heb je? Ben je veel in je hoofd aanwezig?

Energetisch

Wie ben jij?

Hoe lekker zit je in je vel? Ben je helemaal jeZelf? Voel je je gelukkig?

Ook jij verdient het om rust en ontspanning te ervaren!

Op het moment dat je bij me bent, hoor ik graag van jou hoe het met je gaat en waar ik jou mee van dienst mag zijn. De informatie die je met me deelt, neem ik mee de massage in. Hierdoor ontstaat er een behandeling/massage op maat, waardoor je precies ontvangt wat jij nodig hebt.

Heb je eerst nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier

Veelgestelde vragen

Ik heb nog nooit eerder een massage gehad, kan ik dan wel bij je terecht?

Jazeker. Ik nodig je graag uit om te ervaren wat massage met je doet. Bij een 1e afspraak of van te voren in een gratis kennismakingsgesprek leg ik uit hoe ik te werk ga, wat er gemasseerd wordt en hoe de massage in z’n algemeen uitziet en wat voor werking de werking ervan is. Ik vind het belangrijk en zal er voor zorgen dat je je comfortabel en op je gemak voelt.

Hoe lang duurt een massage / behandeling?

Afhankelijk van de soort massage / behandeling duurt deze 1 à 1,5 uur. 

Ik heb veel last van fysieke klachten, werkt dit dan ook voor mij?

Afhankelijk van je soort klachten werkt een massage / behandeling zeker goed. Je kan altijd overleggen met je behandeld arts / specialist of dit bij je aansluit. Bepaalde fysieke klachten kunnen een onderliggend thema hebben welke tijdens mijn behandelingen inzicht e/o duidelijkheid kunnen geven.

Voor wie is dit niet geschikt?

Als je één van de volgende contra-indicaties hebt. Overleg met arts of specialist wordt eerst aangeraden:

 • zwangerschap 1e trimester. Vanaf 14 weken mag wel gemasseerd worden
 • infecties en virusbesmetting (ook bij hevige verkoudheid, koorts en griep)
 • onverklaarbare of acute ziekten
 • chronische ziekten in acute fase
 • als je trombose hebt
 • huidziekten met open wonden (o.a. nat eczeem)
 • hartritme stoornissen
 • hoge bloeddruk en diabetes: als de waarden goed zijn e/o medicatie goed is ingesteld mag gemasseerd worden
 • als je kanker hebt gedurende chemo therapie
 • als je recent een operatie hebt gehad ( 4 – 8 weken geleden)
 • ader- of lymfe-ontsteking e/o lymfezwellingen
 • aneurysma
 • epilepsie
 • onder psychiatrische behandeling
Wat gaat mij dit brengen? Zijn er een risico's? 😉

Je gaat hoe dan ook vooruit. En vooruit betekent groei en ontwikkeling. Groei is niet altijd even comfortabel, maar zoals mijn gezegde wel eens is: “Buiten je comfortzone daar is het te doen. Dan ga je pas echt stappen zetten en groei ervaren.”

En ja, de risico’s kunnen zijn:

 • Dat je van je klacht e/o probleem afkomt.
 • Dat je doorgroeit e/o verder ontwikkelt
 • Je komt vooruit in je leven.
 • Je ont-dekt en leert nog meer van jeZelf.
 • En vooral leer weer om jezelf te voelen, luisteren naar jezelf en ervaart hoe het is om rust in je hoofd te hebben en in ontspanning te zijn.
Worden je massages / behandelingen vergoedt?

Nee. Uit eigen ervaring en vanuit de praktijk weet en merk ik dat het beste resultaat behaald wordt, wanneer je er zelf ook volledig voor investeert. Het is namelijk de investering in jeZelf en eigenlijk is dat alleen al onbetaalbaar. Het gaat namelijk om jou. Je doet het voor jeZelf!

Ik deel al mijn kennis, wijsheid en informatie die ik door de jaren heen heb opgedaan en je krijgt van mij de volledige aandacht, begeleiding en ondersteuning.

Stel jezelf eens de vraag wat het op dit moment kost aan energie en levensvreugde om het zelf te willen (blijven) doen?

Moet alle kleding uit?

Nee. Je houdt je ondergoed gewoon aan.

Hoe wordt omgegaan met hygiëne?

De behandeltafel en ruimte wordt dagelijks en na iedere klant schoongemaakt en ontsmet. Je kan eventueel een eigen handdoek meenemen.
Van jou, als klant, wordt verwacht fris en gedouched te zijn voordat je naar de afspraak komt.

Hoe wordt omgegaan met privacy?

Ik heb mijn geheimhoudingsplicht en alles wat besproken wordt blijft vertrouwelijk en zal niet met anderen gedeeld worden.

Mijn vraag staat er niet tussen. Hoe kan ik je bereiken?

Er zijn 3 mogelijkheden om mij te bereiken:

 1. Je kan mij bellen op 0612474140
 2. Je kan mij mailen op dayenne@echtbewust.nl
 3. Of via dit formulier op de contactpagina: https://echtbewust.nl/contact/
  Hier kun je je vraag stellen en ik zal deze zo snel mogelijk beantwoorden. In het algemeen is dit binnen 1 à 2 dagen.

Ervaringen van mijn klanten

Op zoek naar lichamelijke en geestelijke rust en naar de kracht in mezelf kwam ik via Facebook terecht bij Dayenne. De teksten spraken me aan en ik dacht: gewoon eens proberen. Ik ging voor een intuïtieve healings massage.
Al meteen voelde ik me op mijn gemak en tijdens de massage was het makkelijk ontspannen door de rust en tijd die Dayenne nam en uitstraalde. Ondanks dat ik vooraf weinig verteld had over de rede van mijn bezoek haalde ze rake en relevante zaken aan.
In de dagen na de massage voelde ik een heerlijk rust over me heen komen. Ik hoef me niet meer te bewijzen, niet meer te ‘vechten’. Het voelt goed, het is goed. Heerlijk!
Ik heb zelfs de volgende afspraak zelfs wat vervroegd…..

Sandra

Ha Dayenne, er is veel gebeurd en het werkt nog door. Ondanks de liefdevolle massage heb ik vandaag nog een beursachtig gevoel in mijn lage rug. Gisteren voelde ik symbolisch de banden van een rugzak op mijn schouders. ‘Wat draag ik onbewust mee wat niet bij me hoort?’ Zoals ik vrijdag al deelde voel mijn hakken veel meer, sta steviger. De energie stroming vanaf mijn benen en benen is voller, zachter. In mijn bekken, innerlijk kind roert zich. Dat inzicht ontstond vanmorgen. ‘Mezelf zijn en mezelf echt zien.

Peter

Wil jij rust ervaren en hierdoor lekker in je vel zitten?

Laten we hier dan samen mee aan de slag gaan!