Home » Blog » Algemeen » Wat doe ik eigenlijk binnen mijn praktijk?

Wat doe ik eigenlijk binnen mijn praktijk?

door | 14 feb, 2022 | Algemeen, Inspiratie

Massage, Healing & Coaching

Ik dacht dit keer laat ik ook eens iets over mezelf hier delen. Misschien volg je me nog niet zo lang, misschien ook wel. Gezien we ons allemaal ontwikkelen, is het fijn om even op te hoogte te blijven. Vandaar de vraag: wat doe ik eigenlijk binnen mijn praktijk? 

Binnen mijn praktijk geef ik massage, healing, coaching en een combinatie hiervan. Ik wil je graag even mee op reis nemen hierin:

Zo’n 6 jaar geleden ben ik gestart met energetische massages. En eigenlijk begon het hier al, met wat mijn doel/thema o.a. nu binnen mijn praktijk is. In die tijd was ik eigenlijk best ver van mij Zelf verwijderd. Niet wetende op dat moment. Maar met dat de tijd verstreek kwam ik hier steeds meer achter.

De aanschaf van een massagetafel was ook een van mijn 1e momenten dat dit écht bewust vanuit mijn hart kwam. Er was ‘iets’ in mij dat zei: “gewoon doen“. Geen haar op mijn hoofd die de mogelijkheid had om hier überhaupt over na te denken. Met andere woorden: ik luisterde naar mijn gevoel/hart/intuïtie.

Intuïtie…

….ook zo’n dingetje…ik heb de nodige hobbels al in mijn leven gehad en mijn intuïtie negeren was ik meester in. Echter…de oefening was juist om meester te worden in het luisteren hiernaar.

Om terug te komen op dat ‘van mezelf verwijderd zijn’, bedoel ik dat ik niet echt met mezelf in verbinding stond. En dat ‘mijzelf’ is mijn hart, mijn ziel. Geconditioneerd door het leven, een lading vol overtuigingen, onderliggende e/o onbewuste angsten en in het kort gezegd: ik (over)leefde vanuit het hoofd. Geïdentificeerd met deze overtuigingen, met het ‘hoofd. En wanneer je in je hoofd leeft, leef je niet vanuit je hart.
Door de jaren heen kwam ik erachter dat ik veel meer ben dan dat. Ik ben een ziel in een lichaam. Mijn hoofd (denken), gevoel en emoties zijn onderdelen van mij, waarvan het hart – ik dus – de bemiddelaar ben. Niet voor niets dat het hart tussen het hoofd (denken) en je buik (voelen) in zit.

En ondanks dat ik ‘ver van mezelf verwijderd was’, was dit eigenlijk helemaal niet zo. Want de fysiek afstand van het hoofd naar hart is zo’n 30cm. Maar de reis hiernaar toe….ow jeetje….dat waren km’s bij wijze van. Dat heeft toch wel enkele jaren geduurd.

Hoe? Zelfreflectie.

Bewust-worden en bewust-zijn van jezelf. Van die overtuigingen, patronen en gedrag. Jezelf in de innerlijke spiegel durven aan te kijken.
Dat heeft er tot geleidt dat ik verschillende opleidingen, cursussen en workshops gevolgd heb om de reis van mijn hoofd naar het hart te kunnen maken.
En niet alleen hiervoor; ook om mijn zielekwaliteiten te ont-dekken en te ont-wikkelen.

Totdat het zomer 2018 werd. Ik ben in zo één groot transformatieproces gekomen, dat ik zelfs letterlijk gevoeld heb hoe ik in dit lichaam kwam – ja ik weet dit klinkt misschien voor sommige raar, maar het is echt zo. En hierbij is dat alles wat ik heb meegemaakt, heb ik mee moeten maken om de ervaring op te kunnen doen, waardoor ik nu andere mensen/zielen die een soortgelijk pad lopen hierin kan ondersteunen.
Ik ben toen letterlijk van mijn hoofd naar hart gegaan en dat was het ‘Thuiskomen in mij Zelf’. In het hart dus, want dat is de poort naar de ziel ➡ mij Zelf dus.

Ik liep al het pad van mijn hart/ziel, maar er waren nog genoeg overtuigingen, blokkades e.d. die hierin de weg stonden. Tot dát moment van transformatie. Het was een flinke pil, maar ik heb het gered 😅 Ik bespaar je voor nu even hoe heftig dit proces was, maar uiteindelijk het mooiste en het beste wat me tot nu toe is overkomen.

Want ja…wie wil niet zich zelf zijn?

Het moest ook wel…want sinds dat moment ben ik écht kunnen gaan doen, waarvoor ik hier ben. En dat is andere (hooggevoelige) zielen/mensen zoals jij verder begeleiden, zodat jij ook weer Thuis kan komen bij jeZelf en kan doen wat je hier hebt te doen!

Energetische massage.

Naast energetische massages (Intuítief Masseuse), bleek ik dus ook een Energetisch Healer te zijn. Echter dit heeft best een tijd geduurd voordat ik dit van mezelf durfde te erkennen. Wantja….we hebben niet alleen overtuigingen en blokkades in dit leven opgedaan, maar vooral juist in andere/vorige levens. We zijn allemaal een of meerdere keren die heks of magiër geweest (net zoals ook een moordenaar of hoer of weet ik niet wat) en dat geeft natuurlijk een bepaalde herinnering mee in het zielsgeheugen. Hierbij is er dus nogal een collectief stigma als het om dit soort werk gaat. Gelukkig is dit wel steeds meer aan het veranderen.

Healing.

Het stukje healing paste ik wel al toe tijdens de massages, vandaar dat ze ook energetisch waren. Maar…zoals met alles…stap voor stap ontwikkelde ik mijzelf door, waardoor de massages door ontwikkelde tot een healing massage. En in de tussentijd werd ik ook bekend met voicehealing waaruit mijn Lichttaal weer is voort gekomen.

Zo ontstonden er energetische behandelingen, die meer en meer een healing werden. En de meeste opleidingen die ik tot nu toe gedaan heb waren ook gericht op de healingmethoden. Zodat ik mijzelf hierin verder kon ontwikkelen en vooral verfijnen. Want het mooie is wanneer je vanuit je hart leeft – oftewel je ziel – je zielekwaliteiten al kent. Het is iets wat je in een eerder leven al aan kennis hebt opgedaan en middels een opleiding e.d. bijvoorbeeld ga je de kennis weer ophalen. Je her-innert het je weer. Het komt weer in je bewustzijn, in je aandachtsveld. En juist de verfijning ervan zorgt ervoor dat je het in dit leven verder kunt ontwikkelen.

En zo is mijn praktijk met mij mee gegroeid de afgelopen jaren, gelijk aan mijn eigen ontwikkeling. En dit zal het nog steeds doen, zolang ik blijf groeien. Gezien ik nogal leergierig en nieuwsgierig ben zal dit waarschijnlijk mijn hele leven lang wel zijn 🙃

Coaching.

Naast massage en healings ben ik van nature ook iemand die graag een ander iets leert. Het is ‘de lerares’ in mij, zal ik zeggen. Zodoende dat ik mij ondertussen ook een Coach mag noemen: een Ziel- en BewustzijnsCoach.

Het mooie aan groei en ontwikkeling, net zo goed voor jou als voor mij, is dat ik steeds meer alle kennis en wijsheid die ik heb opgedaan eigen ben gaan maken. Mijn manier van masseren. Mijn healingmethodes. Mijn coachingsvaardigheden waarin ik in afstemming ben met jou als ziel zijnde. En wat maakt dat ik mijn ‘werk’ zo goed kan doen is dankzij mijn intuïtie – jaja daar is ie dan! 😉 – maar ook het vermogen als ‘ziener’ zijnde, waardoor ik energetisch kan zien en readen, maar ook het energetisch voelen, waardoor ik jou als ziel en in het energetische veld mee kan voelen wat er mag gebeuren of de bedoeling is.

Jij, als ziel, bent namelijk de oorsprong. Dus als er klachten, problemen e.d. zijn, komt dit ergens vandaan. Terug naar de oorsprong dus. En vanuit hier verder werken op de andere niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch. Alles staat tenslotte met elkaar in verbinding. Dit alles maakt jou namelijk!

Uiteindelijk is het dus het totaalplaatje wat maakt dat ik kan doen wat ik doe. Dat alles in mijn leven niets voor niets is geweest. En het mooie is ook dat ik, net zo goed als jou, blijf doorgroeien. Zo zit ik nu in de fase van ‘de lerares zijn’. Iets wat in het verlengde ligt van de coach.

Groepen en trajecten.

Zo heb ik steeds meer zin om met groepen en trajecten te werken. Iets wat op dit moment ook al gebeurd. En ik heb ook al een glimp kunnen opvangen iets wat misschien in de loop van het jaar zich gaat ontwikkelen of misschien volgend jaar: een eigen opleiding/jaarprogramma 🥳
Su-per-leuk lijkt me dit. Om alle kennis en wijsheid die ik dus al die jaren ondertussen heb opgedaan en mijn eigen heb gemaakt – om deze niet alleen in de 1 op 1 sessies mee te geven – maar om echt binnen een programma door te geven. Maar…hierover meer zodra de tijd zich hiervoor aandient. Everything will unfold in Divine Timing.

Wat er nu wel al anders is dat ik een traject heb samengesteld. Waar ik voornamelijk 1-op-1 en enkele sessies geef, wil ik als coach en ‘lerares’ zijnde nu mensen echt een transformatie door laten maken.

Meerdere sessies achter elkaar geeft natuurlijk ook een verandering, maar in trajectvorm is dit toch anders, omdat je nu eenmaal die volledige begeleiding en ondersteuning ontvangt. Waar een enkele sessie zorgt voor het korte termijneffect, is een traject natuurlijk het lange termijneffect. En dit is iets wat ik juist aanmoedig. En eigenlijk alles wat ik aan kennis en informatie aan mijn klanten meegeef is gebaseerd op dit lange termijneffect. Wantja…daar ligt natuurlijk de verandering en de waarde. Daar heb je ook echt iets aan. Daarom is dit traject dan ook te volgen in 6 maanden.
En gezien ik ondertussen zelf al sinds 2010 bewust dit pad bewandel kan ik wel beamen wat groei, ontwikkeling en verandering betekent en waarom tijd zo nodig is hierin.

Hoe zit het met jouw pad?

Misschien is het wel iets voor jou? Loop je al langer met iets rond, weet je niet echt hoe het nu verder moet of is de tijd er eerder nog niet rijp voor geweest. Dan wil ik je bij deze laten weten dat die mogelijkheid bestaat. Je kan trouwens altijd een gratis kennismakingsgesprek inplannen, dan kunnen we het e.e.a. alvast bespreken en of het bij je aansluit.

Er is nog veel meer dat ik maar al te graag zou willen delen (over een boek schrijven dat volgens mij steeds dichterbij gaat komen, het werken met de lichtcodes/frequenties om je zielsDNA verder te activeren, over het proces van je weer her-inneren wie je daadwerkelijk bent enzovoort), maar….voor nu houd ik het even bij wat het nu is. Ik hoop dat je genoten hebt van deze reis in een notendop en als je zelf ook iets wilt delen over je eigen reis, deel het gerust. Lijkt me superleuk om jou steeds meer te leren kennen!

En mocht je vragen hebben, stel ze gerust. Ik beantwoord ze met alle liefde en plezier.

Geniet van jeZelf en het Leven.

Alle liefs,
Dayenne

Over Dayenne

Mijn zielsmissie is de mens ondersteunen in het ascentieproces. Om Thuis te komen bij jeZelf en te leven vanuit je Ware Zelf. Vanuit jouw Ziel en Hoger Zelf.
Laat je inspireren middels mijn artikelen en blogs en hiermee jouw ascentieproces ondersteunen.

In Liefde,  Dayenne

Gerelateerde artikelen

Alles komt aan het Licht

Alles komt aan het Licht

We zeggen wel eens dat de zon niet meer schijnt als de wolken te voorschijn komen, maar in essentie is de Zon er altijd. Zo ook met het Licht. Het...

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin