Home » Blog » Algemeen » ‘Werken’ vanuit zielsniveau

‘Werken’ vanuit zielsniveau

door | 25 nov, 2021 | Algemeen, Healing, Intuïtieve Healing Massage

Binnen mijn praktijk werk ik vanuit de ziel. Het is de toegang tot ‘alle’ informatie. Althans…’alle’…zover dit in het moment voor iemands hoogste goed is. Via de ziel, Hogere Zelf en gidsen komt informatie bij me binnen, waarmee ik de persoon verder kan begeleiden in zijn/haar proces, maar ook tijdens de behandelingen.

Zo werk ik tijdens een Power Healing, in het energetische veld en vanuit de Akasha zie ik beelden die mij gebeurtenissen door verschillende levens heen laat zien. Zo communiceert iemand ziel beeldend met mij, om aan te tonen wat er on(der)bewust nog aanwezig is, hoe dit ontstaan is en welke blokkade er eventueel nog is. De healing is ervoor om dit te transformeren en waar mogelijk te transmuteren naar de oorspronkelijke of vernieuwde blauwdruk.

Het mooie hiervan is dat op energetisch- en zielsniveau er en directe verandering is. Op dit niveau bestaat er namelijk geen tijd. Doordat onze fysieke wereld een andere dichtheid heeft ervaren wij een vertraging (genaamd tijd) om deze verandering in de fysieke realiteit te zien.

Dus als ik tijdens een healing zie dat iets transformeert of transmuteert, weet ik dat de persoon de komende tijd deze transformatie doorgaat of op zijn/haar manier dit ervaart. Dat Vertrouwen wordt dan ook aan hem/haar meegegeven.

Trust your Self. Trust your proces. Be Gentle. Be Kind. Be with Love ✨

Liefs, Dayenne

 

Over Dayenne

Laat je inspireren met mijn artikelen over het Thuiskomen bij jeZelf. In balans zijn met je hoofd,  hart en gevoel. Hoe je leert luisteren naar je lichaam en intuïtie. Wie je bent en hoe je weer helemaal jeZelf kunt zijn. Veel leesplezier!

Gerelateerde artikelen

Herinner je wie je bent.

Herinner je wie je bent.

Lieve mensen, Het gaat niet zo zeer om wat je buiten je ziet gebeuren. In mijn beleving is het juist van belang om innerlijk het werk te doen. Wat...

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin