Jouw Persoonlijke en Unieke Zielencode

Ontdek waar jouw ziel in dit leven voor heeft gekozen!

Waaruit bestaat de Zielencode?

Levenspad.
Ontdek wat jouw levenspad is. Jouw ziel heeft dit uitgekozen en is het doel van jouw huidige incarnatie.

Blokkade / karma.
Ontdek en kom tot inzicht welke blokkade(s) of karma jij eventueel nog met je meedraagt. Karma is niet iets slecht, je hebt dit alleen nog niet eerder uitgewerkt.

Innerlijk kind energie.
Ontdek met welke energie jij naar de aarde bent gekomen en met welke thema je bent opgegroeid in je gezin en omgeving.

✨ Persona en ziel.
Is er een overeenstemming met hoe jij je voelt en hoe je op anderen overkomt e/o jou zien of toch niet…? En wat betekent dit?

✨ Kwaliteiten, talenten en gaven.
Ben je hiermee in balans of worden ze te sterk of te zwak uitgedrukt?

✨ Zielsmissie.
Ontdek hoe jouw gaven worden ingezet om jouw missie te activeren. Het is jouw unieke bijdrage aan het grote geheel. Hierbij mag jij je eigen pad lopen en verwachtingen van anderen loslaten.

✨ Zelfbeeld.
Ondersteunt jouw zelfbeeld in het uitwerken van jouw levenspad? Het draagt namelijk een grote transformatiekracht in zich waardoor jij jouw volledig potentieel kunt benutten.

✨ Jaarenergie.
Deze energie geeft weer wat nodig is voor je huidige levensjaar. Het vormt de basis voor de volgende jaren.

✨ En ook…
wordt duidelijk wat het thema binnen jouw geboortegezin is, hoe je opgroeit in je omgeving en puberteit, welke helpers (zielen die je helpen met het uitwerken van de lessen die bij jouw levenspad horen) erin je leven zijn en hoe jou werkwijze in het leven is.

zielencode
ontdekking-inzichten-zielencode

Wat brengt de Zielencode mij?

De Zielencode is het unieke samenspel van energiëen waarmee jij naar de aarde bent gekomen. Jouw ziel heeft deze gekozen voor zijn/haar huidige incarnatie.

Middels de Zielencode wordt helder waarvoor jij gekozen hebt, hoe dit tot uiting komt en welke transformatie jij wilt doormaken.

Je leert jezelf beter kennen, het geeft nieuwe inzichten en helderheid in jouw leven.

Het wordt volledig in afstemming met jou gemaakt en aan de hand van je geboortenamen en -datum en middels numerologie verder uitgewerkt.

 

Ik ben benieuwd naar mijn persoonlijke Zielencode!

Ervaringen van mijn klanten

De zielencode geeft me nu al meer sturing in waar ik me meer op zou willen focussen of waar ik voor mezelf op ga letten. Bijvoorbeeld creativiteit kwam aan bod. Ik speel al een tijd geen piano meer, terwijl ik mezelf hier helemaal in kan geven en heel erg van kan genieten.

Jeanine

Zielencode + Coaching & Healing traject

Van ontdekken wie ik ben en de twijfel en onzekerheid die hierin aanwezig was, is de focus nu verschoven naar daadkracht. Het is weer een nieuwe stap in bewustwording, waar ik steeds vaker de kleine stapjes zie en het ‘gewoon doe’. Op die momenten ben ik dan ook trots op mijzelf dat ik voor mijzelf opkom en hierdoor mijn vertrouwen groeit.

Aleida

Zielencode + Coaching & Healing traject

Ik heb hadvaten gekregen om mezelf te ontdekken, zoals de zielencode en oefeningen die me helpen plus de positieve affirmaties. Het leven voelt weer wat licht aan en ik krijg meer vertrouwen in mijzelf.

Sandra

Zielencode + Coaching & Healing traject

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Stuur je vraag via het onderstaand formulier en Dayenne zal jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Ook kun je Dayenne bellen op +31612474140.

3 + 2 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in het privacybeleid.