Home » Blog » Algemeen » Wat is mijn werkwijze (Intuïtieve Healing Massage)?

Wat is mijn werkwijze (Intuïtieve Healing Massage)?

door | 28 nov, 2022 | Algemeen, Inspiratie, Intuïtieve Healing Massage

Ik kreeg de vraag van iemand die nieuwsgierig was naar mijn werkwijze. Ik kwam met haar in contact omdat zij op zoek is naar zwangere vrouwen te kunnen interviewen. Ze is namelijk zelf met een onderzoek bezig. Na het zien van mijn website, kwam de nieuwsgierige vraag. Dus ik dacht…ik ga er hier ook iets over delen.

Ik werk hoe dan ook intuïtief, wat voor mij betekent dat ik afgestemd ben op de persoon die bij me is. Ik ben zelf spiritueel bewust, hooggevoelig, paranormaal begaafd. Ik werk dus ook vanuit de ziel, dus kan heel makkelijk tot iemand zijn/haar kern komen. Hierin laat ik mij dan ook leiden door mijn intuïtieve kanalen, eigen ervaring, kennis en kunde.
Mijn missie binnen mijn praktijk en het werk wat ik in de wereld zet is o.a. bewustwording vergroten bij de ander. Dus bv ook tijdens een intuïtieve healing massage, ben ik wel bezig met massage, maar ik werk niet zozeer op fysiek niveau zoals een sportmasseur of fysiotherapeut dit doet (dus ook niet symptomatisch). Maar ik masseer als het ware door alle lagen heen (het holistische), maar vooral in contact met de ziel, dus wie iemand diep van binnen daadwerkelijk is.

In plaats van simpelweg te zeggen wat ik voel, hoor, zie en tegenkom, stel ik de informatie die bij me binnenkomt als een vraag aan de persoon. Om de ander dus te ondersteunen in het bewust worden van zichzelf, het lichaam en alles wat hierbij betrokken is.
Afhankelijk hoe bewust iemand is kan hij/zij de massage natuurlijk anders ervaren. Hoe dieper iemand kan voelen of hoe bewuster iemand is, geeft natuurlijk een andere ervaring dan iemand die dit minder kan. Wat natuurlijk niets uit maakt. De massage werkt sowieso ontspannend, al is het niet zomaar een massage. Klanten geven mij zeker terug dat het veel dieper gaat. De een kan dit wat nauwkeuriger omschrijven dan een ander.

Ik werk over het algemeen vrij subtiel tijdens de massage, want hoe subtieler hoe dieper ik kan gaan door de verschillende lagen van onze lichamen (mentaal, emotioneel en energetisch lichaam).
Zelf voel ik heel sterk op energetisch niveau, dus als ik ergens blokkades tegenkom, is het mogelijk dat er tijdens de massage ook een healing ontstaat (officieel ben ik een healer, maar pas mijn helende kwaliteiten toe in healing, massage en coaching). Zo’n healing ontstaat vanzelf (intuïtief), omdat ik mij hierin (goddelijk) laat leiden.

Veel mensen die bij mij in de praktijk komen zijn mensen die veel in het hoofd leven en minder in contact met zichzelf staan. Wat dus ook wilt zeggen met hun gevoel, behoeften en verlangens. Ik leer de mensen om de reis te maken van hoofd naar hart. En dat er uiteindelijk een hoofd, hart, buikverbinding kan plaatsvinden, maar voornaamste dat de persoon weer in contact komt met zichzelf (de ziel dus). Mijn doel is namelijk ook dat de ziel zich weer kan verbinden met het lichaam, wat niet bij iedereen het geval is. Dat iemand (weer) bezield kan gaan leven. Los van de overtuigingen, patronen en conditioneringen die opgedaan zijn door en in het leven.

Liefs, Dayenne

Over Dayenne

Laat je inspireren met mijn artikelen over het Thuiskomen bij jeZelf. In balans zijn met je hoofd,  hart en gevoel. Hoe je leert luisteren naar je lichaam en intuïtie. Wie je bent en hoe je weer helemaal jeZelf kunt zijn. Veel leesplezier!

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin