Home » Blog » Algemeen » De Nieuwe Aarde creëren we samen

De Nieuwe Aarde creëren we samen

door | 14 nov, 2021 | Algemeen, Inspiratie

Lieve mensen,

Ik zal niet ontkennen dat het geen pittige tijd is en zal gaan worden, maar zoals ik vaker zeg…’daar waar wrijving is, is mogelijkheid tot groei’. En zoals je persoonlijk ‘een oude jas die je niet meer past’ in je kan loslaten, zo gebeurd dit nu ook in het collectief.

Ja de verdeling is er al, dat zien we en het zal vast nog even erger worden. Maar – en dit is eigenlijk best wel mooi, ook al zal het met wat horten en stoten gaan – zo creëren we de nieuwe aarde.

We doen dit samen.

Jij, die zich geroepen voelt als iemand van de nieuwe aarde, met jou gaan we dit samen doen!

Ik heb ook nog echt geen idee het hoe of wat, maar ik weet wel dat we het samen gaan doen. En een deel ervan is er al mee bezig.

Mijn visie hierover is dat er in eerste instantie een tweedeling is (en zal blijven tot een bepaald punt) en wij als ‘nieuwe aarde-mensen’ onze wereld opbouwen zoals dit voor ons bedoelt is. Ik geloof er in dat er nieuwe restaurants, theaters, winkels e.d. opgebouwd zullen worden waarin IEDEREEN welkom is. Ik wil de naam niet noemen met hetgeen waar nu onderscheid mee gemaakt wordt (of je wel/niet bent…) daar gaat het helemaal niet om. Het gaat om ons mens-zijn en menselijkheid en dát is waarin we mogen blijven geloven! Dat is wat telt!

En ja…we zijn met een ‘klein clubje’ t.o.v. de hele wereld, maar! we zijn echt met veel meer dan je je überhaupt kunt voorstellen.

En het mooie is….het zal ons de vrijheid geven zoals het bedoelt is. En met de tijd mee zullen steeds meer mensen zich met ons samenvoegen, omdat hun innerlijke drive, hun ziel, hun gevoel en intuïtie dit vanzelf gaat aangeven en omdat men simpelweg ziet waar ze in eerste voor hebben gekozen, dat deze jas hun ook niet meer past. Zonder oordeel, moge dit duidelijk zijn. Het is simpelweg groei en ontwikkeling.

Iets nieuws neerzetten.

Hoe dan ook…de nieuwe aarde zal blijven groeien. En wie weet…misschien blijft er ‘een bepaalde onderscheid’, maar so be it. Het gaat niet om het onderscheid, het gaat erom dat we iets nieuws neerzetten wat voor ons de bedoeling is en wat past. En vanuit spiritueel niveau bekeken zorgt voor onze collectieve groei als voor de aarde. Dat we dit samen doen en er samen iets moois van gaan maken. En ook voor mij is het een bittere pil en zeker niet even gemakkelijk, maar ik geloof, voel en weet van binnen welke kant het opgaat en hoe ik hierin mag blijven GELOVEN en vooral blijven VERTROUWEN.

En iets nieuws neerzetten is niet van het een op het andere moment. Nee dit vraagt aandacht en tijd. Maar dit gaat ons lukken, want hiervoor zijn we nu hier op aarde gekomen en aanwezig!

Sta eens stil bij jezelf waar jij je aandacht op vestigt. Wil je kwaad blijven of de strijd aan willen gaan? Is dat waar je je energie op wilt vestigen?
Of kun je misschien beter je aandacht vestigen met het zicht op de nieuwe aarde? Ook al is deze misschien nog niet voor je zichtbaar, zoals met alles in het druppeleffect komt dit vanzelf. Je gaat vanzelf de juiste mensen tegen komen, waardoor er steeds meer verbinding gaat komen. Dus blijven je verbinden met mensen. Blijf in het vertrouwen en zie het voor ogen waar jij diep van binnen van hebt gedroomd of ergens al hebt geweten.

Het is er al. Stay focused!

Het is er al, want we zijn al bezig met het creëren ervan. Het is alleen nog niet op grote schaal zichtbaar, omdat we ook eerst door een hele hoop andere shit heen gaan.

So stay focused!

We kunnen dit! We zijn niet voor niets hier naar toe gekomen om de wereld naar verdoemenis te laten gaan. We zijn hier gekomen om de wereld te veranderen! JIJ hebt die KRACHT meegekregen, anders was je hier nu niet.

En ja…soms voel ik ook angst en denk ik shit wat nu? Maar ik herpak me, ga in vertrouwen, verbind me met anderen om weer helderheid te krijgen wat ook alweer ons doel is hierin.
Zie ook de mooie dingen die er wel al aan het gebeuren zijn. Zoveel mensen die op staan, zoveel mensen die kiezen voor iets anders, zoveel mensen die hun eigen weg lopen en juist deze mensen deze gaan samen komen.

Ik geloof er in en blijf in vertrouwen.

Dus blijf vertrouwen en verbind. Het is echt nodig. Het zal z’n tijd nodig hebben, maar wij kunnen dit. Ik geloof er in. Jij ook?

 

Liefs, Dayenne 

 

Over Dayenne

Laat je inspireren met mijn artikelen over het Thuiskomen bij jeZelf. In balans zijn met je hoofd,  hart en gevoel. Hoe je leert luisteren naar je lichaam en intuïtie. Wie je bent en hoe je weer helemaal jeZelf kunt zijn. Veel leesplezier!

Gerelateerde artikelen

Geef jezelf de tijd

Geef jezelf de tijd

Soms hebben we van die dagen dat het niet lijkt te stromen. Het wringt innerlijk en de dingen gaan niet zoals je wilt. Innerlijke groei gaat gepaard...

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin