Home » Blog » Algemeen » Healing Light Symbol en mijn reis van de afgelopen jaren

Healing Light Symbol en mijn reis van de afgelopen jaren

door | 20 jan, 2022 | Algemeen, Inspiratie

Wauw mijn Healing Light Symbol gemaakt door Nathalie Malecki. Ik ben er zo ontzettend blij mee 😍 En wanneer we spreken en ‘werken’ vanuit de ziel, zijn woorden te beperkt om uit te leggen wat voor een gevoel dit teweeg brengt.

Ik heb even moeten zoeken hoe ik met haar in contact ben gekomen en dat is omdat ik een post zag bij Kaiyann. Ik heb Nathalie afgelopen juli ’21 meteen een bericht gestuurd en ze liet me weten dat er een wachtlijst was, maar dat was voor mij geen enkel probleem. Iets wat zo mooi, diep en waardevol is, is alleen maar het wachten waard. Plus…everything in Divine Timing.

Alles wat zij maakt vind ik zó prachtig! Iedere keer weer opnieuw. Ga zelf maar eens kijken zou ik zeggen.

En alles klopt zo. Sinds dat we geland zijn in ons huis (en dus erg met het aardse bezig ben geweest) is de stroming sinds oktober, november weer op gang gekomen. Informatie sijpelt weer door, omdat ik er tijd en ruimte voor kan maken, maar ook weer tijd voor mezelf heb om mij hier mee bezig te houden.

Innerlijke procesjes die ik met en met mocht aankijken en doorvoelen. Er zat nog iets van angst op mijn (spirituele) hart wat ik mocht voelen en omarmen. Om het Licht, de Liefde en mijzelf hierin toe te laten. Via Heidi is Jasper Merle op mijn pad gekomen en middels de energieën/bewustzijnsvelden van Yeshua en met name Maria Magdalena kon mijn hart verder helen. En door mijzelf en het Goddelijke weer toe te laten, kon ook andere informatie moeiteloos weer binnenkomen.

De maand december is er zoveel innerlijk gebeurd, ik kan het je eigenlijk amper in woorden vertellen, maar als je me volgt dan zie je de verandering en groei vanzelf wel.

Ook kwam ik in November Irene op mijn pad (Sirius Mysterieschool), klaar voor mijn volgende groei binnen het ondernemerschap. Al die kleine dingen te samen, worden opeens groots en ben ik in die versnelling gekomen.

Zo begon ik te voelen dat ik met groepen wil gaan werken. Waar dit enkele jaren terug nog ‘het-komt-wel-gevoel’ was, voelt het dat de tijd er nu is.

Sinds dat ik het Goddelijke heb toe kunnen laten – eigenlijk gek he hoe we angst kunnen hebben voor ons eigen Licht, de Bron waar we vandaan komen – opeens was ik ‘daar’ bij Maria, bij de Galactische Federatie. Ik had hier al eens eerder over gelezen, maar ergens kon ik het niet plaatsen. ‘Huh Yeshua en Marie van de Galactische Federatie….het zal wel’. Ook mijn eigen nieuwsgierigheid hiernaar: ‘zou ik iemand van de Galactische Federatie zijn?
Niet voor niets zo blijkt achteraf, dat die vragen omhoog kwamen, omdat iets in me dit natuurlijk al wist. Eenmaal daar was het helemaal niet vreemd, alsof ik er dagelijks contact mee heb (wat dan eigenlijk ook wel zo is, alleen nog niet bewust van geweest).

En zo stroomde opeens alle informatie betreffende de lichtcirkels naar me toe. De boodschap was overduidelijk, ook naar mij toe. “Dayenne, het is NU tijd. We zijn op je aan het wachten!” En daar waar men vanuit de lichtwereld zeker niet pushen of dat we iets moeten, was toch de boodschap echt wel duidelijk dat het hoogtijd is en dat het érg nodig is om te doen wat ik hier heb te doen.

Het was oudjaarsdag dat de informatie binnenstroomde, maar toen kwam het…avondje oud en nieuw met vrienden was al gepland….shit…wat doe ik nu, want de sluier met hierboven was zo dun, ik voelde hoe alles neergezet wilde worden….aahh…..twijfel, tweestrijd. Maar oke…calm down. Het is oke. Het komt goed. Het liefst had ik dit aardse gebeuren overgeslagen, maar ik wist ook dat het geen ramp was. ALS ik maar gehoor gaf. En ik zei tegen mijzelf en de lichtwereld dat ik het ga doen. Ik ga het hoe dan ook neerzetten direct in het nieuwe jaar. Toen voelde ik dat de sluier ook langzaam dicht ging met de dag en ik dacht shit….had ik maar.
Ergens is het een ‘lesje’ in…kun je volledig gehoor geven aan wat er van je wordt gevraagd? Kun je je eigen aardse stuk, je persoonlijke zelf aan de kant zetten? Ik vind het antwoord dubbel. Want idd enerzijds vond ik van mezelf volledig gehoor te geven aan wat zich in het moment aandiende. Anderzijds merkte ik dat ik het op dat moment ook nog spannend vond om aan te geven dat andere dingen nu even voor gaan.
Anyway….no worries. Het is geen ramp. Dan komt die andere zijde: ALS we maar gehoor geven.

In de 1e week van januari ging ik weer in afstemming en hieruit zijn de 12 signals bekend gemaakt. Hierin werd duidelijk dat het om 12 lichtcirkels gaat, gedurende 12 weken. Hier kun je trouwens alles over lezen: https://echtbewust.nl/online-events/

Terug naar Nathalie; ik stuurde haar laatst een bericht en alles verliep weer in divine timing. Want in afstemming plopte haar naam op in mijn gedachte, waardoor ik haar een uitnodiging stuurde over deze 12 lichtcirkels (144 LICHTCIRKEL ~ Crystal Light Body Healing & DNA Activation)
En zoals ik gisteren al in een bericht liet weten, was zij net klaar met mijn Healing Light Symbol en dat die 12×12 in mijn Healing Light Symbol en brief die erbij hoort terugkwam.
Zo zijn er 12 gouden blaadjes te zien en 12 goud/magenta blaadjes te zien.

Ik ben de 1e waarvoor ze een Healing Light Symbol maakt die bestaat uit 12 lijnen en die staan voor de activering van het 12 strengen DNA en verbonden aan de 1e 12 beschavingen van de Aarde.
Ook merkte ze dat het symbool maken anders was dan voorheen. Ze had moeite om tot de kern te komen en moest eerst de lijnen zetten, pas dan kon ze naar de kern en vanuit daar verder werken.

En dan haal ik ook wat informatie erbij, toen laatst bij de Atlantis Therapeuten opleiding iemand tegen mij zei: “je bent verbonden met zoveel lijntjes, dit mag 1 hoofdlijn worden.”
Iets waar ik idd een tijdje mee aan het strugglen was. Dat ik mijzelf afvroeg…waar moet ik nu zijn? Ik haal overal informatie op vanuit het multidimensionale/galactische gezien en wat is nu wat? Wat is nu de bedoeling hiervan? Het verwarde me soms zelfs.
De uitspraak heeft me aan het denken gezet en na enkele dagen kon ik opeens voelen wat ze hiermee bedoelde. Het werd mij duidelijk dat al die informatie die ik de afgelopen jaren op heb gedaan in cursussen, opleidingen en die vanuit mijn zielwezen zijn ontstaan dat het nu tijd is om mijn eigen product hier neer te zetten. Alles mag naar de kern komen, ik dus en vanuit de kern mag er een bundel komen. Iets wat van mij is.
En ook dit weerspiegelt de reis die Nathalie tijdens het maken van de Healing Light Symbol had. Magisch mooi toch hoe dit Universum in EEN zit 🌈

En nu ik toch op dreef ben, maak ik weer een sprongetje naar Irene haar opleiding waar ik een brief aan mezelf heb geschreven. De brief is ook in afstemming ontstaan en met groepen werken kwam weer naar voren, dat er snel een cursus zou ontstaan én een boek! En een boek schrijven dat is iets waar ik al zeker 10 jaar over praat en met name de laatste jaren dat dit iedere keer naar voren komt. Regelmatig vroeg ik mij af waarover dit boek zou (moeten) gaan. Maar…zolang het nog niet bekend is, weet ik ook dat het vanzelf wel bekend gaat worden. Ook nu weet ik nog steeds niet hoe of wat en laat dit ook gewoon stromen zoals het komt.
En waar ik enkele jaren terug het vermoeden had dat het informatie, kennis en wijsheid is die niet op aarde bekend is, voel ik dit nu ergens weer. Maar….ik houd een open mind, want het zal vanzelf duidelijk worden.

Ohw dan toch ook nog een ander bruggetje wat ik toch ook echt super leuk vind is hoe het universum met ons communiceert. In 2019 ben ik gestart met de Spiritual Mentorship opleiding van Ariëtte. Bij de 1e bijeenkomst kozen we intuïtief een kaart en waar we onszelf een boodschap schreven alsof de opleiding al klaar was. Op mijn kaart stond voorop: Congratulations! 😃 Haha, ik moest toen al lachen, want het liet me zien waar ik zou staan. Maaaar….you never know. Ook ik wist niet het daadwerkelijke wat er zou gebeuren. Na het schrijven gaven we de kaart terug aan Ariëtte.
9 maanden verder en we komen aan het eind van de opleiding en ondertussen was mijn kaart ergens verstopt in mijn geheugen.
In die laatste week van de opleiding zag ik ook vanuit de lichtwereld hoe ik lid werd van een team. Ik wist niet welk team. Ook werd ik niet zomaar lid, nee ik werd direct captain. God moge weten wat dit voor mij betekende. Mijn bewustzijn was nog niet zo verruimd als nu, waardoor ik van veel ook nog geen weet had (zo leek het althans).
De boodschap die ik meekreeg was: next level. Ik dacht oke…interessant. We gaan het zien.

Enkele dagen laten komt er op eens een envelop in de brievenbus. Ik dacht huh…? Van wie zou die zijn? Ik herkende het handschrift niet, ik voelde er zit een kaart in, maar ik was niet jarig. Hmm vreemd?
Ik maak de envelop open en zie de kaart waarop staat: Congratulations! Geweldig dit toch! Zelfs ook wel hilarisch. Hoe we alles doorlopen in de lichtwereld en het hier op aarde vorm geven en dat zelf van te voren al bekend is hoe of wat. Ik vind het geniaal!

Het volgende…gezien ik ook nogal thuis ben in de dubbele getallen (11:11 e.d.) en wanneer je synchroon loopt met je zielenpad regent het dubbele getallen in mijn beleving, viel mijn oog op de envelop en wat zie ik daar staan als stempel: 1122
Ik heb nog nooit zo hard gelachen op dat moment. Hoe alles weer zo samen valt. Ik tune in op de cijfers en vraag wat dit betekent. Ik krijg te horen: next level.

TADA…!

Mijn geboortedatum is 11, een meestergeval. Dit was nu dus next level; een nieuw meesterschap.

Ik besef me nu dat ik de afgelopen jaren hier niet meer bij stil gestaan heb. Want ja…wat is dit next level? Hoe ziet dat eruit? Tja…dat is het meesterschap, zelf ondervinden dus.
Ondanks dat ik er niet meer aan gedacht heb, heb ik blijkbaar wel het level gehaald, want opeens was daar 33.
En dat was toen ik in contact kwam met Maria en Yeshua, het Licht, de Bron toeliet. Sinds afgelopen december (tussen kerst en nieuw hoe symbolisch dan ook weer 😉) zie ik vrijwel overal de tijd xx:33u.
33 hier, 33 daar. Non stop, haha. Mooie richtingaanwijzers en lachwekkend vind ik. Nog steeds bijzonder hoe alles geleid wordt en we hoeven enkel maar te doen wat we voelen om te doen.

Dan nog een laatste bruggetje weer naar Nathalie haar brief en de lichtcirkels: het cijfer 12 wat terug komt (de lichtcirkels, de lijnen, de dna strengen, beschavingen, signals). Ze schrijft: 1+2=3…met cijfer 3 als meestergetal. Je bent helemaal klaar voor de volgende stap op weg naar verlicht meesterschap.
Toen ik gisteren bij haar mijn Healing Light Symbol ging halen, hebben we ook over het e.e.a. gepraat en liet zij het woord ‘leraar’ vallen.
Iets wat middels kaarten en boodschappen mij de laatste maanden ook al enkele keren is opgevallen. En ook terugkomt i.h.k.v. werken met groepen en de ‘leraar/meester’ zijn.

Tel alles bij elkaar op. Geniaal toch dit!

 

Over Dayenne

Mijn zielsmissie is de mens ondersteunen in het ascentieproces. Om Thuis te komen bij jeZelf en te leven vanuit je Ware Zelf. Vanuit jouw Ziel en Hoger Zelf.
Laat je inspireren middels mijn artikelen en blogs en hiermee jouw ascentieproces ondersteunen.

In Liefde,  Dayenne

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin