Home » Blog » Algemeen » Wat is Thuiskomen bij jeZelf?

Wat is Thuiskomen bij jeZelf?

door | 9 mrt, 2022 | Algemeen, Inspiratie

Voor mij betekent dit dat je weer helemaal jeZelf kunt zijn. En met je Zelf, bedoel ik je ziel, je essentie, jij die je van binnen bent. Dat je leeft vanuit je hart. Vrij van spanningen, conditioneringen, patronen, beperkende overtuigingen of (ernstige) gebeurtenissen uit het verleden.

En wat er in het verleden ook gebeurd is, grote kans dat het je gevormd heeft tot iemand die jij van binnen niet bent. Het zijn de laagjes – grotendeels uit bescherming – die over je (ziel) heen liggen. En die laagjes gaan we stapsgewijs afpellen, zodat jij steeds meer jeZelf kunt zijn. Omdat je gaat ont-dekken wie je (nog meer) bent, komt jouw Ware Zelf tevoorschijn.

En wanneer jij – jouw Ware Zelf – weer maar naar voren komt of aanwezig bent, sta je weer helemaal in je Kracht, Vertrouw je op jeZelf en volg jij je Hart. Ook leef je je eigen leven, voel je je vrij en ben je in balans. En als jij in balans bent, ervaar je ook balans in je leven. Dat straal je dan ook uit!

Wat betekent Thuiskomen bij jeZelf voor jou?

 

Liefs, Dayenne

Over Dayenne

Mijn zielsmissie is de mens ondersteunen in het ascentieproces. Om Thuis te komen bij jeZelf en te leven vanuit je Ware Zelf. Vanuit jouw Ziel en Hoger Zelf.
Laat je inspireren middels mijn artikelen en blogs en hiermee jouw ascentieproces ondersteunen.

In Liefde,  Dayenne

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin