Home » Blog » Algemeen » De matrix en wie jij echt bent

De matrix en wie jij echt bent

door | 17 jan, 2022 | Algemeen, Healing, Inspiratie

Zojuist tijdens een Power Healing sessie werd het volgende nog eens duidelijk over de matrix. Enkele jaren geleden toen ik zelf in dit lichaam kwam werd mij deze matrix al zichtbaar. Ik zag het als een soort van energetisch netwerk om de aarde heen. Toen werd voor mij al duidelijk om niet bang te zijn voor de matrix. Het is er en het heeft een functie, maar wij zijn die matrix niet.

Ook tijdens de healing mocht ik haar (mijn klant) meegeven dat zij niet haar overtuigingen is. In haar voorbeeld hadden we het over de overtuiging: ‘het niet goed genoeg zijn’.
In het gesprek voorafgaand aan de healing kwam dit al aan bod, waarop ik zei dat het iets wat diep in onze cellen en het collectief verankerd ligt.
Echter tijdens de healing werd duidelijk dat dit dus eigenlijk niet helemaal klopt. Het is de matrix waar we op dat moment op aangehaakt zijn. Het zijn de programma’s van de matrix die ons dit doen geloven. En voor de een kan dit hetzelfde zijn als het collectieve bewustzijn, persoonlijk is het voor mij niet helemaal hetzelfde.

Het beeld tijdens de healing dat zichtbaar werd was het volgende (ongeveer het beeld wat ik enkele jaren geleden in mijn eigen proces ook zag) en ik neem je mee op de voelende en visuele tour:
Stel je voor dat je de aarde ziet met een energetisch netwerk. Als ziel zijnde, als een wezen met een hoge trilling, kom je naar de aarde toe en opeens VOEL je ‘how…dit voelt anders dan ik gewend ben.’
Misschien vraag je je dan ook af: ‘kan en mag ik hier wel mezelf zijn? Want dit voelt helemaal niet zoals ik ken/gewend ben.’

M.a.w.: je voelt die matrix. Je voelt het netwerk, de programma’s. Echter jij bent dat in wezen niet. Want jij kwam als ziel met een hogere trilling naar deze aarde toe waar een hele andere trilling (frequentie) aanwezig is.

In mijn ervaring destijds werd dus ook duidelijk dat ik hier niet bang voor hoef te zijn. Alsof het een laag was waar ik doorheen ging. Echter de kunst is om niet op die laag (de matrix) aangehaakt te zijn.

Terugkomend bij de healing gaf ik haar de vergelijking met een bad met warm water waar je in stapt. Hierbij is het water de matrix of als voorbeeld de overtuiging ‘niet goed genoeg zijn’.
Eerst voel je met je tenen of het water niet te heet is. De aanraking met het water is als het ware de matrix / de overtuiging. Je voelt en ervaart iets. Het water is warm (je maakt er nl contact mee) is gelijk aan de overtuiging die je in jezelf ervaart zodra je met de matrix in contact komt.
Je kan helemaal in het water zakken, maar je bent het water niet. Zo kun je ook in deze matrix aanwezig zijn en verschillende overtuigen e.d. ervaren en voelen, maar je bent ze niet. Je hoeft je er niet mee te identificeren.

En dat is nu juist onze uitnodiging. We zijn wel in de matrix, maar niet van de matrix. Jij bent niet de matrix, die programma’s, dus ook niet al die overtuigingen e.d. Je kunt daar uit stappen, afstand van doen. Niet op aanhaken. En zodra jij weet / herinnert wie je bent, is dit sowieso al makkelijker.

Hoe kom je makkelijk tot jezelf? En hoe ben je makkelijk(er) uit de matrix?

Ga het bos in, ga de natuur in.

Zelf voel ik heel sterk het verschil zodra ik in het bos ben. Ik kan mezelf veel makkelijker en beter voelen. Ook omdat er geen straling is die ons beïnvloedt.
Loop ik het bos weer uit en kom ik langzaam weer tussen de huizen, voel ik het verschil. Dan is het aan mij, aan ons om bewust te blijven. Om in contact met jeZelf te blijven. Ik ben er nog niet achter hoe die matrix precies werkt, maar ik weet uit ervaring wel dat het mij (on)bewust kan beïnvloeden (met name via mindcontrol frequenties), waardoor ik ook weer even vergeet wat ik hier kom doen, wie ik ben. Niet helemaal, maar net dat randje waardoor ik ‘het weer even vergeet’.
Wakker en bewust blijven dus!
Iets waar de matrix dus op inspeelt: je bewustzijn zo laag mogelijk houden. Niet voor niets dus dat de natuur zo helend werkt en dat je hier echt tot jezelf komt.

De matrix / collectieve bewustzijn is van binnenuit ‘aan te pakken’. Als jij je bewustzijn weet te verhogen en te verruimen en je innerlijke werk doet, kan de matrix weinig tot niet meer in stand houden. En als we dit allemaal doen, lost deze matrix op. Een weg die we nu al aan het bewandelen zijn.

Ieder innerlijk Licht dat (gaat) brand(en), ieder persoon dat voor zichZelf gaat staan, voor de persoon en ziel die hij/zij in Wezen is, dat zal deze matrix doen verkleinen/oplossen.

Aansluitend op de post van gisteren mag je je dus ook herinneren wie je bent. In je Wezen, in je Essentie. En dat is hoe dan ook Liefde.

En je hoeft dus niet bang te zijn, je hoeft enkel jeZelf te zijn. Los van identificaties, overtuigingen, patronen en conditioneringen. Het is nl niet wie jij bent.

Laat je Licht en Liefde maar Stralen  ✨❤✨ van binnenuit!

Liefs, Dayenne

Over Dayenne

Laat je inspireren met mijn artikelen over het Thuiskomen bij jeZelf. In balans zijn met je hoofd,  hart en gevoel. Hoe je leert luisteren naar je lichaam en intuïtie. Wie je bent en hoe je weer helemaal jeZelf kunt zijn. Veel leesplezier!

Gerelateerde artikelen

Alles komt aan het Licht

Alles komt aan het Licht

We zeggen wel eens dat de zon niet meer schijnt als de wolken te voorschijn komen, maar in essentie is de Zon er altijd. Zo ook met het Licht. Het...

lees verder
Geef jezelf de tijd

Geef jezelf de tijd

Soms hebben we van die dagen dat het niet lijkt te stromen. Het wringt innerlijk en de dingen gaan niet zoals je wilt. Innerlijke groei gaat gepaard...

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dayenne

Dayenne

I will be back soon

Dayenne

Heyy! Waarmee kan ik jou van dienst zijn? Stel gerust je vraag via whatsapp of bel mij.

chat
Tweet
Share
Share
Pin