Home » Blog » Intuïtieve Healing Massage » Ze had nogal last van haar schouders en nek.

Ze had nogal last van haar schouders en nek.

door | 23 okt, 2021 | Intuïtieve Healing Massage

Vandaag had ik een jongedame die nogal wat last van haar schouders en nek had. Ze komt voor een Intuïtieve Healing Massage. Ze heeft best een pittig leven achter de rug en nu er sinds een jaartje er wat meer rust in haar leven is gekomen, is ze opeens meer bewuster van deze klachten.
Sindsdien wilt ze dus ook bewuster worden van haar lichaam en gevoel. Zo vertelde ze mij dat ze vanwege een traumatisch verleden, heel erg in haar hoofd is gaan leven. Ze is analytisch sterk en best wel slim. En dit heeft haar ook al die tijd gered in bepaalde situaties. Echter…nu voelt ze dat het tijd is voor iets anders. Ze wilt niet alleen maar vanuit haar hoofd beredeneren. Ze wil nu ook meer vanuit haar gevoel kunnen leven.
Ik leg haar enkele oefeningen uit waar ze dagelijks al mee aan de slag kan. Enkele van deze was ze al mee bezig.

Nadat we het e.e.a. besproken hebben stel ik voor om te beginnen met de Healing Massage. Intuïtief voel ik aan om weer met enkele druppels van de Akasha remedies te werken. Niet alleen in haar energieveld, maar ook tijdens de massage werken de remedies door.

In het eerste contact met haar voel ik al vrij snel haar zonnevlecht chakra en hoe deze ook in verbinding staat met haar schouders en nek. Energetisch werk ik hier op in en voel hoe haar rugzakje beetje bij beetje ook lichter wordt. Hoe er meer ruimte komt, maar ook hoe meer ruimte zij mag gaan innemen. Dat om meer vanuit haar gevoel te leven, dat ze ook bij zichzelf mag stil staan:

✨ wat wil IK eigenlijk?
✨ Wat is goed voor MIJ?
✨ Vind ik zus of zo prettig of niet?
✨Waar heb IK behoefte aan?

Allemaal vragen die leiden naar het gevoelsniveau.

Mijn handen glijden vanzelf naar haar schouders en nek toe en voel dat hier veel spanning zit, maar ook tevens veel loskomt. Ik leg een hand op haar nek en met mijn andere hand ben ik energetisch bezig rondom haar hoofd.
Intuïtief pik ik de informatie op dat er een balans komt in haar hersenen, waarbij ook haar linker- en rechterhersenhelft meer met elkaar verbonden worden. Gezien de rechterhersenhelft o.a. te maken heeft met gevoel en intuïtie tov de linkerhersenhelft met het analytisch denken en beredeneren.
Wanneer dit op hersenniveau meer in balans komt, ga je dit ook merken in je handelen. In haar geval kan het zijn dat ze sneller bij haar gevoel kan stil staan, waar ze eerder bv zou handelen vanuit een oud patroon. Het vraagt natuurlijk ook bewustwording van haarzelf en hier aandacht aan te geven. Maar ze zal zeker een verandering merken.
Zelf gaf ze ook aan het eind van de Healing Massage aan dat ze heel sterk voelde (toen ik bij haar nek en hoofd bezig was) alsof er vanalles werd uit gehaald. Het voelt nu stukken lichter voor haar.

Ik zet de Healing Massage verder voort en voel ook dat haar benen en voeten betrokken worden bij de rest van haar lichaam. Vooral vanuit haar buik (emotiecentrum en haar onderste 3 chakra’s) dat hier meer verbinding in komt, zodat ze ook makkelijker kan zakken in haar lijf en meer hier aanwezig is alsook bewuster zal worden van haar lichaam.

Ik voel me weer vereerd om begeleid te worden en ik haar weer verder mag begeleiden op haar pad en in haar lichaam.

Tijdens een sessie zoals deze wordt meer gedeeld, dan hier nu beschreven wordt. Ik haal er de belangrijkste stukken uit om weer te geven, om zo een beeld te geven hoe zo’n Intuïtieve Healing Massage eruit kan zien.

Dankjewel dat je mijn post/blogs leest.

Liefs, Dayenne

Over Dayenne

Mijn zielsmissie is de mens ondersteunen in het ascentieproces. Om Thuis te komen bij jeZelf en te leven vanuit je Ware Zelf. Vanuit jouw Ziel en Hoger Zelf.
Laat je inspireren middels mijn artikelen en blogs en hiermee jouw ascentieproces ondersteunen.

In Liefde,  Dayenne

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin