Home » Blog » Algemeen » Alles komt aan het Licht
licht

Alles komt aan het Licht

door | 3 mei, 2022 | Algemeen, Inspiratie

We zeggen wel eens dat de zon niet meer schijnt als de wolken te voorschijn komen, maar in essentie is de Zon er altijd. Zo ook met het Licht. Het Licht, de Bron is er altijd. Het is ook altijd in en om jou aanwezig. Je ziet het misschien niet altijd, maar het is er wel.

Zo ben jij óók dat Licht, je komt tenslotte van de Bron af. Echter om dat Licht, die jij bent als ziel, daar kunnen zich ook wel eens wat donkere wolken verzameld hebben als zijnde maskers of overtuigingen. Dingen die je over jezelf bent gaan geloven die niet waar zijn.
Misschien ben je er ook van op de hoogte dat er steeds meer Licht vanuit de Bron/het Universum naar ons toe komt, zodat alles wat nog achter jouw wolken aanwezig is, naar de oppervlakte komt om getransformeerd te worden. Zodat jij ook steeds meer je Ware Zelf kunt zijn.

Jij bent namelijk niet je masker of die overtuiging(en). Evenmin dat jij je emoties en gedachten bent. Jij hebt ze, dat is een wezenlijk verschil.

Omdat Licht ook van een hogere trilling/frequentie is kan het alles wat van een lagere trilling/frequentie is lostrillen/losschudden. Zo’n lagere trilling kun je zien als een oude emotie die nog vastzit via spanningen in je lichaam. Of misschien wordt je sneller getriggerd in zaken waarvan je dacht dat je dit achter je had gelaten. Misschien raak je wel sneller ergens over gefrustreerd.
Zaken/situaties die jouw vragen om los te laten. Los te laten wat jou niet meer dient. Je kan niet meer langer vasthouden aan oude situaties, personen of werk. Je wordt vooruit geduwd naar datgene wat voor jouw goed is. Je mag weer gaan leven vanuit je gevoel, wat goed voor je is, vanuit jouw waarheid.

Dit is wat er bij vele mensen nu gebeurd, in gang is gezet. Innerlijk gezien wordt er van alles in je aangeraakt. Alles wat oud en ‘verborgen’ in jezelf is, komt naar de oppervlakte om los te laten. Zie dit ook als een gunst, als een cadeau, omdat het niet meer de waarheid is. Je mag je ervan los maken.

Net zoals beperkende overtuigingen. Het is een gedachte over jezelf dat niet de Waarheid is. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Ik kan dit niet.
  • Ik ben er niet goed in.
  • Ik ben niet goed genoeg.
  • Ik ben het niet waard.

Soortgelijke overtuigingen mag je transformeren.

Welke beperkende overtuigingen heb jij (nog) over je Zelf? Wat wilt erin jou gezien worden om te kunnen transformeren?

Liefs, Dayenne

 

Over Dayenne

Mijn zielsmissie is de mens ondersteunen in het ascentieproces. Om Thuis te komen bij jeZelf en te leven vanuit je Ware Zelf. Vanuit jouw Ziel en Hoger Zelf.
Laat je inspireren middels mijn artikelen en blogs en hiermee jouw ascentieproces ondersteunen.

In Liefde,  Dayenne

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin