Home » Blog » Healing » Zelfvertrouwen [Power Healing]

Zelfvertrouwen [Power Healing]

door | 26 nov, 2021 | Healing

Na de vorige healing is er al super veel veranderd zei ze. Ze is daadkrachtiger geworden naar haar klanten toe. Ze wilt namelijk niet meer de klanten die zich afhankelijk van haar maken. Ze is op het punt gekomen dat ze vind dat haar klanten ook eigen verantwoordelijkheid mogen nemen. Maar…zelf wilde ze ook haar klant tevreden houden. Een soort van please-gedrag. Echter nu merkt ze dat ze dit niet meer wilt. Ze is klaar in het eeuwige rondjes draaien. Ze voelt dat ze klaar is voor de volgende stap om te groeien. Niet alleen als persoon, maar ook als bedrijf zijnde.

Vandaag gaan we verder op de volgende punten die voor haar nog bekrachtigd, veranderd of geheeld mogen worden:
❤   Zelfvertrouwen / zelfverzekerdheid
❤   Wilt meer voor zichzelf opkomen
❤   Wilskracht, weer aan staan, in haar kracht

We starten met de healing en haar ziel laat me verschillende beelden zien waarvan ik eerst niet begrijp wat ze me wilt laten zien. Opeens begint ze ontzettend te hoesten en geeft zelf al aan….”owjee….mijn keelchakra…het uitspreken he…”

Ondertussen ben ik nog aan het aftasten wat er zichtbaar mag worden en vervolgens begrijp ik de flitsen aan beelden die voorbij komen. Uit verschillende levens is ze delen van haarzelf die ze is kwijtgeraakt of verloren terug aan het halen. Zielsdelen zoals eigenwaarde, zelfrespect e.d. Ik kreeg niet door wat het exact was, maar kon in de energie voelen dat het hiermee te maken had.

Toen ik met haar keelchakra bezig was werd de boodschap visueel duidelijk. De keren dat ze zich uitte is dit haar niet in dank afgenomen, eerder bestraft. Ondertussen wordt de frequentie verhoogd en komt er meer licht haar keelchakra binnen om dit te balanceren.

Vervolgens word ik begeleid naar haar aardester chakra, om hier de heling in verder te brengen. Maar vooral ook om de nieuwe informatie te verankeren in haar lijf en bewustzijn. Zodat zij meer kan aarden en makkelijker bij zichzelf kan blijven.
Ook hier komen fracties van beelden door waarin duidelijk wordt dat dit een thema is wat al langer speelt (meerdere levens). Ook hier komt heling op en er komt ‘rust’ binnen, dat ‘het oke is’. Ik ga in gesprek met haar en ze verwoordt het zelf naar acceptatie. Dat is wat ze voelt.

Nu dit hersteld is, neem ik de energie en informatie mee terug omhoog haar chakra’s in naar haar sterrenpoort en zielester chakra. Om de informatie terug te koppelen wat er veranderd is. Opeens komt er nieuwe informatie binnen via haar sterrenpoort de kwaliteit: zelfvertrouwen – via haar kruinchakra door naar haar hele lichaam. We voelen allebei hoe dit in licht binnenkomt. Ze laat weten dat ze een hele warme stroom voelt binnenkomen van top tot tenen. Ze voelt zich lichter en krachtiger. Ook is er meer ruimte in haar buik ontstaan. Voor haar creatie en inspiratie te kunnen laten stromen.

Het is lastig om de volledige healing te beschrijven, maar de kern van haar Power Healing moge duidelijk zijn.

Het gevoel van dankbaarheid is weer enorm. Zij naar mij toe, ik naar haar. Ik ben haar dankbaar, dankbaar voor haar ziel om mij te laten zien wat er mag gebeuren. Dankbaar voor de gidsen die hierin ondersteunen en begeleiden. Dankbaar voor mijzelf, dat ik het kanaal mag zijn om dit door te geven. Dankbaar aan het Universum, de God/Godin van Onvoorwaardelijke Liefde.

En van haar…van haar krijg ik iets moois. Een extra’tje: 2 prachtig rozekwarts-steentjes. De vorige keer wist ze me al te verblijden met een klavertje 4 plantje en nu deze steentjes.
Ik voel me een gelukkig mens en ziel dat ik mag doen wat ik nu doe 🙏

 

Liefs, Dayenne

 

Over Dayenne

Mijn zielsmissie is de mens ondersteunen in het ascentieproces. Om Thuis te komen bij jeZelf en te leven vanuit je Ware Zelf. Vanuit jouw Ziel en Hoger Zelf.
Laat je inspireren middels mijn artikelen en blogs en hiermee jouw ascentieproces ondersteunen.

In Liefde,  Dayenne

Gerelateerde artikelen

Zielen contract

Zielen contract

Een zielen contract…jaja…we hebben ze allemaal. Alleen merk je er vaak niets van. Hoe kun je merken dat er eventueel een zielen contract aanwezig...

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin