Home » Blog » Algemeen » Je ruimte innemen.

Je ruimte innemen.

door | 23 okt, 2021 | Algemeen, Healing, Inspiratie, Intuïtieve Healing Massage

Je ruimte innemen. Niet altijd even gemakkelijk. Zeker wel de moeite waard! 

Vaak verlangen / verwachten we iets van een ander, terwijl we zelf degene zijn die deze stappen dienen te doorlopen. Dat is namelijk onze groei en ont-wikkeling.

Zo hoorde ik een vrouw vertellen die graag meer emotionele ruimte nodig had van haar man en dat ze dit niet altijd kreeg. Althans niet zoals ze graag zou willen. Hierdoor voelt ze zich ook niet gehoord en begrepen.
Alleen in dit geval, mocht zij zelf ook die ruimte gaan innemen. Om ook haar eigen emoties en gevoelens toe te laten, welke ze lange tijd had weggeduwd.

Op het moment dat JIJ zelf erin stapt, dan ben je ook bij jezelf aanwezig. Dan sta je in je kern, in je kracht. Het hoeft niet van een ander af te hangen. Tuurlijk…het is fijn als je inderdaad door een ander gezien, gehoord en echt begrepen wordt. Echter dien je zelf hier ook iets mee te doen. Zo belichaam jij jeZelf namelijk.
En wanneer je zelf de verandering doorvoert, verandert je omgeving met je mee. Op wat voor manier dit ook mag zijn.

Zo hoor je me vaker zeggen: “daar waar wrijving is, is mogelijkheid tot groei.”

Er komt altijd ergens wel weerstand. Maakt niet uit hoe of wat. Niet alleen in jezelf, maar ook buiten jezelf met een ander. En ergens is dit alleen maar goed. Want zo kom je uit oude, vastgeroeste patronen. Iedereen. Hoe dan ook! En dat zorgt voor groei en ont-wikkeling.

Dus ja…JIJ mag er zijn! JIJ mag je ruimte innemen. Ten eerste voor jezelf, maar ook naar een ander. Jij mag er helemaal zijn met al je gevoelens, emoties en alles wat ook innerlijk in je gehoord, gezien en gevoeld worden.

Ga maar staan! Durf jij te kiezen voor jeZelf?

🌹 Dayenne

Over Dayenne

Laat je inspireren met mijn artikelen over het Thuiskomen bij jeZelf. In balans zijn met je hoofd,  hart en gevoel. Hoe je leert luisteren naar je lichaam en intuïtie. Wie je bent en hoe je weer helemaal jeZelf kunt zijn. Veel leesplezier!

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dayenne

Dayenne

I will be back soon

Dayenne

Heyy! Waarmee kan ik jou van dienst zijn? Stel gerust je vraag via whatsapp of bel mij.

chat
Tweet
Share
Share
Pin