Awaken & Embody your True Self

Soul Code Activation

I AM that I AM. 

Je ‘IK BEN’ – essentie.

Vanuit hier ben je alles en niets tegelijk. Het is je Goddelijke Zelf. De Goddelijke expressie hier op Aarde in jouw lichaam.

De God / Godin die in jou wakker mag worden, zodat je je Zelf kan belichamen.

Ont-dek je Ware Essentie. Her-inner je wie je bent. Leef vanuit jou Waarheid.

A

Kom in contact met jouw Ware Zelf.

Maak plaats voor wie jij daadwerkelijk bent.

A

Wil jij nog meer uit jeZelf en het Leven halen?

Omdat dit goed voelt en weet dat je hierdoor nog meer levensvreugde en energie ervaart. Omdat je nieuwsgierig bent naar wat er nog meer van jeZelf te ont-dekken valt.

A

Is er nog bagage die je meedraagt en niet meer past?

Je bent klaar om los te laten wat jou niet meer dient.

A

Ben jij klaar om next level te groeien?

Om nog meer uit jeZelf te halen.

Ont-dek je Ware Zelf.

Belichaam en leef (vanuit) je Ware / Goddelijke Zelf. Leef lichter en met gemak. Voel meer Vreugde, Verbinding en Vertrouwen.

Creër je eigen leven.

Alles wat niet meer voor jou hoogste goed is laat je los en wordt opgeruimd tijdens de Clearing & Healing en bij de Activatie wordt je ziels dna wakker gemaakt en (verder) geactiveerd.

Je Goddelijke Essentie zal je steeds meer belichamen.

Ook verborgen talenten kunnen wakker worden en je originele blauwdruk zichtbaarder. Je groeit (spiritueel) verder en het ondersteunt je (ascensie)proces. 

Het is een versnelling in je ont-wikkeling.

With Joy, Ease & Grace I become my Divine True Self

Laat het oude los om plaats te maken voor het nieuwe.

In verbinding met de Bron, de God(in) in jou en via mijn Lichttaal komen lichtcodes en frequenties het Veld binnen. Omdat alles energie is, ook bij jou, wordt de informatie die in het veld én jou aanwezig is getransformeerd en geactiveerd.

Hierdoor laat je los wat jou niet meer dient (oude energie) en komt er plaats voor nieuwe informatie (nieuwe energie) die nu beter bij je past. Die meer in lijn is met je zielenpad, -bestemming en je blauwdruk.

Ervaar zelf wat een Soul Code Activation in jou mag wakker maken/activeren.

 

Remember who you are. You are a Divine Human Being.
Awake & Embody your True Self.

Thuiskomen bij jeZelf

Leef vanuit je Ware Zelf. Je Goddelijke Essentie.
Jij die je diep van binnen bent.

Voel je lichter en in meer vreugde

Het Leven voelt gemakkelijker en je ervaart meer vreugde, rust en geluk.

Shine all the way!

Je Ware Zelf heeft alleen maar het beste met je voor. Omarm en ontvang het moois dat naar je toe komt.

Enkele ervaringen van mijn klanten

De soul code activation was voor mij een hele bijzondere en krachtige ervaring. Diepe ontspanning, in het moment aanwezig zijn, een sterkere gronding, veel stromingen en tintelingen en het zien van prachtige kleuren. De lichttaal en zang van Dayenne tijdens de activatie/healing is prachtig en voelt als thuiskomen. Dayenne omschrijft heel fijn tijdens de activatie maar ook erna wat ze voelt en ziet. Er is veel vrij gemaakt en er is iets nieuws geactiveerd/geopend wat de komende tijd helpend gaat zijn maar wat ik nog mag gaan ontdekken. De begeleiding tijdens, rondom en na de soul code activation is super fijn en herinnerd me aan dat wat voor mij belangrijk is en waar ik nog bewuster aandacht aan mag geven. De soul code activation kaart brengt me terug bij het gevoel van de activatie, als ik er na kijk gaap ik regelmatig, het opent me hart en ik voel een fijne stroming op gang komen. De activatie is nog maar kortgeleden voor mij.. maar wat me nu al opvalt is dat ik meer uitgerust wakker word, sterker voel wanneer ik niet aanwezig ben in mijn lichaam en het is voor mij duidelijker waar ik de komende tijd meer aandacht aan wil geven. Dankjewel, lieve Dayenne!

Bianca

Wat is de Soul Activation Code een liefdevol cadeau aan jezelf!!
Bij de ontmoeting met Dayenne was er meteen een vriendelijke, vertrouwde en liefdevolle sfeer.
Ik mocht gaan liggen op tafel en Dayenne begeleid je door het proces d.m.v. Lichttaal in spraak en zang.
Toen ze begon was er voor mij meteen herkenning, een gevoel van thuiskomen…
In je hoofd snap je er niks van maar in mijn hart voelde ik dit meteen.
Tijdens de sessie laat ze ook weten wat zij ervaart. Zelf merkte ik dat er van alles gebeurde. Ik voelde tintelingen, warmte, kreeg boodschappen en zag kleuren. Er kan dus van alles gebeuren.
Na de behandeling werd er nog even nagepraat. Naderhand krijg je het geluidsfragment van de sessie en je persoonlijke lichttaal kaart toegestuurd. Hierdoor kun je alles zo vaak als je wil nog eens opnieuw beleven.
Ik voel me een nieuw mens. Ditmaal bewust van mijn lijf en de liefde in mijn lichaam.
De rest van de wereld doet er even niet toe.

Ilona

Leef je hoogste potentieel!

Als je bij me bent hoef jij helemaal niets te doen, dan je heerlijk over te geven aan het proces. Geniet er vooral van!
We maken deze reis samen en ik begeleid je hier graag in.

Lichttaal Activatie Kaarten

Ben jij klaar om nog meer van jeZelf te ont-dekken?

Veelgestelde vragen

Ik zit goed in mijn vel en leid een fijn leven. Is dit iets voor mij?

Absoluut! Het helpt je om nog verder te groeien, vooral op spiritueel niveau. Omdat de Soul Code Activation op ziel- en DNA niveau plaatsvindt, werkt dit door op je andere lichamen: mentale, emotionele en fysieke. Alles staat tenslotte met elkaar in verbinding.

Wat kan ik verwachten?

De soul Code Activation bestaat uit 2 delen. Het 1e deel is een Clearing & Healing. Alle informatie wat niet meer voor jou hoogste goed is (denk aan oude energie die nog in je veld aanwezig is, een rugzakje, overtuigingen, patronen, negativiteit, spanningen) zal worden opgeruimd. Omdat er ruimte wordt geplaats, kan er nieuwe informatie, nieuwe energie, meer licht en bewustzijn plaatsnemen. Dit vindt vooral plaats tijdens het 2e deel: de Activatie. Doordat het een transmissie is van hoge lichtfrequenties zorgt dit ervoor dat je ziels DNA verder geactiveerd wordt.
Tussen de 2 delen zit een week integratietijd tussen.

Is er een risico? 😉

Ja, de risico’s kunnen zijn:

 • Dat je veel beter in je vel zit en je gelukkig voelt
 • Dat je je lichter voelt en het leven gemakkelijk en vreugdevoller ervaart
 • Dat je doorgroeit e/o verder ontwikkelt
 • Dat je je dromen durft te volgen
 • Dat je het beste uit jeZelf wilt halen
 • Dat je nog meer van jeZelf ont-dekt en leert
Wat levert het mij op?

Of je nu al goed in je vel zit of niet, het zal je altijd verder brengen. 

 • je gaat beter in je vel zitten
 • je gaat je gelukkig(er) voelen
 • je voelt je lichter
 • je straalt meer
 • je voelt je rustiger en vrijer
 • je ervaart meer geluk in het leven
 • je ervaart meer synchroniciteiten
 • de beste dingen komen naar je toe
 • je voelt je meer geaard
 • je komt Thuis bij jeZelf
 • je durft je dromen en je hart te volgen
 • op vele fronten werkt het positief. Zo ook voor je relaties of op je werk
Hoe weet ik of dit iets voor mij is?
 • Als je diep van binnen een JA hoort of voelt (het bruist, tintelt, voel licht of licht euforisch) of ‘iets’ in je zegt gewoon JA! 😍
 • Als je je goed voelt en misschien zelfs wel blij wordt bij het lezen van de tekst
 • Vraag het aan jeZelf door naar je Hart te gaan en laat je intuïtie spreken. Stel jeZelf de vraag: is dit voor mij nú de bedoeling?
  Kijk wat er als eerste in je op komt: een ja of een nee?
  Als je het niet zeker weet, neem gerust met mij contact op.
Mijn vraag staat er niet tussen. Hoe kan ik je bereiken?

Er zijn 3 mogelijkheden om mij te bereiken:

 1. Je kan mij bellen op 0612474140
 2. Je kan mij mailen op dayenne@echtbewust.nl
 3. Of via dit formulier op de contactpagina: https://echtbewust.nl/contact/
  Hier kun je je vraag stellen en ik zal deze zo snel mogelijk beantwoorden. In het algemeen is dit binnen 1 à 2 dagen.

Ervaringen van mijn klanten

Bedankt Dayenne voor de mooie ervaring van de Soul Code Activation. Je hebt me laten voelen dat ik meer vanuit mezelf mag gaan leven en ook meer mag gaan voelen in mijn hart. Vanaf het moment dat ik bij jou de deur uit ben gelopen heb ik nog meer inzichten gekregen en vooral dat ik meer van mijzelf mag gaan houden en ook mag laten zien wie ik echt ben. Ik heb meer rust in mij en wil nu alleen nog maar creëren vanuit mijn innerlijke rust. Eerder ging ik altijd gejaagd door het leven en dat is verleden tijd. Super van je dat je je tijd neemt om mensen op te volgen, je bent een mooi mens! Toppertje! Liefs Sabine.

Sabine

Omdat mijn lichaam toe was aan een liefdevolle en helende aanraking, kwam ik in contact met Dayenne. Ik heb de ontmoeting vanaf het eerste moment als bijzonder fijn ervaren. Het voelt vanaf het eerst moment veilig en vertrouwd. In het contact met Dayenne voelde ik herkenning. Dit gevoel werd tijdens de Healing Massage steeds sterker. Daarnaast helpt Dayenne je om je lichaam echt te voelen, om met je energie in ieder lichaamsdeel aanwezig te zijn. Hierdoor ontstaat een gevoel van thuiskomen in jezelf. De intuïtieve Healing Massage de ik heb mogen ontvangen was als een aan cadeau voor mijn lichaam, hart en ziel. Op meerdere lagen van mijn zijn, voelde ik ontspanning. Door de ontspanning en de helende aanraking, voelde ik al snel dat ook de diepere lagen in mijn zijn, tot ontspanning mochten komen. En juist vanuit deze ontspanning, ontstond de ruimte om de liefde in mijn lichaam te voelen stromen. De Healing Massage was een bijzonder fijne ervaring waar ik graag vervolg aan wilde gegeven. Zodoende koos ik ervoor om de soul code activation te doen. Ik heb dit als heel bijzonder ervaren. Ik zou je graag uitleggen wat ik precies ervoer, maar ik nodig je uit om het zelf te gaan ervaren. Lieve lezer van deze review, ik kan je absoluut vertellen dat het heel fijn, veilig, vertrouwd en bijzonder is om een sessie samen met Dayenne te doen. Het is voor mij van grote betekenis geweest. Wat heel mooi en fijn is, is dat Dayenne ook nazorg biedt. Je kunt altijd met vragen bij haar terecht. Ook als het hele kleine vragen zijn. Dayenne ondersteund het proces van begin tot eind met heel veel liefde en warmte. Een sessie bij Dayenne is een prachtig cadeau aan jezelf. Ik raad het je absoluut aan. Het is een cadeau dat onbewust en bewust veel voor je kan betekenen.

Lins

Wil jij (spiritueel) verder groeien en je beste Leven leiden?

Laten we hier dan samen mee aan de slag gaan!