Weer helemaal jeZelf zijn!

DAT IS THUISKOMEN BIJ JEZELF

Verschillende gebeurtenissen in jouw leven, op je werk of binnen je relatie kunnen een bepaalde impact op je hebben, waardoor je niet meer zo lekker in je vel zit. Je weet diep van binnen dat het anders kan, maar je vraagt je af hoe? Misschien heb je het idee dat je niet meer helemaal jezelf bent. Maar wie ben je dan wel?

Dat is de reis die ik met jou ga maken, om jeZelf weer te ontdekken. Om tot jeZelf te komen. Om het verleden los te kunnen laten en datgene wat ermee gepaard gaat. Zorgen dat jij jouw leven weer op orde hebt en weer kunt genieten van het leven. Dat je weer energie en plezier uit het leven kunt halen.

Daarbij zijn wij allen onderweg in deze reis die wij het leven noemen. Het leven gaat met ups and downs. En juist daar liggen ook onze “lessen” verscholen. Ongeacht welke gebeurtenis er ook voor gezorgd heeft dat jij niet helemaal jezelf meer bent, het idee hebt dat jij jezelf kwijt bent, jezelf verstopt of kleiner maakt dan wie je daadwerkelijk bent, daarvan mag je bewuster worden. Alles wat jij niet bent of waardoor jij gevormd bent tot iemand die jij niet bent (overtuigingen, patronen, conditioneringen) en wat jou niet meer dient, gaan we samen opruimen en loslaten, zodat jij de ruimte krijgt voor jeZelf, voor wie jij daadwerkelijk bent.

Vanuit een overlevingsmechanisme kan jouw hoofd je leven bepalen (overleven i.p.v. leven), terwijl jouw hart/jouw ziel langzaam signalen geeft dat het anders mag. Iets in jou wilt verder, terwijl iets in jou je ook nog tegen houdt.

EN DAAROM IS HET NU TIJD…

Tijd om het heft in eigen handen te nemen, de regie te nemen en  achter het stuur te zitten.
Het is tijd dat jij jouw leven leidt, zodat jij je weer helemaal jeZelf bent, Straalt en happy in je vel zit! Dat is Thuiskomen bij jeZelf.

BEN JIJ KLAAR OM…

A

te gaan leven i.p.v. overleven? Wil jij weer de regie in eigen handen nemen?

A

het verleden achter je te laten, zodat je weer vrij kunt leven?

A

uit de spiraal van negatieve gedachten en zelfsabotage te komen, waardoor je je onzeker voelt en jezelf klein of tegenhoudt?

A

leiderschap te nemen in en over je eigen leven? Gaan staan voor wie je bent. In volle vertrouwen, zelfverzekerd en daadkrachtig!

Het is mijn missie jou Thuis te laten komen bij jeZelf.

Je gaat ont-dekken wie je daadwerkelijk bent, zodat jij in je Kracht komt te staan.
Je neemt Leiderschap in en over je eigen leven, waardoor jij het leven leidt zoals jij dit vanuit je Hart wenst.

Wat is Thuiskomen bij jeZelf?

Thuiskomen bij jeZelf is dat jij weer helemaal je Zelf kunt zijn. En met je Zelf bedoel ik jouw ziel, je essentie, die jij (diep) van binnen bent. Dat je leeft vanuit je hart. Vrij van spanningen, conditioneringen, patronen, beperkende overtuigingen of (ernstige) gebeurtenissen uit het verleden.

En wat er in het verleden ook gebeurd is, grote kans dat het je gevormd heeft tot iemand die jij van binnen niet bent. Het zijn de laagjes – grotendeels uit bescherming – die over je (ziel = je Zelf) heen liggen. En die laagjes gaan we stapsgewijs afpellen, zodat jij steeds meer jeZelf kunt zijn. Omdat je gaat ont-dekken wie je (nog meer) bent, komt jouw Ware Zelf tevoorschijn.

En wanneer jij – jouw Ware Zelf – meer naar voren komt of aanwezig bent, sta je weer helemaal in je Kracht, Vertrouw je op jeZelf en volg jij je Hart. Ook leef je je eigen leven, voel je je vrij en ben je in balans. En als jij in balans bent, ervaar je ook balans in je leven. Dat straal je dan ook uit!

Thuiskomen bij jeZelf: zo fijn om weer helemaal jeZelf te zijn!

Fysiek

Vrij van spanningen in je lijf.
Je luistert naar je lichaam.

Emotioneel

Je weet wat er in je leeft, doordat je in contact staat met je gevoelens en emoties.

Mentaal

Je bent bewust van je overtuigingen.
Je weet hoe je je gedachtekracht positief voor je kunt gebruiken.
Je voelt je innerlijk vrij.

Energetisch

Je weet wie je bent en wat je wilt. Je leeft vanuit je Hart, in overeenstemming met je Ziel.
Je voelt je Krachtig en dit Straal je ook uit.

Wat gaan we doen?

Zoals gezegd is het mijn missie om jou weer Thuis te laten komen bij jeZelf. Dat jij weer helemaal jeZelf bent, je happy voelt en lekker in je vel zit.

We gaan 6 maanden samen aan de slag door jouw hart- en zielenwens(en) als hoofddoel te nemen. Dit geeft richting aan je leven zodat je kunt groeien waar jij wilt zijn.
Als extra ga jij jouw Zielencode ontvangen, waarin de rode draad van je leven helder wordt. Hierin komt o.a. naar voren wat je obstakels zijn, wat jouw levenslessen, kwaliteiten en talenten zijn en leer je welke stappen je verder mag zetten. Dit nemen we als onderdeel mee het traject in. Het geeft een basis, zodat jij kunt groeien naar je hoogst potentieel.

Stap voor stap gaan we richting jouw hoofddoel toe en pellen we de laagjes af die jou belemmeren om volledig jeZelf te zijn. Hierdoor word jij steeds bewuster van jeZelf, wie je daadwerkelijk bent en wat jij nu wilt in jouw leven. Je staat positiever in het leven en het voelt ‘allemaal wat lichter’. Het vertrouwen in jeZelf groeit, evenals in je gevoel en intuïtie.

Bewust worden is voor mij altijd de 1e stap. Alles wat er na komt volgt vanzelf.

Trust the proces. 

 

Luister naar je lichaam en gevoel. Volg je hart en intuïtie.

Leef je eigen Leven. Leef als je Ware Zelf.

Ervaringen van mijn klanten

Ik heb handvaten gekregen om mezelf te ontdekken, zoals de zielencode en oefeningen die me helpen en positieve affirmaties. Het leven voelt weer wat lichter aan en ik krijg meer vertrouwen in mezelf.

Anoniem

05-2022

Ik heb voor het eerst sinds lange tijd rust ervaren van binnen, het maakte mij allemaal even niet uit en maakte mij eens niet zorgen over wat anderen van bepaalde situatie zouden vinden. Tijdens een werkdag heb ik nu een stuk minder stress gehad dan voorheen.

Rik

05-2022

Ik was wat sceptisch over het woord ‘discipline’ wat van mij verwacht wordt. Ik dacht bij mezelf “dat heb ik helemaal niet”.

Maar dat bevestigt wel dat ik nog een heleboel negatieve gedachten heb, die me tegenhouden. En dat het goed is om die aan te pakken.

Anoniem

05-2022

Ja, de tijd is nu. Ik ben er klaar voor en heb er zin in!

Ervaringen van mijn klanten

Je bent enthousiast, optimistisch, duidelijk, prettig en professioneel. Je begrijpt wat ik bedoel als ik iets aangeef. Geeft op een zachte manier suggesties als je vindt dat ik iets op een andere manier kan aanpakken. En houdt goed de doelstellingen/rode lijn in de gaten. Ook je reacties op mail en app-contact zijn fijn en stimulerend.

Verder hebben we fijne voorgesprekken en ben je duidelijk tijdens een behandeling. Ik vind het fijn dat je in een nagesprek ook aangeeft wat je hebt gedaan en vraagt wat het met mij heeft gedaan. De coachgesprekken zijn opbouwend en ondersteunend.

Aleida

05-2022

Ik ervaar Dayenne als een fijne coach. Ze luistert goed naar je verhaal, is oprecht geïnteresseerd en wil je graag verder helpen. Ook kan zij zich goed inleven en zich zelfs afstemmen op jou als persoon. Hierdoor kan ze snel de vinger op de ‘zere plek’ leggen en je informatie geven waar je echt iets mee kunt. Ze helpt mij om dichter bij mezelf te komen, meer in contact met mijn lijf en mijn gevoel/intuïtie.

Maud

02-2022

Dayenne is heel kundig in wat ze doet. Ook vanuit haar eigen ervaring weet ze hele goede tips te geven om zo uit het hoofd te komen. De intuïtieve healing massage heeft mij vooral antwoorden gegeven op stukjes waar ik voorheen mee vastliep. Ieder in zijn eigen waarde laten en ieder zijn eigen proces respecteren. Ik ben dankbaar voor de antwoorden en mijn rug voelt losser en lichter. Zeker een aanrader als je vast loopt op mentaal, fysiek of spiritueel niveau. Dankjewel! <333

Renske

10-2021

Veelgestelde vragen

Hoe ziet een traject eruit?

Een traject duurt 6 maanden en is volledig afgestemd op jouw (maatwerk). In die 6 maanden gaan we samen een hoofddoel stellen en dat hoofddoel gaan we verkleinen naar subdoelen. Die subdoelen zijn de kleine stapjes die je gaat zetten. Ik ga deze stappen niet voor je bepalen, dit doe je zelf. Wel kijk ik met je mee of de stappen haalbaar zijn en blijf ik je ondersteunen in het pad dat je gaat bewandelen.

Om de week hebben wij een 1-op-1 sessie (coaching e/o healing) en je krijgt extra tips, oefeningen, opdrachten, meditaties of activaties mee. Afgestemd op je proces en dus ook in wat je nodig hebt.

Ook wordt je zielecode volledig berekend, zodat helder wordt wat je uitdagingen en lessen in het leven zijn en waar je naar toe mag werken om verder te kunnen groeien.

Tussen de sessies in kun je vragen stellen via mail of whatsapp, mocht je er even niet uitkomen. Ik help je dan ook verder op weg.

En mocht het zijn dat je ook veel fysieke spanningen ervaart, kan in overleg een Healing Massage toegepast worden. Dit is echter geen verplichting.

Waarom een traject van 6 maanden?

Groei, verandering en ontwikkeling hebben nu eenmaal tijd nodig. Hardnekkige patronen zijn niet 123 overwonnen en puur fysiologisch gezien hebben de hersenen ook tijd nodig om nieuwe verbindingen te maken. Verandering komt dus met de tijd. De tijd is dus ook nodig om het nieuwe eigen te maken.

Hiernaast is het een heel groeiproces en de stappen gaan na verloop duidelijk en helder worden. Het lijken in het begin kleine stappen die je zet (vooral voor je hoofd/ego), maar uiteindelijk ga je inzien hoe groots en waardevol deze zijn.

We hebben allemaal geleerd om te lopen, fietsen, voor het rijbewijs e.a. zaken, dat ging ook niet van de een op de andere dag. Zo is het ook met persoonlijke groei.

“Everything will unfold in Divine Timing”.

Wat gaat mij dit brengen? Zijn er risico's? 😉

Je gaat hoe dan ook vooruit. En vooruit betekent groei en ontwikkeling. Groei is niet altijd even comfortabel, maar zoals mijn gezegde wel eens is: “Buiten je comfortzone daar is het te doen. Dan ga je pas echt stappen zetten en groei ervaren.”

En ja, de risico’s kunnen zijn: 😉

  • Dat je van je klacht e/o probleem afkomt.
  • Dat je doorgroeit e/o verder ontwikkelt
  • Je komt vooruit in je leven.
  • Je ont-dekt en leert meer van en over jeZelf.

 

Wat wordt bedoeld met 'dit traject is maatwerk'?

Maatwerk betekent dat het traject helemaal op jou is afgestemd. Je krijgt dus de volle aandacht en begeleiding van mij en gedurende deze 6 maanden loop ik jouw pad met je samen.
Er komt dus ook geen protocol aan te pas, zoals dit binnen het reguliere systeem wel (vaak) nog gebeurd. Ook dit zorgt er dus voor dat jij krijgt wat nodig is en wat bij je past. Iedereen is namelijk uniek en ieder heeft een eigen pad te gaan, dat kan niet volgens een protocol behandeld worden. Dat maakt dat zo’n traject dan ook ontzettend waardevol is, omdat het afgestemd is op jou.

Het is dus persoonlijke, uitgebreide begeleiding met een menselijke benadering.

Wel houden we binnen dit traject een bepaalde richtlijn/visie aan die we als hoofddoel samen opstellen. Zodat we weten waar we naar toe werken. M.a.w: je hebt je doel(en) voor ogen.
Echter de reis hiernaar toe is flexibel, omdat groei en ontwikkeling verandering geeft en flexibel kunnen zijn is dan fijn. Wanneer je volgens protocol werkt, kan dit weer niet.

Ik heb al van alles geprobeerd, maar niet echt verder gekomen. Waarom gaat het nu wel lukken?

Waarom zou het niet lukken? We zijn altijd in verandering, groei en ontwikkeling. Je hebt het zelfs gered tot waar je nu bent! Denk hier maar eens over na 😉
En ondanks dat je al heel veel zelf hebt gedaan, is het ook fijn als je extra ondersteuning krijgt om echt verder te kunnen groeien.

Verder is de vraag ook waarom is het je eerder niet gelukt? Wat zorgde hiervoor? Hoe was je begeleiding hierin? Werd je hierin gemotiveerd? Wat zijn je blokkades, patronen of overtuigingen?

Veel vragen die hierin dus omhoogkomen en nu geen kant-en-klaar antwoord op is. Naast je eigen motivatie en bereidheid kan ik je als coach en healer ondersteunen op je pad. Ook als het even wat moeilijker gaat. Ik belicht in ieder geval je schaduwkanten, waardoor je bewuster wordt van jezelf, waardoor vooruit komen dus vanzelfsprekend is.

Zolang jij bereid bent om stappen te zetten, zal ik je blijven motiveren, zodat dit gewoon gaat lukken! Iedereen komt vooruit in het Leven, hoe dan ook. Dus waarom zou het bij jou niet lukken?

Waar moet ik rekening mee houden? [belangrijk]

Mocht je bij een arts, therapeut, psycholoog, psychiater of andere coach ook onder behandeling zijn of een traject volgen, word ik hier graag van op de hoogte gebracht. Met name als hier ook medicatie bij betrokken is.

Ik ben ervan de op hoogte dat ieder zijn/haar medisch geheimhoudingsplicht heeft. Ik hoef dan ook niet te weten bij wie je bent of welke medicatie je eventueel gebruikt. Echter is het wel van belang om te weten of hier sprake van is, om contra-indicaties te voorkomen of vast te stellen.

Wordt het traject vergoed?

Nee. Uit eigen ervaring en vanuit de praktijk weet en merk ik dat het beste resultaat behaald wordt, wanneer je er zelf ook volledig voor investeert. Het is namelijk de investering in jeZelf en eigenlijk is dat alleen al onbetaalbaar. Het gaat namelijk om jou. Je doet het voor jeZelf!

Ik deel al mijn kennis, wijsheid en informatie die ik door de jaren heen heb opgedaan en je krijgt van mij de volledige aandacht, begeleiding en ondersteuning.

Stel jezelf eens de vraag wat het op dit moment kost aan energie en levensvreugde om het zelf te willen (blijven) doen?

Verder zou je eens kunnen informeren bij je werkgever. Sommige bedrijven vergoeden wel eens (een gedeelte) van een coachingstraject als dit voor je persoonlijke ontwikkeling is.

Hoe wordt de betaling gedaan?

Je krijgt van mij na aanmelding een factuur die je overmaakt.

Hoe wordt omgegaan met privacy?

Ik heb mijn geheimhoudingsplicht en alles wat besproken wordt blijft vertrouwelijk en zal niet met anderen gedeeld worden.

Mijn vraag staat er niet tussen. Hoe kan ik je bereiken?

Er zijn 3 mogelijkheden om mij te bereiken:

  1. Je kan mij bellen op 0612474140
  2. Je kan mij mailen op dayenne@echtbewust.nl
  3. Of via dit formulier op de contactpagina: https://echtbewust.nl/contact/
    Hier kun je je vraag stellen en ik zal deze zo snel mogelijk beantwoorden. In het algemeen is dit binnen 1 à 2 dagen.

Ben jij klaar om helemaal jeZelf te zijn en gelukkig in het leven staan?

Laten we hier samen mee aan de slag gaan!