Home » Blog » Algemeen » Deze klachten kun je behandelen met de Therapeutische Ankh

Deze klachten kun je behandelen met de Therapeutische Ankh

door | 29 mrt, 2022 | Algemeen, Inspiratie

De Therapeutische Ankh: een tool die ik eigenlijk al enkele jaren gebruik, vooral energetisch. Tot zo’n half jaar geleden de Ankh eindelijk fysiek op mijn pad kwam.

De Ankh verscheen voor het eerst in mij leven, toen ik nog een ukkepuk was 😜 Nouja, misschien niet zo klein, maar denk dat ik een jaar of 12 was. Destijds als ketting. Tegenwoordig hangt ie aan mijn autosleutels ➡
Ik vond het toen al een interessant symbool: de sleutel van het Leven.

Al die tijd is die latent aanwezig geweest, totdat ik startte met mijn praktijk en ik ook bewuster werd van mij Zelf en andere levens waar ik ‘iets mee heb’. Met name Oud-Egypte, Isis enzo. Niet voor niets dat ik als meisje dat kettinkje zo leuk vond 😁

Enkele jaren geleden kwam de Ankh weer in zicht. Dit keer energetisch. Ik was klaar met een healing en opeens verscheen de Ankh voor me. Het kwam naar me toe en nam plaats in mijn Hart. Toen wist ik….dit is de inwijding dat ik met de Ankh mag werken.

De energetische Ankh heb ik regelmatig tijdens een healing toegepast, maar al snel wilde ik ook de Ankh in de materie hebben. Om het tastbaarder te maken.

De mannelijke en vrouwelijke Therapeutische Ankh met
de Kosmische Schijven ernaast.

Enkele jaren gaan weer voorbij, maar ondertussen is hij is er. Ofja…eigenlijk was Zij er het eerst – de vrouwelijke Ankh.
Enkele maanden later kwam Hij – de mannelijke Ankh. En als vrij snel kreeg ik door dat ik ook mag werken met een Sleutel Ankh, welke op dit moment nog in de maak is. Een sleutel Ankh is niet voor iedereen bedoeld; wel voor de gevorderde Ankh-therapeut.

Dit laat ook zien welke kwaliteiten ik in andere levens al heb opgedaan. Niet voor niets een sterke verbinding met Oud-Egypte en Atlantis, daar waar de Ankh veelvuldig gebruikt werd en nu weer steeds meer.

Het is niets anders dan de herinneringen destijds ophalen in de huidige tijd. Een van mijn healer-kwaliteiten is dat ik kan en mag werken met vorige en andere levens. Dat is ook waar de Sleutel Ankh voor ingezet gaat worden, naast de Kosmische Schijven.

Dit zijn tools die toegepast kunnen worden, wanneer je nogal veel last van spanningen in je lichaam hebt, die zich niet zomaar 123 laten ‘weghalen’. Je hebt bijvoorbeeld erge last van (spirituele) blokkades, energetische verbindingen, koorden of zielencontracten die in je huidige leven jou in de weg staan.

De Therapeutische Ankh wordt dus toegepast tijdens een healing. Hierbij werk ik ook met verschillende remedies die op ziel- en chakra-niveau doorwerken. Het kan dus bij veel klachten of problemen ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan:

✨ Overprikkeld zijn
Licht depressieve gevoelens
✨ Slecht slapen
✨ Burn-out klachten
✨ Onverwerkt verdriet
✨ Rouw
✨ Angsten
✨ Stress
✨ Traumatische ervaringen
✨ (Psychische) spanningen in je lichaam
✨ Hoofdpijn
✨ Schouder- en nekpijn

Kort gezegd: je zit niet lekker in je vel. Iets in je innerlijke wereld (onbewust, onderbewust of bewust) wilt gezien en gehoord worden. Aan de oppervlakte is iets zichtbaar, terwijl de oorsprong ergens onder dat oppervlakte ligt. Dat is wat ik doe tijdens een healing. Terug naar de oorsprong. Daar waar de klacht ontstaan is.

Herken jij bepaalde klachten of wil je meer over de Healing lezen, kan dat hier: https://echtbewust.nl/power-healing/

Heb je vragen? Stel ze gerust. Ik beantwoord ze met alle liefde en plezier.

Liefs, Dayenne

Over Dayenne

Laat je inspireren met mijn artikelen over het Thuiskomen bij jeZelf. In balans zijn met je hoofd,  hart en gevoel. Hoe je leert luisteren naar je lichaam en intuïtie. Wie je bent en hoe je weer helemaal jeZelf kunt zijn. Veel leesplezier!

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin