Loop je ergens in vast? Blokkeert er iets?

Coaching & Healing ondersteunt je in het Thuiskomen bij jeZelf.

 

Boek een healingsessiePlan een gratis kennismakingsgesprek in
A

Fysieke klachten, spanningen of ongemak?

Je hebt last van spanningen of blokkades in je lijf, maar weet niet echt waar ze vandaan komen. Misschien heb je ook moeite met voelen of je emoties toe te laten.
A

Stress, overprikkeld of vermoeid?

Je hebt moeite met jouw grenzen te herkennen en deze aan te geven. Misschien weet of denk je hooggevoelig (HSP) te zijn, maar weet je niet hoe je hiermee het beste om kunt gaan.
A

Zit je veel in je hoofd, piekeren, zorgen maken?

In je hoofd blijf je maar bezig, maar mist hierdoor het contact met je lichaam, gevoel en intuïtie. 

A

Bezig met een innerlijk opruimproces?

Het oude brokkelt af en laat los, terwijl het nieuwe er nog niet is.
Soms kan het zijn dat je hierin vastloopt of misschien zoek je wel ondersteuning hierin.

ware-zelf

Geen zorgen. Je bent in goede (helende) handen.

Verschillende negatieve gebeurtenissen of situaties vanuit je opvoeding en omgeving kunnen een bepaalde impact op je hebben waardoor je bijvoorbeeld met onverwerkt verdriet te maken hebt, trauma, spanningen en stress, jij je uit balans voelt, niet lekker in je vel zit, veel in je hoofd zit, negatieve gedachten/overtuigingen hebt, in oude patronen vervalt of moeite hebt om (bij) jezelf te zijn/blijven.

Misschien blokkeert er iets, maar weet je niet precies wat of waar dit vandaan komt.

Dit kan middels de opstelling van de ziel of een coaching & healing sessie verder behandeld worden.

Liefde voor mezelf was ik kwijt geraakt, voel me weer een stuk rustiger en ervaar meer vrede.

Anoniem

Wanneer pas je healing toe?

Een healing is o.a. toepasbaar bij:

 • (Onverwerkt) verdriet.
 • Negatieve/beperkende overtuigingen/gedachten.
 • Een rouwproces om een dierbare of jezelf, doordat je een crisis ervaart (burnout of spirituele ontwaking), de dark night of de soul ervaart, je “oude ik” er niet meer is doordat je verandert naar wie je echt bent.
 • Het oude loslaten en plaatsmaken voor het nieuwe: wanneer je zelf al met innerlijk werk bezig bent en hier verdere ondersteuning in nodig hebt. Of de energetische shift maakt van 3D naar 5D.
 • Blokkades: wanneer er iets blokkeert maar je weet niet waardoor of wat het is, je emoties of thema’s verder wilt transformeren en helen.
 • Trauma, angst, stress, piekeren.
 • Innerlijk kind healing: het helen van het gekwetste of gewonde kind in jou met thema’s uit je kindertijd zoals jezelf veilig voelen, grenzen stellen en bewaken, voor jezelf opkomen, je ruimte innemen, eigen verantwoordelijkheid en lasten dragen en niet die van anderen, durven voelen, kwetsbaar opstellen,  jezelf durven zijn, angsten transformeren en meer.
 • Energieën van anderen: wanneer je niet zo lekker in je vel zit, last hebt van andere energieën, je moeite hebt jezelf te voelen of bij jezelf te blijven, last hebt van energielekken, je “vol” lijkt te zitten of moeite hebt je eigen aura/energieveld schoon te houden.

Hoe zou het zijn als je vrij bent van datgene dat je belemmert?

healing

Ik voelde me op mijn gemak en aan het eind van de behandeling rustig en ontspannen.

Tonnie

Ervaringen van mijn klanten

Onlangs heb ik een healing behandeling gehad. Dayenne neemt eerst de tijd om te horen waar je mee zit. Daarna startte de behandeling waarvoor ik me vol vertrouwen openstelde.

Tijdens de sessie vertelde Dayenne wat ze deed en stelde soms vragen. Ik voelde me op mijn gemak en aan het eind van de behandeling rustig en ontspannen.

Dayenne is een lief en geïnteresseerd persoon. Zij heeft me geholpen over dingen na te denken waardoor ik inzichten heb gekregen waarnaar ik op zoek was.

Ik zie uit naar mijn volgende behandeling!

Tonnie
Healing sessie

Onlangs een intuïtieve healing mogen ontvangen, waarbij ik me bewust ben geworden van hoeveel ik in mijn hoofd zit / zat. Nu meer op weg naar voelen en mijn hart en dat ik ben wie ik ben en mag zijn wie ik ben en dat dat goed is. Liefde voor mezelf was ik kwijt geraakt, voel me weer een stuk rustiger en ervaar meer vrede. Onderweg naar mijn nieuwe ikkie, trots op wie ik ben, en wat ik heb geleerd. Dankjewel voor deze mooie ervaring, en ik kom nog ‘ns terug voor de massage. Lieve groetjes

Anoniem
Healing sessie

Net terug van een heel fijne healing sessie. Ik voelde in mijn lichaam echt dat er energetisch van alles gebeurde, heel bijzonder! Dayenne omschrijft de dingen die ze voorbij ziet komen en vraagt hier heling voor. Ik vond de sfeer positief en liefdevol. In het begin voelde ik heel veel energie door m’n lijf stromen en aan het eind van de sessie was ik helemaal ontspannen en rustig. Als je op een bijzondere manier verlichting en heling zoekt, ben je bij Dayenne zeker op het goede adres!

Ellen
Healing sessie

Online agenda

Ervaringen van mijn klanten

Ik vind de ondersteuning heel fijn. Je bent een prettige coach en je hebt al een aantal mooie punten aangestipt waar we een healing op hebben toegepast.

Ook het contact met Dayenne is heel prettig en natuurlijk en ik ben volledig mezelf. Ik merk dat mijn verstand af en toe in de weg zit, maar weet ondertussen ook dat het mijn hoofd is die alsmaar aan het hollen is en zichzelf volledig uitput.

Anoniem
Thuiskomen bij jeZelf traject

Dayenne is een vakkundige vrouw. Ze heeft mij een healing behandeling gegeven. Een bijzondere ervaring. Inzichten en een zetje in de goede richting. Dankbaar.

Melania
Healing sessie

Ik ervaar Dayenne als een fijne coach en healer. Ze luistert goed naar je verhaal, is oprecht geïnteresseerd en wil je graag verder helpen. Ook kan zij zich goed inleven en zich zelfs afstemmen op jou als persoon. Hierdoor kan ze snel de vinger op de ‘zere plek’ leggen en je informatie geven waar je echt iets mee kunt. Ze helpt mij om dichter bij mezelf te komen, meer in contact met mijn lijf en mijn gevoel/intuïtie.

Maud
Healing sessie

De energetische ervaring die Dayenne bij je oproept is kenmerkend voor haar talenten in dit leven. Op een natuurlijke manier geeft ze je de kans verborgen leed te helen, wat ervoor zorgt dat je je verlicht gaat voelen. De rugzak des levens is weer een beetje meer gestructureerd na haar behandeling.

Rijer
Healing sessie

Veelgestelde vragen

Wat is een healing en hoe lang duurt deze?
Een healing is een behandeling op energetisch e/o zielsniveau. Jij bent de ziel en samen met het fysieke, emotionele en mentale lichaam ben jij als persoon gevormd. Ik bekijk dus alles in zijn geheel. Dit wordt holistisch genoemd.

Bepaalde klachten e/o problemen zijn ergens ontstaan. Tijdens een healing wordt gekeken waar dit ontstaan is, m.a.w. op wel niveau: fysiek, emotioneel, mentaal of energetisch.
Gezien alles met elkaar in verbinding staat, heeft dit ook allemaal invloed op elkaar. Oud verdriet of pijn, blokkades of (energetische) verstoringen kunnen ervoor zorgen dat je uit balans raakt en dus niet lekker in je vel zit. Door weer balans in je gehele systeem te brengen, ga jij weer beter in je vel zitten. Dit is wat er in een healing gedaan wordt.

Een healing zelf duurt zo’n 60-75 minuten. De afspraak duurt totaal zo’n 90 minuten (1,5 uur). Ik hoor namelijk ook graag hoe het met je gaat en wat je hulpvraag is. Ook krijg je van mij tips of oefeningen waar je mee aan de slag kunt gaan.

Wat kan ik verwachten? Hoe ziet een healing eruit?
Op het moment dat je bij me bent, hoor ik graag hoe het met je gaat en wat jouw hulpvraag, probleem of klacht is.
Na deze besproken te hebben, mag jij op de behandeltafel liggen. Jij hoeft verder niets te doen, dan heerlijk ontspannen liggen. Veel mensen vallen in slaap tijdens de behandeling of zijn in een diepe ontspanning.

Jij ligt rustig op tafel, ik doe mijn werk en behandel je met name energetisch. Het is mogelijk dat ik af en toe mijn handen op je lichaam plaatselijk neerleg, zoals bijvoorbeeld op je buik, je hartgebied, schouders, enkels of voeten. Ik zal dit altijd aangeven, maar ook vragen of het is toegestaan jou aan te raken.

 

 

Hoeveel healing (behandelingen) is nodig?

Dit is op voorhand lastig te zeggen. Gemiddeld zal het zo’n 3-5 sessies zijn. Maar dit is niets om aan vast te houden, omdat het per persoon, per thema en ernst anders is.

Een of enkele healing helpen je zeker vooruit, maar soms is het advies om een traject te volgen. Zeker wanneer het gaat om een diepgaande transformatie. Verandering heeft nu eenmaal tijd nodig. Quick fixes bestaan niet.

Ook is het zo wanneer je vaker voor een healing komt, je beter in balans blijft. Blokkades zijn namelijk ook aanwezig, terwijl je hier niet direct bewust van bent. Je energiehuishouding onderhoud geven is dan ook geen overbodige luxe. En tevens is dit goed zorgen voor jezelf. Hierdoor kom je beter in je vel te zitten, maar zal dit ook zo blijven.

Ik heb veel last van fysieke klachten, werkt dit dan ook voor mij?
Afhankelijk van je soort klachten kan een healing hier zeker baat bij hebben, desnoods in combinatie met de Intuïtieve Healing Massage. Je kan altijd overleggen met je behandeld arts / specialist of dit bij je aansluit. Bepaalde fysieke klachten kunnen een onderliggend thema hebben welke tijdens de healing inzicht e/o duidelijkheid kunnen geven.
Waar moet ik rekening mee houden? [belangrijk]
Mocht je bij een arts, therapeut, psycholoog, psychiater of andere coach onder behandeling zijn of een traject volgen, word ik hier graag van op de hoogte gebracht. Met name als hier ook medicatie bij betrokken is.

Ik ben ervan op de hoogte dat ieder zijn/haar medisch geheimhoudingsplicht heeft. Ik hoef dan ook niet te weten bij wie je bent of welke medicatie je eventueel gebruikt. Echter is het wel van belang om te weten of hier sprake van is, om contra-indicaties te voorkomen of vast te stellen.

Ben of heb jij…?

 • Zwanger? Dan mag ik je pas behandelen na 14 weken.
 • Kanker? Dan mag ik je helaas niet behandelen.
 • Psychotisch of verslaafd aan medicatie, drugs e/o alcohol? Ook dan mag ik jou niet behandelen.

 

Wat gaat mij dit brengen? Zijn er risico's? 😉
Je gaat hoe dan ook vooruit. En vooruit betekent groei en ontwikkeling. Groei is niet altijd even comfortabel, maar zoals mijn gezegde wel eens is: “Buiten je comfortzone daar is het te doen. Dan ga je pas echt stappen zetten en groei ervaren.”

En ja, de risico’s kunnen zijn 😉:

 • Dat je van je klacht e/o probleem afkomt.
 • Dat je doorgroeit e/o verder ontwikkelt
 • Je komt vooruit in je leven.
 • Je ont-dekt en leert nog meer van jeZelf.
Gaat er kleding uit tijdens een healing?
Nee, alleen je schoenen gaan uit. Je ligt tijdens een healing namelijk op de behandeltafel.
Hoe wordt omgegaan met privacy?
Ik heb mijn geheimhoudingsplicht en alles wat besproken wordt blijft vertrouwelijk en zal niet met anderen gedeeld worden.
Worden je behandelingen vergoedt?

Nee. 

Mijn vraag staat er niet tussen. Hoe kan ik je bereiken?
Er zijn 3 mogelijkheden om mij te bereiken:

 1. Je kan mij bellen op 0612474140
 2. Je kan mij mailen op dayenne@echtbewust.nl
 3. Of via dit formulier op de contactpagina: https://echtbewust.nl/contact/
  Hier kun je je vraag stellen en ik zal deze zo snel mogelijk beantwoorden. In het algemeen is dit binnen 1 à 2 dagen.

Wil jij lekker in je vel zitten en lichter door het leven gaan?

Laten we hier dan samen mee aan de slag gaan!