Leven vanuit jouw Ware Zelf!

 

Coaching & Healing biedt ondersteuning aan jouw innerlijk transformatieproces.
Je mag loslaten wat oud is en jou niet meer dient. Het is namelijk niet wie jij in essentie bent.

Boek direct een afspraak
A

Fysieke klachten, spanningen of ongemak?

Je hebt last van spanningen of blokkades in je lijf, maar weet niet echt waar ze vandaan komen. Misschien heb je ook moeite met voelen of je emoties toe te laten.
A

Stress, overprikkeld of vermoeid?

Je hebt moeite met jouw grenzen te herkennen en deze aan te geven. Misschien weet of denk je hooggevoelig (HSP) te zijn, maar weet je niet hoe je hiermee het beste om kunt gaan.
A

Zit je veel in je hoofd, piekeren, zorgen maken?

In je hoofd blijf je maar bezig, maar mist hierdoor het contact met je lichaam, gevoel en intuïtie. Misschien loop je zelfs wel vast in jezelf, ben je jezelf even kwijt en vraag je je af hoe het nu verder moet?
A

Op zoek naar wie je daadwerkelijk bent?

Je voelt aan alles dat het anders mag, dat je het pad van jouw ziel wilt bewandelen.

A

Bezig met een innerlijk opruimproces?

Wellicht ga je door ‘the dark night of the soul’ heen. Het oude brokkelt af en laat los, terwijl het nieuwe er nog niet is. 
Soms kan het zijn dat je hierin vastloopt of misschien zoek je wel ondersteuning hierin.

A

Klaar om spiritueel en persoonlijk verder te groeien?

Zodat je de hogere frequenties van jouw Ware Zelf wilt belichamen, maar ook om jouw zielenkwaliteiten en -talenten verder te ontwikkelen.

ware-zelf

Geen zorgen. Het is tenslotte een bijzondere tijd.

Een tijd waarin we van denken naar voelen gaan. Van groei en bewustwording en toegang tot ons ware potentieel. Je hebt de mogelijkheid om je vrij te maken van al die oude en beperkende overtuigingen, patronen, conditionering of trauma’s. Alles dat jij in essentie niet bent.

Je mag weer in contact komen met jouw gevoel en intuïtie om zo ook de samenwerking met jouw Hoger Zelf te bekrachtigen en jouw ‘IK BEN’.

Weer luisteren naar je lichaam en de signalen die het afgeeft.

Jouw ziel die weer naar voren mag komen en zich niet langer hoeft te verstoppen. Jij mag namelijk helemaal jeZelf zijn!

Wellicht voel je dit ook diep in je hart. Dat het anders mag, kan en moet. Dat je je eigen weg wilt lopen. Je dromen wilt waarmaken en je hartsverlangen wilt volgen.

Weet ook dat je in essentie heel bent. Er is niks mis met jou. JIJ BENT goed zoals je bent. Het is de Goddelijke perfectie dat in jou leeft. En dat…dat mag je je weer gaan her-inneren.

En om hierin te kunnen groeien mag je de laagjes die over jou heen liggen gaan afpellen. Letterlijk jeZelf ont-wikkelen en je bewustzijn verruimen. Al die laagjes die jij niet bent, die jou niet langer dienen mag je loslaten, transformeren en helen.

Ik help je bewust te worden van wat er innerlijk in jou leeft, zodat blokkades losgelaten kunnen worden. Zo kom je weer terug in jouw heelheid.

Samen op reis…

We gaan samen op reis. Een reis naar jouw Ware Zelf. Misschien voor een paar keer, misschien voor een langere tijd. En in die tijd ben ik een lichtgids op jouw pad.

Hoe deze reis zich ontvouwt laten we los. Je mag je namelijk overgeven en intuïtief laten leiden door jouw ziel en Hoger Zelf (je krijgt geleerd ‘hoe’ mocht je hier nog niet zo in thuis zijn) en ik begeleid jou samen met mijn Hoger Zelf.

Ook zijn we aanwezig in het Veld om ons heen waardoor we in afstemming zijn met het Hogere. We werken met de kracht van intentie en middels jouw wens of verlangen gaat jouw reis zich ontvouwen. Je hart zal zich verder openen voor wie jij daadwerkelijk bent. Zie het als een ontdekkingsreis van jouw Ware Zelf.

ware-zelf
ware-zelf

Coaching, healing & reading in afstemming met jou.

Tijdens een sessie sta ik in verbinding met jou, je ziel en hoger zelf, werk ik intuïtief en volledig vanuit afstemming. Informatie die binnenkomt zal ik met je delen, zodat je hiervan ook bewuster wordt.

Maar ik leer je vooral zelf te voelen en te vertrouwen op je eigen innerlijke leiding en de informatie die jouw Hoger Zelf aan je doorgeeft. Zodat je in je eigen kracht komt te staan en in verbinding met jezelf.

Tijdens de sessies ben ik een kanaal en een poortopener, zodat de poort naar jouw hoger bewustzijn geopend wordt.

Verder werk ik ook met mijn lichttaal/zielentaal omdat deze ondersteunend en helend werkt.

Ongeacht wat er tijdens een sessie gebeurt (healing, reading of coaching), alles vindt energetisch en op zielsniveau plaats en werkt door in jouw fysieke, emotionele en mentale lichamen. Holistisch dus.

Mijn missie is jou helpen herinneren wie je in essentie bent, maar ook dat jij je ware zelf kunt belichamen. Dat jouw ziel hier op aarde aanwezig is, in het fysieke lichaam.

Een sessie kan bestaan uit coaching, healing & reading of een combinatie van beiden. Ook kun je vrijwel alles vragen, omdat in afstemming de antwoorden dan vanzelf tot ons komen.

Ik wijs je de weg in het herkennen van en samenwerken met jouw ziel – jij die je diep van binnen bent.

Thema’s, blokkades of activaties.

Het is mogelijk dat er verschillende thema’s zijn waar je aan wilt “werken”. Denk bijvoorbeeld aan:

 • je zelfvertrouwen laten groeien
 • jezelf niet langer willen wegcijferen
 • werken aan je zelfliefde
 • grenzen aangeven, stoppen met please-gedrag
 • leren omgaan met je hooggevoeligheid (HSP)
 • leren luisteren naar je lichaam
 • leren in vertrouwen te zijn ipv in angst, zorgen en piekeren
 • leren hoe je uit je hoofd komt en in je lichaam, hart en buik aanwezig bent
 • je heldere vermogens en helende eigenschappen verder ontwikkelen e/o verfijnen
 • innerlijk kind werk
 • bewuster worden van / bekrachtigen van de verbinding met je hoger zelf

Ook kan er gekeken worden naar blokkades (oude en verstorende of vastzittende energie) die opgeruimd mogen worden. Blokkades zorgen er voor dat de energie niet goed doorstroomt waardoor jij uit balans raakt. Hierdoor voel je spanningen of zit je niet lekker in je vel.
Een blokkade kan ook ergens anders vandaan komen, waardoor je voor je gevoel niet vooruit komt, ongeacht wat je al geprobeerd hebt.

En ik werk met DNA activaties middels lichttaal/zielentaal zodat je jouw spirituele DNA verder activeert.

healing

Trust the process! Everything will happen in Divine Timing.

Ervaringen van mijn klanten

💗 Een kort overzicht waar Siea stond aan het begin van het Thuiskomen bij jeZelf-traject:
Ik zat heel erg in mijn hoofd, vond het moeilijk om voor mezelf (uit) op te komen, mijn eigen mening te geven, te zeggen waar ik voor sta, mijn eigen grenzen aan te geven. Zocht ook heel veel op ipv te kijken/voelen wat er uit en in mijzelf is aan antwoorden. Leefde niet in de flow van de dag, zag alleen de onmogelijkheden en alles wat ik niet wilde. Ik was best wel onzeker over mezelf en dacht dat het er niet toe deed wat ik te vertellen heb. Emoties en gevoelens kwamen of niet naar buiten of extreem heftig.”

💗 En waar sta je nu?
Ik sta veel meer in mijn kracht, ben veel zelfverzekerder, kan me veel duidelijker uitspreken, alles beter verwoorden wat ik wel of niet wil. Ik ga meer mee in de flow van de dag. Leef meer vanuit mijn hart (gevoel) dan vanuit mijn hoofd. Ik heb meer innerlijke rust gekregen, kan beter relativeren.”

💗 Wat heb je vooral geleerd gedurende tijdens dit traject?
“Dat ik antwoorden krijg als ik uit mijn hoofd en naar mijn hart ga, dat het leven soepeler gaat als ik niet in de weerstand ga, dat het niet erg is als het een dag of meer minder gaat. Het leven loopt simpeler als ik me eraan overgeef en vertrouwen hou dat alles goed komt voor mijn hoogste goed.”

Aanbod

Onderstaand zie je verschillende opties die mogelijk zijn:

☥ een enkele Coaching & Healing sessie
☥ het 6 maanden traject (1-op-1)
☥ het groepstraject (max 4 pers.) Aanmelden middels inschrijfformulier.

Heb je eerst vragen of wil je overleggen wat het beste bij je past?
Dan adviseer ik je graag om een gratis inzicht- en kennismakingsgesprek in te plannen. Ik kijk graag met je mee wat het beste bij je past.

Ervaringen van mijn klanten

Aan het begin van het traject wist ik goed waar ik naartoe wilde (zelfvertrouwen, zelfliefde, dicht bij mezelf staan) maar stond daar nog heel ver vanaf. Ondertussen voel ik dat ik bewust en aanwezig ben, ik zie het leven vanuit een ander perspectief. Een optimistisch, zacht en liefdevol perspectief. Ik voel me in mijn kracht en ben gaan houden van wie ik echt ben. Ik loop niet meer weg van confrontaties of situaties.
Ook heb ik geleerd hoe belangrijk het is om naar mijn lichaam te luisteren.

Ik had me geen betere coach kunnen bedenken! Je hebt me enorm grote lessen leren inzien, je snapte elke keer precies hoe het zat en wat nodig was. Daarbij ben je ook super nauwkeurig en duidelijk, je hebt me echt superveel ondersteund en geholpen. We hebben er naar mijn idee echt alles uitgehaald wat erin zat!

Janine

Coaching & Healing traject

Ik vind de ondersteuning heel fijn. Je bent een prettige coach en je hebt al een aantal mooie punten aangestipt waar we een healing op hebben toegepast.

Ook het contact met Dayenne is heel prettig en natuurlijk en ik ben volledig mezelf. Ik merk dat mijn verstand af en toe in de weg zit, maar weet ondertussen ook dat het mijn hoofd is die alsmaar aan het hollen is en zichzelf volledig uitput.

Anoniem

Coaching & Healing traject

Ik ervaar Dayenne als een fijne coach en healer. Ze luistert goed naar je verhaal, is oprecht geïnteresseerd en wil je graag verder helpen. Ook kan zij zich goed inleven en zich zelfs afstemmen op jou als persoon. Hierdoor kan ze snel de vinger op de ‘zere plek’ leggen en je informatie geven waar je echt iets mee kunt. Ze helpt mij om dichter bij mezelf te komen, meer in contact met mijn lijf en mijn gevoel/intuïtie.

Maud

Healing sessie

Onlangs heb ik een healing behandeling gehad. Dayenne neemt eerst de tijd om te horen waar je mee zit. Daarna startte de behandeling waarvoor ik me vol vertrouwen openstelde.

Tijdens de sessie vertelde Dayenne wat ze deed en stelde soms vragen. Ik voelde me op mijn gemak en aan het eind van de behandeling rustig en ontspannen.

Dayenne is een lief en geïnteresseerd persoon. Zij heeft me geholpen over dingen na te denken waardoor ik inzichten heb gekregen waarnaar ik op zoek was.

Ik zie uit naar mijn volgende behandeling!

Tonnie

Healing sessie

Je bent enthousiast, optimistisch, duidelijk, prettig en professioneel. Je begrijpt wat ik bedoel als ik iets aangeef. Geeft op een zachte manier suggesties als je vindt dat ik iets op een andere manier kan aanpakken. En houdt goed de doelstellingen/rode lijn in de gaten. Ook je reacties op mail en app-contact zijn fijn en stimulerend.

Verder hebben we fijne voorgesprekken en ben je duidelijk tijdens een behandeling. Ik vind het fijn dat je in een nagesprek ook aangeeft wat je hebt gedaan en vraagt wat het met mij heeft gedaan. De coachgesprekken zijn opbouwend en ondersteunend.

Aleida

Coaching & Healing traject

Dayenne is een vakkundige vrouw. Ze heeft mij een healing behandeling gegeven. Een bijzondere ervaring. Inzichten en een zetje in de goede richting. Dankbaar.

Melania

Healing sessie

Net terug van een heel fijne healing sessie. Ik voelde in mijn lichaam echt dat er energetisch van alles gebeurde, heel bijzonder! Dayenne omschrijft de dingen die ze voorbij ziet komen en vraagt hier heling voor. Ik vond de sfeer positief en liefdevol. In het begin voelde ik heel veel energie door m’n lijf stromen en aan het eind van de sessie was ik helemaal ontspannen en rustig. Als je op een bijzondere manier verlichting en heling zoekt, ben je bij Dayenne zeker op het goede adres!

Ellen

Healing sessie

Onlangs een intuïtieve healing mogen ontvangen, waarbij ik me bewust ben geworden van hoeveel ik in mijn hoofd zit / zat. Nu meer op weg naar voelen en mijn hart en dat ik ben wie ik ben en mag zijn wie ik ben en dat dat goed is. Liefde voor mezelf was ik kwijt geraakt, voel me weer een stuk rustiger en ervaar meer vrede. Onderweg naar mijn nieuwe ikkie, trots op wie ik ben, en wat ik heb geleerd. Dankjewel voor deze mooie ervaring, en ik kom nog ‘ns terug voor de massage. Lieve groetjes

Anoniem

Healing sessie

De energetische ervaring die Dayenne bij je oproept is kenmerkend voor haar talenten in dit leven. Op een natuurlijke manier geeft ze je de kans verborgen leed te helen, wat ervoor zorgt dat je je verlicht gaat voelen. De rugzak des levens is weer een beetje meer gestructureerd na haar behandeling.

Rijer

Healing sessie

Veelgestelde vragen

Wat is een healing en hoe lang duurt deze?
Een healing is een behandeling op energetisch e/o zielsniveau. Jij bent de ziel en samen met het fysieke, emotionele en mentale lichaam ben jij als persoon gevormd. Ik bekijk dus alles in zijn geheel. Dit wordt holistisch genoemd.

Bepaalde klachten e/o problemen zijn ergens ontstaan. Tijdens een healing wordt gekeken waar dit ontstaan is, m.a.w. op wel niveau: fysiek, emotioneel, mentaal of energetisch.
Gezien alles met elkaar in verbinding staat, heeft dit ook allemaal invloed op elkaar. Oud verdriet of pijn, blokkades of (energetische) verstoringen kunnen ervoor zorgen dat je uit balans raakt en dus niet lekker in je vel zit. Door weer balans in je gehele systeem te brengen, ga jij weer beter in je vel zitten. Dit is wat er in een healing gedaan wordt.

Een healing zelf duurt zo’n 60-75 minuten. De afspraak duurt totaal zo’n 90 minuten (1,5 uur). Ik hoor namelijk ook graag hoe het met je gaat en wat je hulpvraag is. Ook krijg je van mij tips of oefeningen waar je mee aan de slag kunt gaan.

Wat kan ik verwachten? Hoe ziet een healing eruit?
Op het moment dat je bij me bent, hoor ik graag hoe het met je gaat en wat jouw hulpvraag, probleem of klacht is.
Na deze besproken te hebben, mag jij op de behandeltafel liggen. Jij hoeft verder niets te doen, dan heerlijk ontspannen liggen. Veel mensen vallen in slaap tijdens de behandeling of zijn in een diepe ontspanning.

Jij ligt rustig op tafel, ik doe mijn werk en behandel je met name energetisch. Het is mogelijk dat ik af en toe mijn handen op je lichaam plaatselijk neerleg, zoals bijvoorbeeld op je buik, je hartgebied, schouders, enkels of voeten. Ik zal dit altijd aangeven, maar ook vragen of het is toegestaan jou aan te raken.

 

 

Hoeveel healing (behandelingen) is nodig?
Dit is op voorhand lastig te zeggen. Een of enkele healing helpen je zeker vooruit, maar soms is het advies om een traject te volgen. Zeker wanneer het gaat om een diepgaande transformatie. Verandering heeft nu eenmaal tijd nodig. Quick fixes bestaan niet.

Ook is het zo wanneer je vaker voor een healing komt, je beter in balans blijft. Blokkades zijn namelijk ook aanwezig, terwijl je hier niet direct bewust van bent. Je energiehuishouding onderhoud geven is dan ook geen overbodige luxe. En tevens is dit goed zorgen voor jezelf. Hierdoor kom je beter in je vel te zitten, maar zal dit ook zo blijven.

Ik heb veel last van fysieke klachten, werkt dit dan ook voor mij?
Afhankelijk van je soort klachten kan een healing hier zeker baat bij hebben, desnoods in combinatie met de Intuïtieve Healing Massage. Je kan altijd overleggen met je behandeld arts / specialist of dit bij je aansluit. Bepaalde fysieke klachten kunnen een onderliggend thema hebben welke tijdens de healing inzicht e/o duidelijkheid kunnen geven.
Waar moet ik rekening mee houden? [belangrijk]
Mocht je bij een arts, therapeut, psycholoog, psychiater of andere coach onder behandeling zijn of een traject volgen, word ik hier graag van op de hoogte gebracht. Met name als hier ook medicatie bij betrokken is.

Ik ben ervan op de hoogte dat ieder zijn/haar medisch geheimhoudingsplicht heeft. Ik hoef dan ook niet te weten bij wie je bent of welke medicatie je eventueel gebruikt. Echter is het wel van belang om te weten of hier sprake van is, om contra-indicaties te voorkomen of vast te stellen.

Ben of heb jij…?

 • Zwanger? Dan mag ik je pas behandelen na 14 weken.
 • Kanker? Dan mag ik je helaas niet behandelen.
 • Psychotisch of verslaafd aan medicatie, drugs e/o alcohol? Ook dan mag ik jou niet behandelen.

 

Wat gaat mij dit brengen? Zijn er risico's? 😉
Je gaat hoe dan ook vooruit. En vooruit betekent groei en ontwikkeling. Groei is niet altijd even comfortabel, maar zoals mijn gezegde wel eens is: “Buiten je comfortzone daar is het te doen. Dan ga je pas echt stappen zetten en groei ervaren.”

En ja, de risico’s kunnen zijn 😉:

 • Dat je van je klacht e/o probleem afkomt.
 • Dat je doorgroeit e/o verder ontwikkelt
 • Je komt vooruit in je leven.
 • Je ont-dekt en leert nog meer van jeZelf.
Gaat er kleding uit tijdens een healing?
Nee, alleen je schoenen gaan uit. Je ligt tijdens een healing namelijk op de behandeltafel.
Hoe wordt omgegaan met privacy?
Ik heb mijn geheimhoudingsplicht en alles wat besproken wordt blijft vertrouwelijk en zal niet met anderen gedeeld worden.
Worden je behandelingen vergoedt?
Nee. Uit eigen ervaring en vanuit de praktijk weet en merk ik dat het beste resultaat behaald wordt, wanneer je er zelf ook volledig voor investeert. Het is namelijk de investering in jeZelf en eigenlijk is dat alleen al onbetaalbaar. Het gaat namelijk om jou. Je doet het voor jeZelf!

Ik deel al mijn kennis, wijsheid en informatie die ik door de jaren heen heb opgedaan en je krijgt van mij de volledige aandacht, begeleiding en ondersteuning.

Stel jezelf eens de vraag wat het op dit moment kost aan energie en levensvreugde om het zelf te willen (blijven) doen?

Mijn vraag staat er niet tussen. Hoe kan ik je bereiken?
Er zijn 3 mogelijkheden om mij te bereiken:

 1. Je kan mij bellen op 0612474140
 2. Je kan mij mailen op dayenne@echtbewust.nl
 3. Of via dit formulier op de contactpagina: https://echtbewust.nl/contact/
  Hier kun je je vraag stellen en ik zal deze zo snel mogelijk beantwoorden. In het algemeen is dit binnen 1 à 2 dagen.

Wil jij lekker in je vel zitten en lichter door het leven gaan?

Laten we hier dan samen mee aan de slag gaan!

Dayenne

Dayenne

I will be back soon

Dayenne

Heyy! Waarmee kan ik jou van dienst zijn? Stel gerust je vraag via whatsapp of bel mij.

chat