Home » Blog » Algemeen » Leven vanuit je ziel.
ziel

Leven vanuit je ziel.

door | 20 mei, 2022 | Algemeen, Inspiratie

Ik kan me mijn Thuiskomen in mijZelf nog goed her-inneren. Geboren tijdens de leeuwenpoort van 2018. Ik wist niet wat me overkwam, maar kort gezegd ben ik – als Licht, als Ziel – in dit lichaam gekomen.

Ik heb letterlijk gevoeld hoe ik incarneerde in dit lichaam. Dit was geen gemakkelijk proces, eerlijk gezegd best wel een heftig proces. Achteraf bleek ook nog dat ik een spontane kundalini ontwaking had. Voor diegene die weten wat het is…voila…heftig dus. Voor diegene die niet weten wat het is (wederom heel kort gezegd): kundalini ‘brandt’ (=transformeren) alles in je weg wat jou niet meer dient.

Naast het feit dat ik heel diep ben gegaan, waren er ook zeker hele mooie momenten. Zoals het eenheidsbewustzijn zijn.

En ik denk aan de woorden die destijds in me opkwamen: “Hoezo trauma’s? Er zijn helemaal geen trauma’s….Ik ben namelijk HEEL.”

Ergens gaf me dit verwarring…want ik was toch heel, maar wat heb ik dan te ‘helen’? En toch kon ik niets anders dan me te laten leiden door mijn intuïtie en aan te gaan wat in mij gezien en gevoeld wilde worden.

Maar waarom?

Als ik hier op afstem, voel en zie ik een beeld van de ziel als geheel(d). Om te begrijpen wat hiermee wordt bedoeld zie ik informatie in het energieveld aanwezig dat als disbalans of storing aanwezig kan zijn. Dit uit zich dan als bv. een trauma, innerlijke wond, verdriet, pijn e.d.
Het energetische werkt namelijk door tot in het fysieke lichaam, via je haralijn en chakra’s.

In essentie zijn we ook heel. Er is sowieso niets mis met ons. Echter dragen we op zielsniveau wel veel met ons mee. En daar wil de ziel zich van bevrijden, om zo lichter en lichter te worden. Dichter bij zijn/haar Goddelijke Essentie komen. En hierom krijg jij de ‘cadeautjes’ op je pad om ‘aan jezelf te werken’.

En dit is dan het ascentieproces waar we met ons allen in zitten. Door te descenderen en je eigen innerlijke diepte en schaduw ingaan om vervolgens weer in die Lichtheid en Heelheid aanwezig te zijn. Hierdoor kom je steeds in een hogere frequentie. Je bent namelijk jezelf op aan het schonen. Vrij aan het maken van al die belemmeringen die jouw Ware Zelf nog bedekken.

‘Al’ die trauma’s en wonden (in de lagere 3D-energie) ruim je stap voor stap op. Hierdoor kan jouw ziel ascenderen naar de 5e dimensie of hoger. En…met lichaam en al. Wat blijkbaar voor deze tijd uniek is.

Voor de ziel is het de bedoeling dat hij/zij weer op zijn/haar unieke frequentie aanwezig is. Dat is dan ook het Ware Zelf. Dat jij, als ziel, je Zelf ook weer kunt uitdrukken met al je giften, talenten en kwaliteiten.

Kijk…laat ik er nog even van uit gaan dat jij voorlopig deze (3D) wereld nog niet verlaat. Hoe mooi is het als jij, jouw Zelf, hier op Aarde kunt neerzetten? Jouw Ware Zelf gaat verder dan de persoon die jij nu bent of denkt te zijn. Dát is leven vanuit Hart en Ziel.

En of dit nou 5e dimensie of hoger is…daar gaat het uiteindelijk niet zozeer om. Wel dat jij jouw Zelf en de hogere frequenties die jij in je draagt, hier op Aarde uit(draagt) en neerzet.

Nieuwsgierig naar hoe jij jouw Zelf kan neerzetten op Aarde? Laten we dan eens samen in gesprek gaan. Ik kijk graag met je mee wat hiervoor nodig is.

In Liefde,
Dayenne

Over Dayenne

Laat je inspireren met mijn artikelen over het Thuiskomen bij jeZelf. In balans zijn met je hoofd,  hart en gevoel. Hoe je leert luisteren naar je lichaam en intuïtie. Wie je bent en hoe je weer helemaal jeZelf kunt zijn. Veel leesplezier!

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dayenne

Dayenne

I will be back soon

Dayenne

Heyy! Waarmee kan ik jou van dienst zijn? Stel gerust je vraag via whatsapp of bel mij.

chat
Tweet
Share
Share
Pin