Home » Blog » Healing » Moeheid: een vorm van een energielek

Moeheid: een vorm van een energielek

door | 30 nov, 2021 | Algemeen, Healing, Inspiratie, Intuïtieve Healing Massage

Soms kun je heel erg moe zijn, doordat er veel energie lekt uit je zonnevlecht (3e chakra). Je zonnevlecht staat o.a. voor wie je bent, wat je doet, wat je wel/niet wilt, wat wel/niet goed voor je is. Een stukje identiteit waar jij voor staat.

Wanneer er teveel energie uit gaat dan binnen komt, ervaar je dit dus o.a. in moeheid. Je bent namelijk constant aan het geven. Vaak zijn het ook de ‘gevers’ onder ons, of degene die zich wegcijferen of moeite hebben met grenzen aangeven.

Terwijl het ook andersom kan zijn. Dat er te weinig energie naar buiten gaat. Het nadeel is dan dat de energie stagneert of zelfs blokkeert. Dit gebeurd vaak als je weinig levenslust hebt, niet echt weet wat je wilt of niet echt in actie durft te komen. Maar ook wanneer je moeite hebt om voor jezelf te kiezen, je bent terughoudend of afwachtend.

Ook is er nog de vorm wanneer je moeilijk kunt ontvangen. Je hartchakra wordt hier dan ook bij betrokken. Als je wel geeft, maar weinig of niet kunt ontvangen, ontstaat er ook een disbalans in je energetische huishouding.

En natuurlijk zijn er altijd wel eens situaties waar je een van bovenstaande in herkent, maar het wordt een probleem wanneer dit chronisch zichtbaar is.

Zodra er één chakra uit balans is, beïnvloedt dit ook je andere chakra’s met als gevolg dat je niet helemaal lekker in je vel zit of uit balans bent.

En dat is nu net waarom het om gaat: BALANS.

In alles.

Wat er op energetisch niveau gebeurd, beïnvloedt de rest van je lichamen op emotioneel, mentaal en fysiek niveau. Alles staat met elkaar in verbinding.

Kijk eens…waar jij meer geeft, dan je ontvangt? Doe jij jezelf nog ergens tekort? Zorg je goed voor jezelf door naar je behoeften te luisteren en wat wel/niet goed voor je is? Hoe zit het met grenzen aangeven?

Soms is het lastig om bepaalde dingen zelf aan te pakken (vaak is het ook een overtuiging ‘ik doe het zelluf wel‘ – haha ja guilty), weet dan dat een healing een oplossing kan bieden. Nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje: https://echtbewust.nl/power-healing/

Liefs,

Dayenne

 

Over Dayenne

Mijn zielsmissie is de mens ondersteunen in het ascentieproces. Om Thuis te komen bij jeZelf en te leven vanuit je Ware Zelf. Vanuit jouw Ziel en Hoger Zelf.
Laat je inspireren middels mijn artikelen en blogs en hiermee jouw ascentieproces ondersteunen.

In Liefde,  Dayenne

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin