Home » Blog » Algemeen » ‘Werken’ vanuit zielsniveau
zielencode

‘Werken’ vanuit zielsniveau

door | 25 nov, 2021 | Algemeen, Healing, Inspiratie, Intuïtieve Healing Massage

Binnen mijn praktijk werk ik vanuit de ziel. Het is de toegang tot ‘alle’ informatie. Althans…’alle’…zover dit in het moment voor iemands hoogste goed is. Via de ziel, Hogere Zelf en gidsen komt informatie bij me binnen, waarmee ik de persoon verder kan begeleiden in zijn/haar proces, maar ook tijdens de behandelingen.

Zo werk ik tijdens een Power Healing, in het energetische veld en vanuit de Akasha zie ik beelden die mij gebeurtenissen door verschillende levens heen laat zien. Zo communiceert iemand ziel beeldend met mij, om aan te tonen wat er on(der)bewust nog aanwezig is, hoe dit ontstaan is en welke blokkade er eventueel nog is. De healing is ervoor om dit te transformeren en waar mogelijk te transmuteren naar de oorspronkelijke of vernieuwde blauwdruk.

Het mooie hiervan is dat op energetisch- en zielsniveau er en directe verandering is. Op dit niveau bestaat er namelijk geen tijd. Doordat onze fysieke wereld een andere dichtheid heeft ervaren wij een vertraging (genaamd tijd) om deze verandering in de fysieke realiteit te zien.

Dus als ik tijdens een healing zie dat iets transformeert of transmuteert, weet ik dat de persoon de komende tijd deze transformatie doorgaat of op zijn/haar manier dit ervaart. Dat Vertrouwen wordt dan ook aan hem/haar meegegeven.

Trust your Self. Trust your proces. Be Gentle. Be Kind. Be with Love ✨

Liefs, Dayenne

 

Over Dayenne

Mijn zielsmissie is de mens ondersteunen in het ascentieproces. Om Thuis te komen bij jeZelf en te leven vanuit je Ware Zelf. Vanuit jouw Ziel en Hoger Zelf.
Laat je inspireren middels mijn artikelen en blogs en hiermee jouw ascentieproces ondersteunen.

In Liefde,  Dayenne

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin