Home » Blog » Healing » Zielen contract
zielen contract

Zielen contract

door | 14 apr, 2022 | Algemeen, Healing

Een zielen contract…jaja…we hebben ze allemaal. Alleen merk je er vaak niets van. Hoe kun je merken dat er eventueel een zielen contract aanwezig is? Als je merkt dat iets in jou je tegenhoudt (dit kan trouwens ook een energetische implantaat zijn) of als je een bepaald gedrag of patroon ervaart die je eigenlijk niet kan plaatsen vanuit dit leven.

Om een voorbeeld te noemen gaf ik laatst een zielen contract healing. Zij kwam naar me toe omdat ze niet echt begreep waarom ze zich zo voor anderen wegcijferde. En begrijp me niet verkeerd…soms is er een bepaald gedrag of patroon zoals dit in je aanwezig, omdat dit ook bij je zielencode hoort. Met andere woorden…wat heb jij hier als ziel te leren en uit te werken?
Maar soms is het onlogisch op een bepaalde manier. Dan kan het mogelijk zijn dat er een (of meerdere) zielencontract(en) aanwezig is.

Samen met Anubis als gids ga ik deze healing in. Ik ga een innerlijke reis maken en met beelden wordt mij zichtbaar gemaakt wat er speelt, welk contract er aanwezig is en met wie. Anubis is degene die het zielen contract verbreekt. Over het algemeen gaat dit vrij eenvoudig, soms is er wat ‘harder optreden’ nodig en soms is het mogelijk dat er nog een ander contract voor zit wat dan eerst verbroken dient te worden. Al wordt dit duidelijk tijdens de healing zelf.

Het beeld wat haar ziel mij liet zien was van een jonge dame in voddige kleren. Heel cliché zoals we uit films kennen en dus ook een kern van waarheid. We hebben namelijk allemaal verschillende levens als ziel gehad, in verschillende rollen. Het was duidelijk zichtbaar dat zij bij een man hoorde. Eentje die wat meer status had. Zij moest voor hem werken. Altijd al geweest en dat zou zo blijven. Althans zo stond in het zielen contract. Echter…als Anubis er is…gaat die vlieger niet meer op. Deze man sputterde wat tegen en weigerde deze jongedame in te leveren, maar Anubis maakte al snel duidelijk dat dit niet de regels zijn. Het gaat simpelweg niet meer. Met tegenzin en irritatie gaf deze man toestemming en de jongedame kwam zo bij Anubis staan.

Verder in de healing gaan we haar vrijlaten. Het gedrag wat hieruit voort komt dat ook dat losgelaten kan worden. Ik voel bij haar zielenzetel en hartchakra hoe hier energie vrij komt en visueel zie ik hoe de energie als het ware oplost en teruggaat naar de kosmos. Voor mij een teken dat ze vrij is.

Na de healing gaf ze ook aan dat ze dit nu eindelijk kon plaatsen. Ze liet weten dat ze altijd het gevoel had voor anderen dienstbaar te moeten zijn. Er altijd maar voor anderen moeten zijn en pleasen als t ware. Nu is er natuurlijk niets mis mee om er voor anderen te zijn. Maar ze merkte duidelijk een verschil. Dat het voelde als een verplichting en dat ze eigenlijk niet/nooit voor zichzelf kon kiezen, totdat ze dat voor de ander gedaan had.

Zo simpel kan het soms zijn om vrij te komen van bepaald gedrag, patroon of overtuiging. Een zielen contract is al vrij snel gelegd, nog voordat we het beseffen. Zelfs in woorden kan eenvoudig een contract worden gemaakt, zoals bijvoorbeeld: Wil je voor altijd bij me blijven? Zul je altijd voor mij zorgen? Zul je altijd voor de kinderen blijven zorgen?
Maar denk ook aan de contracten die we op papier met iemand maken. Mocht je ergens een contract met iemand aangaan, dan is het ook belangrijk dit contract te vernietigen. In de meeste gevallen doen we dit natuurlijk ook. En tegenwoordig schat ik het huidige leven anders hier in Nederland in, dan als we honderden/duizenden jaren terug de tijd in gaan. Dus dat dit – hopelijk – niet meer zo ernstig is als voorheen.

Op zielsniveau gebeurd er zoveel meer dan we weet van hebben. Wat wij hier op aarde ervaren is er maar een fractie van.

Raakt dit iets in jou of heb je hier vragen over? Maak gerust hier een gratis kennismaking- en inzichtgesprek om dit met mij te bespreken.

Liefs, Dayenne

Over Dayenne

Laat je inspireren met mijn artikelen over het Thuiskomen bij jeZelf. In balans zijn met je hoofd,  hart en gevoel. Hoe je leert luisteren naar je lichaam en intuïtie. Wie je bent en hoe je weer helemaal jeZelf kunt zijn. Veel leesplezier!

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin