Coaching & Healing

Om weer verder op pad te kunnen
Boek direct een afspraak

Het leven gaat met ups en downs en is niet te controleren. Of dit nu met je werk, privé of relatie te maken heeft. Wel kun je controleren hoe je je (fysiek) voelt en hoe je met de flow van het leven mee kunt deinen. Maar….wanneer je tegen je natuurlijke stroom ingaat, kan dat klachten, problemen (prive, werk, relatie), pijn of (psychische) spanningen geven (in nek, rug en schouder).

ERVAAR JIJ KLACHTEN ZOALS…

A

Spanningen in je lichaam, met name in rug, nek en schouders

A

Stress of overprikkeld
Vermoeidheid

A

Slecht slapen
Onrustig voelen

A

Of weet je niet hoe je met je hoogsensitieve gevoelens moet omgaan? (HSP)

A

Negatieve gedachten
Onzeker voelen

A

Zorgen maken
Piekeren

A

Onverwerkt verdriet
Angstig voelen

A

Ben je spritueel zoekende, ontwakende of gewoon op zoek naar jeZelf?

DAN KAN IK JE VERDER HELPEN.
Het is mijn passie om jouw weer op weg te helpen. O.a. door bewustwording van je lichaam, gevoel, intuïtie, denken en dus ook jeZelf. Zodat jij weer lekker in je vel zit, helemaal jeZelf kunt zijn en het verleden of stressvolle situaties/gebeurtenissen achter je kunt laten. Hierdoor ervaar je weer rust in je hoofd, kun je makkelijker bij jeZelf blijven en dat geeft weer een gevoel van gelukkig en vrij zijn.

Een leeg rugzakje geeft rust en verlichting, omdat je loslaat wat niet meer bij je hoort.

Ik ben niet goed genoeg, ik ben het niet waard, ik voel me schuldig, ik mag er niet zijn, etc (oude patronen en overtuigingen) verdriet, rouw, boosheid, wrok, schuld, stress etc (vastzittende emoties en blokkades), psychische klachten zoals stress of dieperliggendende oorzaken die innerlijke onrust geven.
Wat het ook mag zijn: datgene wat jou niet meer dient en in de weg staat mag je loslaten zodat het opruimt.

We maken van alles mee in het leven en ongeacht waar het vandaan komt…je wilt er natuurlijk van af! Belangrijk is om er dan ook mee aan de slag te gaan, zodat het je leven en hoe je je voelt jou niet langer in de weg staat.

Ik help jou met alle liefde en pezier om Thuis te komen bij jeZelf, zodat ook jij weer lekker in je vel zit!

Eindelijk rust in je hoofd en ontspanning in je lijf.

Well….story of my life…

In mijn geval kwam dit door een rugzakje wat ik mentaal gezien wel een plek had gegeven, maar gevoelsmatig nog niet. Hierdoor bleef het verleden mij achtervolgen en de nodige stress zorgde voor pijn in mijn onderrug en veel spanning in mijn schouders. Geconditioneerd door het verleden en verschillende overtuigingen zorgde ervoor dat ik helemaal niet mijzelf was, uit balans én dus niet lekker in mijn vel.

Totdat er dát moment kwam dat het NU anders moest! Ik ging met mijn rugzakje aan de slag en in plaats van in mijn hoofd leven, ging ik voelen en luisteren naar wat mijn lichaam mij nu wilde vertellen. Ik ging van overleven naar leven!

Doordat ik het voelen ging toelaten, kwam mijn denken en intuïtie ook weer met elkaar in balans (hoofd-hart-buikverbinding). En door aanwezig in het lichaam te zijn, kan ik ook dicht bij mezelf blijven en staan voor wie ik ben en wat ik wil.

Mijn werkwijze is holistisch. Lichaam, ziel en geest wordt als een geheel gezien en hierbij zijn de volgende niveaus bij betrokken: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch/spiritueel.
Alles staat tenslotte met elkaar in verbinding. Je kunt bijvoorbeeld fysieke klachten ervaren, maar de oorsprong van deze klacht kan zich op een emotioneel niveau bevinden. Daarom is het goed om op alle niveaus te werken en te (be)handelen vanuit de oorsprong.

Hierbij werk ik ook vanuit de ziel, dat is namelijk die jij diep van binnen bent. Samen met je persoonlijkheid en karakter vormt dit jouw menszijn.
Mijn missie is dan ook dat jij weer leeft vanuit hart & ziel. Jouw ware zelf. 

Het is tijd om Thuis te komen bij jeZelf. Aanwezig zijn in je lichaam en jouw denken, intuïtie en voelen laten samenwerken (hoofd-hart-buikverbinding).

Thuiskomen bij jeZelf is weer in je Kracht staan en Stralen!

Fysiek

Hoe communiceert het lichaam met je en wat doe je hiermee?

Welke signalen, spanningen, pijntjes en klachten heb je?

Emotioneel

Wat leeft er in je gevoelswereld?

Hoe sta jij in contact met je gevoelens? Waar ben je emotioneel over?

Mentaal

Wat speelt er in je hoofd af?

Welke overtuigingen heb je? Ben je veel in je hoofd aanwezig?

Energetisch

Wie ben jij?

Hoe lekker zit je in je vel? Ben je helemaal jeZelf? Voel je je gelukkig?

Ervaringen van mijn klanten

Dayenne is een vakkundige vrouw. Ze heeft mij een healing behandeling gegeven. Een bijzondere ervaring. Inzichten en een zetje in de goede richting. Dankbaar.

Melania

Net terug van een heel fijne healing sessie. Ik voelde in mijn lichaam echt dat er energetisch van alles gebeurde, heel bijzonder! Dayenne omschrijft de dingen die ze voorbij ziet komen en vraagt hier heling voor. Ik vond de sfeer positief en liefdevol. In het begin voelde ik heel veel energie door m’n lijf stromen en aan het eind van de sessie was ik helemaal ontspannen en rustig. Als je op een bijzondere manier verlichting en heling zoekt, ben je bij Dayenne zeker op het goede adres!

Ellen

Ook jij verdient het om weer te Stralen!

Op het moment dat je bij me bent, hoor ik graag hoe het met je gaat, waar je mee zit e/o tegen aan loopt. 
Een Coaching & Healing sessie is altijd intuïtief. Ik stem mij volledig op jou af, waardoor je ook ontvangt wat je nodig hebt. Het is dus een behandeling op maat. De meeste klanten laten weten vertrouwen te hebben in wat gaat gebeuren en het hierdoor over zich heen laten komen.

Heb je eerst vragen of wil je overleggen wat het beste bij je past?
Dan adviseer ik je graag om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen. Ik kijk met alle liefde en plezier met je mee wat het beste bij je past.

BESTE BOEKER, MOMENTEEL BEN IK MET ZWANGERSCHAPSVERLOF EN PLAN IK NOG GEEN BEHANDELINGEN IN.

MAAR STEL GERUST JE VRAGEN MIDDELS HET CONTACTFORMULIER EN IK ZAL JE Z.S.M. BEANTWOORDEN.
IK KIJK GRAAG MET JE MEE WAT IK VOOR JE KAN BETEKENEN NA MIJN VERLOF.

Veelgestelde vragen

Wat is een healing/behandeling en hoe lang duurt deze?

Een healing is een behandeling op energetisch e/o zielsniveau. Jij bent de ziel en samen met het fysieke, emotionele en mentale lichaam ben jij als persoon gevormd. Ik bekijk dus alles in zijn geheel. Dit wordt holistisch genoemd.

Bepaalde klachten e/o problemen zijn ergens ontstaan. Tijdens een healing wordt gekeken waar dit ontstaan is, m.a.w. op wel niveau: fysiek, emotioneel, mentaal of energetisch.
Gezien alles met elkaar in verbinding staat, heeft dit ook allemaal invloed op elkaar. Oud verdriet of pijn, blokkades of (energetische) verstoringen kunnen ervoor zorgen dat je uit balans raakt en dus niet lekker in je vel zit. Door weer balans in je gehele systeem te brengen, ga jij weer beter in je vel zitten. Dit is wat er in een healing gedaan wordt.

Een healing zelf duurt zo’n 60-75 minuten. De afspraak duurt totaal zo’n 90 minuten (1,5 uur). Ik hoor namelijk ook graag hoe het met je gaat en wat je hulpvraag is. Ook krijg je van mij tips of oefeningen waar je mee aan de slag kunt gaan.

Wat kan ik verwachten? Hoe ziet zo'n behandeling eruit?

Op het moment dat je bij me bent, hoor ik graag hoe het met je gaat en wat jouw hulpvraag, probleem of klacht is.
Na deze besproken te hebben, mag jij op de behandeltafel liggen. Jij hoeft verder niets te doen, dan heerlijk ontspannen liggen. Veel mensen vallen in slaap tijdens de behandeling of zijn in een diepe ontspanning.

Jij ligt rustig op tafel, ik doe mijn werk en behandel je met name energetisch. Het is mogelijk dat ik af en toe mijn handen op je lichaam plaatselijk neerleg, zoals bijvoorbeeld op je buik, je hartgebied, schouders, enkels of voeten. Ik zal dit altijd aangeven, maar ook vragen of het is toegestaan jou aan te raken.

 

 

Ik heb veel last van fysieke klachten, werkt dit dan ook voor mij?

Afhankelijk van je soort klachten kan een healing hier zeker baat bij hebben, desnoods in combinatie met de Intuïtieve Healing Massage. Je kan altijd overleggen met je behandeld arts / specialist of dit bij je aansluit. Bepaalde fysieke klachten kunnen een onderliggend thema hebben welke tijdens de healing inzicht e/o duidelijkheid kunnen geven.

Waar moet ik rekening mee houden? [belangrijk]

Mocht je bij een arts, therapeut, psycholoog, psychiater of andere coach onder behandeling zijn of een traject volgen, word ik hier graag van op de hoogte gebracht. Met name als hier ook medicatie bij betrokken is.

Ik ben ervan op de hoogte dat ieder zijn/haar medisch geheimhoudingsplicht heeft. Ik hoef dan ook niet te weten bij wie je bent of welke medicatie je eventueel gebruikt. Echter is het wel van belang om te weten of hier sprake van is, om contra-indicaties te voorkomen of vast te stellen.

Ben of heb jij…?

 • Zwanger? Dan mag ik je pas behandelen na 14 weken.
 • Kanker? Dan mag ik je helaas niet behandelen.
 • Psychotisch of verslaafd aan medicatie, drugs e/o alcohol? Ook dan mag ik jou niet behandelen.

 

Wat gaat mij dit brengen? Zijn er risico's? 😉

Je gaat hoe dan ook vooruit. En vooruit betekent groei en ontwikkeling. Groei is niet altijd even comfortabel, maar zoals mijn gezegde wel eens is: “Buiten je comfortzone daar is het te doen. Dan ga je pas echt stappen zetten en groei ervaren.”

En ja, de risico’s kunnen zijn 😉:

 • Dat je van je klacht e/o probleem afkomt.
 • Dat je doorgroeit e/o verder ontwikkelt
 • Je komt vooruit in je leven.
 • Je ont-dekt en leert nog meer van jeZelf.
Gaat er kleding uit tijdens een healing?

Nee, alleen je schoenen gaan uit. Je ligt tijdens een healing namelijk op de behandeltafel.

Hoe wordt omgegaan met privacy?

Ik heb mijn geheimhoudingsplicht en alles wat besproken wordt blijft vertrouwelijk en zal niet met anderen gedeeld worden.

Worden je behandelingen vergoedt?

Nee. Uit eigen ervaring en vanuit de praktijk weet en merk ik dat het beste resultaat behaald wordt, wanneer je er zelf ook volledig voor investeert. Het is namelijk de investering in jeZelf en eigenlijk is dat alleen al onbetaalbaar. Het gaat namelijk om jou. Je doet het voor jeZelf!

Ik deel al mijn kennis, wijsheid en informatie die ik door de jaren heen heb opgedaan en je krijgt van mij de volledige aandacht, begeleiding en ondersteuning.

Stel jezelf eens de vraag wat het op dit moment kost aan energie en levensvreugde om het zelf te willen (blijven) doen?

Mijn vraag staat er niet tussen. Hoe kan ik je bereiken?

Er zijn 3 mogelijkheden om mij te bereiken:

 1. Je kan mij bellen op 0612474140
 2. Je kan mij mailen op dayenne@echtbewust.nl
 3. Of via dit formulier op de contactpagina: https://echtbewust.nl/contact/
  Hier kun je je vraag stellen en ik zal deze zo snel mogelijk beantwoorden. In het algemeen is dit binnen 1 à 2 dagen.

Ervaringen van mijn klanten

Onlangs een intuïtieve healing mogen ontvangen, waarbij ik me bewust ben geworden van hoeveel ik in mijn hoofd zit / zat. Nu meer op weg maar voelen en mijn hart en dat ik ben wie ik ben en mag zijn wie ik ben en dat dat goed is. Liefde voor mezelf was ik kwijt geraakt, voel me weer een stuk rustiger en ervaar meer vrede. Onderweg naar mijn nieuwe ikkie, trots op wie ik ben, en wat ik heb geleerd. Dankjewel voor deze mooie ervaring, en ik kom nog ‘ns terug voor de massage. Lieve groetjes

Anoniem

De energetische ervaring die Dayenne bij je oproept is kenmerkend voor haar talenten in dit leven. Op een natuurlijke manier geeft ze je de kans verborgen leed te helen, wat ervoor zorgt dat je je verlicht gaat voelen. De rugzak des levens is weer een beetje meer gestructureerd na haar behandeling.

Rijer

Wil jij weer lekker in je vel zitten en hierdoor ook rust ervaren?

Laten we hier dan samen mee aan de slag gaan!