Home » Blog » Healing » Een verre reis in deze bijzondere healing

Een verre reis in deze bijzondere healing

door | 26 okt, 2021 | Healing

Gisteren ontstond er toch wel een hele bijzondere healing.

Ik grapte achteraf tegen mijn klant….’wie nam wie mee op reis?’ 😅

In eerste instantie weet ik niet of ik hem mee nam of hij mij, omdat we van het ene naar het andere leven of sterrenstelsel reisde. Dit waren werelden die niet in aardse termen uit te leggen zijn. Al werd de essentie ervan wel duidelijk. Verschillende beelden van galactische oorlogen en wat dit met deze persoon gedaan heeft. En ter plekke werd de healing toegepast; ín dat moment. Voor ons hoofd moeilijk te begrijpen en daarom vind ik het ook zo fascinerend, dat tijd inderdaad niet bestaat en alles erin mogelijk is (maar dat terzijde 🙃)

Opeens begreep ik wat er gebeurde. HIJ nam mij mee naar deze verschillende plekken, juíst om de healing overal z’n werk te kunnen doen.

Er gebeurde zoveel, waar zelfs ik als persoon niet alles van mag of hoef te zien of weten. Maar in de intensiteit van de energie was dit voelbaar. Zoveel dat werd opgeruimd. Zoveel dat werd recht gezet. Het ging diep. Heel diep.

Ondertussen waren we zo’n 3 kwartier verder en waar een healing vaak 1 tot 1,5 uur kan duren, besloot ik nu om deze eerder te laten stoppen. Ik gaf mijn gidsen ook de opdracht op het rustig af te ronden.

Waarom?

Omdat deze persoon zo ver aan het reizen was (waarop hij zelf ook aangaf dat hij dit nog nooit eerder zo had meegemaakt) en met de intensiteit wat er gebeurde en de healings die werden uitgevoerd, mogen we niet vergeten dat we hier op aarde in dit fysieke lichaam dit alles te integreren en te verwerken hebben. Omdat ons lichaam een andere densiteit en frequentie heeft, dan wij als ziel, kan dit nogal als zware kost gaan aanvoelen wanneer het teveel is.

Ik rond de healing af en laat weten dat hij rustig, op zijn eigen tempo mag terugkomen. We waren er allebei even stil van en onder de indruk wat er zojuist allemaal gebeurd was. Hij kon nu nog niet aangeven wat dit met hem gedaan heeft, dat laat hij mij over een tijdje weten. Voor nu is het een proces van rust en integratie en de inzichten en verandering(en) worden vanzelf duidelijk.

Wederom dankbaar voor deze bijzondere healing 🙏

Liefs, Dayenne

Over Dayenne

Mijn zielsmissie is de mens ondersteunen in het ascentieproces. Om Thuis te komen bij jeZelf en te leven vanuit je Ware Zelf. Vanuit jouw Ziel en Hoger Zelf.
Laat je inspireren middels mijn artikelen en blogs en hiermee jouw ascentieproces ondersteunen.

In Liefde,  Dayenne

Gerelateerde artikelen

Je ruimte innemen.

Je ruimte innemen.

Je ruimte innemen. Niet altijd even gemakkelijk. Zeker wel de moeite waard!  Vaak verlangen / verwachten we iets van een ander, terwijl we zelf...

lees verder
Zielen contract

Zielen contract

Een zielen contract…jaja…we hebben ze allemaal. Alleen merk je er vaak niets van. Hoe kun je merken dat er eventueel een zielen contract aanwezig...

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin