Home » Blog » Algemeen » Innerlijk kind werk

Innerlijk kind werk

door | 28 nov, 2022 | Algemeen, Inspiratie

Innerlijk kind werk komt tijdens mijn sessies veel naar voren. Onderliggende patronen of gedrag dat vaak nog aanwezig is. Of behoeften en verlangens die we als kind niet of weinig gekregen hebben en dit alsnog in de buitenwereld zoeken. Terwijl je ook mag leren om jezelf te voorzien in deze behoeften of verlangens, voordat je het buiten je zoekt.

Het is je puurste zijn die er gewoon wilt Zijn. In alles.

Een simpele knuffel, een aanraking, gewoon even je ogen sluiten en contact maken met jezelf, met je innerlijk kind en kijken/voelen wat hij/zij nodig heeft. Oftewel wat jij nodig hebt.

Het zit ‘m vaak in de kleine dingen, maar die kunnen al heel bevrijdend zijn. Tranen die stromen die opluchting geven. De rust die weer terug in je lichaam komt. Gewoon omdat je aandacht en zelfliefde geeft aan jeZelf.

Wanneer je moeite hebt om je behoeften en verlangens waar te nemen…ga dan in gesprek met je innerlijk kind. Visualiseer hem/haar voor je en kijk hoe het zich voelt. Kijk naar de houding, de gezichtsexpressie. Is hij/zij verdrietig, boos, blij? Keert het zich de rug naar je toe of misschien wilt het wel een knuffel van je.

Er is zoveel informatie uit te halen, door simpelweg met jouw innerlijk kind in gesprek te gaan. En door er op deze manier contact mee te maken, kun je het verder integreren dat jij zelf gaat voelen wat je nodig hebt.

Hoe staat het met jou innerlijk kind? Ben jij verenigd met hem/haar tot de persoon die jij nu bent? Of is er nog veel ‘werk aan de winkel’?

Liefs, Dayenne

 

Over Dayenne

Laat je inspireren met mijn artikelen over het Thuiskomen bij jeZelf. In balans zijn met je hoofd,  hart en gevoel. Hoe je leert luisteren naar je lichaam en intuïtie. Wie je bent en hoe je weer helemaal jeZelf kunt zijn. Veel leesplezier!

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin