Holistisch

Mijn werkwijze is holistisch, dus er wordt in het geheel gekeken op onderstaande 4 niveaus. Dit samen vormt wie jij bent. Het een kan niet zonder het ander, daarom staat het ook met elkaar in verbinding.
Niet alleen je innerlijke wereld beïnvloedt je, ook de buitenwereld en je omgeving. Denk aan je privéleven, je werk, relaties, vriendschappen of hoe je in het leven staat. Maar ook gebeurtenissen en situaties die je in je leven (hebt) mee (ge)maakt.

Fysiek

Hoe voel jij je fysiek?

Hoe communiceert het lichaam met je en wat doe je hiermee?

Welke signalen, spanningen, pijntjes en klachten heb je?

Mentaal

Wat speelt er in je hoofd af?

Hoe is je concentratie?

Hoe denk je over jezelf?

Ben je veel in je hoofd aanwezig?

Emotioneel

Wat leeft er in je gevoelswereld?

Hoe sta jij in contact met je gevoelens?

Waar ben je emotioneel over?

Energetisch

Wie ben jij?

Hoe lekker zit je in je vel?

Ben je helemaal jeZelf?

Voel je je gelukkig?

Intuïtieve kanalen

Heldervoelend, helderziend, helderhorend en helderwetend; dit zijn intuïtieve kanalen en wordt ook wel paranormaal begaafd genoemd.

Mijn intuïtie is ontzettend sterk ontwikkeld, waardoor ik informatie persoon kan krijgen dat (in het moment van de sessie/behandeling) van belang is om te weten. Mijn intuïtieve kanalen ondersteunen dan ook de sessie/behandeling om jou verder op weg te helpen.

Energetisch / Spiritueel

Ik ben zelf erg spiritueel bewust en heb – mede dankzij mijn intuïtieve kanalen – toegang tot de energetische en spirituele wereld.

Voor mij is alles energie en deze energie vertaal ik in woorden (energietolk), zodat het voor jou begrijpelijk is wat er op een dieper niveau in en om jou heen speelt. Denk aan de bovenstaande 4 niveaus (holistisch), alsook op zielsniveau.

Maatwerk

Mijn behandelingen zijn maatwerk. Jij bent namelijk uniek en ieder heeft zijn/haar eigen weg te gaan. En dat betekent een behandeling afgestemd op jou → maatwerk dus.

Jij hebt natuurlijk je (hulp)vragen, probleem, klacht, wens of verlangen en om te kijken wat het beste bij je past, ga ik graag eerst met je in gesprek.
Niet alleen om te horen waar je mee zit en waar je naar toe wilt, maar ook om te zien of er een wederzijdse klik is: ben ik de juiste persoon voor jou en jij ook voor mij? Ik vind dit belangrijk om een sessie/behandeling/traject ook te kunnen laten slagen.

Binnen mijn behandelingen zijn Coaching, Healing & Massage tools die ik toepas om jou verder op weg te helpen.

Heb je een hulpvraag en ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Plan dan gerust hieronder je gratis kennismakingsgesprek in.

Voor wie?

Voor ieder die bereidt is om aan zichzelf te werken middels persoonlijke groei, ontwikkeling en bewustwording.

Of je nu meer over jeZelf wilt leren of weet dat je hooggevoelig, hoogbewust e/o spiritueel bewust bent. Ieder is welkom die met zichzelf aan de slag wilt gaan, in zijn/haar Kracht wilt staan, leiderschap wilt nemen in het leven en vrij wilt zijn van datgene wat belemmert e/o ongemak in jezelf e/o je leven geeft.

Je bent enthousiast, optimistisch, duidelijk, prettig en professioneel. Je begrijpt wat ik bedoel als ik iets aangeef. Geeft op een zachte manier suggesties als je vindt dat ik iets op een andere manier kan aanpakken. En houdt goed de doelstellingen/rode lijn in de gaten. Ook je reacties op mail en app-contact zijn fijn en stimulerend.

Verder hebben we fijne voorgesprekken en ben je duidelijk tijdens een behandeling. Ik vind het fijn dat je in een nagesprek ook aangeeft wat je hebt gedaan en vraagt wat het met mij heeft gedaan. De coachgesprekken zijn opbouwend en ondersteunend.

Aleida

05-2022

Ik ervaar Dayenne als een fijne coach. Ze luistert goed naar je verhaal, is oprecht geïnteresseerd en wil je graag verder helpen. Ook kan zij zich goed inleven en zich zelfs afstemmen op jou als persoon. Hierdoor kan ze snel de vinger op de ‘zere plek’ leggen en je informatie geven waar je echt iets mee kunt. Ze helpt mij om dichter bij mezelf te komen, meer in contact met mijn lijf en mijn gevoel/intuïtie. 

Maud

02-2022

Ben jij er klaar voor? Zijn wij degene die gaan samenwerken?

Ik kijk er in ieder geval naar uit om je met alle liefde en plezier verder te begeleiden en ondersteunen op jouw pad.