Home » Blog » Healing » Ze komt maar niet van haar schuldgevoel af.

Ze komt maar niet van haar schuldgevoel af.

door | 23 okt, 2021 | Healing

Het ontroerde haar toen ik de volgende boodschap met haar mocht delen:

“Je bent het niet schuld. Je kon er niets aan doen. Nooit. Je wist niet beter. Je hebt dingen gezien als kind zijnde en hier naar gehandeld, maar het was niet jou taak om hier iets mee te doen. Het was de verantwoordelijk van iemand anders.”

Een bepaald schuldgevoel heeft ze altijd al gehad zoals ze deelt, maar nooit echt begrepen waar het vandaan kwam.

Tijdens de Healing werd ik meegenomen in de beelden van haar huidige leven, maar ook een deel van een ander leven, welke parallel liep met het leven van haar moeder. Ik zag een vrouw en beschreef haar, waarop ze zei: “Zo ziet mijn moeder er ook uit”.
De informatie die hierbij binnen kwam was dat zij niet hoeft te dragen wat van haar moeder is.
Tijdens de Healing mocht ze dit dan ook gaan loslaten. De energie die van vrijkomt zegt genoeg. Ik krijg het koud, kippenvel en het verdriet dat er zat was sterk voelbaar. Verdriet dat al jaren, misschien wel eeuwen haar ziel met zich meedraagt.
Ook werd duidelijk op het moment dat zij minder van een ander met zich meedraagt (op (w)elke manier zich dit dan ook uit) er ruimte is voor haar. Zodat zij zich kan ontwikkelen zoals dit voor haar bedoelt is. In essentie weet en voelt ze dit ook, alleen heeft het er nog niet kunnen zijn.

Ik zie ondertussen een film die zich afspeelt. Het misbruik dat er ooit eens is geweest en hoe dit al meerdere levens speelt en wat dit met haar gedaan heeft. Opeens zie ik dat ze zich weer mag gaan her-inneren hoeveel zij WAARD is. Dat ze ongelooflijk krachtig is en door gebeurtenissen die ze ooit eens heeft meegemaakt bepaalde dingen over haar zelf is gaan geloven en hierdoor zichzelf (haar essentie) naar achteren is gaan plaatsen.

De vele “jassen” die ze hierdoor heeft aangetrokken worden tijdens de healing beetje bij beetje uitgedaan en de film gaat door tot het moment dat zij baby en kind is.
Hier komen de boodschappen door dat zij het nooit schuld is geweest en ook nooit zal zijn. Ze mag alles loslaten hierin, zodat ze weer vrij is en zich kan bewegen zoals het voor haar bedoelt is. Dat zij haar ruimte in mag en kan nemen. Ik zie haar langzaam opgroeien van kind naar meisje, naar tiener en verder. En in die tijd zie ik hoe krachtig ze is, hoe licht ze is en vrolijk. Hoe wijs ze is voor haar leeftijd. Ik deel dit met haar en ze begint te vertellen hoe ze zichzelf als kind heeft ervaren en beaamde wat ik zei.

Het is niet alleen prachtig om haar licht, haar essentie te mogen zien, maar ook hoe alles in haar omgeving (in het verleden door het nu) ‘verlicht’ werd door haar Zijn.
En aan het einde van de ‘film’ was te voelen hoeveel liefde er nu door kon komen. Om haar te helpen her-inneren dat ook dit een deel van haar is. Dat ook zij de zachtheid en liefde in haar heeft. Welke nu binnenkomt om weer met haar te verenigen.

De energie werkt nog door en een mooi proces van groei en Thuiskomen in zichZelf. Er is veel los gelaten en nieuwe informatie voor teruggekomen, welke ze nu mag gaan integreren. Stap voor stap zal ze met de tijd mee steeds meer zichzelf gaan ont-dekken. Voor nu voelt ze zich al stukken lichter en is er meer ruimte in haar gekomen, vooral in haar buik- en bekkengebied. O.a. de plek waar we thuiskomen, waar we in onze kern aanwezig zijn.

Dankjewel weer voor deze mooie healing ❤

Liefs, Dayenne

Over Dayenne

Laat je inspireren met mijn artikelen over het Thuiskomen bij jeZelf. In balans zijn met je hoofd,  hart en gevoel. Hoe je leert luisteren naar je lichaam en intuïtie. Wie je bent en hoe je weer helemaal jeZelf kunt zijn. Veel leesplezier!

Gerelateerde artikelen

Je ruimte innemen.

Je ruimte innemen.

Je ruimte innemen. Niet altijd even gemakkelijk. Zeker wel de moeite waard!  Vaak verlangen / verwachten we iets van een ander, terwijl we zelf...

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin