Healing Massage Echt en omgeving

Ontdek alles over de Intuïtieve Healing Massage van praktijk Echt Bewust in Sint Joost.

Praktijk Echt Bewust –  Sint Joost

Jouw natuurlijke staat van zijn is ontspannen. Echter velen ervaren deze ontspanning niet en dat heeft verschillende oorzaken. Achter spanning liggen vaak onderliggende thema’s en emoties waar je wellicht nog niet van bewust bent. En middels de healing massage ga je hier zicht op krijgen en wordt je bewuster van jezelf, je lichaam en wat die klacht jou wilt vertellen. 

De healing massage is een helende, holistische en intuïtieve massage die verder gaat dan alleen het fysiek masseren. Het werkt door tot diep in jouw ziel en is dus ook gericht op het mentale, emotionele en energetische niveau.

Ervaar zelf hoe spanningen of blokkades in je lijf minder worden of verdwijnen en je energie weer gaat stromen!

massage sint joost

Een intuïtieve healing massage ontvangen van Dayenne is niet alleen een fysiek cadeau voor jezelf maar ook een cadeau op mentaal en spiritueel vlak. Dayenne voelt precies aan welke zaken er spelen en waar verder over gesproken kan worden. Daar waar mijn hoofd nogal eens voorbij rent aan de signalen van mijn lichaam, bracht de intuïtieve massage mij weer in evenwicht. Dank je wel Dayenne!

Maud

Onlangs een intuïtieve healing mogen ontvangen, waarbij ik me bewust ben geworden van hoeveel ik in mijn hoofd zit / zat. Nu meer op weg maar voelen en mijn hart en dat ik ben wie ik ben en mag zijn wie ik ben en dat dat goed is. Liefde voor mezelf was ik kwijt geraakt, voel me weer een stuk rustiger en ervaar meer vrede. Onderweg naar mijn nieuwe ikkie, trots op wie ik ben, en wat ik heb geleerd. Dankjewel voor deze mooie ervaring, en ik kom nog ‘ns terug voor de massage. Lieve groetjes

Anoniem

Healing Massage Echt en omgeving

De Healing Massage Echt en omgeving helpt jou om weer beter in je vel te zitten. Misschien heb je door stress of andere vervelende gebeurtenissen spanningen in je lijf of onrust. Of misschien zit je wel veel in je hoofd en mis je soms het contact met je lichaam en gevoel. Dan is dit de uitkomst, ongeacht door welke situatie jij je uit balans voelt!

Echt Bewust

Sint Joosterbaan 30
6112 AV Sint Joost, Limburg
Nederland
Telefoon: 0612474140
E-mail: dayenne@echtbewust.nl
URL: https://echtbewust.nl/
Kamer-van-Koophandelnummer: 66877245
Prijsindicatie: $$
Maandag09:00 - 20:30
Dinsdag09:00 - 20:30
Woensdag09:00 - 20:30
Donderdag09:00 - 20:30
Vrijdag09:00 - 20:30
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Dayenne is een heel fijn, open en sociaal persoon die heel goed bij je aan kan sluiten. Haar massages zijn subtiel maar brengen veel teweeg. Het is ook veel meer dan alleen een massage. Ze gaat in gesprek met je, sluit aan bij de persoon die ze voor zich heeft en geeft feedback en adviezen waar je nog vaak even aan terug denkt. Er ontstond een fijn en open gesprek. Voor mij was het een hele goede eerste ervaring met een energetische massage.

Anoniem

Vandaag voor de tweede keer een massage genoten bij Dayenne. Het was een heerlijke ervaring en een echte aanrader. Haar massagetechniek werkte super ontspannend en helend in elke cel van mijn lijf. Tijdens de massage is zij in staat om diepere lagen te doorgronden, teneinde tot nieuwe inzichten te komen die een belangrijke bijdrage vormen voor mijn bewustwordingsproces. Ik verheug me op het vervolg over 2 weken

Peter

Healing Massage Echt en omgeving – Sint Joost

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een Healing Massage Echt en omgeving.

14 + 13 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.